Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.4.2009 13:39:36
|
|
|
|
asso
|
Evo, pa sem tudi v Oviesse šla pokukat. Ja, nič pretresljivega No, vsaj za otroke se kaj dobi... Sem pa tudi zapravljala. Nastii sem kupila ene naljonke in troje nogavičk in Tarin eno pižamico na pajacka...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.4.2009 13:52:52
|
|
|
|
n€na
|
da malo pokukam izpod mojegakupa papirjev sem se ga naveličala gledat in sedaj šibam si zrihtat en paket na simobil...da bova z mojim mela zastonj klice...uf se bo verjetno na položnici poznalo imejte se lepo in še kaj napišite..da bom imela zvečer kaj brati.. kje je pa kaj Helenav...se nič ne javi lep pozdravček vsem......
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.4.2009 14:45:49
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 kje je pa kaj Helenav...se nič ne javi Na FB-ju HELENA JAVI SE KAJ... KJE SI.... Evo, jaz pa grem domov... sicer s kupom papirjev sabo... Domača naloga...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.4.2009 14:54:23
|
|
|
|
austen
|
ma kaj na FB-ju ste prijavljene pod pravimi imeni! Ali so tudi tam aliasi. Ne se mi smejat ma nisem še bla gor
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.4.2009 15:13:16
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen ma kaj na FB-ju ste prijavljene pod pravimi imeni! Ali so tudi tam aliasi. Ne se mi smejat ma nisem še bla gor s pravimi imeni in slikami najdiš majrim in med prijatelji vse nas... (to zato ker se verjetno vseh naših priimkov ne spomniš)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.4.2009 15:21:44
|
|
|
|
austen
|
sej od nekaterih nisem niti vedla priimkov ma niti ne vem, če se bom prijavla.....me matra malo firbec, ma bi samo pogledala kako zgleda....a to se da brez da se prijaviš?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.4.2009 15:33:05
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen sej od nekaterih nisem niti vedla priimkov ma niti ne vem, če se bom prijavla.....me matra malo firbec, ma bi samo pogledala kako zgleda....a to se da brez da se prijaviš? ajoj, nimam pojma...ma mislim da ne...probaj zrak, že ki ne zahajam v te trgovine...mi prosim pogledaš koliko stane "Vlažilna nega za takojšnjo zaščito pred soncem SPF 30" od dr. Hauschka?? Weleda nima več takih krem....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.4.2009 15:33:45
|
|
|
|
melaverde
|
lep preostanek dneva !! ciaoo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.4.2009 16:31:24
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss praši melo, ti bo znala povedat zrak, katere plenice daješ Eneiu čez dan? kupim ali v Mullerju ali v Dm (1x se mi zdi da si tudi ti Matii kupila v DM9.. V mUllerju so tam , kjer so tudi druge plenice in piše go OKO test.. Zakaj pa me sprašuješ?? Mela bom vprašala T.. pa ti javim ceno.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 7:30:13
|
|
|
|
zrak
|
dobro jutro.. juppiii ke lepo toplo vreme,.. ne vem koliko mesecev sem čakala, da me ne zebe več...je pa prava škoda biti noter zaprt... Punce se spomnete kako lepo je bilo pomladi na porodniški.. ko smo tamale spustile na travo tam pri Dlefinu...lepo lepo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 7:53:37
|
|
|
|
melaverde
|
jutrooo IZVIRNO SPOROČILO: zrak dobro jutro.. juppiii ke lepo toplo vreme,.. ne vem koliko mesecev sem čakala, da me ne zebe več...je pa prava škoda biti noter zaprt... Punce se spomnete kako lepo je bilo pomladi na porodniški.. ko smo tamale spustile na travo tam pri Dlefinu...lepo lepo che bei ricordi.... lahko bi se dobile in jih spet mal poslikale sej verjetno ne bi sedeli vsi po travi
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 7:55:01
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde jutrooo IZVIRNO SPOROČILO: zrak dobro jutro.. juppiii ke lepo toplo vreme,.. ne vem koliko mesecev sem čakala, da me ne zebe več...je pa prava škoda biti noter zaprt... Punce se spomnete kako lepo je bilo pomladi na porodniški.. ko smo tamale spustile na travo tam pri Dlefinu...lepo lepo che bei ricordi.... lahko bi se dobile in jih spet mal poslikale sej verjetno ne bi sedeli vsi po travi ma res bi lahko... dejmo konkretizirat besede
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 7:59:29
|
|
|
|
n€na
|
jutro, ja res je bilo lepo se vsako jutro sprehajati ob obali in gledati naše mulčke kako se igrajo, raziskujejo...mi kr manjka
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 8:00:44
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde jutrooo IZVIRNO SPOROČILO: zrak dobro jutro.. juppiii ke lepo toplo vreme,.. ne vem koliko mesecev sem čakala, da me ne zebe več...je pa prava škoda biti noter zaprt... Punce se spomnete kako lepo je bilo pomladi na porodniški.. ko smo tamale spustile na travo tam pri Dlefinu...lepo lepo che bei ricordi.... lahko bi se dobile in jih spet mal poslikale sej verjetno ne bi sedeli vsi po travi ma res bi lahko... dejmo konkretizirat besede ....se vam pridružim....če lahko
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 8:04:40
|
|
|
|
austen
|
Jutro! res bi se lahko dobile enkrat s tamalimi samo zdaj ki so bolj mobilni kot so bili lani bi jih morale peljat na nogometno igrišče da bo dovolj placa za laufanje
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 8:13:58
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen Jutro! res bi se lahko dobile enkrat s tamalimi samo zdaj ki so bolj mobilni kot so bili lani bi jih morale peljat na nogometno igrišče da bo dovolj placa za laufanje ma verjetno imaš prav.... samo kaj, nam ne preostane drugega kot sobota in za to napovedujejo spet slabo vreme ?! nena, veš da si zmeraj dobrodošla !!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 8:22:03
|
|
|
|
melaverde
|
ajoj, vam moram povedat kaj je blo včeraj...ker ima Val spet krošnjo na glavi smo se spet odločli it do frizerke (tokrat k tretji ker s prvima dvema ni šlo). Sem šla ga naročit v Supernovo in ta punca dela ni problema, vem kako je z otroki...in sem jo opozorila da ni preveč potrpežljiv, ter da mora bit ful hitra in najprej spredaj ker ne znese do konca....ja,ja ni problema! no pol ob uri gremo, Val kao ful korajžen, mu da štampiljke in čim je začela strižt je začel jokat au, au,au...pol nas je odrival in ta namesto da bi strigla med tem ko ga jaz animiram, se je šla nekega psihologa, mu obljubljala ne vem kaj kljub temu, da sem ji rekla da še nima 2 leti.... v glavnem, na eni strani ga je vstrigla in drugje ne.... jaz sem bila živčna, mokra in jezna ker je pol energije porabla za klepetat, pol so jo pa primli živci da ona strižt ne more tako...bla,bla.... zdaj sem obupana, najraje bi ga ostrigla na kratko (praktično in mu bo manj vroče) ampak ne vem več kako in kam...ta mi je rekla naj ga sama z mašinco?!? ma kako??????
