|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
9.4.2009 9:22:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kpmk:jutri zvemo pa mogoče kj od tebe ali detelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, meni je že vse nekam čudno...naš user posted image  neki štrajka...več ali manj je len...ali pa me tako rukne, da me vse pri srcu stiskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mogoče pa se pa res kaj pripravljauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u lejo kdo se je javu.Ja mogoče te pa res kaj ponoči preseneti in nam uideš v Rim,če ne bo zajtrka vemo kje tičiš  in bomo dihhale s tabo user posted image user posted image user posted image

super, upam, da mi boste pomagale lajšat bolečineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse bomo z mislimi s tabo user posted image  

midvi se tako lepo menive pa pakirave itd...pol pa bodo šle vse pred namauser posted image user posted image user posted image user posted image

sam res,... to se men že dogaja,... jst sem misla da bom marčevka,... pa poglej še sem tu 2v1,... aja pa še danes sva z dragim zvedela novičko da je tudi en dobil otročka, ki sta imela rok kasneje user posted image user posted image user posted image user posted image

ej glih včeraj ko sva šla z lubijem na sprehod me sam enkrat tko vpr. "a si si mislila, da se boš danes 2v 1 še tukaj sprehajala" jaz pa niti v sanjah...tudi jaz sem imela občutek, glede na vse težave, da če do konc marca zdržim sem na konju...še gin. je rekla, da če bomo zdržali do 37t smo na konju...

midva z lubijem pa sva imela malo prej zajtrk (ma zobarja pol pa služba) pol pa sam reče, joj, ne morem nič vase spravit...pol pa ga vpr. kaj pa je narobe...pa reče eh nič...pa sem rekla, a te služba skrbi, ker imaš danes ful dela pol pa tisto "ja ja služba, ko je itak zdaj najpomembnejša" tisto kao ne...pol pa sem rekla menda pa se ja ne sekiraš glede poroda...pa je priznal, da ga to že ful muči...nisem si mislla, da mi bo to tako pokazal...sam mi je pa tako smešno na nek način...vsi okrog mene so ful nervozni pa čakajo pa ne vem kaj vse ne...jaz pa kao saj imam še 5 mesecev čas, tu pa tam me kaj zgrabi, če bo ful bolelo drugače pa nič...se še sploh ne zavedam, da sem pred rokom...sicer pa boljše...ko bo akcija bo pač akcija...mal bomo potrpeli pa se potem vse pozabi...bomo uživali....user posted image user posted image

Detelja odlično se držiš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Te čist' razumem, ker sumim, da bom sama ista, da do konca ne bom dojela, da pa zdaj pa je mogoče res prišel čas poroda user posted image   user posted image user posted image . Ampak mislim, da je ta taktika zares najboljša: imaš se fajn in si rečeš, ko bo, bo. Zakaj bi se že 14 dni prej in še 14 dni po roku sekirala, če pa se lahko imaš fajn in pač zaupaš naravi oziroma bebici, da bo tako javila, kdaj je čas za the day. Glede na to, da je s tabo vse ok in z bebico vse ok, so torej skrbi odveč. Jaz sem ti pa tako napovedala nedeljo user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
9.4.2009 9:23:50   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

štorkljica-ti nas prideš pa na vsaka 2 dni mal pogledatuser posted image user posted image user posted image ...se vidi da pri vas user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa ni tolk časa za rr....me ki smo pa zato prikrajšane pa pol tele naše pomočnike gor limamouser posted image user posted image user posted image

Čuj da si ne boš kaj mislila, od pregleda naprej, torej v 10 dnevih sva z mojim samo 3x user posted image  Si ne upa prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem mu glih zadnjič rekla, da če slučajno grem spet čez rok, je on krivuser posted image

Bi pa blo fajn če bi malo več, sploh zdaj ko nam tale prihod pomladi tako intenzivno dviguje hormoneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image faca si

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 427
9.4.2009 9:25:49   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28
Mene k sreči vsj kolegice, ki me pokličejo kako in kaj to vprašajo na bolj uvideven način, najbolj pa mi grejo na živce tastari. Bodoča dedka sta ok, babici pa user posted image . Moja mami se še nekako lahko zadrži, ker me pač ne vidi, tašča pa vsako minuto sprašuje kao sem, ali se je počutje že kaj spremenilo, pa potem moram poslušati kaj lahko pa česa ne in kako je vse potekalo pri njej.....in to vsako uro, vsak dan, teden user posted image Zato si s kodrom tudi želiva, da bi šla rodit čez vikend, ko sta njegova dva na vikendu in jih ni doma.

