|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
8.4.2009 13:26:00   
Anonimen
no jz sem skojz tukiuser posted image user posted image sam umes še kaj delamuser posted image no ja nič ne delam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2376
8.4.2009 13:28:27   
KatMat
sej je prav!!!pocivaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
8.4.2009 13:29:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jz sem pa mogla zdejla palačinke spečtuser posted image njami

je pršu sinko domov iz vrtca, in je rekel da rabi prazna jajčka jutriuser posted image jz pa nisem vedla zakaj se gre in sem klicala v vrtec, tako mi je pol razložila vzgojiteljica da bojo iz jajc delal velikonočna jajčka in da so rekle da rabijo vsak otrok prinest prazna jajca, no tako da sem se ful namatrala da sem ispihala iz lupine jajc, me vse boliuser posted image user posted image user posted image

aha...si kej spremenila barvo??jest bom dala kr svojmu pihat...da me spiham ven se bebike

k kuhan rak sem bla, pol se mi pa sine in dec smejita, da se moram ubrnt da ne bom zakuhalauser posted image user posted image user posted image no ja dec je šel v službo midva sva pa zdej v palačinkah, sem ubila dve muhi v en mah, sin je dobu prazna jajca jz pa palačinkeuser posted image user posted image user posted image

drugač bova pa doma barvala v petek jajca, k v soboto nič ne delamuser posted image sam kosilo in to je touser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
8.4.2009 13:44:57   
lake
Da vas pridem mal pogledat. Delavci me še vedno nervirajouser posted image , ker neki štemajo in so ful glasni.

Jst pa ful rada tarok igram, smo ga v otroštvu ob morju igral tud po cele dneve, šaha pa ne maram preveč, ker mi gre na živce da soigralec predolg časa razmišlja kero figuro bo premaknuuser posted image .

Za kosilo pa tud nimam pojma kaj naj kuham. Najbrž kr kakšno cvetačo al kej podobnega zelenjavi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
8.4.2009 13:47:33   
Dudica1
jaz bom tud barvala jajčka v petek ker mam pol gužvo v soboto pa še nekam gremo popoldne tako da bo to že narejeno v petek...user posted image

kart jaz sploh ne maram tako da se nč takega jaz ne igram...user posted image

v ponedeljek pa upam da bo lep vreme da gremo v živalski vrt   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
8.4.2009 13:51:48   
mayflower
Kar se tiče CR v drugo- menda, če nimaš svojih popadkov (da ti npr. odteče voda), ti ga avtomatsko naredijo. Jezi me to, ker ne vem, če bom zdržala še tri teden do pregleda z G. rada bi se z njo pogovorila o spinalnem CR- ker za to opcijo se morava vnaprej dogovoriti. Se pa kar nagibam k tej možnosti, ker so punce na RR kar pohvalile ta način CR.
Drugače mi pa  kar precej otrdeva trebuh- sam mislim, da so to sam lažni popadki, ker so neredni pa čisto neboleči. Se še kar spomnim,  kako bolijo ta pravi. Pa se tud te da preživet.
Jst pa mojmu pečem torto, ker ma jutri RD.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
8.4.2009 13:59:47   
Anonimen
sej res živalski vrt v ponedeljek, k baje bo lepouser posted image to morem pa decu povedat dobra ideja dudicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2382
8.4.2009 14:02:20   
FLASK_A
Mi smo bili v nedeljo v ZOO, čudovito je bilouser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
8.4.2009 14:13:46   
Anonimen
jz pa nočem nič načrtov delat k ne vem kako bo jutriuser posted image tako da bom šele jutri začela primešljevat kako in kaj za čez praznikeuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
8.4.2009 14:16:54   
KatMat
jest mam pa spet dela cez glavo zdele dva dni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
8.4.2009 14:19:31   
pokica_

šah je najlazja igra na svetu!!!sam poznat mors kako se dolocena figura premika...pol je pa sam se strategija...

meni recimo je zelo tezka igra tarok!!ga ne pokapčim!!

Jaz sem si ga pa predstavljala kot nekaj, kar verjetno nikoli nebom znala igrat. Bo treba enkrat sprobat. Ja za kartanje pa tudi jst nisem, edino šnops in črni peter, ostalo mi je pa že tujinauser posted image .

lananai, pa v gradbeništvu je pa ja denarja! Poglej "gradbenega barona" Zidarjauser posted image  On se bo sigurno strinjal z manouser posted image . Katere stroke gradbenica pa si?
lake, a ti delavci še kr ne dajo miru? user posted image
Dudi, ima da mora bit lepo vreme v poned. če grete v ZOO....pa še vsi smo doma, mora bit lepouser posted image
mayflower, kako torto pa pečeš lubiju za RD?
Cveki js tudi nerada načrtujem, ker ko nekaj načrtujem pol vedno končam v Puser posted image . Raje vsak dan sproti, pa bo tud še vse narjeno.
Katmat, kaj pa imaš tolk za delat?

jst mam pa likanje-pauzo pa sem si spekla pomfri in majonezo. Ker je še deleč do večerne pice, dokler moj z šihta pride...no tam ob 16.30 bo komi pica, jst pa lačna umrem do takratuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
8.4.2009 14:22:20   
KatMat
za odatne dinarcke ki sedaj se posebi prav pridejo...sem vsaj malo dolgov poravnala za nazaj...pa se mal mi jih caka...tale bolniska je katastrofa!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
8.4.2009 14:27:17   
Anonimen
jz sem pa že pojedla, zdej bova pa šla počas mal vnke do ene petih, pol pa not pa se poštimat, jest kopat gledat risanko ob sedmih pa spatuser posted image jutr mormo pa že 5:45 ustat pa sinka peljat v vrtec pol pa v P. v LJ. pa si vedno raje vzameva eno uro fore, zarad gužve sploh ob takem času k hodjo ljudje v službo, pa da ne bom  zamudila! k morem bit dol že ob 7:20huser posted image komaj čakam da grem spat k sem kr utrujenauser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2388
8.4.2009 14:27:22   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
lananai, pa v gradbeništvu je pa ja denarja! Poglej "gradbenega barona" Zidarjauser posted image  On se bo sigurno strinjal z manouser posted image . Katere stroke gradbenica pa si?

