Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:08:56
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sem celulit dobila tud tam k se mi je zdel da ga ne mors dobit... in kje naj bi to blo?? okoli gležnjev
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:11:15
|
|
|
|
lake
|
Katmat: Ne se sekirat. Ko bomo starejše si bomo pa prvoščle kakšno plastično operacijo, in bomo odstranle ves celulit . Bomo otroke vzgajale da bojo mel dobre službe pa velik dnarja, da nam bojo to lahko omogočil.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:13:55
|
|
|
|
pokica_
|
celulit....mam ga že od prej, pa se sploh ne sekiram. Bluee, jaz sem deleč od suhice, sj zato pa to pravim. Moj ima tudi rad da na mojih povštrčkih leži, dokler je tako, je super!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:14:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:14:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Bluee, jaz sem deleč od suhice, sj zato pa to pravim. Moj ima tudi rad da na mojih povštrčkih leži, dokler je tako, je super!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:18:10
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Bluee, jaz sem deleč od suhice, sj zato pa to pravim. Moj ima tudi rad da na mojih povštrčkih leži, dokler je tako, je super! saj mam tud js rada njegov mali povštrček, pa sma si bot . Js grem pa v hladilnik, napadet pecivo!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:24:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz sem pa zdej pojedla sam eno pomarančko, pa en jogurt aloe vera.. pa mam čist dost... mi začuda zdejle neki ne paše preveč jest... mogoče zato k sem sama, pa nimam užitka jest dons me je sonce scvru po obrazu...sem k paprika... pa sem bla sam za kakšno urco pr sosedi... bo treba očitno k sosedam hodt s faktorjem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:25:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Bluee, jaz sem deleč od suhice, sj zato pa to pravim. Moj ima tudi rad da na mojih povštrčkih leži, dokler je tako, je super! saj mam tud js rada njegov mali povštrček, pa sma si bot . Js grem pa v hladilnik, napadet pecivo! moj zdej prov uživa k mam večji povšterček k on... se ne more zgovarjat da je okrogel počakmo še slab mesec, pa bomo pol vidl
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:26:39
|
|
|
|
KatMat
|
povsod!!!GROZA...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:27:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz pa dobim pol k pride moj AS... ga zdej ena aprilčica ne potrebuje več ker je glih rodila, pa mi ga bo mal rentala bom poslušala takrat k bo Gaja bolj lena
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:29:55
|
|
|
|
AKP
|
Sem na hitro pogledala, kaj je novega. Sem tako zaspana , da še komaj gledam. Me je danes poklicala sestra od g, da si pridem po antibiotik, ker imam neko bakterijo. Sem ji rekla, da imam v petek pregled pa je rekla da naj kar danes pridem in takoj začnem z AB. Zdaj pa si delam skrbi zaradi tega.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:30:07
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat povsod!!!GROZA...
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:32:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Sem na hitro pogledala, kaj je novega. Sem tako zaspana , da še komaj gledam. Me je danes poklicala sestra od g, da si pridem po antibiotik, ker imam neko bakterijo. Sem ji rekla, da imam v petek pregled pa je rekla da naj kar danes pridem in takoj začnem z AB. Zdaj pa si delam skrbi zaradi tega. upam da je vse uredu in da ni kej resnega... poročaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:34:04
|
|
|
|
pokica_
|
AKP, verjetno imaš kake bakterije v urinu in boš morala jemat Hiconcil. Nič takega, dosti nosečk ima slab urin. Tudi jaz sem mes dni nazaj jedla Hiconcil, pa je zdaj urin super, HB! Nobene bakt., slabokrvnosti, nič več!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:35:36
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ AKP, verjetno imaš kake bakterije v urinu in boš morala jemat Hiconcil. Nič takega, dosti nosečk ima slab urin. Tudi jaz sem mes dni nazaj jedla Hiconcil, pa je zdaj urin super, HB! Nobene bakt., slabokrvnosti, nič več! jaz sem tudi glih nehala jest hiconcil
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:36:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
super pokica_ sam da je zdej vse ok.. jz morm pa prov potrkat na les da mam vedno dobre izvide krvi in urina (sej zato mam pa z drugimi stvarmi probleme )
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:36:07
|
|
|
|
pokica_
|
KatMat si že sklenila prijateljstvo s celulitom?
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:39:41
|
|
|
|
AKP
|
So mi prejšnjič vzeli bris, ker se mi je vnetje ponavljalo,pa urin je bil tudi slab. So danes dobili nazaj rezultate od brisa.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:40:07
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo za mal umiritve učk pred spanjem sicer niso s povšterčki... so pa z radiatorčki
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:43:13
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ KatMat si že sklenila prijateljstvo s celulitom? komi cakam da pride strucka na svet...boste vidle...mesec dni pa bom spet na 60kg
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:49:29
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ KatMat si že sklenila prijateljstvo s celulitom? komi cakam da pride strucka na svet...boste vidle...mesec dni pa bom spet na 60kg Dobra si! Jst še nekaj let nebom prišla na 60kg . Mam viška že od prej Bluee, moje oči se še bolj odpirajo ob pogledu na tele radiatorčke! Ktera bo sploh šla spat, če nam boš zdaj popala tele žrebce gor?
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:50:44
|
|
|
|
KatMat
|
moj je lubosumn ratu!!! kr fajn se naglej da bos lahko zaspala je zaupil
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:53:28
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ KatMat si že sklenila prijateljstvo s celulitom? komi cakam da pride strucka na svet...boste vidle...mesec dni pa bom spet na 60kg Dobra si! Jst še nekaj let nebom prišla na 60kg . Mam viška že od prej Bluee, moje oči se še bolj odpirajo ob pogledu na tele radiatorčke! Ktera bo sploh šla spat, če nam boš zdaj popala tele žrebce gor? a pol raj kej tazga nalimam men se res fuuuuuuuuull zeha k gledam tele slike
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 21:54:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat moj je lubosumn ratu!!! kr fajn se naglej da bos lahko zaspala je zaupil ja ja, ljubosumje je huda reč
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 22:07:13
|
|
|
|
KatMat
|
KOMI SE GLEDAM V TA RACUNALNIK!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?