|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
9.4.2009 10:38:27   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 451
9.4.2009 10:39:51   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

Junona, tudi če te zagrabi, ne bo otročku nič hudega, ker se zdaj itak samo še redi v tvojem trebuščku. user posted image

Jupiiii.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Že komaj čakam, joj, kako ti velj, ko že imaš zakladek ob sebi.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 9.4.2009 10:40:26 >

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 452
9.4.2009 10:44:38   
srecka82
Dobro jutro čveke.

Jaz še vedno strašim na RR v 2v1user posted image  in se opravičujem, ker se več redno ne javljam na RR.

Midve z kpmk očitno imava isto usodo, da bova čakali do konca.

Men že gre vse na živce in postajam tečna nosečka, kar pa do sedaj nisem bila. Boli me čisto vse od nog, podplatov, otekajo mi gležnji in prsti na rokah, spim kot stara mama ko se obračam iz enega boka na drugi jamram, ker me oba boka bolita da bom znorela, ampak kljub bolečinam se moram na enega uležti, ker drugače še spati ne morem.

Drugače pa sem 7.4 imela pregled pri G in je rekla, da sem še zaprta in glavica dokaj je visokouser posted image . Hudiča kdaj bom potem jaz rodila???? Edino kar kaže, da se približuje moj čas je zelo zrela posteljica.

Danes pa imam CTG v P in bomo videli. Ali sprožijo porod tudi če si še čisto zaprt?

Danes naj bi bila polna luna, na mene še luna haska več nima.

Joj, sam jamram, sam mi že gre vse počasi na živce.

user posted image user posted image user posted image Čestitam vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa vas čveke več ne uspevam dohajati tako, da ne sletim več vašim temam na RR. Upam, da ste vse vredu in polne pričakovanja vaših zakladkov.

Pošiljam vam lepe pozdrave.

Srečka82

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 453
9.4.2009 10:56:19   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

maxi cosi muro 3 ali 4...

Mi smo kupili Muro 4, in je SUPERRRR!!user posted image   Kupila pa sva barvo tango red, zlo lepi modeli so to, enostavno se menjajo športni del, košara, lupinica, tak da v glavnem ni problema nobenega. Jaz bom ta teden še vse slekla in v pralnem stroju oprala in pol pa res še samo čakamo paličico da jo bomo furali okrog.

Priporočam...

o super, midva greva pa danes mal pogledat v BC..kako dolgo pa sta čakala nanj...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 454
9.4.2009 10:57:16   
malcekvita
Junona, Srečka 82 in vse ostale še malo, pa boste tudi ve pestvale svoje zakladke. Držim pesti, da boste imele lepo porodno izkušnjo. Pri meni je bil strah edini sovražnik, zato se sprostite med popadkom, kolikor se le da. Pa v mislih imejte, da boste kmalu spoznale svoje prince in princeske user posted image

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 455
9.4.2009 11:02:37   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Punce ki ste že rodile....zanima me kako dolgo se lahko popadki vlečejo??? preden pridejo tisti tapravi, pa še nekaj ste imele drisko pred porodom????

Lahko tudi 24 ur in več...odvisno. Meni se je prvič zasčelo ob 17h popoldan, rodila pa sem naslednji dan ob 14.10. S tem, da jih v začetku ful slabo čutiš, potem se to ure in ure stopnjuje. Najprej "metuljčki", pol pa se počasi že bolj čuti, potem že precej in na koncu HUDO. Lahko, da jih boš mela vse skupaj samo 10-12 ur.
Nič se ne skrbi, to boš takoj vedela ko gre zares. Popadki so vedno periodični, torej se pojavljajo v enakomernih valovih, na 15 min, na 10 min, na 5 min, na 2 min...PORODuser posted image  In popadek vedno traja enako dolgo, ni enkrat dolg 1 min drugič pa spet 5 min.

ja men so se v prvi nosečnosti kar nekajkrat začeli..pa sem že mislila da bom morala it v P..pa se je potem vse umirilo..

na koncu so mi pa sprožili..tko da jst nimam tle enega pametnega odgovora...