A to te po telefonu sprašuje? Kaj pa če bi vedno, ko vidiš, da ona kliče, telefon dala dragemu, pa naj se on z njo pogovarja? Naj si pač vedno nekaj izmisli, da si na wc-ju, počivaš ali kaj podobnega. Malo pa se moramo znajti, da si pridobimo svoj zaslužen mir! user posted image

Jaz kar lepo živim s svojo taščo in tastom user posted image Nimava dinarčkov, da bi šla na svoje potem se pa stiskamo v 3-sobnem stanovanju. Prej ko sem še v sslužbo hodila je bilo ok, ker gospe tašče nisem videla vsaj do 17-18h, ko sva prihajala domov, sedaj pa če ne pridem iz sobe do 9h zjutraj kar živčna postane, da se ni ponoči kaj dogajalo. Pač, skrbi jo! Pa saj je takšna za vsako malenkost...ko gre namorje, ko je koder magistriral je bila cel dan na wc-ju user posted image , pa ko je kakšna večja fešta, pa če je kdo bolan itd. Upokojenka, ki ima čisto preveč časa, da se ukvarja z vsemi stvarmi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
9.4.2009 9:26:01   
Anonimen

detelja:dragega skrbi da boš glih v največjem rukerju ko bo on iml toliko dela v službi klicla in rekla greva user posted image user posted image

Ja tudi moj je podoben k tvoj ,skrbi ga kdaj bo treba it,pa ko se kaj premika k se že tko težk pa jamram zraven ,pa reče kaj je a bo že kaj,res jih tko skrbi in vse,jaz pa sploh nič ,koda bi tudi še bilo nevvem koliko časa.Mislim ,da smo me bolj mirne k oni ,samo potem bo pa glih obatno ko bo šlo zares user posted image user posted image user posted image So pa res srčkani k tkole čakajo in jih skrbi za vsako ko je kaj.

Marička, res so si podobni. Ko berem opise od vaju, je kot bi poslušala mojega. user posted image user posted image user posted image Kar vidim mu, kako mu napetost raste. Ko je danes izvedel, da sem že odprta, je kar nenadoma postal ves nemiren in nestrpen user posted image user posted image user posted image . V smislu, joj zdaj pa gre zares. Ah ti naši srčki, res je lepo, ko jih tako skrbi za nas. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
9.4.2009 9:28:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

drugače pa.. GOOD MORNINg!

mi smo še vedno 2 v 1. nič ne kaže na kaj drugega.user posted image user posted image user posted image mal me špika vsake tejk cajta sm to tk vsak dan. mama je peljala malega v vrtec zdaj jo pa čakam, da greva na zajtrk.

detelja-nem smela prej na rr preden se ne najem, ker sn FUUUL lačna po tvojem zajtrku. me nekot ne nasiti, čeprav je fejst obilenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ki imate danes pregled-vso srečo!

joj, veš težko vsem ustrežem...če ne pripravim takoj zjutraj zajtrka pol me že kličejo, kje je zajtrk, pa daj detelja spravi se že iz postelje...ti bi rada, da počakam, da odideš iz neta pa pol dam zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj veš, nikoli ne veš kdaj imaš moj zadnji zajtrkuser posted image user posted image

klavdyk - Ja, brez deteljinega zajtrka pa res ne gre. user posted image user posted image user posted image Ta naša detelja je tako pridna, da sem prepričana, da je to prvo, kar naredi zjutraj, ko se vstane. Nam pripravi zajtrk, sebi naredi lušte in šele potem gre ona jest.  A imam prav detelja? user posted image Temu se pa reče požrtvovalnost! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
9.4.2009 9:31:45   
Cveta28
Sedaj se pa s kodrom bojiva, da ni koderček že v bušiju vzel verjetnosti in statistike...saj veste, koliko časa lahko spim, da mami ne bo norela in kolikšna je verjetnost, da bo mami ostala mirna kljub mojemu nemiganju user posted image user posted image user posted image

Cveta tvoja bebica bo očitno matematik, če že zdaj obvlada verjetnostni račun user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Glede na to, da sva oba s kodrom bolj naravoslovca bi nama to čisto ustrezalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 431
9.4.2009 9:38:44   
Anonimen

