|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
9.4.2009 15:32:27   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

mater en dopoldne me ni pa načvekate 10 straniuser posted image user posted image user posted image skoraj!

no napregledu je bilo vredu tidte dve k sta ble z mano so se kr oddahnile ko je blo vsega konec k sem sam čvekalauser posted image user posted image user posted image

predgled imam spet 29.4. drugače je pa vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo popravljeno na seznamu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
9.4.2009 15:35:21   
pokica_
Super Čveki! user posted image

pšaša, to je tudi moja želja, taka poroka! user posted image

petrazg, jaz sem si jih kupila v Millerju imajo lepe potiskane, še lepše pa v Ikei! Teh pisanih mam 20user posted image , belih pa mal manj.

Tak, kosilo je kuhano, zlikano je tuduser posted image , zdaj pa grem naprej v šoping in po mojga!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
9.4.2009 15:37:06   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Poroka je bila samo na upravni enoti jaz, mož in pa priče. Drug ni nihče vedel. Potem, ko sva se poročila sva prišla domov in povedala user posted image . Itak so bili full šokirani, vendar je full dobro izpadlo. Priskrbela sva narezek in pa torto. Bilo nas je ene 13, pa dva otroka.
Cerkvena bo, enkrat, samo še ne veva kdaj.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  vse čestitke

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
9.4.2009 15:37:45   
Blueeyes
grem se še mal pomrtinčkat na zadnje sončne žarke... pa pa... se beremo zvečer

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
9.4.2009 15:42:04   
Tanja_
Bravo čveki!No, zdej vidš kako je, k je človek po opravkih pa pride na RR pa ma po 10 strani za prebratuser posted image  Ni lahko, a ne?
Evo, pomila sem po tleh. Zdej se pa mal bolš počutimuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
9.4.2009 15:47:09   
Tanja_
Aja, o kakšnih pisanih plenicah to govorite? A o tistih za široko povijanje al o tetra? Kje pa se kupi tiste za široko povijanje? V Tosami?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
9.4.2009 15:55:55   
mayflower
Psaša- četitkeuser posted image user posted image user posted image
Mary12- lepo, da ste že doma. Ne skrbi- na začetku je s hranjenjem malo panike, se bo kmalu uredilouser posted image user posted image user posted image

Jeeeeee. Lepo,da so že nakazali dinarčkeuser posted image Jst sem suha ko poper nonstopuser posted image Razen kile se mi ful nabirajouser posted image user posted image user posted image

Zdej pa s tamalim čakava dragega, da pride domov in napademo tortouser posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
9.4.2009 15:57:40   
AKP
Pozdravljene majčice!
Sem šla zjutraj z mojim na servis in v trgovino. Potem sem se na hitro najedla, ker sem zaradi pomanjkanja že dvojno videla. Malo sem pospravljala in pripravljala za kosilo pa je prišla patronažna na obisk, da sva se malce pogovorili. Je ful fajna ženska, ki nič ne komplicira. Mi je rekla, da če bo lepo vreme lahko že grem naslednji dan po odhodu iz Porodnišnice z našo deklino ven na teraso. Me pa še pride enkrat  pogledat pred porodom. Potem sem hitro skuhala do konca in utrujeno omagala na sedežni, kjer sem zaspala kot hrček. Ponoči se nič kaj ne naspim, ker me vse tako boli in se komaj premaknem.  Me zanima kdaj bom naslednjič naročena. Kdaj pa začneš z pregledi v porodnišnici?
Psaša čestitam za poroko.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
9.4.2009 16:15:36   
Anonimen
psaša čestitke za poroko,user posted image user posted image user posted image user posted image super si to naredilauser posted image user posted image

ja sam matr sem utrujena, bi šla kr spat pa morammal posesat pa pomit k se vse neki limauser posted image

no danes je bilo nakazano od sociale in sem jz samo položnice šla plačat no in zdej nema više dnarjauser posted image user posted image user posted image

komaj čakam plačo, da bom šla vse nabavtuser posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2634
9.4.2009 16:16:22   
Anonimen
neki sem zasledila da mate celolit jz ga mam tojk da ga lahko odvažamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2635
9.4.2009 16:32:26   
AKP
Cveka jaz zadnje dneve raje vstran pogledam, ko vidim kaj zapackano. Saj mi dosti pomagajo in vsi nekaj pucajo pa pospravljajo, pa se mi zdi da je vedno nekaj navlečeno in nasmeteno. In me to tako grozno moti in komaj čakam, da rodim da bom zopet normalno delovala. Nič kaj ne morem sama naredit, ker me tako mučijo noge. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
9.4.2009 16:34:39   
peneja
Oj,čveke. Kot vidte še vedno nimam neta doma,pa sm pršla v trgovino da vas berem.Danes sem mela pregled vse bp.,sf mam 34 cm-menda vredu za36 tednov? Obseg bušija je 112 cm,jupi pa zredila sm se za 1 kg.Se manj držim diete in se je dr. smejal ko sm bla navdušena da mam kilo več.Pregled imam 23.4.Ej,moj malček je ful živahen-cel dan nekaj bunca sem in tja,prej sem morala čakat da je migal zdaj pa kar naprej in to zelouser posted image .Prejšni teden sem bila na uz samoplačniško pa je rekla da ma okoli težo okol 2950user posted image .Zdej me ni več tolk strah-sm mela prejšni teden neko krizo-vse me je skrbelo-živci mendauser posted image .Men tud tako otrdi trebuh da mislim da me bo razgnalo,pa ko dol pritisne kar počakam-sm bila zadnjič v Tušu in sm sredi trgovine počakala in slonela na vozičku in pride trgovka in vpraša če sm vredu,pa sem ji povedala da čakam da se mali malo prestavi ker se bom polulala če se premaknem in je čakala z mano in sme se smejale.user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
9.4.2009 16:55:49   
mary12
LP,

v album sem dala par slikic.

