|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
7.4.2009 11:14:32   
Anonimen
neela, tudi ti bi morala že dobit papirje, ker baje sem bila jaz med zadnjimi.  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   Ali jih ne potrebuješ več, ker je bil +?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
7.4.2009 11:15:26   
Rakica_80
Gigi, si me prehitelauser posted image
Kimsy, jaz imam tudi že en pis od trebuha, no vsaj imam kje se za špiknituser posted image
Ja, jaz sem tudi bila že danes na UZ ob 7 uri zjutraj, pa prihajam iz Koprauser posted image
Ob 5 uri zjutraj sem se zbudila, sem pridna neuser posted image
A boš tudi ti 14.4  na UZ? 

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 602
7.4.2009 11:18:33   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Bebiii, sem upoštevala tvoj nasvet in našla številko in poklicala..... Danes ali jutri grejo papirji na pošto. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  Kar ne morem verjet, da je šlo tko hitro. user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  Zdle pa zgledam nekako takole  user posted image user posted image user posted image user posted image

diana, dobro si se zmenila s telim študentom. user posted image

Oooooooooo Supeeeeeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj sem ti rekla, kaj sem ti reklauser posted image
No vidiš, da gre vse tako hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj se tudi meni smejeuser posted image
No, naslednji teden jo lahko sigurno pričakuješuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 603
7.4.2009 11:21:25   
Anonimen
Kar ne morem verjet.. Pa če bo vse posreči se bo še lepo izšlo. Ko dobim papirje bom ravno nekje proti koncu ciklusa in kličem za evidenčno. Potem dobim M in spet kličem.. Računam da bom nekje 15.5. že v postopku!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 604
7.4.2009 11:26:08   
Rakica_80
Ma odličnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vidiš da se je izšlo vse kakor treba, si pa mislila da ne boš dobila pošte še po Julijuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 605
7.4.2009 11:27:18   
gigi1
Suzi user posted image  user posted image  user posted image . Jupiiiii user posted image  user posted image  user posted image

Bebiii sem bila malček hitrejša user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 606
7.4.2009 11:28:43   
Anonimen
Strah me je bilo sam, da bi bila pošta šele začetek maja, ker potem pa res ne vem če bi prišla v postopek pred poletjem. Tako ko bo pa nekje sredi aprila, mi pa mora ratat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 607
7.4.2009 11:37:56   
kimsy
suzi - bravo! user posted image  Zdaj pa čim prej akcija! A neela se je kaj oglasila. Po mojih podatkih bi mogla včeraj lulat na palčko!
BEBIII - po moje mene 14.04 ne bo v Lj. Upam, da jutri dobim novo dozo in grem v akcijo. Jst tud 10 do 5-ih vstanem, ker če grem prepozno od doma, padem v tako gužvo, da me do pol devetih ne bo v Lj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 608
7.4.2009 11:39:57   
diana79
jaz imam ura šele ob 10!prebrala sem link od hiperca in mislim da nimam takih znakov!v trebuhi mi boli podobno kot da bi delala trebušnjake in potem mišica boli!lulat grem zelo velikokrat in pijem veliko!upam da bo vredi!zdaj grem nazaj ležat!se beremo potem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 609
7.4.2009 11:44:25   
BarbiG
Suzi super, da boš lahko še pred poletjem na vrsti.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 610
7.4.2009 11:45:03   
BarbiG
Punce, a katera mogoče ve, kako je s Stella Roso? Že kar lep čas ni nič novičk od nje.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 611
7.4.2009 11:46:49   
Rakica_80
Suzi, mora, mora ratatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gigi, ti si pa že dobro zdresirana v tipkanju, jaz moram še dosti polente pojest, da bi se lahko kosala s tabouser posted image user posted image user posted image
Kimsy iz kje si že doma? Oprosti, nemorem si vsega zapomnituser posted image
Diana, samo ležečki i noge u visuser posted image  Hočem povedati, lezi in uživajuser posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 612
7.4.2009 11:47:27   
Anonimen
Kimsy, ja, neela naj bi včeraj lulala na palčko, vendar ni nič napisala ali je ali ni.

barbi, stella je imela ET - to je zadnje kar vem od nje.

(odgovor članu BarbiG)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
7.4.2009 11:50:24   
kimsy
BEBIII - sej ne moreš vedt iz kje sm, ker nisem še povedala! user posted image  . 45 km J od lj, proti Kočevju.  In to je čist blizu, sam kaj ko je zjutraj gužva za znoret.
suzi - fargi je napisala, da je bla neela včeraj na službeni poti. user posted image  Ji pa full prvoščim +.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 614
7.4.2009 11:51:48   
Rakica_80
Ja vem za Neelo, da je rekla, da bo včeraj lulala in nas je pustila čakatuser posted image
Stella je imela ET in je doma počiva, oglasit pa se nam nemore, ker doma nima interneta.
Ja res upam, da se nam kaj javi in sporoči lepo novičkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 615
7.4.2009 11:55:06   
Rakica_80
Fargi verjetno kej ve za Neelo, samo nam noče povedatuser posted image  So nas pustile malo da trpimo, ker vejo da smo neučakaneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 616
7.4.2009 12:08:42   
Anonimen
Baraba fargi!!!  user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 617
7.4.2009 12:09:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Punce, a katera mogoče ve, kako je s Stella Roso? Že kar lep čas ni nič novičk od nje.

Barbi, jaz sem ravno v soboto govorila s Stello, ki je bila takrat 5. dan po ET. Takrat je bilo še vse v redu.
Ima pa bolniško in dopust skoraj do konca aprila, tako da je še dolgo ne bomo braleuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 618
7.4.2009 12:48:08   
diana79
punce WP sporoča da zelo slabo počuti,in vse ji boli tako da ne more do računalnika!ko bo lakho bo  nama pisala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 619
7.4.2009 12:57:04   
Anonimen
WP, držim pesti, da bo kmalu bolje!!!  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu diana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 620
7.4.2009 12:59:06   
Pija76
Diana bravo za celice.

WP drži se!

Vsem full sončka user posted image !

Kdaj je zdaj party?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 621
7.4.2009 13:07:20   
BarbiG
Punce, danes zvečer, če mate čas, glejte tole oddajo o neplodnosti na RTVSLO2. Menda bo poučno in zanimivo.

>http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rtvoddaje&op=web&func=napovednik&c_id=54321<

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 622
7.4.2009 13:08:24   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Barbi, jaz sem ravno v soboto govorila s Stello, ki je bila takrat 5. dan po ET. Takrat je bilo še vse v redu.
Ima pa bolniško in dopust skoraj do konca aprila, tako da je še dolgo ne bomo braleuser posted image

Hvala miška. Upam, da je vse v redu in da bo v kratkem nalulala +.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 623
7.4.2009 13:09:06   
BarbiG
WP drži se. Upam, da bolečine hitro minejo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 624
7.4.2009 13:23:08   
Rakica_80
Stella, kmalu bo +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
WP, kaj pa je s tabo madoncauser posted image  Ajoooojuser posted image user posted image user posted image ti kr lepo počivaj, božaj trabušček, tako meni pomaga......samo veš kako, jaz si prvo drgnem roki zelo močn, da pride do močne toplote, potem si položi roki na obolelo stran in si počasi masiraj- meni res fulll pomaga!!!!
Želim ti, da čim prej se pozdraviš, boš videla, boš kmalu kotuser posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?