Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 15:32:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mater en dopoldne me ni pa načvekate 10 strani skoraj! no napregledu je bilo vredu tidte dve k sta ble z mano so se kr oddahnile ko je blo vsega konec k sem sam čvekala predgled imam spet 29.4. drugače je pa vse vredu evo popravljeno na seznamu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 15:35:21
|
|
|
|
pokica_
|
Super Čveki! pšaša, to je tudi moja želja, taka poroka! petrazg, jaz sem si jih kupila v Millerju imajo lepe potiskane, še lepše pa v Ikei! Teh pisanih mam 20 , belih pa mal manj. Tak, kosilo je kuhano, zlikano je tud , zdaj pa grem naprej v šoping in po mojga!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 15:37:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: psaša Poroka je bila samo na upravni enoti jaz, mož in pa priče. Drug ni nihče vedel. Potem, ko sva se poročila sva prišla domov in povedala . Itak so bili full šokirani, vendar je full dobro izpadlo. Priskrbela sva narezek in pa torto. Bilo nas je ene 13, pa dva otroka. Cerkvena bo, enkrat, samo še ne veva kdaj. vse čestitke
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 15:37:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem se še mal pomrtinčkat na zadnje sončne žarke... pa pa... se beremo zvečer
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 15:42:04
|
|
|
|
Tanja_
|
Bravo čveki!No, zdej vidš kako je, k je človek po opravkih pa pride na RR pa ma po 10 strani za prebrat Ni lahko, a ne? Evo, pomila sem po tleh. Zdej se pa mal bolš počutim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 15:47:09
|
|
|
|
Tanja_
|
Aja, o kakšnih pisanih plenicah to govorite? A o tistih za široko povijanje al o tetra? Kje pa se kupi tiste za široko povijanje? V Tosami?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 15:55:55
|
|
|
|
mayflower
|
Psaša- četitke Mary12- lepo, da ste že doma. Ne skrbi- na začetku je s hranjenjem malo panike, se bo kmalu uredilo Jeeeeee. Lepo,da so že nakazali dinarčke Jst sem suha ko poper nonstop Razen kile se mi ful nabirajo Zdej pa s tamalim čakava dragega, da pride domov in napademo torto
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 15:57:40
|
|
|
|
AKP
|
Pozdravljene majčice! Sem šla zjutraj z mojim na servis in v trgovino. Potem sem se na hitro najedla, ker sem zaradi pomanjkanja že dvojno videla. Malo sem pospravljala in pripravljala za kosilo pa je prišla patronažna na obisk, da sva se malce pogovorili. Je ful fajna ženska, ki nič ne komplicira. Mi je rekla, da če bo lepo vreme lahko že grem naslednji dan po odhodu iz Porodnišnice z našo deklino ven na teraso. Me pa še pride enkrat pogledat pred porodom. Potem sem hitro skuhala do konca in utrujeno omagala na sedežni, kjer sem zaspala kot hrček. Ponoči se nič kaj ne naspim, ker me vse tako boli in se komaj premaknem. Me zanima kdaj bom naslednjič naročena. Kdaj pa začneš z pregledi v porodnišnici? Psaša čestitam za poroko.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 16:15:36
|
|
|
|
Anonimen
|
psaša čestitke za poroko, super si to naredila ja sam matr sem utrujena, bi šla kr spat pa morammal posesat pa pomit k se vse neki lima no danes je bilo nakazano od sociale in sem jz samo položnice šla plačat no in zdej nema više dnarja komaj čakam plačo, da bom šla vse nabavt
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 16:16:22
|
|
|
|
Anonimen
|
neki sem zasledila da mate celolit jz ga mam tojk da ga lahko odvažam
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 16:32:26
|
|
|
|
AKP
|
Cveka jaz zadnje dneve raje vstran pogledam, ko vidim kaj zapackano. Saj mi dosti pomagajo in vsi nekaj pucajo pa pospravljajo, pa se mi zdi da je vedno nekaj navlečeno in nasmeteno. In me to tako grozno moti in komaj čakam, da rodim da bom zopet normalno delovala. Nič kaj ne morem sama naredit, ker me tako mučijo noge.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 16:34:39
|
|
|
|
peneja
|
Oj,čveke. Kot vidte še vedno nimam neta doma,pa sm pršla v trgovino da vas berem.Danes sem mela pregled vse bp.,sf mam 34 cm-menda vredu za36 tednov? Obseg bušija je 112 cm,jupi pa zredila sm se za 1 kg.Se manj držim diete in se je dr. smejal ko sm bla navdušena da mam kilo več.Pregled imam 23.4.Ej,moj malček je ful živahen-cel dan nekaj bunca sem in tja,prej sem morala čakat da je migal zdaj pa kar naprej in to zelo .Prejšni teden sem bila na uz samoplačniško pa je rekla da ma okoli težo okol 2950 .Zdej me ni več tolk strah-sm mela prejšni teden neko krizo-vse me je skrbelo-živci menda .Men tud tako otrdi trebuh da mislim da me bo razgnalo,pa ko dol pritisne kar počakam-sm bila zadnjič v Tušu in sm sredi trgovine počakala in slonela na vozičku in pride trgovka in vpraša če sm vredu,pa sem ji povedala da čakam da se mali malo prestavi ker se bom polulala če se premaknem in je čakala z mano in sme se smejale. .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 16:55:49