By

(odgovor članu peneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
9.4.2009 17:06:39   
KatMat
JOJ KAK CUKRCEK!!!!BRAVO MAMI!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary12)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
9.4.2009 17:22:36   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

copka, miska82, zoja10, lananai, katmat, psaša

a ste včeri dubile moj sms z neta, da mam novo telefonsko št?? eni pravjo da niso dubl, pa zato vprašam... če niste mi pošljite ZS, pa vam jo tja še enkrat posredujem

Jaz nisem nič dobila.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
9.4.2009 17:37:10   
Anonimen
mary12: kojk luštkan pravi cukerčekuser posted image user posted image user posted image

kaj je z vami, kaj ni nobene tle goruser posted image

(odgovor članu mary12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2641
9.4.2009 17:49:18   
lananai
Cveka, čestitke zadobre rezultate napregledu! user posted image

Blueeyes, sem dobila SMS z novo številko, sem pozabila napisat včeri. user posted image Hvala.

AKP, pregledi v P se baje začnejo po PDP, vsaj tko je meni moja G rekla.

peneja, ja, hehe, smešno. Ampak še dobro, da ni bilo kaj hujšega, da sta se s trgovko lahko smejali. user posted image Sicer pa fajn, da te je vprašala, če naj ti pomaga.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
9.4.2009 17:51:01   
lananai
mary12, luškan fantek. Že cel dec. Si sploh ne predstavljam, da so že taki v naših trebuščkih... user posted image Kmalu bomo tudi mi videle svoje...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
9.4.2009 17:52:25   
Anonimen
jz dons ne bom velik tle gor grem počivat ker nič ne morem sem kar utrujena, čeprav sem cel dopoldne počivala v P.

tako da se pišemo jutri!
čaw!!

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2644
9.4.2009 18:36:29   
lake
Mary12: Ful luškan, čist nč se mu ne pozna da je tok prezgodej rojen, res je že prav dec.

Jst sm tud zmatrana, sva z mojim letala po vrtnarijah in iskala japonsko češnjo, pa so jih že vse prodal, al jih pa nimajo. A kera ve kje se jo da dobit,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
9.4.2009 18:48:19   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

copka, miska82, zoja10, lananai, katmat, psaša

a ste včeri dubile moj sms z neta, da mam novo telefonsko št?? eni pravjo da niso dubl, pa zato vprašam... če niste mi pošljite ZS, pa vam jo tja še enkrat posredujem

Blu, sem dobila in se ti vceraj zahvalila!! user posted image  Pa se sprasevala sem te kdaj imas pregled v torek? Jaz ga imam ob 14h in to CTG

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
9.4.2009 18:50:05   
copka
danes po moje ne bom uspela vsega prebrat (10 strani- HALOOOO!!! user posted image  ), ker imam se nekaj za naredit, potem pa grem gledat 2 dela Lostauser posted image

tako da- uzivajte in se beremo jutri!!

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
9.4.2009 18:51:22   
gala
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Poroka je bila samo na upravni enoti jaz, mož in pa priče. Drug ni nihče vedel. Potem, ko sva se poročila sva prišla domov in povedala user posted image . Itak so bili full šokirani, vendar je full dobro izpadlo. Priskrbela sva narezek in pa torto. Bilo nas je ene 13, pa dva otroka.
Cerkvena bo, enkrat, samo še ne veva kdaj.user posted image

Čestitke!!!!!user posted image user posted image Midva sva tud mela željo se tko poročit, potem je pa žlahta vmes posegla in je iz skrivne poroke nastala poroka za 50 svatov! Čeprav moram priznati, da nama tudi na ohceti s 50 svati ni bilo nič hudegauser posted image user posted image
Mama11, dobrodošla.
Mary 12, kakšen cukeruser posted image user posted image
Modrooka, tebe morm pa ekstra pohvalit, kolk si pridna s temi seznami. Prej nisem slončkala, ampak mi net vseskozi nagaja in me ar dol vrže, tako da potem izkoristim čas, ko dela.
Čestitke tudi ostalim za preglede!

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
9.4.2009 18:56:16   
copka
mary- kaksen lep fantekuser posted image  In naj bi bil rojen v 34. tednu? user posted image  Po slikah ne bi nikoli rekla, da je prezgodaj pokukal na svet. Edino mogoce tam kjer ima dudico. Se enkrat cestitke!!user posted image

pšaša- cestitke za porokouser posted image . Jaz bi tudi tako naredila, sam vem, da bi tasca bila ful uzaljena, ker je bila ze ko je moj ni povabil na podelitev diplom.

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
9.4.2009 19:43:17   
AKP
Mary12 kak je zlati, pa kakšno frizuro ima.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?