|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
8.4.2009 14:57:52   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Kaj še vse spite??? Mi smo danes končno spali normalno v enem kosu. Nekaj se je že oglašala, pa je sedaj tihouser posted image
Jaz grem malo pozajtrkovati in odmetat včerajšnji nered.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje, moj še kar spi, jaz sem pa vstala ob 6.00 da sem v miru kofi spilauser posted image

Na balkonu a ne?user posted image

jauser posted image , sem pa zgledala k en idiot

Zakaj pa kot idiot? Saj ni to nič takega.

sej mi za druge dol visi sam ob 6.00user posted image , kakšen si bo mislu ta je pa res usekana no mogoče pa semuser posted image user posted image user posted image .
Ko je bil Filip star ene 3m in mali user posted image nikol ni spal sem ga dala v lupinico in ob 4.00 obešala perilouser posted image

ok, obešat ob 4-ih perilo je res malo čudno, če pa ob 6-ih sediš v kakem stolu in uživaš je pa prav fajn. user posted image user posted image

Mi začnemo maja delat na hiši in me prav daje navdušenje. user posted image Čeprav se zavedam, da bom manj navdušena, ko bom dobila račun od izvajalca dela in da še en čas ne bomo mogli izdelat mansarde. Z mojim še nisva dorekla kaj bova s kreditom.

user posted image user posted image user posted image user posted image za obnovo pa upam da ti tast ne bo kej sral okoli bajteuser posted image , drugač ga kar meni pošlji bo videl user posted image user posted image user posted image .
sej vama je izvajale sigurno dal kakšen predračunuser posted image

Predračun izgleda takole, cena na kvadrat je ......, ura dela je ....... user posted image user posted image user posted image Smo prepračunali na približno koliko bo prišlo vse skupaj, ampak sem mojega atija prosila, če bi pomagala, pa še koga bomo, da bo manj ur. Je tale dečko, ki bo delal zelo fajn in je rekel, da več ko bo pomoči bolj bo vesel, pa še nas bo manj stalo. Še nisem videla nobenega privatnika, ki ne bi imel nič proti, da še nekdo pomaga, da bo manjši račun.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
8.4.2009 14:59:03   
barbaw

Ma nisem čisto ziher, da je to. Malo me moti, da je 2x bruhala, potem je bila vročina, včeraj pa je dobila pikice. Pikice pa niso ne mehurčki ne nič, ampak rožnate pikice. Jaka pa je bruhal ene 5x, vročina in konec. user posted image

a se boste šli kej pokazat P???

Ko se zbudi grem, ker mi je pred spanjem zakuhala na 39. user posted image Jaka je pa kot nov. user posted image

bogicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zgleda da je Jaka dal skozi ali pa je kej v mirovanjuuser posted image

Po moje je šlo skozi, ker je prvič v petek bruhal, zakuhal v nedeljo. Bom videla kako bo, ga bom pa verjetno kar s seboj vzela. Itak je vseeno, če oba pogleda.

ti ga kar vzem naj ga tud ona pogleda boš saj bolj mirnauser posted image

Upam, da bo ati doma, da gremo skupaj, ker se mi ni sami za tja hodit. Ponavadi grem sama, ampak sem totalno brez energije. Mi še energy drink ne pomaga več. Pomaga samo toliko, da še hodim okrog, več pa ne. user posted image

upam da bo zraven ponavadi takrat pozabijo ali majo pa full dela, ki se zavleče.
ob kateri uri pa imate???

Ko prideš prideš in si skoraj takoj na vrsti. user posted image
Nikoli ni bilo probelma glede tega.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
8.4.2009 14:59:38   
suzy85

Ma nisem čisto ziher, da je to. Malo me moti, da je 2x bruhala, potem je bila vročina, včeraj pa je dobila pikice. Pikice pa niso ne mehurčki ne nič, ampak rožnate pikice. Jaka pa je bruhal ene 5x, vročina in konec. user posted image

a se boste šli kej pokazat P???

