|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
7.4.2009 7:05:02   
Sibil_
Noč je bila mirna, včeraj zvečer je imel 38 stopinj vročine, bomo videli danes. No jaz upam, da ni glih rota...mah, tej virusi naj se že enkrat poberejo.user posted image user posted image

Ma se samo meni zdi al ko sem bila jaz majhna ni bilo toliko tega sranja? Ne vem no, jaz imam občutek, da je vsako leto huje s temi virozami?user posted image

Thaiss ti držim pesti, da ne dobi Matia Rota, ampak jaz če bi vedela da je v skupini Rota bi ga verjetno imela doma, če bi imela kje.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 451
7.4.2009 7:15:22   
n€na
Dobro jutro,

Evo mene Legende, včeraj smo pa bili v trstu smo šli gledat tam mal cunjice za zalo, v mirelo al kako se že rečeuser posted image  No in pridemo tja in na vratih piše v nedeljah in ponedeljkih zaprtouser posted image ....no pol se odpravimo nazaj in gremo v eno štacuno na vogalu in tam pustimo nekaj €...sem kupla tako lep komplet za zalino posteljico za 15€ se mi je zdelo full poceni, ker pri nas to stane tam od 30 € dalje in pol še par prčkarij za stanovanje po 2€.....

...potem se pa odpravimo domov in sma bila tako zatopljea v pogorvor, da sem zgrešila cesto za koper in pol sma šla obrnat do bolniceuser posted image user posted image user posted image
ko končno pridemo nazaj smo pa šli malo še v montedoro in še tam pustili nekaj €..skratka imeli smo lep športni danuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse moje bubančke......šc šc šc šc stran bacili

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 452
7.4.2009 7:39:13   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: austen

jaz sem tudi tukaj, ma neki me zalaga direktor z delomuser posted image tako da ne utegnem tolko pisat....ko mam kaj fraj pa brskam po netu, rabimo kavč tako da iščem ideje.
in žeki ste tukaj poznavalke trgovin....bi se mogoče splačalo pogledat tudi v Italiji ali ne?

Majrim user posted image user posted image user posted image zate in za Nežo, da bo čimprej spet zdrava.

glasujem za Natuzzi....so vredni svojih šoldov

Matični mleček je v apikompleksu ki ga dajem ENeiu, ko vidim, da se kaj začne kuhati...seveda ga tudi jaz jemljem..

Asso kaj greš tudi kaj v H&M.. bi rabila spodnje dele trenirk.. ne zame

Thaiss na debelem rtiču te sprašuje: ali ste dojili, do kdaj... kdaj je shodu.. plazu? katera drevesa imate okoli hiše ali bloka ali bla bla.. v stiku z kakoo žival.. ali ste opazili kaj posebnega.... kakšen prašek uporabljaš, če uporabljaš mehčalec, kar ti bo absolutno odsvetovala...
Eneia so tudi pikali in nič ni jokal, moram reči, da tudi sestra je bila super..

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
7.4.2009 8:03:43   
asso
Jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Asso kaj greš tudi kaj v H&M.. bi rabila spodnje dele trenirk.. ne zame

Če grem ti javim. Pišimi na ZS kaj rabiš. Sej bi tudi jaz rabla par stvari za punci... Če ne grem verjetno v kratkem v Udine...
Bom vidla kako bom s cajtom, ker moram šibat domov, ker ob 17-ih moramo bit v Avditoriju, ker ima Nastia z vrtcem nek pevski nastop... in kot vedno na koncu verjetno ne bo šla...user posted image

Grem na kofee

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 454
7.4.2009 8:31:47   
melaverde
dobro jutrooo

ma kakšni lepi dnevi, je prav škoda bit v službi...

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

glasujem za Natuzzi....so vredni svojih šoldov

ha, ha...sej veste da sem njeno nasprotje user posted image
ma ne špendavat zdaj tolko denarja za natuzzi...mi imamo nekega iz srbije, smo ga naročili v Lesnini, naravno usnje, barva po izbiri, noge po izbiri...in za 3+2 sed smo dali 1000 eur.... zaenkrat samo pohvale, se lepo čisti, večina misli da je natuzzi user posted image  ampak je Valu vseeno ena rajsica s svinčnikom ušla.... jaz osebno ga raje čez par let zamenjam user posted image

oz. če že hočeš nekaj firmatega in dragega počakaj, ko ima natuzzi kako akcijo ali popuste !!