No zdej pa še nekaj o sebi.... spala sem tako slabo kot še nikoli....sem bila 10000% da grem danes ponoči v Rimuser posted image ...celo noč me je kot da me šraufa v spodnjem delu trebuhauser posted image  Zvečer mi je bilo slabo, tako da sem večerjo ki sem jo že ob 17h zaužila vso zbruhala...zbujala sem se na 10 min do pol ure...tudi zdej zjutraj ni bog ve kaj boljše....pa celo noč sem se potila in to pri odprtem oknuuser posted image  Bolečine v spodnjem delu trebuha pa so bile kr hude...

Punce ki ste že rodile....zanima me kako dolgo se lahko popadki vlečejo??? preden pridejo tisti tapravi, pa še nekaj ste imele drisko pred porodom????

Joj user posted image , a si kaj takšnega jedla morda? Jaz bi najprej preverila, če je kriva hrana, ker sem tudi pri sebi opazila, da bolj ko se bliža datum poroda, bolj sem občutljiva na nezdravo hrano. Potenje? Brigita jaz že 3 mesece spim gola, pokrita le z lahko odejo, pa se ponoči še vedno prešvicam v glavo in predvsem v genitalije. Med ritnicami mi kar teče user posted image user posted image user posted image . Pojšter, ki ga imam med nogami, sem si kar zavila v brisačo, pa je nekoliko bolje. Sem pa brala, da je za zadnje 3 tedne nosečnosti normalno, da je nosečnici zelo vroče, saj se njena "pečka" zagreje do fula, da ogreva bebico, ki je že zelo velika. Bolečine v spodnjem delu so pa najbrž posledica tega, da se ti mehča tkivo in premikajo vezi ter kosti. Dokler so bolečine v spodnjem delu to naj ne bi bili popadki, saj se popadki začnejo v vrhnjem delu bušija. Tudi jaz vse fuuuul čutim, toda mislim, da je to posledica tega, da sem pač na sploh bolj občutljive sorte in zaznam vse telesne senzacije. Naše telo pa se pač sedaj aktivno pripravlja na porod in tiste, ki rojevamo prvič, najbrž to vse še bolj zaznamo, saj se vse dogaja prvič. Jaz drugače ne bruham, toda sem pa zaznala, da imam nekako manjši apetit, da mi kar nekako ni za jest, pa se potem kar malo prisilim. Poskusi danes čez dan malo več spat, da nadoknadiš neprespano noč, pa bo bolje, boš videla. Bebico pa drugače čutiš?

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
9.4.2009 9:40:35   
lili82
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

pa nekaj me je zamikalo, da bi menjala voziček..ma bomo še videli..
a ma katera maxi cosi muro 3 ali 4...bom zelo vesela če bo katera podala svoje mnenje..sicer ste pa to področje najbrž že obdelale..a upam,da se vseeno katera najde..

Mi imamo Muro 3 in smo ZELOOOOO zadovoljni - sicer se šele najbolj spoznavamo, ampak je blazno dober voziček - meni je noro všeč njegova vodljivost, je ful kompakten, zarad velikih koles malega nič ne ruka in luknje na cesti al pa makadam niso noben problem.
Če živiš v hiši oz. ti vozička ne bo treba kam vsakodnevno prenašat (3. nadstropje npr.), potem ti ga vsekakorpriporočam - tako za vsakodnevno vlačenje po kakšnih stopnicah pa je absolutno pretežek!
Aja, pa relativno velik avto je dobro imet, da ga ni treba vsakič totalno razmontirat, ker velika kolesa kar gužvo v prtljažniku naredijo - mi imamo enoprostorca, pa če nabašemo podvozje in trdo košaro skoraj ni več prostora za nič v prtljažniku. Ampak ahko pa kolesa dol pobereš in potem ni panike - ampak, čez komot ga ni...

Sicer pa  - mi trije PRIPOROČAMO!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 433
9.4.2009 9:42:23   
Anonimen

CVETA-lej kakšne lepe kodrčke sem pa jst za pisanko kupilauser posted image user posted image user posted image

user posted image

Pa še moj trebušček v 38t...zdej je pa že res prava žogica.

user posted image

no pa še od spredajuser posted image user posted image

Iiiiii, kako lep buši! user posted image user posted image user posted image Res je žogica, tudi meni moja G pravi žogica marogica user posted image user posted image user posted image . Zares smo prave žogice. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 434
9.4.2009 9:48:56   
Anonimen

Dobro jutro drage moje user posted image in mamice!

