|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
7.4.2009 13:24:44   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Punce, danes zvečer, če mate čas, glejte tole oddajo o neplodnosti na RTVSLO2. Menda bo poučno in zanimivo.

>http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rtvoddaje&op=web&func=napovednik&c_id=54321<

O super, hvala BarbiG, bom gledala sigurnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 626
7.4.2009 13:26:21   
Anonimen
barbi, super, da si povedala - bom gledala! user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
7.4.2009 14:41:00   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Diana in WP - super za jajčka, pridne ste ble, zdej pa naj se kvalitetno oplodijo user posted image  user posted image  user posted image
Lana in Kimsy - vse bo še vredu user posted image

..jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 628
7.4.2009 15:58:14   
Rakica_80
Se vidi , da je v ozračju spomladanska utrujenostuser posted image  nobenega živega ni na RR!user posted image
Ok, pridem kej pozneje mimouser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 629
7.4.2009 18:14:37   
lana70
pozdravljene punce, ne vem, če je kakšna luna v zraku al kaj, v glavnem tako brez volje in na tleh pa res še nisem bila odkar sem v postopku in nimam pojma, kaj mi je.....me je pa včerajšnja punkcija kar vrgla...totalno sem bila nepripravljena, pa to povečanje doze itd. itd......kriza.

WP, upam da si boljše, madonca, že po telefonu nisi bila slišati nič dobro......
BEBIII, no vidiš, pa bova skupaj na UZ-ju, super.
skuštrana suzi, joop, tako se je vogel odločil in zato so punktirali, drugače je rekel Zorn, da on pa tega nebi punktiral, da je kr neki...no, naj se zmenijo...

Diana, kako si?

Kako je s Stello, kdaj ima pa test?

Neposredna povezava do sporočila: 630
7.4.2009 18:38:11   
diana79
malo sem boljša,ampak malo mi še boli notri!jutri grem po moje pikice!komaj čakam da izvem koliko jih imava!sem zelo vesela da sem te spoznala!bom ti poslala z.s.!drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 631
7.4.2009 18:45:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

malo sem boljša,ampak malo mi še boli notri!jutri grem po moje pikice!komaj čakam da izvem koliko jih imava!sem zelo vesela da sem te spoznala!bom ti poslala z.s.!drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image

....srečno jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 632
7.4.2009 18:47:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Gloria, torej drugo leto v nov boj za bratca ali sestrico. Super, kaj pa malo fotostimulacije našega lepotca

....ja če bo vse teklo po planuuser posted image ....fotostimulacija pride v kratkemuser posted image user posted image user posted image ...kako počutjeuser posted image ...žal mi je za živalcouser posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 633
7.4.2009 18:49:12   
gloria
Zvezdica Patrik je pa res lepotecuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sayuri četverčkiuser posted image ....luštna stauser posted image
Sonček 33 kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 634
7.4.2009 18:51:15   
diana79
glorija kje ti delaš?če ni preveč osebno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 635
7.4.2009 18:52:54   
gloria

glorija kje ti delaš?če ni preveč osebno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...v gostilniuser posted image ...kaj pa ti

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 636
7.4.2009 19:10:21   
diana79
jaz sem zdaj doma!delala sem v BOSC!tam na rundoji!ampak zaradi kriza niso mi podaljšali pogodba!prej sem delala tudi v gostilnii!laakho bi prisla k tebi na kofe!vedno ko grem v krsko grem na kofe pri šparu ali pri tušu!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 637
7.4.2009 19:47:54   
mismis
a bomo kaj navijale za jutri, kot vidim bo jutri kar gužva na GK LJ
Sreda, 08.04.
Sapi - UZ
Kimsy - UZ
Bozza - ET
Diana79 - ET

Sapi in Kimsy, držim pestke, da bo jutri na UZ vse v redu in da dobita dozice za naprej.

