Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 13:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
no jz sem skojz tuki sam umes še kaj delam no ja nič ne delam
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 13:28:27
|
|
|
|
KatMat
|
sej je prav!!!pocivaj!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 13:29:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz sem pa mogla zdejla palačinke spečt njami je pršu sinko domov iz vrtca, in je rekel da rabi prazna jajčka jutri jz pa nisem vedla zakaj se gre in sem klicala v vrtec, tako mi je pol razložila vzgojiteljica da bojo iz jajc delal velikonočna jajčka in da so rekle da rabijo vsak otrok prinest prazna jajca, no tako da sem se ful namatrala da sem ispihala iz lupine jajc, me vse boli aha...si kej spremenila barvo??jest bom dala kr svojmu pihat...da me spiham ven se bebike k kuhan rak sem bla, pol se mi pa sine in dec smejita, da se moram ubrnt da ne bom zakuhala no ja dec je šel v službo midva sva pa zdej v palačinkah, sem ubila dve muhi v en mah, sin je dobu prazna jajca jz pa palačinke drugač bova pa doma barvala v petek jajca, k v soboto nič ne delam sam kosilo in to je to
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 13:44:57
|
|
|
|
lake
|
Da vas pridem mal pogledat. Delavci me še vedno nervirajo , ker neki štemajo in so ful glasni. Jst pa ful rada tarok igram, smo ga v otroštvu ob morju igral tud po cele dneve, šaha pa ne maram preveč, ker mi gre na živce da soigralec predolg časa razmišlja kero figuro bo premaknu . Za kosilo pa tud nimam pojma kaj naj kuham. Najbrž kr kakšno cvetačo al kej podobnega zelenjavi.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 13:47:33
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz bom tud barvala jajčka v petek ker mam pol gužvo v soboto pa še nekam gremo popoldne tako da bo to že narejeno v petek... kart jaz sploh ne maram tako da se nč takega jaz ne igram... v ponedeljek pa upam da bo lep vreme da gremo v živalski vrt
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 13:51:48
|
|
|
|
mayflower
|
Kar se tiče CR v drugo- menda, če nimaš svojih popadkov (da ti npr. odteče voda), ti ga avtomatsko naredijo. Jezi me to, ker ne vem, če bom zdržala še tri teden do pregleda z G. rada bi se z njo pogovorila o spinalnem CR- ker za to opcijo se morava vnaprej dogovoriti. Se pa kar nagibam k tej možnosti, ker so punce na RR kar pohvalile ta način CR. Drugače mi pa kar precej otrdeva trebuh- sam mislim, da so to sam lažni popadki, ker so neredni pa čisto neboleči. Se še kar spomnim, kako bolijo ta pravi. Pa se tud te da preživet. Jst pa mojmu pečem torto, ker ma jutri RD.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 13:59:47
|
|
|
|
Anonimen
|
sej res živalski vrt v ponedeljek, k baje bo lepo to morem pa decu povedat dobra ideja dudica
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 14:13:46
|
|
|
|
Anonimen
|
jz pa nočem nič načrtov delat k ne vem kako bo jutri tako da bom šele jutri začela primešljevat kako in kaj za čez praznike
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 14:16:54
|
|
|
|
KatMat
|
jest mam pa spet dela cez glavo zdele dva dni...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 14:19:31
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat šah je najlazja igra na svetu!!!sam poznat mors kako se dolocena figura premika...pol je pa sam se strategija... meni recimo je zelo tezka igra tarok!!ga ne pokapčim!! Jaz sem si ga pa predstavljala kot nekaj, kar verjetno nikoli nebom znala igrat. Bo treba enkrat sprobat. Ja za kartanje pa tudi jst nisem, edino šnops in črni peter, ostalo mi je pa že tujina . lananai, pa v gradbeništvu je pa ja denarja! Poglej "gradbenega barona" Zidarja On se bo sigurno strinjal z mano . Katere stroke gradbenica pa si? lake, a ti delavci še kr ne dajo miru? Dudi, ima da mora bit lepo vreme v poned. če grete v ZOO....pa še vsi smo doma, mora bit lepo mayflower, kako torto pa pečeš lubiju za RD? Cveki js tudi nerada načrtujem, ker ko nekaj načrtujem pol vedno končam v P . Raje vsak dan sproti, pa bo tud še vse narjeno. Katmat, kaj pa imaš tolk za delat? jst mam pa likanje-pauzo pa sem si spekla pomfri in majonezo. Ker je še deleč do večerne pice, dokler moj z šihta pride...no tam ob 16.30 bo komi pica, jst pa lačna umrem do takrat
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 14:22:20
|
|
|
|
KatMat
|
za odatne dinarcke ki sedaj se posebi prav pridejo...sem vsaj malo dolgov poravnala za nazaj...pa se mal mi jih caka...tale bolniska je katastrofa!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 14:27:17
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem pa že pojedla, zdej bova pa šla počas mal vnke do ene petih, pol pa not pa se poštimat, jest kopat gledat risanko ob sedmih pa spat jutr mormo pa že 5:45 ustat pa sinka peljat v vrtec pol pa v P. v LJ. pa si vedno raje vzameva eno uro fore, zarad gužve sploh ob takem času k hodjo ljudje v službo, pa da ne bom zamudila! k morem bit dol že ob 7:20h komaj čakam da grem spat k sem kr utrujena
