|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
6.4.2009 12:20:14   
elevitka
Ly.... aja ... to pa je tipično moško user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
6.4.2009 12:55:31   
nebo
meni moj tudi pravi, da sem tečka, oz. kaj preveč na glas ravno ne upa...user posted image

Elevitka kaj piješ magnezi?

Ej zunaj je pa tako super toplo, samo kaj ko sem morala nazaj v službo, pa fuuuullll mi je vroče, še posebaj v noge....jutri pridem v natikačih....user posted image

Boste vidle tiste ki imate rok poleti, kako bomo gagale, ko bo vroče....user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
6.4.2009 12:56:42   
ly117
Tak zdaj pa grem jaz tudi počasi nekaj dat v usta. Že čujem kako v kuhinji ružijo z krožniki pa tudi že diši.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
6.4.2009 13:00:31   
ly117
Nebo veš ve bote poleti natikače samo nataknile, pa gremo na lušno, ne pa me boge reve ko si zdaj obuvamo teniske ali pa kake čevlje pa ne pridemo prav zraven. 

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
6.4.2009 13:03:55   
elevitka
nebo... pijem magnezij in kalcij.... samo to kaj pa mi danes dela... adijo pamet .... sem že kr sitna ratala

najraje bi se drla zraun kak boli .... meni je počasi dovolj službe in mi diši po bolniški

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
6.4.2009 13:11:22   
nebo
Ly se strinjam samo mislim, da bo pasja vročina....ma saj bomo...ejjjj kdo ti pa dela kosilo?? In kaj?

Povej Elevitka, da naju zanima kaj ima za kosilo...user posted image

Ja jaz tudi globoko razmišljam o bolniški, v sredo imam morfo, v četrtek imam svojega G in do takrat se moram odločit kaj bi...ali B ali S (služba)....

Mogoče pa user posted image user posted image telovadi!!!

Kaj gremo me kaj na kafe kdaj še!!!!

< Sporočilo je popravil nebo -- 6.4.2009 13:12:07 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
6.4.2009 13:19:44   
elevitka
ja LY kaj boš papala... mene je ena sama vlka lakota... da vam povem da imam že 75 kg user posted image  (tega bo najbolj vesela nebo user posted image )

kavo.... seveda lahko gremo... sam zmenit se je treba

za B se bom pa jaz odločla verjetno konc tega mesca al pa začetek maja ... da še te praznike pokurim (se ne splača zaj bolniške štartat je praznik 100 % bolniška pa 90% user posted image ) pa baje za B tak greš k svojemu zdravniku in ti jo odpre... ne G al kak je to ?

morš na računico gledat

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
6.4.2009 13:24:34   
nebo
Jaz ima za kosilo pleskavico v kruhecu od lepinje in solatijo noter pa kečap....pa majonezo...njami!!!!user posted image

Elevitka 75 kg HALOOOOOOOO!!!!!!!!! ti si velika, koliko pa si prej imela????

Ja daj zmenimo se za kakšen kafe ali dva!!!

Tvoha G ti more dati potrdilo za B in greš k svoji zdravnici in ti odpre B. Ja jaz tudi razmišljam, da do konec tega meseca, bom pa videla, kaj mi bo v četrtek rekla, ker mi kar zatekajo noge...ali pa mi kg padajo v noge!!!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
6.4.2009 13:37:20   
elevitka
njami hamburgerrrrrrrr user posted image

nebo prej sem mela 68 kg (+7kg)

aja za B  jaz sem pa mislila da ti jo da kr tvoja osebna zdravnica, ker moja G je bimbo user posted image  njej se vse zdi da to pač spada zraun in da pretiravam - za njo je vse normalno user posted image

te pa tak pitanje če mi bo dala B

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
6.4.2009 13:47:24   
nebo
Veš kaj potem pa ji kar direk reči, da ne moreš več in naj ti da B...meni moja da pa če samo migne s prstom....user posted image

Bova lepo zjutraj hodile na kavico na sončeka!!!

O mojih kg javim v četrtek, ko me bo moja G nahrulila...ma ne hecam se, če si prej imel nizko težo, nič ne reče, samo če je šlo prvič dol, bo šlo drugič tudi - mam fajn G ne???user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nebo -- 6.4.2009 13:49:06 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
6.4.2009 13:56:13   
ly117
Kosilo mi je naredil user posted image . Papali pa smo pohano vratovino in paradižnik. Zdaj pa sem si iz hladilnika vzela še lubenico da se mi malo otopli. Pa saj se bom razpočla. Glede kilogramov pa sem se jaz na začetnih 71 kg zredila za 12 kg. Se pa bom jutri spet vagala pri G ko imam spet CTG.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
6.4.2009 14:00:54   
nebo
Da nebo kdo rekel, da sem jaz začela o kg...... ELEVITKA JE.....user posted image user posted image user posted image user posted image HA HA AAAAA nisem jaz....

Jaz ima +11kg že siguro sedaj....ne vem no...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
6.4.2009 14:07:06   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

NEBO ... nebo sile je MŠ ob 18 pa 2 uri traja... te se že nasončim user posted image

ija ata gre zraun ... se mi že norca dela, če bom peseka dihala user posted image  pomoje bom še aritmijo dobla ... po takem dihanju si še bolj zadihan in utrujen (ni mi jasno kak lahko tako dihanje pomaga ko se še matraš tišat dete vun... jaz se ziher zadušim - saj to ne morš dovolj lufta dobit)

Ly .... kaj tak hudo je da bi te najmanj 3 x na dan pelal rodit sam da NEŠ VEČ TEČNA user posted image

Fajn da si dobila mesto,pa čeprav z grožnjami user posted image .