Ma se samo meni zdi al ko sem bila jaz majhna ni bilo toliko tega sranja? Ne vem no, jaz imam občutek, da je vsako leto huje s temi virozami?user posted image

ma jaz sploh nimam takega občutka, vsaj mi nismo veliko bolani pa tudi vzgojiteljica ima od septembra 90% prisotnost user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 455
7.4.2009 8:33:20   
melaverde
nič niste pokomentirale Oviesse v Kp ?! user posted image
jaz sem šla včeraj pogledat in valda ful navdušena...sem prav vesela da je končno v Kp trgovina z normalnimi cenami user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 456
7.4.2009 8:47:07   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

jaz sem šla včeraj pogledat in valda ful navdušena...sem prav vesela da je končno v Kp trgovina z normalnimi cenami user posted image

kje pa sploh jeuser posted image user posted image user posted image  Že nisem bila takoooooooo dolgo po štacunah s cotami v KP, da sploh ne vem več kje souser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 457
7.4.2009 8:47:34   
asso

Mah, kaj jaz vem. Še v Italiji me ne navduši tako, da... bom šla kaj pogledat, ampak se mi ne mudi. Pri nas me sploh ne privlečejo take trgovine, ki jih imam malo dlje od tu...

Končno so se začeli lepi, topli dnevi... peró naenkrat pretopli... včeraj mi je uspelo celo it tečt in sem šla kar v kratkih hlačah in rokavih. Sem bila pa pridna in kar nekaj pretekla (moj ni mogu verjet) in seveda, danes občutim mišice...
Je pa tudi Nastia včeraj imela zunaj kratke rokave in ker je vidla mene, da sem v japonkah je normalno zula še nogavice... Še dobro, da si ni dala še oblekico. Ker namreč sem bila jaz zunaj samo v oblekiciuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 458
7.4.2009 8:47:45   
n€na
.......še 15 min pa grem na kavouser posted image user posted image user posted image ......

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 459
7.4.2009 8:48:44   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

kje pa sploh jeuser posted image user posted image user posted image  Že nisem bila takoooooooo dolgo po štacunah s cotami v KP, da sploh ne vem več kje souser posted image user posted image user posted image

Bivša Soča - Trends...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 460
7.4.2009 8:51:59   
n€na
Končno so se začeli lepi, topli dnevi... peró naenkrat pretopli...

mi smo tudi včeraj bili brez jaknice okoli....je bilo full toplo...moj hodi tudi že v kratkih okoli....jaz še vztrajam z dolgimi ker upam da bom kasnejšo vročino lažje prenesla, če se bom kasneje dala v kratke...ne vem tako pravijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 461
7.4.2009 8:54:07   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: asso

IZVIRNO SPOROČILO: nena26

Bivša Soča - Trends...

tam v tistem koncu pa nisem bila že res nekaj časa.......se mi zdi da odkar sem šla v drugo službouser posted image user posted image user posted image .......bomo šli pa kar danes pogledat...moram it neki na simobil zrihtat, pa bom skočla še tjauser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 462
7.4.2009 8:55:05   
thaiss
Dobro jutro

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Thaiss ti držim pesti, da ne dobi Matia Rota, ampak jaz če bi vedela da je v skupini Rota bi ga verjetno imela doma, če bi imela kje.

Sibil ne bom komplicirala, v sosednji igralnici so imeli že pred 14 dnevi rota virus, prejšnji teden škrlatinko, ma kaj mi pomaga, itak so zjutraj vsi skupaj v igralnici...če gledam tako, je najboljše da ga imam skos doma. Itak da upam, da nič ne pobere, ma če je una punčka že v petek zbolela ne rešim nič če ga imam zdej doma user posted image

nena26- bravo za šopinguser posted image !! Jaz bom mogla it en dan ta teden po colombe in jajca

lih full naudušena nisem, ampak se bo kej dobilo. Jaz sem mu vzela pižamo in bodije
ne vem zakaj imam filing, da bojo tu samo ostanki, kar se tam ne bo prodalouser posted image

Thaiss na debelem rtiču te sprašuje: ali ste dojili, do kdaj... kdaj je shodu.. plazu? katera drevesa imate okoli hiše ali bloka ali bla bla.. v stiku z kakoo žival.. ali ste opazili kaj posebnega.... kakšen prašek uporabljaš, če uporabljaš mehčalec, kar ti bo absolutno odsvetovala...
Eneia so tudi pikali in nič ni jokal, moram reči, da tudi sestra je bila super..
hvala zrak, se bom malo pripravla