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 8:40:38
|
|
|
|
n€na
|
mela - poskusi ga najprej sama spredaj postriči...tudi moja ni pustila. potem, sem vzela tiste majhne škarijice, ki jih imam stričt za njene nohte tako, da se je malo navadila škarij in potem sem vzela malo večje in ji popravla...ker tiste za nohtke so malo zavite in tudi potem zavito striže. Sedela je na previjalni mizi in zraven jokala ...vendar sem jo prepričala, da to ne boli in da bo lepše vidla če ji malo postrižem laske...sedaj je že tako korajžna, da ko ji rečem grema postrišt laske, že sama gre k predalu kjer imam škarje potem me pa pelje k previjalni in lepo čaka, da naredim prvi rez. pa sem napisala eno klobaso...upam, da si kaj razumela. lahko bi se dobile tudi kakšen popoldan sedaj je že malo dlje svetlo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 8:41:44
|
|
|
|
austen
|
ajej mi teh problemov nimamo....za una dva lasa, ki jih ima....... je pa res, da so ji zadaj že kar dolgi in se psihično pripravljamo na obisk k frizerki. Erika si pusti šarit po laseh ko ona to hoče....drugače pa je vedno :" ne ne, bejži mama!" ma pri Ireni v IZoli si bila? Pi njej je vedno kak otrok na striženju...... Pa za tiste ki vem da hodijo k njej pravijo da se ji otroci še kar pustijo. Drugega nasveta nimam....... lahko pa greš back to 70's in imaš doma malega hipija
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 8:42:11
|
|
|
|
zrak
|
Ajoj Mela grave..Val ima zahtevno frizurco in v detajle ga ustišt je res težko.. še jaz včasih ne morem sedet pri miru, kje pa šele otrok...verjetno zato je za tamikene najlažje, če imajo čim bolj enostavne frizurce... samo jaz tvojemu Valu je ne bi spreminjala, ker ima tako lepe lase in tudi ta frizurca mu ful pristaja..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 9:09:11
|
|
|
|
thaiss
|
Dobro jutro, mene je vlovil nek prehlad, pa še alergija me muči, tako da sem že navsezgodaj tečna. Matia pa je včeraj začel kašljat, ampak suho tako da je iz varnostnih razlogov doma, ker imamo v soboto ceplenje. IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zrak, katere plenice daješ Eneiu čez dan? kupim ali v Mullerju ali v Dm (1x se mi zdi da si tudi ti Matii kupila v DM9.. V mUllerju so tam , kjer so tudi druge plenice in piše go OKO test.. Zakaj pa me sprašuješ?? ja enkrat sem mu jih kupla ko je imel močno vneto ritko...sprašujem pa čist tako, iz firbca. ker vem da si imela une Libero al neki tazga. dobro jutro.. juppiii ke lepo toplo vreme,.. ne vem koliko mesecev sem čakala, da me ne zebe več...je pa prava škoda biti noter zaprt... Punce se spomnete kako lepo je bilo pomladi na porodniški.. ko smo tamale spustile na travo tam pri Dlefinu...lepo lepo neki takega pogrešate/mo mela- mi smo tudi nazadje strigli Matio v supernovi, ma ni bilo nekega velikega problema, čeprab s eje tudi on hitro navelčičal štampiljk in začel
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 9:15:49
|
|
|
|
zrak
|
tHAISSS ke lepooooo Ja Libero sem uporabljala, ampak mi je mogla vedno kolegica nabavljat iz Lj.... pa mi je bilo že nerodno....zdaj pa imam te.. Kdaj pa greste na debeli rtič?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 9:23:09
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Kdaj pa greste na debeli rtič? v torek dopoldan
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 9:25:48
|
|
|
|
zrak
|
ASSO Kot se klatiš? AJA danes je v LJ brez gps??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 9:28:37
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak ASSO Kot se klatiš? AJA danes je v LJ brez gps?? allora luta, upsm da ima poln tank
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?