Dihanje, ti povem kar pomaga, sploh pri popadkih, sem jih jaz fajn predihala, pa ni bilo hudo. Sicer pa v MŠ nič ne dihaš, no dihaš že samo ne "peseka". Naše  MŠ potekajo malce drugače kot one v filmih user posted image . Večino časa poslušaš, gledaš in to je to. Sicer lahko vprašaš tudi če te kaj zanima, ampak će bi jih vseh 100 ali koliko jih je tam, potem bi bila res veselica. Vzemi si zraven za pit, meni je prav prišlo.

Pri meni sta zdaj 2 kg +, ampak sem komaj 16 teden, tako da me veselje še čaka user posted image

Elevitka eno pikapoko za tvoj križ ti pošiljam user posted image , sedaj pa pičim po hčerko.

Uživajte v sončku user posted image .

p.s. na kavo se vam bi tudi jaz pridružla, če bo kdaj v dopoldanskem času, ker popoldan ne morem.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 6.4.2009 14:09:24 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
6.4.2009 14:37:36   
elevitka
nebo... ti si en smehec user posted image

jaz sem trenutno na +7 če je 12 dovoljena normala sem magično polovičko že dosegla, pa tudi čez polovico nosečnosti sem že.... tak da se ne obremenjujem ... VSE GRE SORAZMERNO

spet se nažiram bobipalčk.... ceu maxi pakl sem že požrlauser posted image  (polek malice seveda)

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
6.4.2009 14:39:15   
ly117
Nič grem se jaz malo kavč mantrat. Sem pojedla še lubenico pa sem tak napeta da še dihat prav ne morem.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
6.4.2009 14:40:44   
elevitka
Rubin.... najlepša hvala za praktični nasvet - pijaša in hrana iz nahrbtnika user posted image  sem v eno žejna in lačna.

Vidiš jaz sem pa mislila da je to tak kot v filmu, na blazinah, nosečnice v trenirki na tleh ob žogah in ostalih pripomočkih telovadijo, ateji pomagajo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
6.4.2009 14:49:20   
nebo
Ja elevitka tak je kot v filmu...pa ne pozabi se naličit...user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pozabila na dihanje, sem se raje drla kot opica.....ha ha ha, zato pa Nika sedaj ne zna tiho govorit!!!user posted image user posted image

Sedaj tako zeham, da vas lahko vse pojem, Ly zavidam ti...user posted image  jaz bi tudi ajala malo...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
6.4.2009 15:40:32   
matcar
Halo,babike!
Jaz sem že doma,s Sašem seveda. Vse je vredi,sma zdrava,zadovoljna. Saš samo je in spi,res priden otrok.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
6.4.2009 19:10:50   
matcar
Kaj zdaj?
Spet nobene? Jaz pa sem mislila,kak bomo en čvek dol vdarle!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
6.4.2009 19:49:08   
nebo
MATCAR ALO ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ej sem kuj pogledala Matcar halo, nosečka aja ni več nosečka.

Ej kako pa si ti? Se v redu počutiš?
SUPERCA da je Sađ priden, pa saj je mama pridna ne, po kom pa bi te imel to!!!

Torej si šla domov 6 dan po CR!! Je bilo hudo???

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
6.4.2009 20:00:15   
matcar
Vbistvu sem šla 4 dan po CR domov. Še mam šive noter.  Pa ni za zdržat v toti bolnici,si kot v restu,pa še tam lahko greš vun na luft bolj pogosto. Jaz sem super,boli me nena nič,edino kašlam pa še vedno kot kojn. Bom pop**** s totim kašlom. Pa sploh ni tak hudo to,sem bla že v petek veni na čiku,ko so bli obiski. Saš pa je tudi vredu,se ful dobro počuti,veliko je in samo spi. Ja,jaz se bom še javlala tukaj,al se ne smem več?user posted image
Aja,pa hvala za čestitke,vsem!

< Sporočilo je popravil matcar -- 6.4.2009 20:01:08 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
6.4.2009 20:27:44   
nebo
Halo ne da se boš javila, MORAŠ SE!!!!!
Fajn, da si o.k. in Saš tudi.
Si kaj utrujena? Torj napovedan CR poteka tako, da prideš tja, drugi dan ti naredijo CR, si 3 dni v šok sobi, greš gor in potem po 6 dnega vsega skupaj domov!!
Jaz grem sedaj spat dati Niko in se še kaj javim.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
7.4.2009 7:35:05   
elevitka
Jutro

MATCARRRRRR user posted image user posted image user posted image user posted image  kak si ti in tvoj zakladek?

meni spet kot po navadi ni... pa sem komaj prišla  user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
7.4.2009 8:19:03   
nebo
Jutro....meni pa danes je, še je...user posted image

Jutri imam pa LD ker grema z Niko na morfologijo k Japlu....popoldan pa s kolegicami na kosilo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
7.4.2009 8:51:54   
elevitka
mater je enim lepo ... torej bom jutri sama visela na šihtu in forumu user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.