< Sporočilo je popravil thaiss -- 7.4.2009 8:56:56 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 463
7.4.2009 9:12:21   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

lih full naudušena nisem, ampak se bo kej dobilo. Jaz sem mu vzela pižamo in bodije
ne vem zakaj imam filing, da bojo tu samo ostanki, kar se tam ne bo prodalouser posted image

Kakšno pižami si vzela? Cena? Pa cena bodijev? Jaz moram tarin kupit bodije z naramnicami (ampak bi s tankimi), ker če ji dam konetjero je kot, da ji ne dam nič, ker je v križu gola... Pa pižamo bi morala pajacka ji vzet, ker če ne je spet v pasu vsa gola...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 464
7.4.2009 9:15:33   
austen
danuser posted image

Zrak....meni je tudi všeč Natuzzi (njihov dizajn), ma glede na to da bo tudi Vini na kavču se mi zdi škoda dajat tolko denarjauser posted image ......predvsem pa trenutno bolj gledava kako microfibro.....ne vem zakaj ma meni usnje ni lih preveč pri srcu za te stvari.
...Kje pa nabaviš ta Apikompleks? Ker sem malo brskala po netu in v teh zadevah je baje ful majhen % mlečka.

mela
.....kako ste bili pa zadovoljni z vsem ostalim v Lesnini- odnos prodajalcev, dobava, ....

Thaiss......potem te bo spraševala še o vseh boleznih ki jih je imel (vsaj pri nas je hotela vedet za vsak prehlad), kdaj je bila bolna, kolko temperature je bilo, ali ste mu dajali kako zdravilo, kak je bil izcedek iz noska, ali je kašljal, kak je bil kašelj, .... itd......
si dobila predstavo kako bo?user posted image magari meni je bllo to ful všeč, ker si je res vzela čas in ne kot marsikje drugje, kjer nimaš občutek, da komaj čakajo da greš

Majrim...kako je Neža????
Sibil user posted image user posted image user posted image da bo čimprej mimo ...karkoli že je

se tipkamo

< Sporočilo je popravil austen -- 7.4.2009 9:18:32 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 465
7.4.2009 9:18:02   
thaiss

Kakšno pižami si vzela? Cena? Pa cena bodijev? Jaz moram tarin kupit bodije z naramnicami (ampak bi s tankimi), ker če ji dam konetjero je kot, da ji ne dam nič, ker je v križu gola... Pa pižamo bi morala pajacka ji vzet, ker če ne je spet v pasu vsa gola...

Pižamo sem vzela dvodelno, tanko bombažno za 6€, bodije pa s kratkimi 2kom 7€
Bodije imajo največje št. 30mesi (98) in Matii so glih glih, ne vem kje bi dobila večje bodije. Upam, da bo Hofer spet imel kej bodijev, ker edino njihovi 98-104 so lih prava velikost, da zguramo še poletje. Potem bo itak brez plenicuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 466
7.4.2009 9:21:34   
thaiss

...Kje pa nabaviš ta Apikompleks? Ker sem malo brskala po netu in v teh zadevah je baje ful majhen % mlečka.

Mi imamo njihov apikompleks,  če rabiš ti zrihtam.

Thaiss......potem te bo spraševala še o vseh boleznih ki jih je imel (vsaj pri nas je hotela vedet za vsak prehlad), kdaj je bila bolna, kolko temperature je bilo, ali ste mu dajali kako zdravilo, kak je bil izcedek iz noska, ali je kašljal, kak je bil kašelj, .... itd......
si dobila predstavo kako bo?user posted image magari meni je bllo to ful všeč, ker si je res vzela čas in ne kot marsikje drugje, kjer nimaš občutek, da komaj čakajo da greš

se mi sanja, hvala....bom kar začela pisat roman bolezniuser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
7.4.2009 9:22:50   
thaiss
EKO PUNCE- poznate ALCAMBIO izdelke???