Ravnokar sem prišla iz pregleda. CTG ok, G pravi, da učbeniški primer. In sedaj novica ... user posted image ... a vas kaj matra? user posted image ... Pregled je pokazal, da sem že 1,5-2 cm odprta, maternični vrat popolnoma zmehčan, G pravi, da se odlično medim in da lepše ne more iti. user posted image user posted image user posted image Sedaj pa samo še čakam Elo, da mi javi, kdaj se bova prvič zares dotaknili user posted image . S kilažo sem že na +16! user posted image user posted image Toda moja G pravi, da je tudi to vse ok, da se pač Ela lepo redi. A ni ta moja G fajn? user posted image user posted image user posted image

Tako sem dobre volje, pa še sonček je, pa 24 stopinj bo danes, pa sončen vikend je napovedan ... mislim, da sem že kar malo evforična user posted image user posted image user posted image . Pa še gris s čokolado v prahu jem, tako da sem kot v nebesih user posted image user posted image user posted image .

Vas grem zdaj malo prebrat za nazaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za super pregled...pa vrjetno si tudi vesela da si že tako lepo odprta in da ne rabiš pit malinovega čaja za mehčanje MVuser posted image ... super da je Ela lepa čila punčka, ki lepo pridobiva na teži....še malo pa jo bo mamica cartala, očka pa ji bo pel pesmiceuser posted image ....imaš pa res super G...Nenči bo treba kakšno novo slikico bušija dat gor...da nam prej ne uidešuser posted image

Res je, mačlinov čaj še kar čaka na hladilniku za kakšne tri dni pred rokom user posted image . user posted image pa tudi ne bomo nekaj na silo. Zdaj, ko moj ve, da sem odprta, tako ni šans, da bi on bil za user posted image , iskreno povedano pa tudi sama ob vsej svoji neokretnosti tudi nimam neke želje user posted image . Oba sva že ful nestrpna, ravno včeraj ji je očka pel pesmico Ela Ela, jo nekaj nagovarjal, če pride že to noč ... pravi faci sta, že vidim, kako me bosta obračala user posted image user posted image user posted image .
Glede fotkice bušija, pa imaš čisto prav user posted image . Sem ravnokar občudovala tvoj buši in se spomnila, da sva spet zatajila ta vikend user posted image ... fotoaparat samo prelagava iz mize na mizo user posted image . Ampak ta teden pa obvezno. Obljubim! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 435
9.4.2009 9:53:51   
Anonimen

Ja Cveta jst tudi upam, da ni kaka virozauser posted image ....sem že razmišljala, da bi lahko bilo od teh ampul, ki si jih moram vstavljati v nožnicouser posted image ...so antibiotične...jst pa sem alergična na antibiotik...pa opažam, da se mi je hrana kr ustvavla...mleka sploh videt več ne morem, pa sem prej vsako jutro imela za zajtrk kaj mlečnegauser posted image ...pa po obrazu sem dobla neko reakcijo.....ehhhhhh pa jst sem že nora maluser posted image user posted image user posted image user posted image ...nč ne bom več jamrala, mogoč so pa res živciuser posted image user posted image user posted image user posted image ....grem raje ven na sonček, ko bo tako lepo vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image

A ti imaš tudi alergije na antibiotike? Potem pa bi kar znalo bit tole. V nosečnosti smo namreč še bolj občutljive na vse "umetno" in vso "kemijo". Mogoče pa bebica zavrača antibiotik?! user posted image Po ayurvedi je bruhanje vedno dobro, saj telo samo izloči nekaj, kar "čuti", da ni ok zanj. Po vsej verjetnosti pa je vsega po malem: antibiotiki, hrana in živci. Ti le pojdi na sončka, "nežno" hrano jej danes, pa mogoče poskusi spustit danes ampule, da vidiš, kaj bo. Glede na to, da si takšna pozitivka, boš tako premagala tudi to! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 436
9.4.2009 9:58:33   
Anonimen

Mene k sreči vsj kolegice, ki me pokličejo kako in kaj to vprašajo na bolj uvideven način, najbolj pa mi grejo na živce tastari. Bodoča dedka sta ok, babici pa user posted image . Moja mami se še nekako lahko zadrži, ker me pač ne vidi, tašča pa vsako minuto sprašuje kao sem, ali se je počutje že kaj spremenilo, pa potem moram poslušati kaj lahko pa česa ne in kako je vse potekalo pri njej.....in to vsako uro, vsak dan, teden user posted image Zato si s kodrom tudi želiva, da bi šla rodit čez vikend, ko sta njegova dva na vikendu in jih ni doma.

