Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kje pa ste vse? Jest pa čakam mojga, je šel v trgovino, bom pico pekla, mi je zapasala . Mal mi je sam smotan k ne smem tobasca gor dat, men je to tolk dobr, bolj kot peče bolš je . Drugač ma pa še dopust tko, da mal po bajt dela, je v eni sobi položu laminat, pa lajšte dal tm k še niso ble....končno Priden tvoj lubi Moj je kupu mizo in stole v lesnini k je dons pršla reklama in je res ugodno-300 evrov.Ni glih čist po mojih željah ampak vseeno lepo. A pico boš?Zakaj pa ne bi malo tabasca?Mal po moje ne more škodit?Ti je kej slabo?Kaj pa buši,je že kej napihnjen? 300 Eur je pa res ugodno , a to ste nabavil za v jedilnico? Ma veš mam že pekoč kečap pa pol še tobasco Kva pa vem, mal ga bom pa res dala . Nč mi ni slabo, buši pa še ni nč napihnjen, mal je večji sam bl zarad hrane k skoz neki jem Ja za v jedilnico,ful lepa ovalna miza zraven pa 6 stolov v temno modri barvi ,les je pa češnja modra mi glih ni kul k ni moja barva,pa vsaj umazan ne bo tko hitr Ja mačkica če je že kečap pekoč pol maš pa dost A dej dej kaka hrana,bejbi raste,važn da ti ni slabo,da si lahko 100% s tamalo,ne pa da polovico dneva na WC-ju preživiš Sej se boš navadila na barvo. Jest tud nimam take k bi si jo želela, sam se navadiš, mogoče pa 1x Ja ja, je hrana k res skoz neki žvečem , je blo že v prve tako, apetit na višku . Glede slabosti pa sm res lahko vesela, ker drugač ne vem kako bi to šlo, si raj sploh ne predstavljam. Nč, zdej grem pa pico delat, končno sm dobila sestavine Nina ti kar pridno papaj in le glej ko se naslednjič vidmo, da bo tvoj buši večji od mojega , lahko bi se v petek kej dobile kaj praviš?
|