|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
8.4.2009 10:33:44   
T1979
Bebiii super za hudičevko, zdaj pa akcija naprej. user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 726
8.4.2009 10:34:42   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: T1979

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

lupčka v vsem!grem po moje pikice!potem vama sporočim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Diana79 srečnoooooouser posted image  user posted image , pa če ni skrivnost, če te lahko vprašam, zakaj imaš ET 2 dan, glede na to, da si imela ful veliko celic?

a ti lahko jaz povem, glede na to, da Diana čaka na svojo deco user posted image
In sicer, Dianin partner je imel težave z oddajo semena, zato so mu delali punkcijo. Če pa delajo punkcijo partnerju, je ET 2 dan, ne glede na število celic, prav tako delajo ET drugi dan, če je bilo seme zamrznjeno.

Tule pa morm še jaz v debato priskočit. Moj ima zamrznjeno seme oz. tkivo, ker so mu ga spunktirali z biopsijo mod (samo ne more ven) pa sem zmeraj imela ET na 5. dan. Kolikor je meni znano je keč v tem, da če imajo spunktirano sveže, naredijo ET 2. dan, ker mi je enkrat Tomaževič rekel, da je večji uspeh z zamrznjenim spunktiranim semenom kot pa s svežim. In verjetno zato pohitijo. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 727
8.4.2009 10:36:35   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

lupčka v vsem!grem po moje pikice!potem vama sporočim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Diana79 srečnoooooouser posted image  user posted image , pa če ni skrivnost, če te lahko vprašam, zakaj imaš ET 2 dan, glede na to, da si imela ful veliko celic?

a ti lahko jaz povem, glede na to, da Diana čaka na svojo deco user posted image
In sicer, Dianin partner je imel težave z oddajo semena, zato so mu delali punkcijo. Če pa delajo punkcijo partnerju, je ET 2 dan, ne glede na število celic, prav tako delajo ET drugi dan, če je bilo seme zamrznjeno.

Tule pa morm še jaz v debato priskočit. Moj ima zamrznjeno seme oz. tkivo, ker so mu ga spunktirali z biopsijo mod (samo ne more ven) pa sem zmeraj imela ET na 5. dan. Kolikor je meni znano je keč v tem, da če imajo spunktirano sveže, naredijo ET 2. dan, ker mi je enkrat Tomaževič rekel, da je večji uspeh z zamrznjenim spunktiranim semenom kot pa s svežim. In verjetno zato pohitijo. user posted image

Zanimivo, zgleda da je odvisno od dr. do dr.. Zadnjič je bila z mano ena ženska, ki je imela ET na drugi dan, zato ker so zamrznili moževo seme. Zdaj pa ti vedi user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 728
8.4.2009 10:38:53   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Zanimivo, zgleda da je odvisno od dr. do dr.. Zadnjič je bila z mano ena ženska, ki je imela ET na drugi dan, zato ker so zamrznili moževo seme. Zdaj pa ti vedi user posted image

Ja, zdej pa res ne vem no. Pol se pa očitno odločajo case by case. user posted image  Sej nima veze. Važn je sam da na koncu zagledaš +. A ni tko?

Kako pa si kaj?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 729
8.4.2009 10:41:16   
mismis
Barbi, ma jaz sem super. Nič več ne boli, nobenih znakov, ne za +, ne za user posted image .  Tako, da se bom pustila presenetiti.
Za žurko pa zmenjeno, malo bomo morali sicer še doreči, kaj katera pije, da se bo lažje nabavilo.

Zdaj se grem pa malo posončkat

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 730
8.4.2009 10:43:00   
BarbiG

Barbi, ma jaz sem super. Nič več ne boli, nobenih znakov, ne za +, ne za user posted image .  Tako, da se bom pustila presenetiti.
Za žurko pa zmenjeno, malo bomo morali sicer še doreči, kaj katera pije, da se bo lažje nabavilo.

Zdaj se grem pa malo posončkat

Ti kr. Še vsak otroček v maminem trebuščku je užival, če je dobil kakšen sončni žarek. Jaz glede na to, kaj si napisala, že kar slutim user posted image user posted image . Uživaj na sončku. Sem ti kr malo fouš, ker jaz pa v službi tičim in lahk sam skoz okn opazujem to sončno idilo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 731
8.4.2009 10:49:57   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image
Sreda, 08.04.
Sapi - UZ
Kimsy - UZ
Bozza - ET
Diana79 - ET

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

mi tudi navijamo!!!
se kar podpišem pod navijanje!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 732
8.4.2009 10:55:24   
Vitaebella
Živjo punce,

sporočam vam, da smo šli v nove boje!!! Jupiiiiii!