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 456
9.4.2009 11:07:36   
KaTkA24
hvala za lepe zelje! ne, nimam tel... ce mi jo katera zaupa, bi bla vesela, da vam sporocim novicko, ko bo tako dalec.
prej sem brala, da se ve tut potite kot nore..men se mesa od vrocine in vsega tega zatekanja. sm pa mela pregled 6. 4., pa mi je G (mag. Cvitan) rekel, da je glavica vedno nizje, ampak sm zaprta se...zdaj pa imam pregled na PDP...je mozmo da se ze prej kaj zacne?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 457
9.4.2009 11:09:30   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

No zdej pa še nekaj o sebi.... spala sem tako slabo kot še nikoli....sem bila 10000% da grem danes ponoči v Rimuser posted image ...celo noč me je kot da me šraufa v spodnjem delu trebuhauser posted image  Zvečer mi je bilo slabo, tako da sem večerjo ki sem jo že ob 17h zaužila vso zbruhala...zbujala sem se na 10 min do pol ure...tudi zdej zjutraj ni bog ve kaj boljše....pa celo noč sem se potila in to pri odprtem oknuuser posted image  Bolečine v spodnjem delu trebuha pa so bile kr hude...

Punce ki ste že rodile....zanima me kako dolgo se lahko popadki vlečejo??? preden pridejo tisti tapravi, pa še nekaj ste imele drisko pred porodom????

Joj user posted image , a si kaj takšnega jedla morda? Jaz bi najprej preverila, če je kriva hrana, ker sem tudi pri sebi opazila, da bolj ko se bliža datum poroda, bolj sem občutljiva na nezdravo hrano. Potenje? Brigita jaz že 3 mesece spim gola, pokrita le z lahko odejo, pa se ponoči še vedno prešvicam v glavo in predvsem v genitalije. Med ritnicami mi kar teče user posted image user posted image user posted image . Pojšter, ki ga imam med nogami, sem si kar zavila v brisačo, pa je nekoliko bolje. Sem pa brala, da je za zadnje 3 tedne nosečnosti normalno, da je nosečnici zelo vroče, saj se njena "pečka" zagreje do fula, da ogreva bebico, ki je že zelo velika. Bolečine v spodnjem delu so pa najbrž posledica tega, da se ti mehča tkivo in premikajo vezi ter kosti. Dokler so bolečine v spodnjem delu to naj ne bi bili popadki, saj se popadki začnejo v vrhnjem delu bušija. Tudi jaz vse fuuuul čutim, toda mislim, da je to posledica tega, da sem pač na sploh bolj občutljive sorte in zaznam vse telesne senzacije. Naše telo pa se pač sedaj aktivno pripravlja na porod in tiste, ki rojevamo prvič, najbrž to vse še bolj zaznamo, saj se vse dogaja prvič. Jaz drugače ne bruham, toda sem pa zaznala, da imam nekako manjši apetit, da mi kar nekako ni za jest, pa se potem kar malo prisilim. Poskusi danes čez dan malo več spat, da nadoknadiš neprespano noč, pa bo bolje, boš videla. Bebico pa drugače čutiš?

ja jst tud že neki časa gola spim, ker mi je ponoči res vroče...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 458
9.4.2009 11:12:43   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

pa nekaj me je zamikalo, da bi menjala voziček..ma bomo še videli..
a ma katera maxi cosi muro 3 ali 4...bom zelo vesela če bo katera podala svoje mnenje..sicer ste pa to področje najbrž že obdelale..a upam,da se vseeno katera najde..

Mi imamo Muro 3 in smo ZELOOOOO zadovoljni - sicer se šele najbolj spoznavamo, ampak je blazno dober voziček - meni je noro všeč njegova vodljivost, je ful kompakten, zarad velikih koles malega nič ne ruka in luknje na cesti al pa makadam niso noben problem.
Če živiš v hiši oz. ti vozička ne bo treba kam vsakodnevno prenašat (3. nadstropje npr.), potem ti ga vsekakorpriporočam - tako za vsakodnevno vlačenje po kakšnih stopnicah pa je absolutno pretežek!
Aja, pa relativno velik avto je dobro imet, da ga ni treba vsakič totalno razmontirat, ker velika kolesa kar gužvo v prtljažniku naredijo - mi imamo enoprostorca, pa če nabašemo podvozje in trdo košaro skoraj ni več prostora za nič v prtljažniku. Ampak ahko pa kolesa dol pobereš in potem ni panike - ampak, čez komot ga ni...

