|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
9.4.2009 12:10:34   
Cveta28
Jaz sem pa nazaj iz sprehoda.....na sončku je bilo ful fino, jaz bi kar en ležalnik dala pred blok in se vrgla z dobro knjigo nanj user posted image user posted image
potenje in nagica v postelji - še mene lahko vpišete v klub, potim se nenormalno veliko, po vsakem sprehodu se moram stuširat, po stanovanju hodim kar z golim bušijem, ponoči pa umiram od vročine user posted image Če niso moški krivi za naše tegoba, so pa hormoni user posted image
mlavla, nenalena- hvala za tolažbo ampak saj ni tako hudo, mogoče si pa tako utrjujem tolerančni prag user posted image sej drugače ji pa s kodrom ne ostaneva nič dolžna, vsak dan jo peljeva na led, da sva že šla v P user posted image
sonček, junonca user posted image za dinarčke, jaz sem svoje že potrošila še preden sem jih dobila user posted image To je pa tako, če daš ženskam dinarčke za zapravljat user posted image
pikaro - mogoče samo nasvet, da naj se ime ujema s priimkom, drugače pa absolutno ne poslušati drugih amapk se odločit po svojih željah. Sicer boš pa tudi v P imela še vsaj 3 dni časa, da matičarju poveš katero ime sta izbrala. Jaz sem bila tudi še nekaj dni po rojstvu samo deklica, ker se starša nista zedinila glede imena. Še sreča, da je obveljal očijev predlog user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 476
9.4.2009 12:12:19   
Cveta28
Dobila sporočilo od nmag, da s Karolinco danes zapuščata P in da sta mi že lepo postljali posteljo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 477
9.4.2009 12:14:28   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: detelja
zanimivouser posted image
http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/spol-otroka-je-odlocilna-prehrana.html

če bi jaz delala statistiko katerega spola bo moj koderček glede na vse raziskave, vraže in podobno....potem sem zopet na 50:50 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 478
9.4.2009 12:15:22   
Nalini
kaj dogaja? user posted image user posted image user posted image user posted image

pomočnikov pa ni več user posted image  ....

naš fantek pa spi v vozičku - zunaj .... mu prav paše, ko ga vozimo naokrog user posted image  ..... mami si je pa utrgala minutko za računalnikuser posted image  ....

katera bo naslednja? detelja čakamo na novičke ..... vsako jutro najprej pogledam telefon, če je kakšen smsuser posted image  .... pa zgleda, da boš res barvala jajčka v P user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... sicer pa vse ob svojem času - zgleda, da je tvojemu bejbiju fajn v trebuščku user posted image  ...
... jaz pa čakam, da naš fantek dobi družbo,... da bomo šle na kakšen sprehod in pijačo user posted image ....

ajde, lepo bodite .... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 479
9.4.2009 12:20:38   
mišk
Pozdravljene!user posted image

Jst sem imela včeraj pregled. Naredil mi je samo en UZ na hitrco, preveril plodovnico,... Streptokoka baje nima več!user posted image  Jupi! Vsaj tokrat ne bodo user posted image  filal s tistimi antibiotiki! Vaginalno me ni nič pregledal.
Naslednji pregled: 21.4.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 480
9.4.2009 12:22:21   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

kaj dogaja? user posted image user posted image user posted image user posted image

naš fantek pa spi v vozičku - zunaj .... mu prav paše, ko ga vozimo naokrog user posted image  ..... mami si je pa utrgala minutko za računalnikuser posted image  ....

katera bo naslednja? detelja čakamo na novičke ..... vsako jutro najprej pogledam telefon, če je kakšen smsuser posted image  .... pa zgleda, da boš res barvala jajčka v P user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... sicer pa vse ob svojem času - zgleda, da je tvojemu bejbiju fajn v trebuščku user posted image  ...
... jaz pa čakam, da naš fantek dobi družbo,... da bomo šle na kakšen sprehod in pijačo user posted image ....

ajde, lepo bodite .... user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče pa bom res jaz naslednja...sedim za mizo z rač. pa glih mojmu pišem sms, da se nič ne dogaja...zdaj pa kar naenktra tdobim tak čuden občutek spodaj...tko nek pritisk, zbadanje pa tudi zadaj na križu je ful nekam čudno postalo...bomo videli...

zaj pa je res fajn zunaj...midvi z malopikico sve tudi bili že zunaj na kavici...no, mogoče pa bomo šli še danes rodituser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 481
9.4.2009 12:31:44   
Cveta28

Končno si si vzela mal časa za nas user posted image BTW, kako je že ime tvojemu pobalinu?