Danes sem si dala prvo šiko Menopurja, 10 dni pa si že dajem injekcije Dipherelina. To je moj 2. postopek.

Me pa nekaj zanima. Kako je bilo pri vas z bolniško? Sem jo omenila Rešu in me je skenslal že pri:"A bi lahko....!" Ste njega prosili za bolniško ali kar svojega osebnega zdravnika. ker ta naš Reško res misli, da je cel svet ena sama Afrika (tiste, ki hodite k njemu me razumete). Dejstvo je, da meni res ni za hodit v službo med postopkom, še posebej zato, ker je zelo zelo stresna.
koliko vas je bilo doma?

Vsem puncam želim srečno, tistim pa, ki čakate, da boste lulale, pa en velik + !!!user posted image

Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 733
8.4.2009 10:56:29   
kajsica
Pozdravček vsem!

Kako smo kaj? Mi smo bolj slabo, ker mi je moja babica umrla in smo včeraj imeli pogreb, tako da vas zadnje dni niti nisem sledila preveč.....ma ja saj bo...sam hudiča ko si navezan na eno osebo, potem pa je ni več, ampak show must go on.....

Glede zmrznjenega semena....to pa tudi meni ni jasno kako in kaj...ko je moj dal zamrznit zaradi odhoda v tujino, drugače je pri njemu vse OK, sem imela ET 5 dan in lepe blastociste, res pa je da je % uspeh bil nekoliko slabš od prvega postopka, žal pa sta bila oba neuspešna....

Lep dan želim vsem!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 734
8.4.2009 11:37:46   
Anonimen
bozza, čestitke za user posted image !!! Upam, da jih je ostalo še kaj za v zamrzovalnik.

bebiii, joj, k si vesela, da si dobila M, ne? user posted image    user posted image   user posted image  A ni to smešno? Enkrat si želiš M, drugič upaš, da je ne bo...

mismis, kdaj delaš test?

kajsica, žal mi je za tvojo babico! user posted image

(odgovor članu T1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
8.4.2009 11:59:27   
kimsy
Evo mene iz uz-ja. Me dolgo ni blo, a ne?
Poročilo: endometrij tanek, cista še vedno,user posted image sledila punkcija ciste. Me ni čist nč bolelo, pa sem bla brez tableta. Zdaj pa kar precej krvavim. A je to normalno? Še neki strdki zraven. Pa v petek ponovni uz, pol pa upam, da končno menopur.
Srečala sem diano - kakor sem jo razumela sta jo čakala user posted image  user posted image , za zamrznjenčke pa še ne ve.
sapi - a si ti eno prisrčno, drobno, nasmejano bitje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 736
8.4.2009 12:18:27   
pikovit
Punce,tiste,ki ste doma na tv slo je odaja o neplodnosti.So zdravniki iz GKLJ :)

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 737
8.4.2009 12:19:32   
pikovit
Mismis  evo tvoj dr.D je na TVju

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 738
8.4.2009 12:21:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mismis  evo tvoj dr.D je na TVju

Vem, vem sem se že včeraj naslajala, danes je samo ponovitev user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 739
8.4.2009 12:23:01   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

mismis, kdaj delaš test?

uh, do mojega testa je še zelo daleč, če bo vse posreči ga delam 15.4. in čisto nič prej. Mogoče mi rojstni dan bbpikice prinese srečouser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 740
8.4.2009 12:23:53   
mismis
Kajsica, srce moje user posted image user posted image user posted image  iskreno  sožalje ob smrti tvoje babice

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 741
8.4.2009 12:30:54   
mismis

AKTUALNO  

Sreda, 08.04.
Sapi - UZ
Kimsy - UZ
Bozza - ET
Diana79 - ET

Petek, 10.04.
Miklarom - UZ
Kimsy - UZ

Sobota, 11.04.
womanpolice - ET

Torek, 14.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ

Četrtek, 16.04.
BibaBond - UZ

Petek, 17.04.
  BarbiG - sestra Milica

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Sreda, 15.04.
bbpikica

Torek, 21.04
Gloria

Četrtek, 23.04
Lana70

Ponedeljek, 27.04
Bambi75

user posted image

OBJEMČKI 
user posted image  Daisy23, mateja_goljev  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Listek  greje  user posted image   test 11.04.
Šopka  greje user posted image user posted image   test 14.04.
Stella Rosa  greje user posted image user posted image   test 14.04.
mismis  greje user posted image user posted image   test 20.04.
Bozza  greje  user posted image   test 22.04.
Diana79  greje user posted image user posted image   test 23.04.
user posted image

user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image   

• womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, začetek 7.3.)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, 11.3. prevzem zdravil)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • šopka (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • mismis (3.IVF, LJ, dr.Drobnič) 
  • Bozza (dr. Reš, PO)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš) 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • Ivyy (ICSI)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (GK LJ, dr. Drobnič)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, 14.4. posvet zamrznjenčki)
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gig1, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, n74, julia1