|
|
|
|
mary12
|
LP, v album sem dala par slikic. By
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 17:06:39
|
|
|
|
KatMat
|
JOJ KAK CUKRCEK!!!!BRAVO MAMI!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 17:22:36
|
|
|
|
psaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes copka, miska82, zoja10, lananai, katmat, psaša a ste včeri dubile moj sms z neta, da mam novo telefonsko št?? eni pravjo da niso dubl, pa zato vprašam... če niste mi pošljite ZS, pa vam jo tja še enkrat posredujem Jaz nisem nič dobila.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 17:37:10
|
|
|
|
Anonimen
|
mary12: kojk luštkan pravi cukerček kaj je z vami, kaj ni nobene tle gor
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 17:49:18
|
|
|
|
lananai
|
Cveka, čestitke zadobre rezultate napregledu! Blueeyes, sem dobila SMS z novo številko, sem pozabila napisat včeri. Hvala. AKP, pregledi v P se baje začnejo po PDP, vsaj tko je meni moja G rekla. peneja, ja, hehe, smešno. Ampak še dobro, da ni bilo kaj hujšega, da sta se s trgovko lahko smejali. Sicer pa fajn, da te je vprašala, če naj ti pomaga.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 17:51:01
|
|
|
|
lananai
|
mary12, luškan fantek. Že cel dec. Si sploh ne predstavljam, da so že taki v naših trebuščkih... Kmalu bomo tudi mi videle svoje...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 17:52:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jz dons ne bom velik tle gor grem počivat ker nič ne morem sem kar utrujena, čeprav sem cel dopoldne počivala v P. tako da se pišemo jutri! čaw!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 18:36:29
|
|
|
|
lake
|
Mary12: Ful luškan, čist nč se mu ne pozna da je tok prezgodej rojen, res je že prav dec. Jst sm tud zmatrana, sva z mojim letala po vrtnarijah in iskala japonsko češnjo, pa so jih že vse prodal, al jih pa nimajo. A kera ve kje se jo da dobit,
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 18:48:19
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes copka, miska82, zoja10, lananai, katmat, psaša a ste včeri dubile moj sms z neta, da mam novo telefonsko št?? eni pravjo da niso dubl, pa zato vprašam... če niste mi pošljite ZS, pa vam jo tja še enkrat posredujem Blu, sem dobila in se ti vceraj zahvalila!! Pa se sprasevala sem te kdaj imas pregled v torek? Jaz ga imam ob 14h in to CTG
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 18:50:05
|
|
|
|
copka
|
danes po moje ne bom uspela vsega prebrat (10 strani- HALOOOO!!! ), ker imam se nekaj za naredit, potem pa grem gledat 2 dela Losta tako da- uzivajte in se beremo jutri!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 18:51:22
|
|
|
|
gala
|
IZVIRNO SPOROČILO: psaša Poroka je bila samo na upravni enoti jaz, mož in pa priče. Drug ni nihče vedel. Potem, ko sva se poročila sva prišla domov in povedala . Itak so bili full šokirani, vendar je full dobro izpadlo. Priskrbela sva narezek in pa torto. Bilo nas je ene 13, pa dva otroka. Cerkvena bo, enkrat, samo še ne veva kdaj. Čestitke!!!!! Midva sva tud mela željo se tko poročit, potem je pa žlahta vmes posegla in je iz skrivne poroke nastala poroka za 50 svatov! Čeprav moram priznati, da nama tudi na ohceti s 50 svati ni bilo nič hudega Mama11, dobrodošla. Mary 12, kakšen cuker Modrooka, tebe morm pa ekstra pohvalit, kolk si pridna s temi seznami. Prej nisem slončkala, ampak mi net vseskozi nagaja in me ar dol vrže, tako da potem izkoristim čas, ko dela. Čestitke tudi ostalim za preglede!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 18:56:16
|
|
|
|
copka
|
mary- kaksen lep fantek In naj bi bil rojen v 34. tednu? Po slikah ne bi nikoli rekla, da je prezgodaj pokukal na svet. Edino mogoce tam kjer ima dudico. Se enkrat cestitke!! pšaša- cestitke za poroko . Jaz bi tudi tako naredila, sam vem, da bi tasca bila ful uzaljena, ker je bila ze ko je moj ni povabil na podelitev diplom.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 19:43:17
|
|
|
|
AKP
|
Mary12 kak je zlati, pa kakšno frizuro ima.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?