IZVIRNO SPOROČILO: mišk
Jst sem imela včeraj pregled. Naredil mi je samo en UZ na hitrco, preveril plodovnico,... Streptokoka baje nima več!  Jupi!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 482
9.4.2009 12:35:43   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

najboljše je, da pač pustiš času čas in ko bo bo...drugače sam sebe mučiš pa čakaš če bo ali ne..pol pa si sam razočarana...pa še sebe mučiš z neko željo in pol si spet razočarana...mene moti samo to, da so danes še bolj začeli težit "a te kaj šraufa, še nisi v P, nikjer te ne vidimo, si že rodila....." in še in še smsov in klicev...in pol vsakemu povem, ko bo kaj javim...in pol ja javi ko boš šla v P...ja pa kaj še ne...naj javim, še ko dobim prvi krč, pa ko bom odprta 5 cm pa kdaj 8 cm pa še kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja - to mene najbolj piuser posted image  zdej si pa predstavljaj ko sem mela full klicev teden prej, zdej ko pa zamujamo en teden je pa kriza in od vsakega pregleda bi mogla vsem vse javit,... pa komentarji, pa kaj še čakaš - to pa lahko pouser posted image ...

Se podpišem pod tole! Mene k sreči vsj kolegice, ki me pokličejo kako in kaj to vprašajo na bolj uvideven način, najbolj pa mi grejo na živce tastari. Bodoča dedka sta ok, babici pa user posted image . Moja mami se še nekako lahko zadrži, ker me pač ne vidi, tašča pa vsako minuto sprašuje kao sem, ali se je počutje že kaj spremenilo, pa potem moram poslušati kaj lahko pa česa ne in kako je vse potekalo pri njej.....in to vsako uro, vsak dan, teden user posted image Zato si s kodrom tudi želiva, da bi šla rodit čez vikend, ko sta njegova dva na vikendu in jih ni doma.

joj jst te čist razumem,... najbolj hecn je ko mislijo da smo najbolj nestrppni, sej ne rečem smo, ampak še večjo nestrpnost pa oni delajo, pa pol ko kaj ni čist ok, je  komentar sej bo al pa to,... ko kej rečeš,... ja sej bo kmal,... pišuka si mislim kaj mi to govoriš,... ka pol vsak dan po 2* kličeš,.... po moje so drugi bolj neučakani na neuvidevn način!!!!!
Res upam, da bosta rodila v petek zvečer, da imata še pol cel miren vikend samo zase

no vidim, da si boste lahko že počasi predstavljale kako sem se jst počutila v prvi user posted image ko sem bila 14 dni čez rok..men se je že kar rolalo..
upam,da me zdaj ne čaka kaj podobnega...

drugače pa čer..

Pa a so ti potem sprožili ali se je samo od sebe začelo dogajati?

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 483
9.4.2009 12:36:39   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

NinaMM vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

vSe naj na jše z moje strani user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 484
9.4.2009 12:39:16   
kpmk
sonček - u hvala za novico,.... sem šla pogledat, mamo mi tudi nakazane dinarčke user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 485
9.4.2009 12:42:54   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

detelja:dragega skrbi da boš glih v največjem rukerju ko bo on iml toliko dela v službi klicla in rekla greva user posted image user posted image

Ja tudi moj je podoben k tvoj ,skrbi ga kdaj bo treba it,pa ko se kaj premika k se že tko težk pa jamram zraven ,pa reče kaj je a bo že kaj,res jih tko skrbi in vse,jaz pa sploh nič ,koda bi tudi še bilo nevvem koliko časa.Mislim ,da smo me bolj mirne k oni ,samo potem bo pa glih obatno ko bo šlo zares user posted image user posted image user posted image So pa res srčkani k tkole čakajo in jih skrbi za vsako ko je kaj.

ja user posted image  so res full luškani ko jih res full matra pa skrbi, moj je bil to nedeljo ko je bil z mano na pregledu v P. čist trd,... ko sta bla še 2 atija in sta čakala da jih pokličejo k porodu,.. joj so luškani

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 486
9.4.2009 12:46:58   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
detelja:dragega skrbi da boš glih v največjem rukerju ko bo on iml toliko dela v službi klicla in rekla greva user posted image user posted image
Ja tudi moj je podoben k tvoj ,skrbi ga kdaj bo treba it,pa ko se kaj premika k se že tko težk pa jamram zraven ,pa reče kaj je a bo že kaj,res jih tko skrbi in vse,jaz pa sploh nič ,koda bi tudi še bilo nevvem koliko časa.Mislim ,da smo me bolj mirne k oni ,samo potem bo pa glih obatno ko bo šlo zares user posted image user posted image user posted image So pa res srčkani k tkole čakajo in jih skrbi za vsako ko je kaj.

