Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 11:14:32
|
|
|
|
Anonimen
|
neela, tudi ti bi morala že dobit papirje, ker baje sem bila jaz med zadnjimi. Ali jih ne potrebuješ več, ker je bil +?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 11:15:26
|
|
|
|
Rakica_80
|
Gigi, si me prehitela Kimsy, jaz imam tudi že en pis od trebuha, no vsaj imam kje se za špiknit Ja, jaz sem tudi bila že danes na UZ ob 7 uri zjutraj, pa prihajam iz Kopra Ob 5 uri zjutraj sem se zbudila, sem pridna ne A boš tudi ti 14.4 na UZ?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 11:18:33
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Bebiii, sem upoštevala tvoj nasvet in našla številko in poklicala..... Danes ali jutri grejo papirji na pošto. Kar ne morem verjet, da je šlo tko hitro. Zdle pa zgledam nekako takole diana, dobro si se zmenila s telim študentom. Oooooooooo Supeeeeeeer Kaj sem ti rekla, kaj sem ti rekla No vidiš, da gre vse tako hitro Sedaj se tudi meni smeje No, naslednji teden jo lahko sigurno pričakuješ
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 11:21:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar ne morem verjet.. Pa če bo vse posreči se bo še lepo izšlo. Ko dobim papirje bom ravno nekje proti koncu ciklusa in kličem za evidenčno. Potem dobim M in spet kličem.. Računam da bom nekje 15.5. že v postopku!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 11:26:08
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ma odlično , vidiš da se je izšlo vse kakor treba, si pa mislila da ne boš dobila pošte še po Juliju
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 11:27:18
|
|
|
|
gigi1
|
Suzi . Jupiiiii Bebiii sem bila malček hitrejša
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 11:28:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Strah me je bilo sam, da bi bila pošta šele začetek maja, ker potem pa res ne vem če bi prišla v postopek pred poletjem. Tako ko bo pa nekje sredi aprila, mi pa mora ratat.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 11:37:56
|
|
|
|
kimsy
|
suzi - bravo! Zdaj pa čim prej akcija! A neela se je kaj oglasila. Po mojih podatkih bi mogla včeraj lulat na palčko! BEBIII - po moje mene 14.04 ne bo v Lj. Upam, da jutri dobim novo dozo in grem v akcijo. Jst tud 10 do 5-ih vstanem, ker če grem prepozno od doma, padem v tako gužvo, da me do pol devetih ne bo v Lj.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 11:39:57
|
|
|
|
diana79
|
jaz imam ura šele ob 10!prebrala sem link od hiperca in mislim da nimam takih znakov!v trebuhi mi boli podobno kot da bi delala trebušnjake in potem mišica boli!lulat grem zelo velikokrat in pijem veliko!upam da bo vredi!zdaj grem nazaj ležat!se beremo potem!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 11:44:25
|
|
|
|
BarbiG
|
Suzi super, da boš lahko še pred poletjem na vrsti.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 11:45:03
|
|
|
|
BarbiG
|
Punce, a katera mogoče ve, kako je s Stella Roso? Že kar lep čas ni nič novičk od nje.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 11:46:49
|
|
|
|
Rakica_80
|
Suzi, mora, mora ratat Gigi, ti si pa že dobro zdresirana v tipkanju, jaz moram še dosti polente pojest, da bi se lahko kosala s tabo Kimsy iz kje si že doma? Oprosti, nemorem si vsega zapomnit Diana, samo ležečki i noge u vis Hočem povedati, lezi in uživaj
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 11:47:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Kimsy, ja, neela naj bi včeraj lulala na palčko, vendar ni nič napisala ali je ali ni. barbi, stella je imela ET - to je zadnje kar vem od nje.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 11:50:24
|
|
|
|
kimsy
|
BEBIII - sej ne moreš vedt iz kje sm, ker nisem še povedala! . 45 km J od lj, proti Kočevju. In to je čist blizu, sam kaj ko je zjutraj gužva za znoret. suzi - fargi je napisala, da je bla neela včeraj na službeni poti. Ji pa full prvoščim +.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 11:51:48
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja vem za Neelo, da je rekla, da bo včeraj lulala in nas je pustila čakat Stella je imela ET in je doma počiva, oglasit pa se nam nemore, ker doma nima interneta. Ja res upam, da se nam kaj javi in sporoči lepo novičko
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 11:55:06
|
|
|
|
Rakica_80
|
Fargi verjetno kej ve za Neelo, samo nam noče povedat So nas pustile malo da trpimo, ker vejo da smo neučakane
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 12:08:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Baraba fargi!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 12:09:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Punce, a katera mogoče ve, kako je s Stella Roso? Že kar lep čas ni nič novičk od nje. Barbi, jaz sem ravno v soboto govorila s Stello, ki je bila takrat 5. dan po ET. Takrat je bilo še vse v redu. Ima pa bolniško in dopust skoraj do konca aprila, tako da je še dolgo ne bomo brale
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 12:48:08
|
|
|
|
diana79
|
punce WP sporoča da zelo slabo počuti,in vse ji boli tako da ne more do računalnika!ko bo lakho bo nama pisala!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 12:57:04
|
|
|
|
Anonimen
|
WP, držim pesti, da bo kmalu bolje!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 12:59:06
|
|
|
|
Pija76
|
Diana bravo za celice. WP drži se! Vsem full sončka ! Kdaj je zdaj party?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 13:08:24
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Punce, a katera mogoče ve, kako je s Stella Roso? Že kar lep čas ni nič novičk od nje. Barbi, jaz sem ravno v soboto govorila s Stello, ki je bila takrat 5. dan po ET. Takrat je bilo še vse v redu. Ima pa bolniško in dopust skoraj do konca aprila, tako da je še dolgo ne bomo brale Hvala miška. Upam, da je vse v redu in da bo v kratkem nalulala +.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 13:09:06
|
|
|
|
BarbiG
|
WP drži se. Upam, da bolečine hitro minejo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 13:23:08
|
|
|
|
Rakica_80
|
Stella, kmalu bo + WP, kaj pa je s tabo madonca Ajooooj ti kr lepo počivaj, božaj trabušček, tako meni pomaga......samo veš kako, jaz si prvo drgnem roki zelo močn, da pride do močne toplote, potem si položi roki na obolelo stran in si počasi masiraj- meni res fulll pomaga!!!! Želim ti, da čim prej se pozdraviš, boš videla, boš kmalu kot
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?