Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 13:26:21
|
|
|
|
Anonimen
|
barbi, super, da si povedala - bom gledala!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 14:41:00
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Diana in WP - super za jajčka, pridne ste ble, zdej pa naj se kvalitetno oplodijo Lana in Kimsy - vse bo še vredu ..jaz tudi
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 15:58:14
|
|
|
|
Rakica_80
|
Se vidi , da je v ozračju spomladanska utrujenost nobenega živega ni na RR! Ok, pridem kej pozneje mimo
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 18:14:37
|
|
|
|
lana70
|
pozdravljene punce, ne vem, če je kakšna luna v zraku al kaj, v glavnem tako brez volje in na tleh pa res še nisem bila odkar sem v postopku in nimam pojma, kaj mi je.....me je pa včerajšnja punkcija kar vrgla...totalno sem bila nepripravljena, pa to povečanje doze itd. itd......kriza. WP, upam da si boljše, madonca, že po telefonu nisi bila slišati nič dobro...... BEBIII, no vidiš, pa bova skupaj na UZ-ju, super. skuštrana suzi, joop, tako se je vogel odločil in zato so punktirali, drugače je rekel Zorn, da on pa tega nebi punktiral, da je kr neki...no, naj se zmenijo... Diana, kako si? Kako je s Stello, kdaj ima pa test?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 18:38:11
|
|
|
|
diana79
|
malo sem boljša,ampak malo mi še boli notri!jutri grem po moje pikice!komaj čakam da izvem koliko jih imava!sem zelo vesela da sem te spoznala!bom ti poslala z.s.!drži se!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 18:45:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 malo sem boljša,ampak malo mi še boli notri!jutri grem po moje pikice!komaj čakam da izvem koliko jih imava!sem zelo vesela da sem te spoznala!bom ti poslala z.s.!drži se! ....srečno jutri
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 18:47:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Gloria, torej drugo leto v nov boj za bratca ali sestrico. Super, kaj pa malo fotostimulacije našega lepotca ....ja če bo vse teklo po planu ....fotostimulacija pride v kratkem ...kako počutje ...žal mi je za živalco .....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 18:49:12
|
|
|
|
gloria
|
Zvezdica Patrik je pa res lepotec Sayuri četverčki ....luštna sta Sonček 33 kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 18:51:15
|
|
|
|
diana79
|
glorija kje ti delaš?če ni preveč osebno!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 18:52:54
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 glorija kje ti delaš?če ni preveč osebno! ...v gostilni ...kaj pa ti
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 19:10:21
|
|
|
|
diana79
|
jaz sem zdaj doma!delala sem v BOSC!tam na rundoji!ampak zaradi kriza niso mi podaljšali pogodba!prej sem delala tudi v gostilnii!laakho bi prisla k tebi na kofe!vedno ko grem v krsko grem na kofe pri šparu ali pri tušu!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 19:47:54
|
|
|
|
mismis
|
a bomo kaj navijale za jutri, kot vidim bo jutri kar gužva na GK LJ Sreda, 08.04. Sapi - UZ Kimsy - UZ Bozza - ET Diana79 - ET Sapi in Kimsy, držim pestke, da bo jutri na UZ vse v redu in da dobita dozice za naprej. Bozza in Diana, za vaju pa držim pestke, da se bo oplodilo veliko celic in da dobita dve najlepši nazaj
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 19:51:18
|
|
|
|
diana79
|
mismis!mislis da imam manj možnosti za vgnezditev ker imam že drugi dan ET?pri naju ne bo razvil blatocista,ampak mora biti deljen vsaj na 4 dele da je primerno!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 19:57:39
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 mismis!mislis da imam manj možnosti za vgnezditev ker imam že drugi dan ET?pri naju ne bo razvil blatocista,ampak mora biti deljen vsaj na 4 dele da je primerno! Zakaj manj možnosti, sploh ne...glede na to, da si super reagirala na zdravila in da imaš lep endometrij, pa še med mlajšimi si, imaš čisto enake možnosti kot me vse. To, da imaš pa ET drugi dan, pa pomeni, da se bodo celice naprej razvijale v tebi in bodo v tebi postale blastociste. Ostale ti bodo pa tako zamrznili, sicer ne vem, ali jih v takem primeru tudi zamrznjejo peti dan ali to naredijo že drugi dan.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 20:02:58
|
|
|
|
kimsy
|
mismis - zdaj te bom pa še jst nekaj (spet) vprašala. Ti, k vse veš. Jst mam še vedno krvav izcedek. a to pomeni ponovno povečanje superfacta?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 20:04:02
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy mismis - zdaj te bom pa še jst nekaj (spet) vprašala. Ti, k vse veš. Jst mam še vedno krvav izcedek. a to pomeni ponovno povečanje superfacta? ne ni nujno, tudi jaz sem ga imela na dan UZ, sicer rjave barve, ampak izcedek je bil. Kimsy, če bo endometrij tanek boš sigurno dobila zdravila za naprej
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 20:08:17
|
|
|
|
kimsy
|
mismis - iz tvojih ust v božja ušesa! Ma že prov paniciram, sam si ne morem pomagat. Pa tako flegma sem bla. Nč deklce, navijam za jutriT bozza, sapi in diada! Sapi, lahko me pocukaš za rokav. tam bom ziher med prvimi , oblečena v kavbojke in kaj črnega! Kot vedno... v prvi vrsti, če bo vse po sreči!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 20:09:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Kdaj je zdaj party? Party bo 17.04., ker sem jaz ta teden še na bolniški prej ne gre.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 20:15:00
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a bomo kaj navijale za jutri, kot vidim bo jutri kar gužva na GK LJ Sreda, 08.04. Sapi - UZ Kimsy - UZ Bozza - ET Diana79 - ET Sapi in Kimsy, držim pestke, da bo jutri na UZ vse v redu in da dobita dozice za naprej. Bozza in Diana, za vaju pa držim pestke, da se bo oplodilo veliko celic in da dobita dve najlepši nazaj mišmiš sem prebrala za tvojga lubčka . Naj mirno počiva v živaljih ....... kjerkoli že
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 20:18:23
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 jaz sem zdaj doma!delala sem v BOSC!tam na rundoji!ampak zaradi kriza niso mi podaljšali pogodba!prej sem delala tudi v gostilnii!laakho bi prisla k tebi na kofe!vedno ko grem v krsko grem na kofe pri šparu ali pri tušu! ...haha ni blema ampak septembra komi začnem delat ....jaz tudi hodim tam zelo rada na kofe pa večkrat sem v kk pa se lahko zmenimo...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 20:18:32
|
|
|
|
miska73
|
Je glih spet piramida na TV... pa sem se spomnila prejšnje piramide in nastopa našega ljubega Murkeca. Pa če bi slučajno ktera želali videti posnetek... je tle: http://www.youtube.com/watch?v=jmc7_FWHsrE Pa brez zamere. Drgač pa en lep pozdravček vsem.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 20:19:44
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a bomo kaj navijale za jutri, kot vidim bo jutri kar gužva na GK LJ Sreda, 08.04. Sapi - UZ Kimsy - UZ Bozza - ET Diana79 - ET Sapi in Kimsy, držim pestke, da bo jutri na UZ vse v redu in da dobita dozice za naprej. Bozza in Diana, za vaju pa držim pestke, da se bo oplodilo veliko celic in da dobita dve najlepši nazaj Se pridružujem navijanju.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 20:28:24
|
|
|
|
gloria
|
...mal smo važni ....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?