A to te po telefonu sprašuje? Kaj pa če bi vedno, ko vidiš, da ona kliče, telefon dala dragemu, pa naj se on z njo pogovarja? Naj si pač vedno nekaj izmisli, da si na wc-ju, počivaš ali kaj podobnega. Malo pa se moramo znajti, da si pridobimo svoj zaslužen mir! user posted image

Jaz kar lepo živim s svojo taščo in tastom user posted image Nimava dinarčkov, da bi šla na svoje potem se pa stiskamo v 3-sobnem stanovanju. Prej ko sem še v sslužbo hodila je bilo ok, ker gospe tašče nisem videla vsaj do 17-18h, ko sva prihajala domov, sedaj pa če ne pridem iz sobe do 9h zjutraj kar živčna postane, da se ni ponoči kaj dogajalo. Pač, skrbi jo! Pa saj je takšna za vsako malenkost...ko gre namorje, ko je koder magistriral je bila cel dan na wc-ju user posted image , pa ko je kakšna večja fešta, pa če je kdo bolan itd. Upokojenka, ki ima čisto preveč časa, da se ukvarja z vsemi stvarmi.

Aja, pol pa se ji je res težko izogniti user posted image . Ti ji kar povej, da ti je G rekla, da moraš čim več počivati in spati in da te ne sme nihče motiti! user posted image user posted image Vse svoje želje nekako "daj v usta G", kao da je to ona rekla. Morda jo bo pa avtoriteta ustavila in ti pridobila malo več miru. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
9.4.2009 10:02:05   
Anonimen
Vidim, da ste vse pobegnile na sončka. Edino pravilno! user posted image  user posted image  user posted image Grem še jaz malo v akcijo, v trgovino po sveži kruhec, potem malo počivat na balkon, pripravit kosilce, popoldan pa greva z dragim spet nekam v naravo na sončka. Jupi! user posted image

Lep pomladni dan babuške moje, pa pridem kaj še vmes, ko bom kuhala kosilo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 438
9.4.2009 10:05:23   
lili82

Punce ki ste že rodile....zanima me kako dolgo se lahko popadki vlečejo??? preden pridejo tisti tapravi, pa še nekaj ste imele drisko pred porodom????

JAz ti kaj dosti ne morem pomagat, ker svojega popadka nisem čutila niti enega, samo umetne so mi našopali. Sicer pa sem se odpirala ob umetnih popadkih cca. 5 ur (ampak HB nisem ničasar čutila). Kar pa se driske tiče - jaz je nisem imela, je pa res, da sem šla tisti dan mislim da enih 3x na wc.

Neposredna povezava do sporočila: 439
9.4.2009 10:29:51   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

drugače pa.. GOOD MORNINg!

mi smo še vedno 2 v 1. nič ne kaže na kaj drugega.user posted image user posted image user posted image mal me špika vsake tejk cajta sm to tk vsak dan. mama je peljala malega v vrtec zdaj jo pa čakam, da greva na zajtrk.

detelja-nem smela prej na rr preden se ne najem, ker sn FUUUL lačna po tvojem zajtrku. me nekot ne nasiti, čeprav je fejst obilenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ki imate danes pregled-vso srečo!

joj, veš težko vsem ustrežem...če ne pripravim takoj zjutraj zajtrka pol me že kličejo, kje je zajtrk, pa daj detelja spravi se že iz postelje...ti bi rada, da počakam, da odideš iz neta pa pol dam zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj veš, nikoli ne veš kdaj imaš moj zadnji zajtrkuser posted image user posted image

klavdyk - Ja, brez deteljinega zajtrka pa res ne gre. user posted image user posted image user posted image Ta naša detelja je tako pridna, da sem prepričana, da je to prvo, kar naredi zjutraj, ko se vstane. Nam pripravi zajtrk, sebi naredi lušte in šele potem gre ona jest.  A imam prav detelja? user posted image Temu se pa reče požrtvovalnost! user posted image user posted image user posted image

ja, to je pa čista resnica...edino še grem prej na wc, ker drugače bi se polulalauser posted image user posted image  pa umit zobe...potem pa takoj pripravit zajtrk...edino danes sem mogla še prej zbudit mojega, ker je imel takoj zjutraj zobarja, to pa mi je itak opravičeno ali????