Ko se zbudi grem, ker mi je pred spanjem zakuhala na 39. user posted image Jaka je pa kot nov. user posted image

spet tak kuha? pa vi pa res nimate mira! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
8.4.2009 14:59:49   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Kaj še vse spite??? Mi smo danes končno spali normalno v enem kosu. Nekaj se je že oglašala, pa je sedaj tihouser posted image
Jaz grem malo pozajtrkovati in odmetat včerajšnji nered.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje, moj še kar spi, jaz sem pa vstala ob 6.00 da sem v miru kofi spilauser posted image

Na balkonu a ne?user posted image

jauser posted image , sem pa zgledala k en idiot

Zakaj pa kot idiot? Saj ni to nič takega.

sej mi za druge dol visi sam ob 6.00user posted image , kakšen si bo mislu ta je pa res usekana no mogoče pa semuser posted image user posted image user posted image .
Ko je bil Filip star ene 3m in mali user posted image nikol ni spal sem ga dala v lupinico in ob 4.00 obešala perilouser posted image

ok, obešat ob 4-ih perilo je res malo čudno, če pa ob 6-ih sediš v kakem stolu in uživaš je pa prav fajn. user posted image user posted image

Mi začnemo maja delat na hiši in me prav daje navdušenje. user posted image Čeprav se zavedam, da bom manj navdušena, ko bom dobila račun od izvajalca dela in da še en čas ne bomo mogli izdelat mansarde. Z mojim še nisva dorekla kaj bova s kreditom.

user posted image user posted image user posted image user posted image za obnovo pa upam da ti tast ne bo kej sral okoli bajteuser posted image , drugač ga kar meni pošlji bo videl user posted image user posted image user posted image .
sej vama je izvajale sigurno dal kakšen predračunuser posted image

Predračun izgleda takole, cena na kvadrat je ......, ura dela je ....... user posted image user posted image user posted image Smo prepračunali na približno koliko bo prišlo vse skupaj, ampak sem mojega atija prosila, če bi pomagala, pa še koga bomo, da bo manj ur. Je tale dečko, ki bo delal zelo fajn in je rekel, da več ko bo pomoči bolj bo vesel, pa še nas bo manj stalo. Še nisem videla nobenega privatnika, ki ne bi imel nič proti, da še nekdo pomaga, da bo manjši račun.

jaz sem imela takega in ti povem da se splačauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
8.4.2009 15:00:14   
barbaw
Jaz nisem nič brala za nazaj pa nimam pojma kaj se je dogajalo včeraj. A se je šefica kaj javila? Pa še Hijenco pogrešam, ki je vseeno malo več tukaj. Očitno ste vse zunaj, jaz pa gnijem s kofetom v roki.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
8.4.2009 15:20:11   
suzy85

Jaz nisem nič brala za nazaj pa nimam pojma kaj se je dogajalo včeraj. A se je šefica kaj javila? Pa še Hijenco pogrešam, ki je vseeno malo več tukaj. Očitno ste vse zunaj, jaz pa gnijem s kofetom v roki.

JST SM TUD NOTER IN SE MI ŽE MEŠA! ups! HB grem ob 4ih domov, pa da mal zadiham zunaj. še prej pa kosilo skuham, sam mi idej zmanjkuje user posted image  nekaj, da je hitro kuhano, pa dobro user posted image  si že zmišljujem, ne?

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
8.4.2009 15:20:34   
kasso

predvidevam, da to ne bo uraden račun...oz. bo na črno.

Jaz sem pa 2 uri likala, Varja pa še spančka....zdaj grem pa še malo vežo pripravt za pacanje po stenahuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
8.4.2009 16:31:05   
Anonimen
DAN ČVEKICEuser posted image

Vam moram povedat, kaj se nam je danes zgodilo v Leklerkuuser posted image user posted image user posted image

