Krysia
|
Evo mene, nisem še izgubljena, sam zunaj sem velik ... Spali v redu ... mi ponoči oblečemo samo pižamco, pa eno dekco za pokrit ... V bistvu že od začetka spi samo v pižamci, spreminja se samo število in debelina odejic IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk Za tale zasebna sporočila bi moral kaj bolj vidnega naredit, kakšen popap (se ne morem upret, da ne bi mla organizirala ) Se popolnoma strinjam!! Osebna izkaznica naročena!! Smo bli spet mal v centru, kok je to fino. Krysia smo kar pri Tobačni parkirali, tko da te nisem nič klicala. Pa teto sem imela zraven in ful sreče, sem bila v 15 minutah fertik. A ja? Ti maš zihr kakšne veze tm - včeraj je blo pred mano 18 ljudi v vrsti za osebno ... še dobr, da majo tiste številke ... Pa čigavo teto si mela s sabo - tvojo al Gašperjevo? No, jst sem pa Roka na matematični faks peljala danes - ampak se ni šel vpisat - sva šla mal prijateljici družbo delat med odmorom (tejkaz, sem videla polovico tvojega delovnega mesta ) Ninaaa, še enkrat hvala za info ... anita, tvoja Zoja bo verjetno kmal moj rekord kar se nadmorske višine tiče potolkla ... Pa sej ... če sta vidva tko aktivna, je res najboljš, da jo že od malega navadita na hribe ... jst sem preveč komplikator glede enih stvari, to itak vem ... drugač pa tud jst nisem za hotele ... ponavad smo kampiral, zdej gremo v apartma, ko pa Rok mal zraste, pa spet kampiranje ... Rok je končno zaspal ... je spal zjutraj do 5:30, pojedel, spal do 7:00, pol pa nič več ... do 13:20 Pojma nimam, kaj je zdej s tem spanjem ... zdej bo pa verjetno eno dolgo spanje udaril ... aja, pa jedli smo ovsene kosmiče ... so se mi zdeli čist brez okusa, pa sem eno jabolko noter naribala in je zmazal vse ... jst ne vem, ta otrok je res priden (sam upam, da mi ne začne jutr štrajkat, ko sem ga pohvalila), sam ... boh ve, kakšen bo naslednji, ko nam zdej vse tko fajn laufa Grem še na FB .. aja, prosim vse, ki ste na FB, ne mi več pošiljat stvari za farmo, ker ne vem, kaj naj z vsem tistim delam ... mam vsega preveč - denarja, živali in dreves ... ampak sam v virtualnem svetu
|