pokica_
|
mary12 full zanimivo zgodbo si nam napisala, ni kaj. Veliko sta že od vsega začetka z bebico dala skos, ampak glavno, da sta zdaj oba vredu, mali bo pa sigurno pridno pridobival težo. Pa bo pravi punkec . KatMat, men se tud full vleče, še tud 6 t do konca,...no mogoče bo pa kaj pohitel. FLASK_A, a že piješ malinov čaj? si pa pohitela, kaj? mani2, jaz bi šla raje z cr, če bi lahko imela na izbiro,...sigurno si se pa prav odločila, kakor ti najbolj ustreza. Dudica1, jaz sem mojmu že nekaj mes nazaj naročila majčko svetlo modre barve z napisom PONOSNI OČKA, pa je zadnjič iskal neke svoje hlače, pa je šel kr v moj del omare in tam brskal, pa privlekel na plano tole majčko, pa pokvaril celo presenečenje. Sem mu hotla dat v P po porodu . Jo bo mel oblečeno ko bojo "zapili". lananai, jaz sem svojmu lani ko sem mu povedla, da bo postal očka kupila knjigo "Navodila za uporabo dojenčka" Blueeyes, bom objavla, sam slikat se morm prej,...me bo moj danes . Likanje....morala sem obvezno vse polikat, ker nimam sušilca, pa sonček posuši tako, da je bolj trdo vse skup, z likalnikom se pa fino zmehča, še posebej plenice za široko povijanje, da bojo mehke čez popek.