user posted image user posted image user posted image za naše fantke, možeke, partnerje user posted image user posted image user posted image njih lahko skrbi kolikor hoče, drugi pa nas pustite na miru!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 487
9.4.2009 12:51:10   
angelito
zdravo punce

evo, da se jaz porocam o pregledu v LJ P...

skratka, odprta se vedno cca. 1-2 cm (kot v torek), CTG super dober... neki mali popadki, bebica zivahna... aja pa pritisk in temperatura vse o.k.... aja, sem pa na + 10,4 kg... nasa puncka ma ze okoli 3.100 g...

ponoven CTG imam to soboto (na rok, 11.4.) spet v LJ P...

nato pa se CTG v torek, 14.4....
no, takrat bom tudi vaginalno pregledana in naredil mi bo se UZ...

sem pa danes nekaj cudno utrujena, pa rahlo mi je slabo, pa malo me zebe... morda sem neprespana... grem sedaj malo pocivat... potem pa k NiniMM na tortico... vam bom povedala, ce ji je dobr ratala - hihihihihihihi

ajde, punce moje, lepo se imejte in uzivajte na soncku...

cav bav

< Sporočilo je popravil angelito -- 9.4.2009 12:52:12 >

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 488
9.4.2009 12:53:41   
kpmk

punce pripravite se na polno luno...user posted image user posted image

9.4.2009 16:54:46 Polna luna

malo pred 17 uro bo ziher na rr tišina in miruser posted image user posted image user posted image user posted image  na letališčih in v rimu pa cel kaosuser posted image user posted image

Danes se pa res pozna vpliv lune,.... ko sem bla zjutraj na pregledu je bla full gneča, tko da po eni strani pa kr naj user posted image  še danes vsaj počaka, da ne bom na koncu res ki na hodniku rojevala user posted image user posted image user posted image  ja full gneča,.... v 2eh urah ko sem bla tam so 3 sprejel za porod user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 489
9.4.2009 12:55:48   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Dobro jutro čveke.

Jaz še vedno strašim na RR v 2v1user posted image  in se opravičujem, ker se več redno ne javljam na RR.

Midve z kpmk očitno imava isto usodo, da bova čakali do konca.

Men že gre vse na živce in postajam tečna nosečka, kar pa do sedaj nisem bila. Boli me čisto vse od nog, podplatov, otekajo mi gležnji in prsti na rokah, spim kot stara mama ko se obračam iz enega boka na drugi jamram, ker me oba boka bolita da bom znorela, ampak kljub bolečinam se moram na enega uležti, ker drugače še spati ne morem.

Drugače pa sem 7.4 imela pregled pri G in je rekla, da sem še zaprta in glavica dokaj je visokouser posted image . Hudiča kdaj bom potem jaz rodila???? Edino kar kaže, da se približuje moj čas je zelo zrela posteljica.

Danes pa imam CTG v P in bomo videli. Ali sprožijo porod tudi če si še čisto zaprt?

Danes naj bi bila polna luna, na mene še luna haska več nima.

Joj, sam jamram, sam mi že gre vse počasi na živce.

user posted image user posted image user posted image Čestitam vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa vas čveke več ne uspevam dohajati tako, da ne sletim več vašim temam na RR. Upam, da ste vse vredu in polne pričakovanja vaših zakladkov.

Pošiljam vam lepe pozdrave.

Srečka82

joj joj joj, tud na mene nima nič vpliva,... upam, da danes ostaneš kar v P. user posted image

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 490
9.4.2009 12:58:55   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Dobro jutro čveke.

Jaz še vedno strašim na RR v 2v1user posted image  in se opravičujem, ker se več redno ne javljam na RR.

Midve z kpmk očitno imava isto usodo, da bova čakali do konca.

Men že gre vse na živce in postajam tečna nosečka, kar pa do sedaj nisem bila. Boli me čisto vse od nog, podplatov, otekajo mi gležnji in prsti na rokah, spim kot stara mama ko se obračam iz enega boka na drugi jamram, ker me oba boka bolita da bom znorela, ampak kljub bolečinam se moram na enega uležti, ker drugače še spati ne morem.

Drugače pa sem 7.4 imela pregled pri G in je rekla, da sem še zaprta in glavica dokaj je visokouser posted image . Hudiča kdaj bom potem jaz rodila???? Edino kar kaže, da se približuje moj čas je zelo zrela posteljica.

Danes pa imam CTG v P in bomo videli. Ali sprožijo porod tudi če si še čisto zaprt?

Danes naj bi bila polna luna, na mene še luna haska več nima.

