|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
9.4.2009 8:17:31   
petrazg
Dobro jutro user posted image ... Kaj bomo pa dons počeli?
No, ena dobra informacija  - za vse , ki čakate nakazilo denarja za paket - danes so bila nakazila 269,90 eur user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
9.4.2009 8:18:26   
lake
Za celulit se sploh ne sekiram, ker ga itak ne vidm zarad trebuhauser posted image . Pol se pa ne bom, ker ne bom mela časa se s tem ukvarjat. 

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
9.4.2009 8:20:47   
KatMat
MANI, jaz bi tud neki pocela takega da se malo zamotim ko samevam doma...kaj rabim??

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
9.4.2009 8:21:45   
petrazg
Ojoj celulit... pri nas ga je tudi veliko ratalo... user posted image user posted image user posted image Kaj češ, bomo malo bolj migale, pa bo...

Darila ob rojstvu... Če me bo kdo direkt vprašal, mu bom rekla za bone, drugače bom pa raje tiho. Mojemu in moji mamici sem tudi povedala kaj naj rečeta, če ju kdo vpraša....

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
9.4.2009 8:24:27   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

No, ena dobra informacija  - za vse , ki čakate nakazilo denarja za paket - danes so bila nakazila 269,90 eur user posted image user posted image user posted image

kaj a danessssss???
jaz sm pa klicala na socialno in mi je rekla da 10!!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
9.4.2009 8:26:04   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

kaj a danessssss???
jaz sm pa klicala na socialno in mi je rekla da 10!!!  user posted image user posted image user posted image

Dudi... sej važno, da dobiš. Če en dan prej, pa še tolk boljš ,a ne? Ne se razburjat...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
9.4.2009 8:28:11   
lake
super, pa še plača je dons. Gremo zapravljat, jeeeee. user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
9.4.2009 8:29:02   
mani2
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

MANI, jaz bi tud neki pocela takega da se malo zamotim ko samevam doma...kaj rabim??

Jaz sem kupila strojček za graviranje v Merkurju http://www.iskra-ero.com/default-76,161.html?Zav=3 .Potem pa rabiš še samo ali keramične posodice ali kozarce in pa predloge kaj bi risala.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
9.4.2009 8:35:58   
KatMat
Blagor vam k ste to ze uredile...men sef se zmeri ni dal papirjev in se vedno nisem nic urihtala...tak da tud ko dobim dinarcke od paketa jih ne bom mogla it zapravit tako kot bom zelela

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
9.4.2009 8:36:23   
mani2
Tudi jaz sem dobila nakazan denar za paker danes. user posted image user posted image  

Sedaj pa grem veselo na delo. Se beremo kasneje.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
9.4.2009 8:36:48   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Jaz sem kupila strojček za graviranje v Merkurju http://www.iskra-ero.com/default-76,161.html?Zav=3 .Potem pa rabiš še samo ali keramične posodice ali kozarce in pa predloge kaj bi risala.

kje pa kupis te šalcke??a morjo bit surovi?(ne lakirani)

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
9.4.2009 8:38:38   
mani2

kje pa kupis te šalcke??a morjo bit surovi?(ne lakirani)

Jaz sem kupila skodelice v keramični. To so gotovi izdelki, lakirani. Slučajno delam zdaj na rjavih.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
9.4.2009 8:43:04   
KatMat
KJE JE MOJA NAJLJUBŠA ŠEFICA!?!?!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
9.4.2009 8:45:35   
KatMat
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 9.4.2009 8:46:17 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
9.4.2009 8:47:19   
KatMat
hvala mani...pomoje ga kupim se danes...se mi zdi krasna ideja...a lahko s tem graviram tudi steklo??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
9.4.2009 8:48:27   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

kaj a danessssss???

Dudi... sej važno, da dobiš. Če en dan prej, pa še tolk boljš ,a ne? Ne se razburjat...

ma sej se ne razburjam ampak že tako bi alhko bilo prej...bom šla pol pogledat če mam tud jaz že nakazan...user posted image
pol pa greva jutri z mojim v ljubljano in bom vse tam pustla in bo narjen...user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
9.4.2009 8:54:27   
Anonimen
Jutro...

valda bo sporočilo zdaj prijelo...

hvala za namig o nakazilu...je kar lepa novica za začetek dneva. user posted image Razmišljam, da bi šla malo v knjižnico. Je katera brala Modrost rojevanja? Kaj pa se še kaj splača prebrat? Na splošno mislim...