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35% 
  • Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE APRIL user posted image        

Čakamo prvo aprilsko nosečko user posted image user posted image user posted image

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil mismis -- 8.4.2009 12:42:56 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 742
    8.4.2009 12:32:58   
    Anonimen
    mismis, še en teden. Verjamem, da se ti grozno vleče.. Ampak, nč skrbet, itak bo user posted image !!!!!!!

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 743
    8.4.2009 12:36:20   
    mismis

mismis, še en teden. Verjamem, da se ti grozno vleče.. Ampak, nč skrbet, itak bo user posted image !!!!!!!

saj zaenkrat sem čisto mirna, živčki še nič ne delajo, bodo pa začeli delati tam nekje moj 8. ali 9. dan

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 744
    8.4.2009 12:39:54   
    T1979
    Vitaebella a ti si že v novem postopku, ja super. user posted image user posted image  Kolk gre čas hitro, a so že 3 meseci okrog, al si šla kaj prej v nov postopek?

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 745
    8.4.2009 12:51:07   
    BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Živjo punce,

sporočam vam, da smo šli v nove boje!!! Jupiiiiii!

Danes sem si dala prvo šiko Menopurja, 10 dni pa si že dajem injekcije Dipherelina. To je moj 2. postopek.

Me pa nekaj zanima. Kako je bilo pri vas z bolniško? Sem jo omenila Rešu in me je skenslal že pri:"A bi lahko....!" Ste njega prosili za bolniško ali kar svojega osebnega zdravnika. ker ta naš Reško res misli, da je cel svet ena sama Afrika (tiste, ki hodite k njemu me razumete). Dejstvo je, da meni res ni za hodit v službo med postopkom, še posebej zato, ker je zelo zelo stresna.
    koliko vas je bilo doma?

Vsem puncam želim srečno, tistim pa, ki čakate, da boste lulale, pa en velik + !!!user posted image

Vita

Vitaebella user posted image user posted image user posted image  za nov psotopek. Kar se bolniške tiče, vse zrihtaš pri osebni zdravnici. Jaz nisem imela nikol problemov. Sicer ne vem, če pri Rešu dobiš kak papir, da si v postopku in kasneje glede punkcije in transferja - na GKLJ to dobiš in je pol vse lažje, sploh če si na bolniški več kot 30 dni.

(odgovor članu Vitaebella)
    Neposredna povezava do sporočila: 746
    8.4.2009 12:52:28   
    BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Pozdravček vsem!

Kako smo kaj? Mi smo bolj slabo, ker mi je moja babica umrla in smo včeraj imeli pogreb, tako da vas zadnje dni niti nisem sledila preveč.....ma ja saj bo...sam hudiča ko si navezan na eno osebo, potem pa je ni več, ampak show must go on.....

Glede zmrznjenega semena....to pa tudi meni ni jasno kako in kaj...ko je moj dal zamrznit zaradi odhoda v tujino, drugače je pri njemu vse OK, sem imela ET 5 dan in lepe blastociste, res pa je da je % uspeh bil nekoliko slabš od prvega postopka, žal pa sta bila oba neuspešna....

Lep dan želim vsem!

Kajšica, iskreno sožalje ob izgubi tebi drage osebe. Te razumem kako ti je, ker je bilo pri meni podobno ob izgubi dedka. Ampak ti lahko samo povem, da čas celi rane in da bo počasi bolje. Drži se.

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 747
    8.4.2009 12:54:04   
    BarbiG
    BEBIII a je končno le prišla user posted image . Super, boš vsaj na naslednjem UZ-ju dobila Menopur ali Gonal in začela jajčka delat. Super. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
    Neposredna povezava do sporočila: 748
    8.4.2009 12:55:27   
    BarbiG

saj zaenkrat sem čisto mirna, živčki še nič ne delajo, bodo pa začeli delati tam nekje moj 8. ali 9. dan

A si se že nehala martinčkat? Dej mal user posted image user posted image  svetlobe, trebuh nastavi sončku. Tam notri je tako temno, no. user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 749
    8.4.2009 13:35:44   
    Rakica_80
    Kajsica, moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Ja ejjj, prav teče kot norauser posted image user posted image , naj se nateče, ker jo ne mislim gledat najmanj 9 mescevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu BarbiG)
    Neposredna povezava do sporočila: 750
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
    Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
    Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?