Bozza in Diana, za vaju pa držim pestke, da se bo oplodilo veliko celic in da dobita dve najlepši nazaj

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 638
7.4.2009 19:49:48   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Sreda, 08.04.
Sapi - UZ
Kimsy - UZ
Bozza - ET
Diana79 - ET

Jaz pa že močno navijam za jutri in da bo vse šlo kot po masluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sapi in Kimsi, upam da bosta prišle hitro na vrsto, jaz sem danes res bila hitrauser posted image
Bozza in Diana79, lepo sprejmite svoje otročke in noge v luft!!!user posted image

Juhuuuuhuuuuu,a bomo kej navijale za jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 639
7.4.2009 19:51:18   
diana79
mismis!mislis da imam manj možnosti za vgnezditev ker imam že drugi dan ET?pri naju ne bo razvil blatocista,ampak mora biti deljen vsaj na 4 dele da je primerno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 640
7.4.2009 19:57:39   
mismis

mismis!mislis da imam manj možnosti za vgnezditev ker imam že drugi dan ET?pri naju ne bo razvil blatocista,ampak mora biti deljen vsaj na 4 dele da je primerno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj manj možnosti, sploh ne...glede na to, da si super reagirala na zdravila in da imaš lep endometrij, pa še med mlajšimi si, imaš čisto enake možnosti kot me vse.
To, da imaš pa ET drugi dan, pa pomeni, da se bodo celice naprej razvijale v tebi in bodo v tebi postale blastociste. Ostale ti bodo pa tako zamrznili, sicer ne vem, ali jih v takem primeru tudi zamrznjejo peti dan ali to naredijo že drugi dan.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 641
7.4.2009 20:02:58   
kimsy
mismis - zdaj te bom pa še jst nekaj (spet) vprašala. Ti, k vse veš. Jst mam še vedno krvav izcedek. a to pomeni ponovno povečanje superfacta?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 642
7.4.2009 20:04:02   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

mismis - zdaj te bom pa še jst nekaj (spet) vprašala. Ti, k vse veš. Jst mam še vedno krvav izcedek. a to pomeni ponovno povečanje superfacta?

ne ni nujno, tudi jaz sem ga imela na dan UZ, sicer rjave barve, ampak izcedek je bil.
Kimsy, če bo endometrij tanek boš sigurno dobila zdravila za naprej user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 643
7.4.2009 20:08:17   
kimsy
mismis - iz tvojih ust v božja ušesa! user posted image   Ma že prov paniciram, sam si ne morem pomagat. Pa tako flegma sem bla.

Nč deklce, navijam za jutriT
bozza, sapi in diada! user posted image
Sapi, lahko me pocukaš za rokav. tam bom ziher med prvimi , oblečena v kavbojke in kaj črnega! Kot vedno... user posted image  v prvi vrsti, če bo vse po sreči! user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 644
7.4.2009 20:09:37   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Kdaj je zdaj party?

Party bo 17.04., ker sem jaz ta teden še na bolniški prej ne gre.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 645
7.4.2009 20:15:00   
spelka12

Sreda, 08.04.
Sapi - UZ
Kimsy - UZ
Bozza - ET
Diana79 - ET

Sapi in Kimsy, držim pestke, da bo jutri na UZ vse v redu in da dobita dozice za naprej.

Bozza in Diana, za vaju pa držim pestke, da se bo oplodilo veliko celic in da dobita dve najlepši nazaj

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

mišmiš sem prebrala za tvojga lubčka user posted image user posted image . Naj mirno počiva v živaljih ....... kjerkoli že user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 646
7.4.2009 20:18:23   
gloria

jaz sem zdaj doma!delala sem v BOSC!tam na rundoji!ampak zaradi kriza niso mi podaljšali pogodba!prej sem delala tudi v gostilnii!laakho bi prisla k tebi na kofe!vedno ko grem v krsko grem na kofe pri šparu ali pri tušu!

...haha ni blema ampak septembra komi začnem delatuser posted image ....jaz tudi hodim tam zelo rada na kofe pa večkrat sem v kk pa se lahko zmenimo...

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 647
7.4.2009 20:18:32   
miska73
Je glih spet piramida na TV... pa sem se spomnila prejšnje piramide in nastopa našega ljubega Murkeca.

Pa če bi slučajno ktera želali videti posnetek... je tle:
http://www.youtube.com/watch?v=jmc7_FWHsrE

Pa brez zamere. user posted image

Drgač pa en lep pozdravček vsem.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 648
7.4.2009 20:19:44   
miska73

Sreda, 08.04.
Sapi - UZ
Kimsy - UZ
Bozza - ET
Diana79 - ET

Se pridružujem navijanju.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 649
7.4.2009 20:28:24   
gloria
user posted image

...mal smo važniuser posted image ....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?