Joj, sam jamram, sam mi že gre vse počasi na živce.

user posted image user posted image user posted image Čestitam vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa vas čveke več ne uspevam dohajati tako, da ne sletim več vašim temam na RR. Upam, da ste vse vredu in polne pričakovanja vaših zakladkov.

Pošiljam vam lepe pozdrave.

Srečka82

Srečka82 naštimaj si eno toplo kopel in se ji prepusti, da se ti orng sprostijo mišice in psiha. Pa kakšno pikantno večerjo si privošči - v kakšni mehiški restavraciji. Za malinov čaj in user posted image pa tako najbrž že veš. Držim pesti, da čim pred prileti tvoj let za Rim user posted image user posted image user posted image .

ta kopel še mene zanima ali si jo lahko privoščimo ali je kaj kriza da raje ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 491
9.4.2009 13:01:29   
kpmk

Dobila sporočilo od nmag, da s Karolinco danes zapuščata P in da sta mi že lepo postljali posteljo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo super user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 492
9.4.2009 13:02:34   
Blueeyes
čestitke vsem za preglede... user posted image  user posted image  user posted image  

jz se dons mal dolgočasim... zdej sem glih kosilo pojedla.... pa mal delavce čekiram k nam po parceli kopljejo elektriko (je treba mal terorja izvajat, da ne bi lenarili) user posted image  user posted image

ja to pa res... zdej pa ni pomočnikov... user posted image

vreme dons spet idealno... počas bom šla na kratek sprehod... da si malo razmigam noge

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 493
9.4.2009 13:03:38   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: angelito
skratka, odprta se vedno cca. 1-2 cm (kot v torek), CTG super dober... neki mali popadki, bebica zivahna... aja pa pritisk in temperatura vse o.k.... aja, sem pa na + 10,4 kg... nasa puncka ma ze okoli 3.100 g...

sem pa danes nekaj cudno utrujena, pa rahlo mi je slabo, pa malo me zebe... morda sem neprespana... grem sedaj malo pocivat... potem pa k NiniMM na tortico... vam bom povedala, ce ji je dobr ratala - hihihihihihihi

user posted image user posted image user posted image za pregled in lepo pozdravi Nino ter se posladkajte še za nas user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 494
9.4.2009 13:07:24   
*Junona*
Evo mene...konec generalne...sem čist mokra.user posted image Mislim prešvicana.user posted image

Zdle grem pa lepinje spečt, ker bomo roštiljali danes.user posted image user posted image user posted image

Je pa tako lepo vreme zunaj.user posted image user posted image user posted image

Joj, js bi pa rada šla v Rim.user posted image user posted image user posted image Vsak dan sem bolj nestrpna, rws upam, da se ne bo vleklo tole.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 495
9.4.2009 13:08:43   
*Junona*

malo pred 17 uro bo ziher na rr tišina in miruser posted image user posted image user posted image user posted image  na letališčih in v rimu pa cel kaosuser posted image user posted image

Danes se pa res pozna vpliv lune,.... ko sem bla zjutraj na pregledu je bla full gneča, tko da po eni strani pa kr naj user posted image  še danes vsaj počaka, da ne bom na koncu res ki na hodniku rojevala user posted image user posted image user posted image  ja full gneča,.... v 2eh urah ko sem bla tam so 3 sprejel za porod user posted image

A res? Pol pa še mal počaki kpmk, če ne boš v srednjeveški sobi rojevala.user posted image Sej se hecam...verjamem, da ti je sedaj ko že tako dolgo čakaš čisto vseeno, če kar na hodniku pred porodno sobo, kajne?

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 496
9.4.2009 13:09:01   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js bi tudi z vami odpotovala.user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa veš...mogoče pa boš šla ti na letalo me pa bomo doma jajčke barvaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  vse je mogočeuser posted image

Kaj pa če gremo skupaj na potovanje?user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 497
9.4.2009 13:09:54   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

no zdej sem vas uspela vse pokomentirat..tle gor pa nobene..ste vse na sončka ušle...

edino pravuser posted image

naša tamala je pa zaspala..jst grem pa mal pospravit..pa cujne obesit..

pa da se še malo pohvalim..sem včeraj spekla potratno potico..njami...

Pridna, mmmm potratna potica, njami...
Js bom pa jutr 2 orehovi in orehov šarkelj spekla.user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 498
9.4.2009 13:10:38   
*Junona*

Bravo.user posted image
user posted image user posted image

Pa tako lepo vreme je zunaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 499
9.4.2009 13:11:37   
*Junona*

O Nalini zdravo.user posted image

Lepo da si se javila in da ste super.

Še malo pa bo imel tvoj user posted image družbo, kajne Detelja?user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?