barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN ČVEKICE Vam moram povedat, kaj se nam je danes zgodilo v Leklerku smo bile mami, jaz in AT in je mami plačala z karico in trgovka ji da račun kartice pa ne , vmes ko je trgovka kasirala je prišla neka gospa in kao naj ji glih ta trgovka pogleda neko številko na računu in valda je tej gospe dala kartico od moje mami . Jaz sem sem zraven na klopci sedela in futrala AT, in sem valda vidla, da je ta gospa neki spaševala, in pridem zraven in ta trgovka zatrjuje, da je dala kartico moji mami , valda smo vse stvari ven iz vrečk in torbic zmetale, da smo ji dokazale, da kartice ni. Trgovka je tudi vsa zmedena pregledovala po blagajni in pultu in kartice ni nikjer bilo. Pa vprašam jaz, kaj je hotla ta gospa pa pravi, saj res sem dala njej vašo kartico , in se začne smejat in reče nič gospa najbolj da greste prec na banko in kartico preklicat. Skratka, ja res je SE ZGODI, ampak odnos zaposlenih v Leklerku je na totalnem podnu , vmes pride še en kup nesposobnih varnostnikov BTW eden od njih mi reče, da razume, da sem blond, kar je bilo za moje mnenje pika na i, in sem valda celo uzbuno naredila , skratka da smo kartico preklicali je trajalo dobri 2 uri, valda sem hotela podatke od zaposlene na blagajni, od pametnih varnostnikov, od vseh tistih vodij, ki so se kar neki zraven štulili, ampak na koncu nisem dobila niti enega podatka, ker mi je vodja varnostnikov na vljuden način povedal, da vznemirjam zaposlene v Leklerku, in da me prosi da zapustim Leklerk , počutili so se blazno prizadeti, ker sem hotela njihove podatke. S tem, da ko sem hotela podatke od njih so mi čisto vsi obrnili kartončke z imenom in priimkom . Eden od varnostnikov mi je rekel, da naj hitr šibam po parkirišču in naj iščem to gospo z našo kartico, in valda to se je njim zdelo blazno smešno . Valda so komaj čakali, da se poberemo in sem tej blagajničarki rekla, da četudi nimam njenih podatkov račun še vedno imam in šifra, po kateri je ona prepoznana, in da naj pričakuje orng pritožbo, valda je ta začela jokat na polno, da ji je itak vodja dal vedet, da se ji slabo piše. Kartico smo preklicali takoj tam, in se vprašala, da kdo bo kril stroške preklica in izdelavo nove kartice, pa je valda ta blagajničarka rekla: DA ONA ŽE NE Saj vam pravim katastrofa To ste pa res naletele na poden od podna od ljudi. Jaz v Mb Hb nisem nikoli imela težav in tudi trgovke so prijazne. Pa pozna se, da je manjši od ljubljanskega.