smo bile mami, jaz in AT in je mami plačala z karico in trgovka ji da račun kartice pa neuser posted image , vmes ko je trgovka kasirala je prišla neka gospa in kao naj ji glih ta trgovka pogleda neko številko na računu in valda je tej gospe dala kartico od moje mamiuser posted image . Jaz sem sem zraven na klopci sedela in futrala AT, in sem valda vidla, da je ta gospa neki spaševala, in pridem zraven in ta trgovka zatrjuje, da je dala kartico moji mamiuser posted image , valda smo vse stvari ven iz vrečk in torbic zmetale, da smo ji dokazale, da kartice ni. Trgovka je tudi vsa zmedena pregledovala po blagajni in pultu in kartice ni nikjer bilo. Pa vprašam jaz, kaj je hotla ta gospa pa pravi, saj res sem dala njej vašo karticouser posted image , in se začne smejatuser posted image in reče nič gospa najbolj da greste prec na banko in kartico preklicat. Skratka, ja res je SE ZGODI, ampak odnos zaposlenih v Leklerku je na totalnem podnuuser posted image , vmes pride še en kup nesposobnih varnostnikov BTW eden od njih mi reče, da razume, da sem blond, kar je bilo za moje mnenje pika na i, in sem valda celo uzbuno naredilauser posted image , skratka da smo kartico preklicali je trajalo dobri 2 uri, valda sem hotela podatke od zaposlene na blagajni, od pametnih varnostnikov, od vseh tistih vodij, ki so se kar neki zraven štulili, ampak na koncu nisem dobila niti enega podatka, ker mi je vodja varnostnikov na vljuden način povedal, da vznemirjam zaposlene v Leklerku, in da me prosi da zapustim Leklerkuser posted image , počutili so se blazno prizadeti, ker sem hotela njihove podatke. S tem, da ko sem hotela podatke od njih so mi čisto vsi obrnili kartončke z imenom in priimkomuser posted image . Eden od varnostnikov mi je rekel, da naj hitr šibam po parkirišču in naj iščem to gospo z našo kartico, in valda to se je njim zdelo blazno smešnouser posted image .

Valda so komaj čakali, da se poberemo in sem tej blagajničarki rekla, da četudi nimam njenih podatkov račun še vedno imam in šifra, po kateri je ona prepoznana, in da naj pričakuje orng pritožbo, valda je ta začela jokat na polno, da ji je itak vodja dal vedet, da se ji slabo piše. Kartico smo preklicali takoj tam, in se vprašala, da kdo bo kril stroške preklica in izdelavo nove kartice, pa je valda ta blagajničarka rekla: DA ONA ŽE NEuser posted image user posted image user posted image

Saj vam pravim katastrofauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1533
8.4.2009 16:44:30   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Vam moram povedat, kaj se nam je danes zgodilo v Leklerkuuser posted image user posted image user posted image

smo bile mami, jaz in AT in je mami plačala z karico in trgovka ji da račun kartice pa neuser posted image , vmes ko je trgovka kasirala je prišla neka gospa in kao naj ji glih ta trgovka pogleda neko številko na računu in valda je tej gospe dala kartico od moje mamiuser posted image . Jaz sem sem zraven na klopci sedela in futrala AT, in sem valda vidla, da je ta gospa neki spaševala, in pridem zraven in ta trgovka zatrjuje, da je dala kartico moji mamiuser posted image , valda smo vse stvari ven iz vrečk in torbic zmetale, da smo ji dokazale, da kartice ni. Trgovka je tudi vsa zmedena pregledovala po blagajni in pultu in kartice ni nikjer bilo. Pa vprašam jaz, kaj je hotla ta gospa pa pravi, saj res sem dala njej vašo karticouser posted image , in se začne smejatuser posted image in reče nič gospa najbolj da greste prec na banko in kartico preklicat. Skratka, ja res je SE ZGODI, ampak odnos zaposlenih v Leklerku je na totalnem podnuuser posted image , vmes pride še en kup nesposobnih varnostnikov BTW eden od njih mi reče, da razume, da sem blond, kar je bilo za moje mnenje pika na i, in sem valda celo uzbuno naredilauser posted image , skratka da smo kartico preklicali je trajalo dobri 2 uri, valda sem hotela podatke od zaposlene na blagajni, od pametnih varnostnikov, od vseh tistih vodij, ki so se kar neki zraven štulili, ampak na koncu nisem dobila niti enega podatka, ker mi je vodja varnostnikov na vljuden način povedal, da vznemirjam zaposlene v Leklerku, in da me prosi da zapustim Leklerkuser posted image , počutili so se blazno prizadeti, ker sem hotela njihove podatke. S tem, da ko sem hotela podatke od njih so mi čisto vsi obrnili kartončke z imenom in priimkomuser posted image . Eden od varnostnikov mi je rekel, da naj hitr šibam po parkirišču in naj iščem to gospo z našo kartico, in valda to se je njim zdelo blazno smešnouser posted image .