Sicer pa  - mi trije PRIPOROČAMO!

ja nam bi ravno zato prišel prav ker se tako fino razstavi...imamo anmreč cliota..pa pričakujemo drugega..user posted image ..tko,da nam prostor kar nekaj pomeni..avta pa nikakor še nemoreva zamenjat za večjega..čeprav je to projekt za v prihodnje..
kaj pa cena vozička ? se vam je zdela spremenljiva...
štorkljica..če šem prav dojela tudi ti pričakuješ drugegauser posted image ..koliko je pa star prvi otrok?..in kako to,da si nabavljala no voziček..a ga od prvega nimaš več?

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 459
9.4.2009 11:17:15   
mlavla

Dobro jutro drage moje user posted image in mamice!

Ravnokar sem prišla iz pregleda. CTG ok, G pravi, da učbeniški primer. In sedaj novica ... user posted image ... a vas kaj matra? user posted image ... Pregled je pokazal, da sem že 1,5-2 cm odprta, maternični vrat popolnoma zmehčan, G pravi, da se odlično medim in da lepše ne more iti. user posted image user posted image user posted image Sedaj pa samo še čakam Elo, da mi javi, kdaj se bova prvič zares dotaknili user posted image . S kilažo sem že na +16! user posted image user posted image Toda moja G pravi, da je tudi to vse ok, da se pač Ela lepo redi. A ni ta moja G fajn? user posted image user posted image user posted image

Tako sem dobre volje, pa še sonček je, pa 24 stopinj bo danes, pa sončen vikend je napovedan ... mislim, da sem že kar malo evforična user posted image user posted image user posted image . Pa še gris s čokolado v prahu jem, tako da sem kot v nebesih user posted image user posted image user posted image .

Vas grem zdaj malo prebrat za nazaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za super pregled...pa vrjetno si tudi vesela da si že tako lepo odprta in da ne rabiš pit malinovega čaja za mehčanje MVuser posted image ... super da je Ela lepa čila punčka, ki lepo pridobiva na teži....še malo pa jo bo mamica cartala, očka pa ji bo pel pesmiceuser posted image ....imaš pa res super G...Nenči bo treba kakšno novo slikico bušija dat gor...da nam prej ne uidešuser posted image

Res je, mačlinov čaj še kar čaka na hladilniku za kakšne tri dni pred rokom user posted image . user posted image pa tudi ne bomo nekaj na silo. Zdaj, ko moj ve, da sem odprta, tako ni šans, da bi on bil za user posted image , iskreno povedano pa tudi sama ob vsej svoji neokretnosti tudi nimam neke želje user posted image . Oba sva že ful nestrpna, ravno včeraj ji je očka pel pesmico Ela Ela, jo nekaj nagovarjal, če pride že to noč ... pravi faci sta, že vidim, kako me bosta obračala user posted image user posted image user posted image .
Glede fotkice bušija, pa imaš čisto prav user posted image . Sem ravnokar občudovala tvoj buši in se spomnila, da sva spet zatajila ta vikend user posted image ... fotoaparat samo prelagava iz mize na mizo user posted image . Ampak ta teden pa obvezno. Obljubim! user posted image user posted image

veš... nena..midve sva pa kar obe na podobnem..moj MV je tud že čist zmehčan..(moja G pravi,da je kot ena žolca..user posted image .da dobro da še kaj drži..)..pa odprta sem 2cm..

pa včeraj sva spet mal rožico zalivala..pa tud malinov čaj pijem redno že več kot teden..pa ni še nikjer nič...no bomo videli kaj mi bo danes rekla na pregledu..

sam si res ne želim,da bo tako mot prvič...14 dni čez PDP..pa še sprožitev...
pa tud takrat sem vse stvari počela tako..no bova probala zdej še malo bolj pogosto zalivat rožico pa še kakšno šalco čaja več bom spila..user posted image no bomo videli če bo kaj učinka...
v prvo sem probala ma res vse..pa ni nič zaleglo (od pomivanja oken, hoja po stopnicah, hoja po okoliških hribih itd.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 460
9.4.2009 11:18:02   
mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28
Mene k sreči vsj kolegice, ki me pokličejo kako in kaj to vprašajo na bolj uvideven način, najbolj pa mi grejo na živce tastari. Bodoča dedka sta ok, babici pa user posted image . Moja mami se še nekako lahko zadrži, ker me pač ne vidi, tašča pa vsako minuto sprašuje kao sem, ali se je počutje že kaj spremenilo, pa potem moram poslušati kaj lahko pa česa ne in kako je vse potekalo pri njej.....in to vsako uro, vsak dan, teden user posted image Zato si s kodrom tudi želiva, da bi šla rodit čez vikend, ko sta njegova dva na vikendu in jih ni doma.

