Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 7:26:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Sreda, 08.04. Sapi - UZ Kimsy - UZ Bozza - ET Diana79 - ET Si bom sposodila kar tole od Reby. Sapi in kimsy, dobro opravita na UZ-ju. Bozza in Diana, naj vaju pričaka čim več lepih blastocist!!!!!! Pa ostale? Kako ste? Tudi jaz sem včeraj gledala oddajo in spoznala še ostale, k jih nisem poznala. Je prav fajn pogledat takšno stvar.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 7:41:10
|
|
|
|
Bumo
|
Sreda, 08.04. Sapi - UZ Kimsy - UZ Bozza - ET Diana79 - ET mi tudi navijamo!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 7:48:45
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Sreda, 08.04. Sapi - UZ Kimsy - UZ Bozza - ET Diana79 - ET Se kar podpišem pod tole. Dajmo punce.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 7:50:49
|
|
|
|
BarbiG
|
Mismis super, si bom rezervirala naslednji petek. Bom lohk dvojno zalila - za začetek postopka, pa še za vse vas. Kako pa si sicer?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 8:02:58
|
|
|
|
Rakica_80
|
Sreda, 08.04. Sapi - UZ Kimsy - UZ Bozza - ET Diana79 - ET
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 8:03:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jutroooooo mi je sporočilo kr poslalo...... Sem si sposodila navijačice
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 8:07:17
|
|
|
|
Rakica_80
|
Reby, ti si pa tako pridna, vsako jutro poskrbiš za zaspane RR- jovke Odaja pa je res bila enkratna, Una dva, ki imata enega sinčka pa sta mi fulll znana, nekje sem jih videla
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 8:24:51
|
|
|
|
diana79
|
lupčka v vsem!grem po moje pikice!potem vama sporočim!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 8:40:07
|
|
|
|
Rakica_80
|
Diana79, srečnoooooooooo
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 9:31:40
|
|
|
|
lara light
|
Punce zlate, navijam, navijam, navijam!!! Izkoristite dan maksimalno! Poljubčke od nas3!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 9:46:38
|
|
|
|
T1979
|
Jutro srčice, en lep pozdravček vsem.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 9:47:18
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Sreda, 08.04. Sapi - UZ Kimsy - UZ Bozza - ET Diana79 - ET Še jest, k so tko luštni hipoti. Dobro opravite. Potem pa na raport.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 9:57:12
|
|
|
|
gigi1
|
Sreda, 08.04. Sapi - UZ Kimsy - UZ Bozza - ET Diana79 - ET Še jaz si bom sposodila lušne navijačice Dejmo punce
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 10:05:22
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan, kako smo kaj danes? Včerajšnja oddaja je bila res super, še sploh ker so pokazali tudi delo v labaratoriju, tega dela do sedaj še nisem poznala. Je pa tudi meni žal, ker je moj ni gledal, da bi si lahko malo predstavljal, kako poteka punkcija in ET. BEBIII, gospa z enim otrokom je Eva Cerkovnik, je uradni moderator na forumu MON, najdeš jo pod imenom Kitty in če se ne motim je tudi ustanovila društvo ŽIVA, ki pomaga parom pri postopkih OBMP, na kratko ta ženska se bori za nas, ki imamo težave z neplodnostjo.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 10:06:09
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 lupčka v vsem!grem po moje pikice!potem vama sporočim! Diana79 srečnoooooo , pa če ni skrivnost, če te lahko vprašam, zakaj imaš ET 2 dan, glede na to, da si imela ful veliko celic?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 10:07:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 lupčka v vsem!grem po moje pikice!potem vama sporočim! dajmo Diana, dajmo Diana
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 10:07:59
|
|
|
|
T1979
|
Jaz pa nisem gledala , k nisem vedla, da je ta oddaja. Pa itak sem bolj pozno prišla domov, tako da bi jo tako ali tako zamudila. Vem pa, da je danes ponovitev ob 12. uri, samo spet ne morem gledati, ker sem v službi.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 10:09:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: diana79 lupčka v vsem!grem po moje pikice!potem vama sporočim! Diana79 srečnoooooo , pa če ni skrivnost, če te lahko vprašam, zakaj imaš ET 2 dan, glede na to, da si imela ful veliko celic? a ti lahko jaz povem, glede na to, da Diana čaka na svojo deco In sicer, Dianin partner je imel težave z oddajo semena, zato so mu delali punkcijo. Če pa delajo punkcijo partnerju, je ET 2 dan, ne glede na število celic, prav tako delajo ET drugi dan, če je bilo seme zamrznjeno.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 10:11:47
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: diana79 lupčka v vsem!grem po moje pikice!potem vama sporočim! Diana79 srečnoooooo , pa če ni skrivnost, če te lahko vprašam, zakaj imaš ET 2 dan, glede na to, da si imela ful veliko celic? a ti lahko jaz povem, glede na to, da Diana čaka na svojo deco In sicer, Dianin partner je imel težave z oddajo semena, zato so mu delali punkcijo. Če pa delajo punkcijo partnerju, je ET 2 dan, ne glede na število celic, prav tako delajo ET drugi dan, če je bilo seme zamrznjeno. A razumem. Hvala mismis. Nisem vedela, da je tko, če je pri partnerju problem.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 10:20:04
|
|
|
|
bozza
|
Bozza greje . Hvala, da ste navijale tudi zame. Grem na desni bok, se javim še kaj zvečer.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 10:21:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza Bozza greje . Hvala, da ste navijale tudi zame. Grem na desni bok, se javim še kaj zvečer. Bravo Bozza,
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 10:25:05
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis BEBIII, gospa z enim otrokom je Eva Cerkovnik, je uradni moderator na forumu MON, najdeš jo pod imenom Kitty in če se ne motim je tudi ustanovila društvo ŽIVA, ki pomaga parom pri postopkih OBMP, na kratko ta ženska se bori za nas, ki imamo težave z neplodnostjo. Aja še to sem zvedla super, res močna ženska, si ne predstavljam, kaj je vse dajala skozi..... Tudi srečala sem jo že, ampak nevem kje No vglavnem, da vam sporočim, da je končno moja pritekla...HVALA BOGU...upam da tako, kako sem si želela, da mi sedaj priteče, da mi naslednji mesec nebo pritekla Lep dan, pa si pišemo kej popoldne
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 10:26:25
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza Bozza greje . Hvala, da ste navijale tudi zame. Grem na desni bok, se javim še kaj zvečer. Bozza, juhuuuu noge pa do večera v luft
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 10:29:03
|
|
|
|
mismis
|
BEBIII, super za , naslednjič pa sigurno dobiš zdravila za naprej
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 10:33:06
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza Bozza greje . Hvala, da ste navijale tudi zame. Grem na desni bok, se javim še kaj zvečer. Bozza čestitke. Lepo počivaj in uživaj.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?