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 14:27:22
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ lananai, pa v gradbeništvu je pa ja denarja! Poglej "gradbenega barona" Zidarja On se bo sigurno strinjal z mano . Katere stroke gradbenica pa si? Statika. Sama ne bi nikoli prevzela toliko odgovornosti, kot jo ima npr. Zidar. Raje delam 8h/dan in ostalo preživim z družino in ljudmi, ki jih imam rada. Res je denarja manj, kot če bi npr. šla na svoje, ga je pa še vedno dovolj + ohranjaš mirne živce.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 14:27:41
|
|
|
|
pokica_
|
Ja dolgovi res niso fajn Mi jih HB nimamo,gre pa dnar sproti proč. Jaz sem delala pa skor celo nosečnost, do konca 7 mes, čeprav imam rizično in sem bla že 2x vmes v P,...kaj pa čem, če pa ti € kar kopnijo. No, sem vsaj tisto na stran devala, da smo za šparali.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 14:28:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat za odatne dinarcke ki sedaj se posebi prav pridejo...sem vsaj malo dolgov poravnala za nazaj...pa se mal mi jih caka...tale bolniska je katastrofa! kaj pa to delaš da lahko kr na bolniški k si delaš???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 14:30:03
|
|
|
|
petrazg
|
Dudica... mi smo tudi rekli, da bomo šli v ponedeljke v zoo... samo takoj zjutraj, ker bo po moje popoldan taka gužva... Kdaj boste vi šli? Šaha ne maram preveč igrat, ker me je brat imel za izživljat se. On to obvlada, hodi celo na neka tekmovanja, lokalna. Tarok pa full rada igram, smo glih v soboto zvečer ene 3 urce igrali... Za kosilo bodo pa pri nas gobice z jajčki, si je moj dragi tako zaželel...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 14:31:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ma če maš tak del da lahko delaš je super, pa če so sodelovci tojk fajn da ti pomagajo pol je super delat, ne pa tko k je blo pr men k so sodelovci, če si jih kej prosu, se sam obrnil in šli po svoje, pol se pa matri, ni čudno da mi je posteljica odstopla, k sem se bolj sekirala kot pa kaj naredila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 14:32:00
|
|
|
|
pokica_
|
Cveki uživaj na sončeku! Pa lej, da te sinko nebo preveč utrudil danes . lananai, to imaš pa čisto prav. Jaz si tudi nebi upala prevzet nase tolko enih ljudi pa odgovornosti. Malo "jajc" že mora met tale striček. Res, da se da privat še kako služit, ampak tudi tega je že tolko, da je težko biti uspešen, glede na to da je ogromna konkurenca in če češ danes sploh posel dobit morš it z nizkimi cenami not in na koncu imaš zgolj, da delavcem plačo daš,...profitiraš pa kaj? Težki časi so res. Je boljš šiht 8h/dan, tako kot praviš. Pa pol lahko v glavi vse odklopiš.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 14:34:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jz tud ne maram iger kot so šah al pa kartanje mi je vse brezveze nč zdej me pa mali preganja grem vn, ajd čav se pišemo kasneje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 14:35:25
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Je boljš šiht 8h/dan, tako kot praviš. Pa pol lahko v glavi vse odklopiš. Ja, jst dejansko odklopim tisti trenutek, ko izstopim skozi vrata. Zdej bom pa kar za celo leto odklopljena, juhu! Pa glede na to, da sem s plačo zadovoljna, bo tudi porodniška super!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 14:42:28
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Je boljš šiht 8h/dan, tako kot praviš. Pa pol lahko v glavi vse odklopiš. Ja, jst dejansko odklopim tisti trenutek, ko izstopim skozi vrata. Zdej bom pa kar za celo leto odklopljena, juhu! Pa glede na to, da sem s plačo zadovoljna, bo tudi porodniška super! No super, to je pa lepo čut! Je treba še uživat tud kaj! Grem likat!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 14:59:33
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat za odatne dinarcke ki sedaj se posebi prav pridejo...sem vsaj malo dolgov poravnala za nazaj...pa se mal mi jih caka...tale bolniska je katastrofa! kaj pa to delaš da lahko kr na bolniški k si delaš??? JAH DOMA SEM NA RACUNALNIKU!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 15:08:52
|
|
|
|
lake
|
No zdej mam pa mir. Delavci so šli, samo kaj ko pridejo jutri nazaj, ker še niso dokončal. Če bi bla jst tok počasna v službi, bi bla kriza. Zdej bom šla pa mal na sonček verjetn, moj itak spet ne bo domov pršel do ene šestih.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 15:40:53
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No zdej mam pa mir. Delavci so šli, samo kaj ko pridejo jutri nazaj, ker še niso dokončal. Če bi bla jst tok počasna v službi, bi bla kriza. Zdej bom šla pa mal na sonček verjetn, moj itak spet ne bo domov pršel do ene šestih. PA KAJ GRAD POSTAVLJATE??
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?