Statika. user posted image
Sama ne bi nikoli prevzela toliko odgovornosti, kot jo ima npr. Zidar. Raje delam 8h/dan in ostalo preživim z družino in ljudmi, ki jih imam rada. Res je denarja manj, kot če bi npr. šla na svoje, ga je pa še vedno dovolj + ohranjaš mirne živce. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
8.4.2009 14:27:41   
pokica_
Ja dolgovi res niso fajnuser posted image  Mi jih HB nimamo,gre pa dnar sproti proč. Jaz sem delala pa skor celo nosečnost, do konca 7 mes, čeprav imam rizično user posted image  in sem bla že 2x vmes v P,...kaj pa čem, če pa ti € kar kopnijo. No, sem vsaj tisto na stran devala, da smo za user posted image šparali.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
8.4.2009 14:28:16   
Anonimen

za odatne dinarcke ki sedaj se posebi prav pridejo...sem vsaj malo dolgov poravnala za nazaj...pa se mal mi jih caka...tale bolniska je katastrofa!

kaj pa to delaš da lahko kr na bolniški k si delaš???

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2391
8.4.2009 14:30:03   
petrazg
Dudica... mi smo tudi rekli, da bomo šli v ponedeljke v zoo... samo takoj zjutraj, ker bo po moje popoldan taka gužva...user posted image Kdaj boste vi šli?

Šaha ne maram preveč igrat, ker me je brat imel za izživljat se. On to obvlada, hodi celo na neka tekmovanja, lokalna. Tarok pa full rada igram, smo glih v soboto zvečer ene 3 urce igrali...

Za kosilo bodo pa pri nas gobice z jajčki, si je moj dragi tako zaželel...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
8.4.2009 14:31:34   
Anonimen
ma če maš tak del da lahko delaš je super, pa če so sodelovci tojk fajn da ti pomagajouser posted image pol je super delat, ne pa tko k je blo pr men k so sodelovci, če si jih kej prosu, se sam obrnil in šli po svoje, pol se pa matri, ni čudno da mi je posteljica odstopla, k sem se bolj sekirala kot pa kaj naredilauser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2393
8.4.2009 14:32:00   
pokica_
Cveki uživaj na sončeku! Pa lej, da te sinko nebo preveč utrudil danesuser posted image .

lananai, to imaš pa čisto prav. Jaz si tudi nebi upala prevzet nase tolko enih ljudi pa odgovornosti. Malo "jajc" že mora met tale striček. user posted image  
Res, da se da privat še kako služit, ampak tudi tega je že tolko, da je težko biti uspešen, glede na to da je ogromna konkurenca in če češ danes sploh posel dobit morš it z nizkimi cenami not in na koncu imaš zgolj, da delavcem plačo daš,...profitiraš pa kaj?user posted image  Težki časi so res. Je boljš šiht 8h/dan, tako kot praviš. Pa pol lahko v glavi vse odklopiš.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
8.4.2009 14:34:15   
Anonimen
jz tud ne maram iger kot so šah al pa kartanje mi je vse brezvezeuser posted image

nč zdej me pa mali preganja grem vn, ajd čav se pišemo kasnejeuser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2395
8.4.2009 14:35:25   
lananai
Je boljš šiht 8h/dan, tako kot praviš. Pa pol lahko v glavi vse odklopiš.

Ja, jst dejansko odklopim tisti trenutek, ko izstopim skozi vrata. user posted image Zdej bom pa kar za celo leto odklopljena, juhu! Pa glede na to, da sem s plačo zadovoljna, bo tudi porodniška super!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
8.4.2009 14:42:28   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Je boljš šiht 8h/dan, tako kot praviš. Pa pol lahko v glavi vse odklopiš.

Ja, jst dejansko odklopim tisti trenutek, ko izstopim skozi vrata. user posted image Zdej bom pa kar za celo leto odklopljena, juhu! Pa glede na to, da sem s plačo zadovoljna, bo tudi porodniška super!

No super, to je pa lepo čut! user posted image  Je treba še uživat tud kaj! user posted image

Grem likat!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
8.4.2009 14:59:33   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

kaj pa to delaš da lahko kr na bolniški k si delaš???

JAH DOMA SEM NA RACUNALNIKU!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
8.4.2009 15:08:52   
lake
No zdej mam pa mir. Delavci so šli, samo kaj user posted image ko pridejo jutri nazaj, ker še niso dokončal. Če bi bla jst tok počasna v službi, bi bla kriza.

Zdej bom šla pa mal na sonček verjetn, moj itak spet ne bo domov pršel do ene šestih.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
8.4.2009 15:40:53   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: lake

No zdej mam pa mir. Delavci so šli, samo kaj user posted image ko pridejo jutri nazaj, ker še niso dokončal. Če bi bla jst tok počasna v službi, bi bla kriza.

Zdej bom šla pa mal na sonček verjetn, moj itak spet ne bo domov pršel do ene šestih.

PA KAJ GRAD POSTAVLJATE??user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?