Valda so komaj čakali, da se poberemo in sem tej blagajničarki rekla, da četudi nimam njenih podatkov račun še vedno imam in šifra, po kateri je ona prepoznana, in da naj pričakuje orng pritožbo, valda je ta začela jokat na polno, da ji je itak vodja dal vedet, da se ji slabo piše. Kartico smo preklicali takoj tam, in se vprašala, da kdo bo kril stroške preklica in izdelavo nove kartice, pa je valda ta blagajničarka rekla: DA ONA ŽE NEuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Mislim, brez besed sem. user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
8.4.2009 16:46:28   
hijenca

O to pa je lepo slišat, da me nekdo pogreša. user posted image user posted image Se pozna, da je babica doma in smo več zunaj, pa tam pri mami imava kosilo, pa zunaj čvekama, pa kavico pijeva,...

Sedaj pa grem Vida spat spakirat, pa grem malo v cote.

Upam, da boš dobro zrihtala pri P.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
8.4.2009 16:56:24   
špelin@
edinaos, glede ljubljanskega Leclerka lahko rečem samo, da sem bila tam 2x in ne bom šla več, ker je poden od podna. Večina izdelkov, ki jih jaz kupujem, je tam bistveno dražjih, sama štacuna mi deluje zanikrna in je obupno prepišna user posted image Kar pa se tiče varnostnikov, mi je popolnoma jasno, kaj se ti je dogajalo. Saj so še od G7, ne? Tam si smejo in morajo po naročilu vodstva trgovine dovoliti veliko več kot varnostniki v drugih trgovinah in na veliko odganjajo stranke. Sama poznam drugo plat (reci temu poklicna deformacija) in lahko rečem samo, da po vsem, kar sem pisala v poročila o dogajanju v Leclerku, ne zavijem tja, pa če je zadnja štacuna daleč naokoli!

barbaw, dobro opravite pri P!!!!! user posted image user posted image user posted image Nisem vedela, da je Maja spet dobila vročino user posted image

nina7, kakšno sobico ste pa nabavili?

katy82, vidim, da uživate user posted image A ste gliste potem uspeli odpraviti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
8.4.2009 17:22:44   
katy82
Evo mene sva ble z malo spet na dolgem sprehodu pa je spet omagala sama od sebe-too good to be true

Špelina glistice sva odpravle,zdej sumim da jih je najbrž dobila od varuškinega psa ali mačka,sam kaj ji nej,kako naj kaj dokažem.Sem se odločla da ne bom prehitro reagirala ker imamo živali tud doma in ko jo bom dala v varstvo bom spremljala kako bo.Njena hčerka jih je baje cepila in neke tablete dajala,sam je nekako vrstni red pobrkala kako mora dajat tko da 100% psa in maček pri njej niso zaščiteni.

Estrella hvala za mail,sem že probala post sam nisem se vagala,bom jutr pa da vidmo kaj bo

Barbaw a si dobila mejl z oblekco?Pa ful lepo oblekco si kupla mali frački,bo ful lepa.Držim pesti,da z boleznijo hitro opravte

Edina enostavno sem brezbesed,pa to ne moreš verjet kaj so glupi pa sploh kako si lahko privoščjo tak odnos do kupca.V cajtnge z njimi!!!Kaj je blo s pedikerko?

Hijenca super za nakup,si paše na vsake kvatre neki prvoščt za svojo dušo

Ostalo sem pa že pozabla,grem mal kavč popeglat

< Sporočilo je popravil katy82 -- 8.4.2009 17:23:13 >

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
8.4.2009 17:37:57   
Srčekgirll

user posted image user posted image user posted image user posted image Ja hedu...GROZA...Ma tam v Leklerku so vsi mal user posted image user posted image user posted image butneni....

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
8.4.2009 18:03:42   
Anonimen
Edina hudo tole z Leclercom,podn od podna. Dej pošl mail na hitovo odprto linijo pa jih spljuvi, pa še kam. Kva si eni res velik dovolijo.