A to te po telefonu sprašuje? Kaj pa če bi vedno, ko vidiš, da ona kliče, telefon dala dragemu, pa naj se on z njo pogovarja? Naj si pač vedno nekaj izmisli, da si na wc-ju, počivaš ali kaj podobnega. Malo pa se moramo znajti, da si pridobimo svoj zaslužen mir! user posted image

Jaz kar lepo živim s svojo taščo in tastom user posted image Nimava dinarčkov, da bi šla na svoje potem se pa stiskamo v 3-sobnem stanovanju. Prej ko sem še v sslužbo hodila je bilo ok, ker gospe tašče nisem videla vsaj do 17-18h, ko sva prihajala domov, sedaj pa če ne pridem iz sobe do 9h zjutraj kar živčna postane, da se ni ponoči kaj dogajalo. Pač, skrbi jo! Pa saj je takšna za vsako malenkost...ko gre namorje, ko je koder magistriral je bila cel dan na wc-ju user posted image , pa ko je kakšna večja fešta, pa če je kdo bolan itd. Upokojenka, ki ima čisto preveč časa, da se ukvarja z vsemi stvarmi.

Aja, pol pa se ji je res težko izogniti user posted image . Ti ji kar povej, da ti je G rekla, da moraš čim več počivati in spati in da te ne sme nihče motiti! user posted image user posted image Vse svoje želje nekako "daj v usta G", kao da je to ona rekla. Morda jo bo pa avtoriteta ustavila in ti pridobila malo več miru. user posted image user posted image user posted image

cveta  tole je pa zate...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
9.4.2009 11:20:05   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Dobro jutro !!!!!!!!!!!!!

No naj vam vsem ,ki pričakujete dinarčke od paketa ,da sem jaz imela danes nakazano,sem šl sedaj gledat na klik in videla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ninaMM.vse naj naj za tvoj rojstni dan,da bi kalu k sebi stisnila svojo malo princesko ter da bi še naprej bvila taka super punca kot si .

Srečno user posted image

A res? A je že nakazano? Morem js tut it pogledat.user posted image user posted image user posted image

ja jst sem šla tud preverit..jeeee dinarčki so...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 462
9.4.2009 11:20:43   
pikaro
Pozdravljeneuser posted image !
Toliko, da se javim, jaz sem še tudi 2v1 user posted image .
Verjetno še en čas bom,ker se nič ne dogaja,ampak pustimo se presenetit. Mojuser posted image  pa je komaj začel lepo rast. in pridobivat na teži.
Meni pa G nič ne omeni za CTG,ali da bi bla kaj odprtauser posted image . Sicer pa bi jaz še malo počakala,vsaj do 15.,mi še niti nimamo izbranega imena za našega user posted image . user posted image user posted image user posted image   Se z mojim kar ne morema zmenit,še posebaj za user posted image .
Če ima katera kakšen predlog bi bla veselauser posted image .

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 463
9.4.2009 11:23:38   
mlavla
no zdej sem vas uspela vse pokomentirat..tle gor pa nobene..ste vse na sončka ušle...

edino pravuser posted image

naša tamala je pa zaspala..jst grem pa mal pospravit..pa cujne obesit..

pa da se še malo pohvalim..sem včeraj spekla potratno potico..njami...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 464
9.4.2009 11:29:57   
KaTkA24
mlavla: uuu, to pa je res pohvalno, da si spelkla potratno potico...pojej se kak kos za nas :)

pikaro: meni osebno so vsec bolj kratka imena, npr: JAN, GAL, TJAN...recimo... mi bomo meli puncko, tako da sem se bolj posvetila zenskim imenom in sem moska imena pustila na strani :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 465
9.4.2009 11:31:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

drugače pa.. GOOD MORNINg!

