|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
8.4.2009 21:08:56   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

sem celulit dobila tud tam k se mi je zdel da ga ne mors dobit...

in kje naj bi to blo?? okoli gležnjev user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
8.4.2009 21:11:15   
lake
Katmat: Ne se sekirat. Ko bomo starejše si bomo pa prvoščle kakšno plastično operacijo, in bomo odstranle ves celulit user posted image . Bomo otroke vzgajale da bojo mel dobre službe pa velik dnarja, da nam bojo to lahko omogočil. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
8.4.2009 21:13:55   
pokica_
user posted image celulit....mam ga že od prej, pa se sploh ne sekiram.

Bluee, jaz sem deleč od suhice, sj zato pa to pravim. Moj ima tudi rad da na mojih povštrčkih leži, dokler je tako, je super! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
8.4.2009 21:14:09   
Blueeyes
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
8.4.2009 21:14:46   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Bluee, jaz sem deleč od suhice, sj zato pa to pravim. Moj ima tudi rad da na mojih povštrčkih leži, dokler je tako, je super! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
8.4.2009 21:18:10   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  saj mam tud js rada njegov mali povštrček, pa sma si botuser posted image .

Js grem pa v hladilnik, napadet pecivo! user posted image  

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
8.4.2009 21:24:44   
Blueeyes
jz sem pa zdej pojedla sam eno pomarančko, pa en jogurt aloe vera.. pa mam čist dost... mi začuda zdejle neki ne paše preveč jest... mogoče zato k sem sama, pa nimam užitka jest user posted image  user posted image

dons me je sonce scvru po obrazu...sem k paprika... pa sem bla sam za kakšno urco pr sosedi... bo treba očitno k sosedam hodt s faktorjem user posted image  user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
8.4.2009 21:25:51   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image  saj mam tud js rada njegov mali povštrček, pa sma si botuser posted image .

Js grem pa v hladilnik, napadet pecivo! user posted image  

moj zdej prov uživa k mam večji povšterček k on... se ne more zgovarjat da je okrogel user posted image  user posted image  user posted image  počakmo še slab mesec, pa bomo pol vidl user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
8.4.2009 21:26:39   
KatMat
povsod!!!GROZA...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
8.4.2009 21:27:59   
Blueeyes
jz pa dobim pol k pride moj AS... ga zdej ena aprilčica ne potrebuje več ker je glih rodila, pa mi ga bo mal rentala user posted image  user posted image  bom poslušala takrat k bo Gaja bolj lena

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
8.4.2009 21:29:55   
AKP
Sem na hitro pogledala, kaj je novega. Sem tako zaspana user posted image , da še komaj gledam. Me je danes poklicala sestra od g, da si pridem po antibiotik, ker imam neko bakterijo. Sem ji rekla, da imam v petek pregled pa je rekla da naj kar danes pridem in takoj začnem z AB. Zdaj pa si delam skrbi zaradi tega. 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
8.4.2009 21:30:07   
pokica_

povsod!!!GROZA...

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
8.4.2009 21:32:54   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Sem na hitro pogledala, kaj je novega. Sem tako zaspana user posted image , da še komaj gledam. Me je danes poklicala sestra od g, da si pridem po antibiotik, ker imam neko bakterijo. Sem ji rekla, da imam v petek pregled pa je rekla da naj kar danes pridem in takoj začnem z AB. Zdaj pa si delam skrbi zaradi tega. 

upam da je vse uredu in da ni kej resnega... poročaj

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
8.4.2009 21:34:04   
pokica_
AKP, verjetno imaš kake bakterije v urinu in boš morala jemat Hiconcil. Nič takega, dosti nosečk ima slab urin. Tudi jaz sem mes dni nazaj jedla Hiconcil, pa je zdaj urin super, HB! user posted image  Nobene bakt., slabokrvnosti, nič več! user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
8.4.2009 21:35:36   
KatMat

AKP, verjetno imaš kake bakterije v urinu in boš morala jemat Hiconcil. Nič takega, dosti nosečk ima slab urin. Tudi jaz sem mes dni nazaj jedla Hiconcil, pa je zdaj urin super, HB! user posted image  Nobene bakt., slabokrvnosti, nič več! user posted image

jaz sem tudi glih nehala jest hiconcil

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
8.4.2009 21:36:05   
Blueeyes
super pokica_ user posted image  user posted image   sam da je zdej vse ok.. jz morm pa prov potrkat na les da mam vedno dobre izvide krvi in  urina (sej zato mam pa z drugimi stvarmi probleme user posted image )

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
8.4.2009 21:36:07   
pokica_
KatMat si že sklenila prijateljstvo s celulitom? user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
8.4.2009 21:39:41   
AKP
So mi prejšnjič vzeli bris, ker se mi je vnetje ponavljalo,pa urin je bil tudi slab. So danes dobili nazaj rezultate od brisa.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
8.4.2009 21:40:07   
Blueeyes
evo za mal umiritve učk pred spanjem

user posted image
user posted image
user posted image

sicer niso s povšterčki... so pa z radiatorčki user posted image  user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
8.4.2009 21:43:13   
KatMat

komi cakam da pride strucka na svet...boste vidle...mesec dni pa bom spet na 60kg

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
8.4.2009 21:49:29   
pokica_

komi cakam da pride strucka na svet...boste vidle...mesec dni pa bom spet na 60kg

Dobra si! Jst še nekaj let nebom prišla na 60kguser posted image . Mam viška že od prejuser posted image

Bluee, moje oči se še bolj odpirajo ob pogledu na tele radiatorčke! Ktera bo sploh šla spat, če nam boš zdaj popala tele žrebce gor? user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
8.4.2009 21:50:44   
KatMat
moj je lubosumn ratu!!!user posted image user posted image kr fajn se naglej da bos lahko zaspala je zaupil

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
8.4.2009 21:53:28   
Blueeyes

Dobra si! Jst še nekaj let nebom prišla na 60kguser posted image . Mam viška že od prejuser posted image

Bluee, moje oči se še bolj odpirajo ob pogledu na tele radiatorčke! Ktera bo sploh šla spat, če nam boš zdaj popala tele žrebce gor? user posted image

a pol raj kej tazga nalimam

user posted image
user posted image
user posted image

men se res fuuuuuuuuull zeha k gledam tele slike

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
8.4.2009 21:54:13   
Blueeyes

moj je lubosumn ratu!!!user posted image user posted image kr fajn se naglej da bos lahko zaspala je zaupil

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ja ja, ljubosumje je huda reč

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
8.4.2009 22:07:13   
KatMat
KOMI SE GLEDAM V TA RACUNALNIK!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?