Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kpmk:jutri zvemo pa mogoče kj od tebe ali detelje ja, meni je že vse nekam čudno...naš neki štrajka...več ali manj je len...ali pa me tako rukne, da me vse pri srcu stiska mogoče pa se pa res kaj pripravlja u lejo kdo se je javu.Ja mogoče te pa res kaj ponoči preseneti in nam uideš v Rim,če ne bo zajtrka vemo kje tičiš in bomo dihhale s tabo super, upam, da mi boste pomagale lajšat bolečine vse bomo z mislimi s tabo midvi se tako lepo menive pa pakirave itd...pol pa bodo šle vse pred nama sam res,... to se men že dogaja,... jst sem misla da bom marčevka,... pa poglej še sem tu 2v1,... aja pa še danes sva z dragim zvedela novičko da je tudi en dobil otročka, ki sta imela rok kasneje ej glih včeraj ko sva šla z lubijem na sprehod me sam enkrat tko vpr. "a si si mislila, da se boš danes 2v 1 še tukaj sprehajala" jaz pa niti v sanjah...tudi jaz sem imela občutek, glede na vse težave, da če do konc marca zdržim sem na konju...še gin. je rekla, da če bomo zdržali do 37t smo na konju... midva z lubijem pa sva imela malo prej zajtrk (ma zobarja pol pa služba) pol pa sam reče, joj, ne morem nič vase spravit...pol pa ga vpr. kaj pa je narobe...pa reče eh nič...pa sem rekla, a te služba skrbi, ker imaš danes ful dela pol pa tisto "ja ja služba, ko je itak zdaj najpomembnejša" tisto kao ne...pol pa sem rekla menda pa se ja ne sekiraš glede poroda...pa je priznal, da ga to že ful muči...nisem si mislla, da mi bo to tako pokazal...sam mi je pa tako smešno na nek način...vsi okrog mene so ful nervozni pa čakajo pa ne vem kaj vse ne...jaz pa kao saj imam še 5 mesecev čas, tu pa tam me kaj zgrabi, če bo ful bolelo drugače pa nič...se še sploh ne zavedam, da sem pred rokom...sicer pa boljše...ko bo akcija bo pač akcija...mal bomo potrpeli pa se potem vse pozabi...bomo uživali.... Detelja odlično se držiš! Te čist' razumem, ker sumim, da bom sama ista, da do konca ne bom dojela, da pa zdaj pa je mogoče res prišel čas poroda . Ampak mislim, da je ta taktika zares najboljša: imaš se fajn in si rečeš, ko bo, bo. Zakaj bi se že 14 dni prej in še 14 dni po roku sekirala, če pa se lahko imaš fajn in pač zaupaš naravi oziroma bebici, da bo tako javila, kdaj je čas za the day. Glede na to, da je s tabo vse ok in z bebico vse ok, so torej skrbi odveč. Jaz sem ti pa tako napovedala nedeljo .
|