Špelin@ bom slikala sobo ko bo prišla. Je pa taka bela z vijolčnimi obrobami. Ubistvu nč posebnega, ena trodelna omara, pojstla, miza, pa še en tak regal. Za več stvari pa itak ni placauser posted image . Men je luštna

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
8.4.2009 18:20:35   
barbaw
Katy sem dobila mail. Hvala! user posted image Sem potem kupila v Zari tole, ker v BC je bil poden od podna. user posted image Pa se mi zdi, da sem kljub kompliciranju naredila prav, ko sem šla sama v trgovino, ker se mi ne da vedno nekoga čakat. user posted image

Pri P nismo izvedeli nič pametnega razen tega, da ima Maja vneto uho in je dobila AB kapljice za uho. Za pikice je dobila Fenistil in to je to. user posted image Jaka pa ima napihnjen trebušček in nič drugega. Ga bom imela kar do torka doma za ziher, čeprav se mi konkretno že user posted image . Še huje pa je, da hočeta na vsak način ven, pa jima ne morem dopovedat, da ne smeta ven. Maja se sprehaja po hiši in gre do vrat od predsobe kjer se gre ven in tolče po njih. user posted image

V vrtcu mi je vzgojiteljica rekla, da bodo barvali jajčka, ampak ker jaz rada ustvarjam in moj škrat tudi, sva že pred 14 dnevi barvala izpihana jajčka, pa jih bo jutri tudi, pa še pirhe bova delala, da bo imel nekaj od "praznika". Mi je pa malo hudo, ker sem imela vsako leto dekoracijo na mizi že min 14 dni pred veliko nočjo, letos pa tema. user posted image Bo pa drugo leto več veselja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
8.4.2009 18:20:46   
barbaw

To ste pa res naletele na poden od podna od ljudi. user posted image

Jaz v Mb Hb nisem nikoli imela težav in tudi trgovke so prijazne. Pa pozna se, da je manjši od ljubljanskega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
8.4.2009 18:32:30   
Anonimen
Kje pa ste vse?
Jest pa čakam mojga, je šel v trgovino, bom pico pekla, mi je zapasalauser posted image . Mal mi je sam smotan k ne smem tobasca gor dat, men je to tolk dobr, bolj kot peče bolš jeuser posted image .
Drugač ma pa še dopust tko, da mal po bajt dela, je v eni sobi položu laminat, pa lajšte dal tm k še niso ble....končnouser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1542
8.4.2009 18:38:15   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Kje pa ste vse?
Jest pa čakam mojga, je šel v trgovino, bom pico pekla, mi je zapasalauser posted image . Mal mi je sam smotan k ne smem tobasca gor dat, men je to tolk dobr, bolj kot peče bolš jeuser posted image .
Drugač ma pa še dopust tko, da mal po bajt dela, je v eni sobi položu laminat, pa lajšte dal tm k še niso ble....končnouser posted image

Priden tvoj lubiuser posted image user posted image user posted image

Moj je kupu mizo in stole v lesnini k je dons pršla reklama in je res ugodno-300 evrov.Ni glih čist po mojih željah ampak vseeno lepo.

A pico boš?Zakaj pa ne bi malo tabasca?Mal po moje ne more škodit?Ti je kej slabo?Kaj pa buši,je že kej napihnjen?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
8.4.2009 18:40:35   
katy82

Katy sem dobila mail. Hvala! user posted image Sem potem kupila v Zari tole, ker v BC je bil poden od podna. user posted image Pa se mi zdi, da sem kljub kompliciranju naredila prav, ko sem šla sama v trgovino, ker se mi ne da vedno nekoga čakat. user posted image

Pri P nismo izvedeli nič pametnega razen tega, da ima Maja vneto uho in je dobila AB kapljice za uho. Za pikice je dobila Fenistil in to je to. user posted image Jaka pa ima napihnjen trebušček in nič drugega. Ga bom imela kar do torka doma za ziher, čeprav se mi konkretno že user posted image . Še huje pa je, da hočeta na vsak način ven, pa jima ne morem dopovedat, da ne smeta ven. Maja se sprehaja po hiši in gre do vrat od predsobe kjer se gre ven in tolče po njih. user posted image

V vrtcu mi je vzgojiteljica rekla, da bodo barvali jajčka, ampak ker jaz rada ustvarjam in moj škrat tudi, sva že pred 14 dnevi barvala izpihana jajčka, pa jih bo jutri tudi, pa še pirhe bova delala, da bo imel nekaj od "praznika". Mi je pa malo hudo, ker sem imela vsako leto dekoracijo na mizi že min 14 dni pred veliko nočjo, letos pa tema. user posted image Bo pa drugo leto več veselja.