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 440
9.4.2009 10:32:37   
*Junona*
Pozdravljene.user posted image

Js sem se nazajtrkovala, zdej pa čistilna akcija...potem en obisk in tako dalje...

Kaj pa ve, ste se dobro napspale? Mene je 3x nekaj grabilo ponoči tam spodaj, ampak nič kaj resnega. Upam, da me kmalu zares zagrabi.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 441
9.4.2009 10:32:54   
malcekvita
zdravo punce,
blagor vam, ki lahko hodite ob takih lepih dnevih ven... Midva z Jakobom pa morava bit še dva tedna notri user posted image . Včeraj sva šla z mojim user posted image  skupaj v trgovino, mami je prišla popazit na Jakoba. Vsi so bili skoraj poletno oblečeni, jst pa v bundi user posted image . Ko sem prišla domov sem bla tako utrujena, da sem samo še Jakoba lahko nahranila in šla spat.
Vsem, ki boste danes rodile, držim pesti, tiste, ki imate preglede, dobro opravite. user posted image

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 442
9.4.2009 10:33:06   
detelja
punce pripravite se na polno luno...user posted image user posted image

9.4.2009 16:54:46 Polna luna

malo pred 17 uro bo ziher na rr tišina in miruser posted image user posted image user posted image user posted image  na letališčih in v rimu pa cel kaosuser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 443
9.4.2009 10:33:40   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

Jutro!

Jaz sem tudi danes bolj zgodna, to lepo vreme me kar vrže iz postelje ...

Hvala vsem za lepe želje - nazaj in naprej, ker ne vem, koliko bom čez dan kaj na netu user posted image

Še poročilo iz pregleda včeraj. Vse je ok, še vedno imam preveč bakterij v urinu, ampak je to od viroze (me je kar dala še na neke dodatne teste), zato mi ni dala nobenih krem ali svečk. Me pa še vedno malo boli grlo zjutraj, ampak popoldan po dozi Apisirupa in čaja je bolje. Naredila mi je še ultrazvok, ker imam majhen buši po merah, pa je mala super user posted image  Plodovnice je še ogromno, obrnjena je na glavico, težka pa malo manj kot 3 kg. Nič ne kaže, da bi se naši princeski kam mudilo. Naslednji pregled imam na rok, torej 15.4. CTG, voda, znani pa bodo tudi rezultati brisa za streptokok. Moja G je rekla, da priporoča bris, čeprav nekatere raziskave menda kažejo, da lahko s tem, ko dobimo antibiotike in otroka zaščitimo, razvijemo pri bebiju odpornost na antibiotike. Nismo še dovolj pametni za vse ... Sem pa kar na +13 kg, čeprav mi vsi pravijo, da se nisem nič zredila. Samo potem ne vem, kje so te kile user posted image

Razmišljam, kako torto bi spekla. A ima katera kak res zmagovalen recept? user posted image  Nekaj svežega bi, raje sadnega ali kaj takega ... Help user posted image

Ninči, kak si? Tvoja pupa bo taka manekenka, boš videla. Ti boš pa tudi kmalu letela v Rim, me pa navijamo.user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 444
9.4.2009 10:34:20   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

zdravo punce,
blagor vam, ki lahko hodite ob takih lepih dnevih ven... Midva z Jakobom pa morava bit še dva tedna notri user posted image . Včeraj sva šla z mojim user posted image  skupaj v trgovino, mami je prišla popazit na Jakoba. Vsi so bili skoraj poletno oblečeni, jst pa v bundi user posted image . Ko sem prišla domov sem bla tako utrujena, da sem samo še Jakoba lahko nahranila in šla spat.
Vsem, ki boste danes rodile, držim pesti, tiste, ki imate preglede, dobro opravite. user posted image

Kako pa to, da še ne smeta ven?