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2517
9.4.2009 9:09:14   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: nati45

punce pozdravljene po dooooooooooolgem času!
redno sem vas brala in sledila kaj se z vami dogaja, vendar se nekako nisem pridruževala debatam, ker ve se že tolk med sabo pogovarjate, kot ta prave prijateljice, da je meni zelo težko zraven se priključit... user posted image user posted image   mogoče zveni malo neumno, vendar tako se jaz počutim.
jaz sem v redu, še vedno 2v1. med tem časom, ko se nisem javljala, sem izvedela, da bomo dobili user posted image . user posted image user posted image   moji kg so trenutno na plus 11obseg trebuščka pa je 110 cmnaslednji pregled imam 15.4.
nič, zaenkrat toliko z moje strani, grem počasi pod tuš in nato ninat. bodite lepo in se pišemo še kaj!

oooooooooo, full lepo da si se malo oglasila... je prov osvežitev k še kakšna kej napiše... drgač mi stare koke samo bedarije čvekamo, samo user posted image user posted image user posted image  nam gre po glavi, pa radiatorčki, pa torte... še naprej se kaj javljaj... čestitke za pregled in seveda user posted image

evo sem pa drgač že od 6h pokoncm nisem mogla nazaj zaspat.. ni se mi dal pa tud do pc-ja pridt.. tko da sem ležala na kavču in se crkljala z mačkom

mam pa zdej glih delavce na parceli... kopljejo za elekrtiko... bi jih mogla neki vprašat, če mi še en drevo porušijo z bagrom, samo baje bo problemk so albanci in noben ne zastopi... jz pa tud ne pričam njihovo user posted image  user posted image

zajtrk sm kr 2 kosa potice pojedla in jogurt, pa banano

mani a pa ti to kej prodajaš?? ti bi lahk s tem full služla... dobre skodelice

petrazg user posted image  user posted image  user posted image  za nakazilo denarja

plača blagor... jz jo mam šele 15 v mesecu.. bom mogla še mal počakat

katmat kdo pa je tvoja najljubša šefica

(odgovor članu nati45)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
9.4.2009 9:17:41   
KatMat
Moja bivsa sefica nas je prisla pogledat pa rekla da smo prav fletne tuki na majcicah

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
9.4.2009 9:21:02   
Dudica1

Moja bivsa sefica nas je prisla pogledat pa rekla da smo prav fletne tuki na majcicah

hehe.,..user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
9.4.2009 9:23:32   
elyy
dobro jutro!
evo js mam zdravnika ob pol 12 tko,da se morem še zrihtat in pol počasi it,pa se pol slišmo k pridem...vam sporočim in upam,da bo vse ok. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
9.4.2009 9:24:02   
Blueeyes

kam je pršla čekirat?? domov??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
9.4.2009 9:24:31   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

dobro jutro!
evo js mam zdravnika ob pol 12 tko,da se morem še zrihtat in pol počasi it,pa se pol slišmo k pridem...vam sporočim in upam,da bo vse ok. 

vse bo ok.... držimo pesti

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
9.4.2009 9:25:51   
mani2
KatMat na steklo je še meni lažje gravirat kot na keramiko. Ker jaz nimam roke da bi sama risala si morem predloge sprintat in potem rišem. Na steklu samo daš spodaj in obrisuješ na keramiki pa morem najprej z indigo prerisat potem pa pazit da se mi ne zbriše ko graviram.

Prodajam pa za enkrat še ne ker še ni zainteresiranih. No razen naročilo za mamico sem delala pa bom še videla koliko bom lahko iztržila. Si morem vsaj stroške pokrit za steklo in svedre ki sem jih uničila.user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
9.4.2009 9:26:01   
Blueeyes
punce, grem jz mal učke vržt na tele delovce (sej ne da bi bli fejst, morm mal kontrole narest da ne bojo zabušaval) user posted image  user posted image  user posted image

se beremo kasnej

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?