Barbaw dej povej kolk si dala,pa če se splača tam kupvat,sploh nisem vedla da ima zara tud za male user posted image

A mala ma spet ušeska bubana,ja boga revca,user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravte

Za jajčka se pa ne sekiraj mačkica boš drugo leto lažje kot pa letos k si skoz preobremenjena.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
8.4.2009 18:43:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Kje pa ste vse?

Moj je kupu mizo in stole v lesnini k je dons pršla reklama in je res ugodno-300 evrov.Ni glih čist po mojih željah ampak vseeno lepo.

A pico boš?Zakaj pa ne bi malo tabasca?Mal po moje ne more škodit?Ti je kej slabo?Kaj pa buši,je že kej napihnjen?

300 Eur je pa res ugodnouser posted image user posted image user posted image , a to ste nabavil za v jedilnico?

Ma veš mam že pekoč kečap pa pol še tobascouser posted image  Kva pa vem, mal ga bom pa res dalauser posted image . Nč mi ni slabo, buši pa še ni nč napihnjen, mal je večji sam bl zarad hrane k skoz neki jemuser posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1545
8.4.2009 18:59:49   
katy82

Kje pa ste vse?

300 Eur je pa res ugodnouser posted image user posted image user posted image , a to ste nabavil za v jedilnico?

Ma veš mam že pekoč kečap pa pol še tobascouser posted image  Kva pa vem, mal ga bom pa res dalauser posted image . Nč mi ni slabo, buši pa še ni nč napihnjen, mal je večji sam bl zarad hrane k skoz neki jemuser posted image

Ja za v jedilnico,ful lepa ovalna miza zraven pa 6 stolov v temno modri barvi ,les je pa češnja modra mi glih ni kul k ni moja barva,pa vsaj umazan ne bo tko hitruser posted image

Ja mačkica če je že kečap pekoč pol maš pa dost user posted image user posted image user posted image

A dej dej kaka hrana,bejbi raste,važn da ti ni slabo,da si lahko 100% s tamalo,ne pa da polovico dneva na WC-ju preživiš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
8.4.2009 19:06:39   
Anonimen

Kje pa ste vse?

Ja za v jedilnico,ful lepa ovalna miza zraven pa 6 stolov v temno modri barvi ,les je pa češnja modra mi glih ni kul k ni moja barva,pa vsaj umazan ne bo tko hitruser posted image

Ja mačkica če je že kečap pekoč pol maš pa dost user posted image user posted image user posted image

A dej dej kaka hrana,bejbi raste,važn da ti ni slabo,da si lahko 100% s tamalo,ne pa da polovico dneva na WC-ju preživiš

Sej se boš navadila na barvo. Jest tud nimam take k bi si jo želela, sam se navadiš, mogoče pa 1xuser posted image

Ja ja, je hrana k res skoz neki žvečemuser posted image , je blo že v prve tako, apetit na viškuuser posted image . Glede slabosti pa sm res lahko vesela, ker drugač ne vem kako bi to šlo, si raj sploh ne predstavljam.

Nč, zdej grem pa pico delat, končno sm dobila sestavine

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
8.4.2009 19:38:53   
hijenca

Pa ta hudičeva ušesa vas zopet mučijo. Pa saj ne morem verjet. user posted image user posted image .

Videk je tako rad zunaj, da kar ponori ko ga ven nesem. Zato verjamem, kako ti je hudo, ko morate biti v hišiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
8.4.2009 19:51:30   
Estrella*
Čer!

Sem sma z mulci, ker Matej nasipa okoli bjte. Govorila sem s tally, se ima OK, net pa naj bi bil čez teden dni. V poetek sva zmenjene za kofi, pa jo bom malo več pobarala.

Alja je pa kot sto user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 8.4.2009 19:54:46 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
8.4.2009 19:53:32   
barbaw

Barbaw dej povej kolk si dala,pa če se splača tam kupvat,sploh nisem vedla da ima zara tud za male user posted image

A mala ma spet ušeska bubana,ja boga revca,user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravte

Za jajčka se pa ne sekiraj mačkica boš drugo leto lažje kot pa letos k si skoz preobremenjena.

V Zari imajo meni osebno ful lepih stvari. Imajo tudi za male od rojstva naprej. Dala sem pa za oboje 41,80, kar pa naj bi botrca plačala in bomo videli. Cene so nekje v rangu H&M samo meni osebno lepše, imajo tudi vedno neke akcije po mizah in so tudi cenejše stvari.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?