mi smo še vedno 2 v 1. nič ne kaže na kaj drugega.user posted image user posted image user posted image mal me špika vsake tejk cajta sm to tk vsak dan. mama je peljala malega v vrtec zdaj jo pa čakam, da greva na zajtrk.

detelja-nem smela prej na rr preden se ne najem, ker sn FUUUL lačna po tvojem zajtrku. me nekot ne nasiti, čeprav je fejst obilenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ki imate danes pregled-vso srečo!

joj, veš težko vsem ustrežem...če ne pripravim takoj zjutraj zajtrka pol me že kličejo, kje je zajtrk, pa daj detelja spravi se že iz postelje...ti bi rada, da počakam, da odideš iz neta pa pol dam zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj veš, nikoli ne veš kdaj imaš moj zadnji zajtrkuser posted image user posted image

klavdyk - Ja, brez deteljinega zajtrka pa res ne gre. user posted image user posted image user posted image Ta naša detelja je tako pridna, da sem prepričana, da je to prvo, kar naredi zjutraj, ko se vstane. Nam pripravi zajtrk, sebi naredi lušte in šele potem gre ona jest.  A imam prav detelja? user posted image Temu se pa reče požrtvovalnost! user posted image user posted image user posted image

ja, to je pa čista resnica...edino še grem prej na wc, ker drugače bi se polulalauser posted image user posted image  pa umit zobe...potem pa takoj pripravit zajtrk...edino danes sem mogla še prej zbudit mojega, ker je imel takoj zjutraj zobarja, to pa mi je itak opravičeno ali????

Joj, detelja ne vem, boš morala preverit, kaj ti piše v pogodbi. user posted image user posted image user posted image Za lulanje sem sigurna, da smeš iti prej, toda umivanje zob in zbujanje dragega, hm... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
9.4.2009 11:33:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

zdravo punce,
blagor vam, ki lahko hodite ob takih lepih dnevih ven... Midva z Jakobom pa morava bit še dva tedna notri user posted image . Včeraj sva šla z mojim user posted image  skupaj v trgovino, mami je prišla popazit na Jakoba. Vsi so bili skoraj poletno oblečeni, jst pa v bundi user posted image . Ko sem prišla domov sem bla tako utrujena, da sem samo še Jakoba lahko nahranila in šla spat.
Vsem, ki boste danes rodile, držim pesti, tiste, ki imate preglede, dobro opravite. user posted image

Zakaj pa morata bit dva tedna noter? A je kakšen poseben razlog? Ker jaz mislim že po par dnevih po porodu it z Elo na svež zrak, saj verjamem, da ji bo to samo koristilo pri oblikovanju obrambnega mehanizma. Pa četudi je samo za 15 minut. En krog okrog bajte ali bloka pa ja ne sme škodit.

(odgovor članu malcekvita)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
9.4.2009 11:37:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Dobro jutro čveke.

Jaz še vedno strašim na RR v 2v1user posted image  in se opravičujem, ker se več redno ne javljam na RR.

Midve z kpmk očitno imava isto usodo, da bova čakali do konca.

Men že gre vse na živce in postajam tečna nosečka, kar pa do sedaj nisem bila. Boli me čisto vse od nog, podplatov, otekajo mi gležnji in prsti na rokah, spim kot stara mama ko se obračam iz enega boka na drugi jamram, ker me oba boka bolita da bom znorela, ampak kljub bolečinam se moram na enega uležti, ker drugače še spati ne morem.

Drugače pa sem 7.4 imela pregled pri G in je rekla, da sem še zaprta in glavica dokaj je visokouser posted image . Hudiča kdaj bom potem jaz rodila???? Edino kar kaže, da se približuje moj čas je zelo zrela posteljica.

Danes pa imam CTG v P in bomo videli. Ali sprožijo porod tudi če si še čisto zaprt?

Danes naj bi bila polna luna, na mene še luna haska več nima.

Joj, sam jamram, sam mi že gre vse počasi na živce.

user posted image user posted image user posted image Čestitam vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa vas čveke več ne uspevam dohajati tako, da ne sletim več vašim temam na RR. Upam, da ste vse vredu in polne pričakovanja vaših zakladkov.

