Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 8:17:31
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro ... Kaj bomo pa dons počeli? No, ena dobra informacija - za vse , ki čakate nakazilo denarja za paket - danes so bila nakazila 269,90 eur
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 8:18:26
|
|
|
|
lake
|
Za celulit se sploh ne sekiram, ker ga itak ne vidm zarad trebuha . Pol se pa ne bom, ker ne bom mela časa se s tem ukvarjat.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 8:20:47
|
|
|
|
KatMat
|
MANI, jaz bi tud neki pocela takega da se malo zamotim ko samevam doma...kaj rabim??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 8:21:45
|
|
|
|
petrazg
|
Ojoj celulit... pri nas ga je tudi veliko ratalo... Kaj češ, bomo malo bolj migale, pa bo... Darila ob rojstvu... Če me bo kdo direkt vprašal, mu bom rekla za bone, drugače bom pa raje tiho. Mojemu in moji mamici sem tudi povedala kaj naj rečeta, če ju kdo vpraša....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 8:24:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dobro jutro ... Kaj bomo pa dons počeli? No, ena dobra informacija - za vse , ki čakate nakazilo denarja za paket - danes so bila nakazila 269,90 eur kaj a danessssss??? jaz sm pa klicala na socialno in mi je rekla da 10!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 8:26:04
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dobro jutro ... Kaj bomo pa dons počeli? No, ena dobra informacija - za vse , ki čakate nakazilo denarja za paket - danes so bila nakazila 269,90 eur kaj a danessssss??? jaz sm pa klicala na socialno in mi je rekla da 10!!! Dudi... sej važno, da dobiš. Če en dan prej, pa še tolk boljš ,a ne? Ne se razburjat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 8:28:11
|
|
|
|
lake
|
super, pa še plača je dons. Gremo zapravljat, jeeeee.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 8:29:02
|
|
|
|
mani2
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat MANI, jaz bi tud neki pocela takega da se malo zamotim ko samevam doma...kaj rabim?? Jaz sem kupila strojček za graviranje v Merkurju http://www.iskra-ero.com/default-76,161.html?Zav=3 .Potem pa rabiš še samo ali keramične posodice ali kozarce in pa predloge kaj bi risala.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 8:35:58
|
|
|
|
KatMat
|
Blagor vam k ste to ze uredile...men sef se zmeri ni dal papirjev in se vedno nisem nic urihtala...tak da tud ko dobim dinarcke od paketa jih ne bom mogla it zapravit tako kot bom zelela
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 8:36:23
|
|
|
|
mani2
|
Tudi jaz sem dobila nakazan denar za paker danes. Sedaj pa grem veselo na delo. Se beremo kasneje.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 8:36:48
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mani2 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat MANI, jaz bi tud neki pocela takega da se malo zamotim ko samevam doma...kaj rabim?? Jaz sem kupila strojček za graviranje v Merkurju http://www.iskra-ero.com/default-76,161.html?Zav=3 .Potem pa rabiš še samo ali keramične posodice ali kozarce in pa predloge kaj bi risala. kje pa kupis te šalcke??a morjo bit surovi?(ne lakirani)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 8:38:38
|
|
|
|
mani2
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kje pa kupis te šalcke??a morjo bit surovi?(ne lakirani) Jaz sem kupila skodelice v keramični. To so gotovi izdelki, lakirani. Slučajno delam zdaj na rjavih.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 8:43:04
|
|
|
|
KatMat
|
KJE JE MOJA NAJLJUBŠA ŠEFICA!?!?!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 8:45:35
|
|
|
|
KatMat
|
< Sporočilo je popravil KatMat -- 9.4.2009 8:46:17 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 8:47:19
|
|
|
|
KatMat
|