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 468
7.4.2009 9:22:58   
asso

Pižamo sem vzela dvodelno, tanko bombažno za 6€, bodije pa s kratkimi 2kom 7€
Bodije imajo največje št. 30mesi (98) in Matii so glih glih, ne vem kje bi dobila večje bodije. Upam, da bo Hofer spet imel kej bodijev, ker edino njihovi 98-104 so lih prava velikost, da zguramo še poletje. Potem bo itak brez plenicuser posted image

Ja, dobit večje bodijeuser posted image user posted image  katastrofa. Pa še za odrasle prodajajo bodije, jih nimajo za otrokeuser posted image  Sej ni problem v tem, da bo brez plenic. Problem je v tem, da imajo gol hrbet tako, da je isto kot, da so brez konetjere... Jaz sem pozimi celo Nastii dajala body, Tarin pa itak, tudi če je brez plenice. Zdej dva dni ji dajem konetjero, ampak je isto kot da je nima, ker jo ima zunaj. Hlače pa nobene (no razen ene) ne stisnejo tako v pasu, da bi konetjera ostala noter.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 469
7.4.2009 9:25:28   
asso

Meni lahko zrihtašuser posted image

EKO PUNCE- poznate ALCAMBIO izdelke???

Kaj naj bi to bilouser posted image  Kakšni izdelki so? Jaz prvič slišim. No, večrat tudi za kaj vem, sam dokler ne vidim izdelka ne vem, da je to to...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 470
7.4.2009 9:34:27   
thaiss

Kaj naj bi to bilouser posted image  Kakšni izdelki so? Jaz prvič slišim. No, večrat tudi za kaj vem, sam dokler ne vidim izdelka ne vem, da je to to...user posted image user posted image user posted image

kopiram:

ALMACABIO

Vsi izdelki so okolju prijazni saj so nad 90% biorazgradljivi. Linija BIO2 in osebna higiena 100%. Seveda to pomeni, da so prijazni tudi do naše kože in prostorov v katerih jih uporabljamo, saj ti postanejo bolj zdravi.
Predvsem pa izdelke Almacabio odlikuje čistost saj so izdelani izključno iz rastlinskih sestavin, (brez derivatov nafte) ne vsebujejo živalskih sestavin in niso testirani na živalih
Čistila so visokokoncentrirana. Učinkujejo že pri polovični količini tradicionalnih praškov in čistil, zato se pri pravilnem doziranju tudi cenovno izplačajo.
Pralni praški in tekoči detergenti ne vsebujejo fosforja in optičnih belil.
Mehčalec se kot ostali detergenti ne nalaga na tkanini zato ne draži kože
Proizvodi v liniji osebne higiene, čistijo in vračajo koži njeno naravno vlažnost. Ne vsebujejo sintetičnih dišav so nealergenski, 100% biorazgradljivi in klinično testirani.
In še zadnja; linija BIO2 je linija ekoloških tekočih detergentov, ki je 100% biorazgradljiva in sicer aerobno (ob prisotnosti kisika ) in anaerobno ( ob odsotnosti kisika ), v njih so uporabljeni samo konzervansi živilskega tipa in ne vsebujejo nobenih vrst barvil

W.I.P. Wellness innovation project
Vse sestavine v liniji proizvodov Naturae in Loven so naravne, biorazgradljive, protialergenske, pridelane na ekološki način in niso testirane na živalih.

Armonie naturali
So kozmetični izdelki iz izključno naravnih sestavin na bazi zelišč, s katerimi lahko poskrbite, da bodo vaši hišni ljubljenci zdravi, zadovoljni in seveda lepi.

Ami
Družba Ami je razvila novo popolno, zdravo, naravno in visokokvalitetno hrano  za vašega psa in mačko, ki je v celoti izdelana na rastlinski osnovi. Vse sestavine hrane so iz ekološke predelave in so hipoalergenske.

Natural Point
AKTIV je naravno prehrambeno dopolnilo na osnovi biološkega predkaljenega  ječmena v prahu, aktiviranega s posebnim postopkom.
S pomočjo patentiranega proizvodnega postopka, pri katerem odstranijo presežke temperature, vlage in pritiska – v vakuumskem okolju aktivirajo proces kaljenja.
S tem ostanejo nedotaknjene vse energije, hranilne snovi in skriti encimi, ki se nahajajo v samem srcu ječmena.
Prehrambeni dodatek je tako bogat s proteini, ki vsebujejo vse osnovne aminokisline potrebne za človeški organizem.

izdelkov nisem kopiralauser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 471
7.4.2009 9:38:26   
asso

kopiram:

ALMACABIO

Vsi izdelki so okolju prijazni saj so nad 90% biorazgradljivi. Linija BIO2 in osebna higiena 100%. Seveda to pomeni, da so prijazni tudi do naše kože in prostorov v katerih jih uporabljamo, saj ti postanejo bolj zdravi.
Predvsem pa izdelke Almacabio odlikuje čistost saj so izdelani izključno iz rastlinskih sestavin, (brez derivatov nafte) ne vsebujejo živalskih sestavin in niso testirani na živalih
Čistila so visokokoncentrirana. Učinkujejo že pri polovični količini tradicionalnih praškov in čistil, zato se pri pravilnem doziranju tudi cenovno izplačajo.
Pralni praški in tekoči detergenti ne vsebujejo fosforja in optičnih belil.
Mehčalec se kot ostali detergenti ne nalaga na tkanini zato ne draži kože
Proizvodi v liniji osebne higiene, čistijo in vračajo koži njeno naravno vlažnost. Ne vsebujejo sintetičnih dišav so nealergenski, 100% biorazgradljivi in klinično testirani.
In še zadnja; linija BIO2 je linija ekoloških tekočih detergentov, ki je 100% biorazgradljiva in sicer aerobno (ob prisotnosti kisika ) in anaerobno ( ob odsotnosti kisika ), v njih so uporabljeni samo konzervansi živilskega tipa in ne vsebujejo nobenih vrst barvil

W.I.P. Wellness innovation project
Vse sestavine v liniji proizvodov Naturae in Loven so naravne, biorazgradljive, protialergenske, pridelane na ekološki način in niso testirane na živalih.

Armonie naturali
So kozmetični izdelki iz izključno naravnih sestavin na bazi zelišč, s katerimi lahko poskrbite, da bodo vaši hišni ljubljenci zdravi, zadovoljni in seveda lepi.

Ami
Družba Ami je razvila novo popolno, zdravo, naravno in visokokvalitetno hrano  za vašega psa in mačko, ki je v celoti izdelana na rastlinski osnovi. Vse sestavine hrane so iz ekološke predelave in so hipoalergenske.

Natural Point
AKTIV je naravno prehrambeno dopolnilo na osnovi biološkega predkaljenega  ječmena v prahu, aktiviranega s posebnim postopkom.
S pomočjo patentiranega proizvodnega postopka, pri katerem odstranijo presežke temperature, vlage in pritiska – v vakuumskem okolju aktivirajo proces kaljenja.
S tem ostanejo nedotaknjene vse energije, hranilne snovi in skriti encimi, ki se nahajajo v samem srcu ječmena.
Prehrambeni dodatek je tako bogat s proteini, ki vsebujejo vse osnovne aminokisline potrebne za človeški organizem.

izdelkov nisem kopiralauser posted image

Boo... zgleda vse vredu, ampak, če niso testirani...user posted image user posted image user posted image  Dej pripopaj še stran.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 472
7.4.2009 9:41:39   
thaiss
nimam strani, lahko ti dam na mail

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 473
7.4.2009 9:44:24   
melaverde

mela
.....kako ste bili pa zadovoljni z vsem ostalim v Lesnini- odnos prodajalcev, dobava, ....

ma moram priznat da ja, je prišu tako kot so rekli user posted image
ma meni je microfibra prijetna ampak zelo nehvaležna za čistit user posted image
usnje pobrišem in ostane tako kot prej, microfibra pa mi je ostal bolj grob in zatemnjen flek user posted image

hvala prijateljca !!! user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
7.4.2009 9:52:33   
zrak

danuser posted image

Zrak....meni je tudi všeč Natuzzi (njihov dizajn), ma glede na to da bo tudi Vini na kavču se mi zdi škoda dajat tolko denarjauser posted image ......predvsem pa trenutno bolj gledava kako microfibro.....ne vem zakaj ma meni usnje ni lih preveč pri srcu za te stvari.

sem pozabila na pesauser posted image .. prav maš toliko denarja in pol da ti pes gor spi.. raje ne..samo na mikrofibri ali dreamfibre al karkoli ki se konča na fibre ti ne priporočam, ker se ti bodo dlake leple gor.. usnje boš pa samo pobrisala..
Mi imamo dreamfibre (podobno kot mikro) in sem ful zadovoljna.. še raje bi imela usnje, ampak je bilo res uko z glave....

Jaz sem vzela bodije brez rokav kar v Šparju .. št. 98-104,,, ampak jih komaj stlačimo čez glavo..jih moram ful raztegnit, da kar malo popoka po šivih

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?