Pošiljam vam lepe pozdrave.

Srečka82

Srečka82 naštimaj si eno toplo kopel in se ji prepusti, da se ti orng sprostijo mišice in psiha. Pa kakšno pikantno večerjo si privošči - v kakšni mehiški restavraciji. Za malinov čaj in user posted image pa tako najbrž že veš. Držim pesti, da čim pred prileti tvoj let za Rim user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu srecka82)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
9.4.2009 11:42:23   
Anonimen

Ravnokar sem prišla iz pregleda. CTG ok, G pravi, da učbeniški primer. In sedaj novica ... user posted image ... a vas kaj matra? user posted image ... Pregled je pokazal, da sem že 1,5-2 cm odprta, maternični vrat popolnoma zmehčan, G pravi, da se odlično medim in da lepše ne more iti. user posted image user posted image user posted image Sedaj pa samo še čakam Elo, da mi javi, kdaj se bova prvič zares dotaknili user posted image . S kilažo sem že na +16! user posted image user posted image Toda moja G pravi, da je tudi to vse ok, da se pač Ela lepo redi. A ni ta moja G fajn? user posted image user posted image user posted image

Tako sem dobre volje, pa še sonček je, pa 24 stopinj bo danes, pa sončen vikend je napovedan ... mislim, da sem že kar malo evforična user posted image user posted image user posted image . Pa še gris s čokolado v prahu jem, tako da sem kot v nebesih user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za super pregled...pa vrjetno si tudi vesela da si že tako lepo odprta in da ne rabiš pit malinovega čaja za mehčanje MVuser posted image ... super da je Ela lepa čila punčka, ki lepo pridobiva na teži....še malo pa jo bo mamica cartala, očka pa ji bo pel pesmiceuser posted image ....imaš pa res super G...Nenči bo treba kakšno novo slikico bušija dat gor...da nam prej ne uidešuser posted image

Res je, mačlinov čaj še kar čaka na hladilniku za kakšne tri dni pred rokom user posted image . user posted image pa tudi ne bomo nekaj na silo. Zdaj, ko moj ve, da sem odprta, tako ni šans, da bi on bil za user posted image , iskreno povedano pa tudi sama ob vsej svoji neokretnosti tudi nimam neke želje user posted image . Oba sva že ful nestrpna, ravno včeraj ji je očka pel pesmico Ela Ela, jo nekaj nagovarjal, če pride že to noč ... pravi faci sta, že vidim, kako me bosta obračala user posted image user posted image user posted image .
Glede fotkice bušija, pa imaš čisto prav user posted image . Sem ravnokar občudovala tvoj buši in se spomnila, da sva spet zatajila ta vikend user posted image ... fotoaparat samo prelagava iz mize na mizo user posted image . Ampak ta teden pa obvezno. Obljubim! user posted image user posted image

veš... nena..midve sva pa kar obe na podobnem..moj MV je tud že čist zmehčan..(moja G pravi,da je kot ena žolca..user posted image .da dobro da še kaj drži..)..pa odprta sem 2cm..

pa včeraj sva spet mal rožico zalivala..pa tud malinov čaj pijem redno že več kot teden..pa ni še nikjer nič...no bomo videli kaj mi bo danes rekla na pregledu..

pa tud takrat sem vse stvari počela tako..no bova probala zdej še malo bolj pogosto zalivat rožico pa še kakšno šalco čaja več bom spila..user posted image no bomo videli če bo kaj učinka...
v prvo sem probala ma res vse..pa ni nič zaleglo (od pomivanja oken, hoja po stopnicah, hoja po okoliških hribih itd.)