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 445
9.4.2009 10:34:49   
*Junona*

punce pripravite se na polno luno...user posted image user posted image

9.4.2009 16:54:46 Polna luna

malo pred 17 uro bo ziher na rr tišina in miruser posted image user posted image user posted image user posted image  na letališčih in v rimu pa cel kaosuser posted image user posted image

Js bi tudi z vami odpotovala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 446
9.4.2009 10:36:00   
*Junona*

Dobro jutro !!!!!!!!!!!!!

No naj vam vsem ,ki pričakujete dinarčke od paketa ,da sem jaz imela danes nakazano,sem šl sedaj gledat na klik in videla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ninaMM.vse naj naj za tvoj rojstni dan,da bi kalu k sebi stisnila svojo malo princesko ter da bi še naprej bvila taka super punca kot si .

Srečno user posted image

A res? A je že nakazano? Morem js tut it pogledat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 447
9.4.2009 10:36:46   
malcekvita
Junona, tudi če te zagrabi, ne bo otročku nič hudega, ker se zdaj itak samo še redi v tvojem trebuščku. user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 448
9.4.2009 10:36:53   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: KaTkA24

jutro nosecke in mamice :)

naj se se js malo javim... kot je iz seznama razvidno, imam rok v torek, ampak se nic se ne dogaja! vsi (se zdravniki) so mi govorili, da bo marca, pa kak je velika, ampak vstrajamo se vedno 2v1! upam, da ne bo slo veliko cez rok...

naj pa vsem, ki se cakate, zazelim cim krajsi in nebolec porod, ter vse dobro!

lep in nasmejan dan :)

Tudi tebi želim lep, karseda neboleč in nepozaben porod.user posted image

Potem nam pa le sporoči lepo novičko.user posted image A imaš telefonsko od Sončka?user posted image

(odgovor članu KaTkA24)
Neposredna povezava do sporočila: 449
9.4.2009 10:38:14   
*Junona*

Še jaz malce počvekam....
Najprej user posted image user posted image user posted image za naše 3 aprilske mamice in njihove otročičke. Vsem čim več lupčkanja pa stiskanja.
Mali ovenčki - jaz ovca, koder bik, koderček bo tudi oven/ovca...mojemu kodru so svetovali, da naj se nikar ne umešava v prepire, ki jih bova bila s koderčkom user posted image user posted image user posted image Mi bomo družina trdih glav! Pa kakšno razvajanje ovenčkov, mi itak delujemo samo v eno smer - vse mora biti po naše, drugače nismo zadovoljni user posted image
Angelito - user posted image da bo vse kul med porodom ampak jaz pravim, da boš ti itak to opravila profesionalno, ker si bila celo nosečnost tako fit in tudi sedaj nič ne kompliciraš. Tako je tudi prav!
Sonček, Junonca, Detelja, Brigitka -  vaši seznamčki, zajtrki in pomočniki nam lepšajo dneve in jaz sem vam ful hvaležna za vse kar naredite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   če pa mislite, da sem s kakšno svojo izjavo katero prizadela, se pa iskereno opravičujem.
Kdaj iti v Rim - Detelja mene je tudi moj koder prosil naj grem v nedeljo, da bi v soboto še lahko praznovali 2 RD user posted image Pa ker je luna in vikend bo sigurno gužva in da bi se potem bolj na easy vse skupaj zgodilo. Drugače pa kot zakleto najina user posted image trmasto ostajata v bušijih....mali ovenčki, a ne.

Drugače pa je moj koderček danes nekaj 'štrajkal' s telovadbo. Potem sva pa popoldne s kodrom imela en ful ful ful dolg sprehod (skoraj 3h) po PST in Jaršah. Je bilo tak luštno, sonček, sprehajalci, nosečke, vozičkarice, tekači, ptički....naš koderček pa je vse skupaj lepo prespal. Ko sva že skoraj hotela iti v P na pregled pa je končno začel migati. Sedaj se pa s kodrom bojiva, da ni koderček že v bušiju vzel verjetnosti in statistike...saj veste, koliko časa lahko spim, da mami ne bo norela in kolikšna je verjetnost, da bo mami ostala mirna kljub mojemu nemiganju user posted image user posted image user posted image

Cveta, nikakor ni na nobeno posamezno letelo, ampak na vse.user posted image

Ovenčki že sedaj kažejo svoj temperament, kajne?user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?