mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Dobro jutro drage moje in mamice! Ravnokar sem prišla iz pregleda. CTG ok, G pravi, da učbeniški primer. In sedaj novica ... ... a vas kaj matra? ... Pregled je pokazal, da sem že 1,5-2 cm odprta, maternični vrat popolnoma zmehčan, G pravi, da se odlično medim in da lepše ne more iti. Sedaj pa samo še čakam Elo, da mi javi, kdaj se bova prvič zares dotaknili . S kilažo sem že na +16! Toda moja G pravi, da je tudi to vse ok, da se pač Ela lepo redi. A ni ta moja G fajn? Tako sem dobre volje, pa še sonček je, pa 24 stopinj bo danes, pa sončen vikend je napovedan ... mislim, da sem že kar malo evforična . Pa še gris s čokolado v prahu jem, tako da sem kot v nebesih . Vas grem zdaj malo prebrat za nazaj. čestitke za super pregled...pa vrjetno si tudi vesela da si že tako lepo odprta in da ne rabiš pit malinovega čaja za mehčanje MV ... super da je Ela lepa čila punčka, ki lepo pridobiva na teži....še malo pa jo bo mamica cartala, očka pa ji bo pel pesmice ....imaš pa res super G...Nenči bo treba kakšno novo slikico bušija dat gor...da nam prej ne uideš Res je, mačlinov čaj še kar čaka na hladilniku za kakšne tri dni pred rokom . pa tudi ne bomo nekaj na silo. Zdaj, ko moj ve, da sem odprta, tako ni šans, da bi on bil za , iskreno povedano pa tudi sama ob vsej svoji neokretnosti tudi nimam neke želje . Oba sva že ful nestrpna, ravno včeraj ji je očka pel pesmico Ela Ela, jo nekaj nagovarjal, če pride že to noč ... pravi faci sta, že vidim, kako me bosta obračala . Glede fotkice bušija, pa imaš čisto prav . Sem ravnokar občudovala tvoj buši in se spomnila, da sva spet zatajila ta vikend ... fotoaparat samo prelagava iz mize na mizo . Ampak ta teden pa obvezno. Obljubim! veš... nena..midve sva pa kar obe na podobnem..moj MV je tud že čist zmehčan..(moja G pravi,da je kot ena žolca.. .da dobro da še kaj drži..)..pa odprta sem 2cm.. pa včeraj sva spet mal rožico zalivala..pa tud malinov čaj pijem redno že več kot teden..pa ni še nikjer nič...no bomo videli kaj mi bo danes rekla na pregledu.. sam si res ne želim,da bo tako mot prvič...14 dni čez PDP..pa še sprožitev... pa tud takrat sem vse stvari počela tako..no bova probala zdej še malo bolj pogosto zalivat rožico pa še kakšno šalco čaja več bom spila.. no bomo videli če bo kaj učinka... v prvo sem probala ma res vse..pa ni nič zaleglo (od pomivanja oken, hoja po stopnicah, hoja po okoliških hribih itd.) Jaz kar računam, da bo kakšen dan pred rokom . Imam namreč še 14 dni do roka, tako da verjamem, da do takrat pa ziher bo, glede na to, da tako lepo vse teče. Se bova že z Elo zmenile, če bo kaj zamujala. Do sedaj me je vse lepo pridno ubogala, tako da mislim, da tudi glede datuma ne bo težav . Mi pa kar redno otrdeva trebušček, tako da maternica lepo pridno vadi in vsekakor računam na naravne popadke, saj nikakor ne želim umetnih. Ne bom se hvalila prehitro, držim pa pesti, da bo tako kot sem si zamislila . tud jst ti želim,da bi vse lepo steklo.. no pol imava pa PDP zelo blizu..jst ga mam čez 13 dni...