hvala mani...pomoje ga kupim se danes...se mi zdi krasna ideja...a lahko s tem graviram tudi steklo??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 8:48:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dobro jutro ... Kaj bomo pa dons počeli? No, ena dobra informacija - za vse , ki čakate nakazilo denarja za paket - danes so bila nakazila 269,90 eur kaj a danessssss??? jaz sm pa klicala na socialno in mi je rekla da 10!!! Dudi... sej važno, da dobiš. Če en dan prej, pa še tolk boljš ,a ne? Ne se razburjat... ma sej se ne razburjam ampak že tako bi alhko bilo prej...bom šla pol pogledat če mam tud jaz že nakazan... pol pa greva jutri z mojim v ljubljano in bom vse tam pustla in bo narjen...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 8:54:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro... valda bo sporočilo zdaj prijelo... hvala za namig o nakazilu...je kar lepa novica za začetek dneva. Razmišljam, da bi šla malo v knjižnico. Je katera brala Modrost rojevanja? Kaj pa se še kaj splača prebrat? Na splošno mislim...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 9:09:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati45 punce pozdravljene po dooooooooooolgem času! redno sem vas brala in sledila kaj se z vami dogaja, vendar se nekako nisem pridruževala debatam, ker ve se že tolk med sabo pogovarjate, kot ta prave prijateljice, da je meni zelo težko zraven se priključit... mogoče zveni malo neumno, vendar tako se jaz počutim. jaz sem v redu, še vedno 2v1. med tem časom, ko se nisem javljala, sem izvedela, da bomo dobili . moji kg so trenutno na plus 11, obseg trebuščka pa je 110 cm. naslednji pregled imam 15.4. nič, zaenkrat toliko z moje strani, grem počasi pod tuš in nato ninat. bodite lepo in se pišemo še kaj! oooooooooo, full lepo da si se malo oglasila... je prov osvežitev k še kakšna kej napiše... drgač mi stare koke samo bedarije čvekamo, samo nam gre po glavi, pa radiatorčki, pa torte... še naprej se kaj javljaj... čestitke za pregled in seveda evo sem pa drgač že od 6h pokoncm nisem mogla nazaj zaspat.. ni se mi dal pa tud do pc-ja pridt.. tko da sem ležala na kavču in se crkljala z mačkom mam pa zdej glih delavce na parceli... kopljejo za elekrtiko... bi jih mogla neki vprašat, če mi še en drevo porušijo z bagrom, samo baje bo problemk so albanci in noben ne zastopi... jz pa tud ne pričam njihovo zajtrk sm kr 2 kosa potice pojedla in jogurt, pa banano mani a pa ti to kej prodajaš?? ti bi lahk s tem full služla... dobre skodelice petrazg za nakazilo denarja plača blagor... jz jo mam šele 15 v mesecu.. bom mogla še mal počakat katmat kdo pa je tvoja najljubša šefica
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 9:17:41
|
|
|
|
KatMat
|
Moja bivsa sefica nas je prisla pogledat pa rekla da smo prav fletne tuki na majcicah
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 9:21:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat Moja bivsa sefica nas je prisla pogledat pa rekla da smo prav fletne tuki na majcicah hehe.,..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 9:23:32
|
|
|
|
elyy
|
dobro jutro! evo js mam zdravnika ob pol 12 tko,da se morem še zrihtat in pol počasi it,pa se pol slišmo k pridem...vam sporočim in upam,da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 9:24:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat Moja bivsa sefica nas je prisla pogledat pa rekla da smo prav fletne tuki na majcicah kam je pršla čekirat?? domov??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 9:24:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy dobro jutro! evo js mam zdravnika ob pol 12 tko,da se morem še zrihtat in pol počasi it,pa se pol slišmo k pridem...vam sporočim in upam,da bo vse ok. vse bo ok.... držimo pesti
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 9:25:51
|
|
|
|
mani2
|
KatMat na steklo je še meni lažje gravirat kot na keramiko. Ker jaz nimam roke da bi sama risala si morem predloge sprintat in potem rišem. Na steklu samo daš spodaj in obrisuješ na keramiki pa morem najprej z indigo prerisat potem pa pazit da se mi ne zbriše ko graviram. Prodajam pa za enkrat še ne ker še ni zainteresiranih. No razen naročilo za mamico sem delala pa bom še videla koliko bom lahko iztržila. Si morem vsaj stroške pokrit za steklo in svedre ki sem jih uničila.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 9.4.2009 9:26:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
punce, grem jz mal učke vržt na tele delovce (sej ne da bi bli fejst, morm mal kontrole narest da ne bojo zabušaval) se beremo kasnej
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?