Jaz kar računam, da bo kakšen dan pred rokom user posted image . Imam namreč še 14 dni do roka, tako da verjamem, da do takrat pa ziher bo, glede na to, da tako lepo vse teče. Se bova že z Elo zmenile, če bo kaj zamujala. Do sedaj me je vse lepo pridno ubogala, tako da mislim, da tudi glede datuma ne bo težav user posted image user posted image user posted image . Mi pa kar redno otrdeva trebušček, tako da maternica lepo pridno vadi in vsekakor računam na naravne popadke, saj nikakor ne želim umetnih. Ne bom se hvalila prehitro, držim pa pesti, da bo tako kot sem si zamislila user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mlavla)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
9.4.2009 11:45:07   
Anonimen
Aja, Sonček ali Junonca, moj naslednji pregled za seznamček: sreda, 15. april CTG. Hvala! user posted image

Zdaj pa šibam ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
9.4.2009 11:55:32   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

punce pripravite se na polno luno...user posted image user posted image

9.4.2009 16:54:46 Polna luna

malo pred 17 uro bo ziher na rr tišina in miruser posted image user posted image user posted image user posted image  na letališčih in v rimu pa cel kaosuser posted image user posted image

Js bi tudi z vami odpotovala.user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa veš...mogoče pa boš šla ti na letalo me pa bomo doma jajčke barvaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  vse je mogočeuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 471
9.4.2009 11:58:05   
mlavla

Jaz kar računam, da bo kakšen dan pred rokom user posted image . Imam namreč še 14 dni do roka, tako da verjamem, da do takrat pa ziher bo, glede na to, da tako lepo vse teče. Se bova že z Elo zmenile, če bo kaj zamujala. Do sedaj me je vse lepo pridno ubogala, tako da mislim, da tudi glede datuma ne bo težav user posted image user posted image user posted image . Mi pa kar redno otrdeva trebušček, tako da maternica lepo pridno vadi in vsekakor računam na naravne popadke, saj nikakor ne želim umetnih. Ne bom se hvalila prehitro, držim pa pesti, da bo tako kot sem si zamislila user posted image user posted image user posted image .

tud jst ti želim,da bi vse lepo steklo..

no pol imava pa PDP zelo blizu..jst ga mam čez 13 dni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 472
9.4.2009 11:58:56   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

drugače pa.. GOOD MORNINg!

mi smo še vedno 2 v 1. nič ne kaže na kaj drugega.user posted image user posted image user posted image mal me špika vsake tejk cajta sm to tk vsak dan. mama je peljala malega v vrtec zdaj jo pa čakam, da greva na zajtrk.

detelja-nem smela prej na rr preden se ne najem, ker sn FUUUL lačna po tvojem zajtrku. me nekot ne nasiti, čeprav je fejst obilenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ki imate danes pregled-vso srečo!

joj, veš težko vsem ustrežem...če ne pripravim takoj zjutraj zajtrka pol me že kličejo, kje je zajtrk, pa daj detelja spravi se že iz postelje...ti bi rada, da počakam, da odideš iz neta pa pol dam zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj veš, nikoli ne veš kdaj imaš moj zadnji zajtrkuser posted image user posted image

klavdyk - Ja, brez deteljinega zajtrka pa res ne gre. user posted image user posted image user posted image Ta naša detelja je tako pridna, da sem prepričana, da je to prvo, kar naredi zjutraj, ko se vstane. Nam pripravi zajtrk, sebi naredi lušte in šele potem gre ona jest.  A imam prav detelja? user posted image Temu se pa reče požrtvovalnost! user posted image user posted image user posted image

ja, to je pa čista resnica...edino še grem prej na wc, ker drugače bi se polulalauser posted image user posted image  pa umit zobe...potem pa takoj pripravit zajtrk...edino danes sem mogla še prej zbudit mojega, ker je imel takoj zjutraj zobarja, to pa mi je itak opravičeno ali????

Joj, detelja ne vem, boš morala preverit, kaj ti piše v pogodbi. user posted image user posted image user posted image Za lulanje sem sigurna, da smeš iti prej, toda umivanje zob in zbujanje dragega, hm... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj veš direktorji imamo "pravico" zamujanja itd...itak smo mal več, a ne user posted image  sicer pa imam jaz zdaj že dodatno opravičilo...sem dan pred rokom in mi je opravičeno, če malo dalj časa poležavam ali če malo več časa porabim za pripravo zajtrka...ali????user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
9.4.2009 12:00:41   
detelja
zanimivouser posted image

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/spol-otroka-je-odlocilna-prehrana.html

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 474
9.4.2009 12:04:07   
mlavla
joj babe jst sem čist nora..sam še o teh vozičkih berem...sem se čist zaljubila...

ma nevem kaj bodo domači rekli, če si umislim novega..

a zdele mi hodi po glavi le ena beseda briga meeee...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?