|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
7.4.2009 8:19:54   
mumu
Najmlajši in največji marček Tit, želim ti vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!!!

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
7.4.2009 9:33:57   
Lona76
 Dober dan!

No naša Taja se je že navadila na novo uro. Nič več ne spi do pol osmih ampak je kar lepo pokonci ob 6:10user posted image

Včeraj so mi vzeli dol gips. In jaz sem mislila da bom takoj lahko vse delala. Nič od tega. Roka me boli in je se lesena. Neki so mi o FT govoril, ampak jo bom kar sama razgibavala, kontrolo pa imam čez 4 tedne.
S Tajo greva  v ponedeljek na Rakitno. REva je spet kašljat začela, zjutraj pa je imela temp 37,4. Prejle je bila samo 37, tko da upam, da so mal zobje, ker ji ven lezejo na veliko.

Sem bla pa tut učeri full slabe volje. Najprej sem šla zastonj zjutraj k zobarju, ker je bučman spremenu urnik dela in dela sedaj ob pon. popoldne. Zdej bom še dva dni vsa presrana, ker bom šla jutri zjutraj. Danes pa lahko pridem ob 12-ih pa nimam kam Taje dat.

Drugi razlog slabe volje pa je ta, da so me klicali iz vrtca in mi rekli da imamo 5 točk manj pri upisu za Tajo, ker nisva oba z možem občana Ljubljaneuser posted image . So spremenili zakon, in če nista oba starša občana Ljubljane ti vzamejo 5 točk. Pa če živiš zraven vrtca imaš dodatnih 6 točk, tko da sploh ne vem, če bomo dobili vrtec za Tajouser posted image . To da so jo enkrat zavrnili je pa tudi vprašanje če nam bojo upoštevali, ker ko so jo zavrnili ni bila očan Ljubljane. Skratka skos si neki zmišljuje tale Jankovič. Jst jo bom kr k njemu 1.9. peljalauser posted image . Ker če ne dobimo vrtca res ne vem, kam jo bom dala, ker za privat varstvo pa res nimam dnarja. Pol je že useen če službo pustim pa mam oba doma.

Nč dost jamranja neki se bo že uredilo.

Grem zdej se s Tajo igrati me že za hlačnice vlečeuser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
7.4.2009 11:06:16   
san
draga cmera pera, ups... draga dinki, vse najlepše ob tvojem ”prazniku” danes ti želim, pa polupčkaj svojega škrata in neizmerno uživajte danes, pa z veliko žlico zajemajte življenje. pa ostani tako fejst mami in punca še naprej!user posted image

user posted image user posted image

in tebi, dragi titek, ki si naš čisto zadnji marčevček, ki je danes dopolnil 1 leto, želiva z urbanom polno malho zdravja, sreče, smeha in veselja in naj bo tvoje življenje ena velika lepa dogodivščina. pa bodi pridkan, pa včasih tudi poredkan, navihan fantičekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil san -- 7.4.2009 11:15:17 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
7.4.2009 11:13:24   
san
tko na hitro se še pofočkam, žal te dni nimam časa veliko oz. nič brat. imamo veliko letanja po ortodontih, zobarjih, zdravnikih... danes sva imela že prvo ft, res super! mi je pokazala par vaj, ki jih morava početi. res ima eno vratno mišico bolj napeto in sedaj moramo veliko početi iz leve strani, pa veliko telovaditi z rokami in glavo. sicer urbančku ni preveč všeč, ma se bo že navadil in nehal protestirat.
no, urban je po svoji stari navadi še vedno zelo radoveden in spreten, kar je danes tudi gospa ft rekla, da je gibčen in močan fant. sploh v rokah oz. komolcih ima veliko moči. nekaj začenja govorit, je pa pecej prehlajen revček in posledično slabo spva in bi bil bolj v naročju skoz, ampak samo doma, zunaj... zunaj je pa takoj druga pesem, povsod bi splezal, šel, vse luknje pregledal in posledično je umazon kot pujsek od blata, zemlje, peska.

tko, lepo se imejte in uživajte v lepem vremenuuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
7.4.2009 12:51:37   
Dinki
Iiiiii, same lepe čestitke, hvala punce user posted image user posted image user posted image
Danes sem dobre volje, no vsaj zdej ko sem v službi, včeraj sem pa popoldne in zvečer bila cmero pero oz. sem bila tako nekako: user posted image  pol pa user posted image  pa spet mal user posted image  pa user posted image  ....ker sem podoživljala celotno zgodbo. Sem prav spremljala, aha, zdej sem na klistirju, zdej sem prišla v porodno, ....skratka sami spomini so me bili in moj sinko.....cukrček moj user posted image . Moj največji ponos!!!!
Ko je zaspal sem mu navezala v dnevni polno balonov in napis happy birthday in zjutraj je bil čist navdušen user posted image .

Skratka mamice, vsem vašim zakladkom pošiljava s Titkom tortice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa vam tudi
poleg tega pa še vsaki eno kavico user posted image user posted image user posted image
user posted image

hvala še enkrat in lepo se imejte na ta prelepi datum, ups dan user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
7.4.2009 20:01:54   
Vilma
Dinki draga... user posted image
...vse najboljše tvojemu sinetu Titu user posted image  in seveda tebi! user posted image
Preživita današnji dan lepo in čim dlje skupaj.
Praznujte lepo v ožjem domačem in širšem okolju.
Želim vama čim več skupnih lepih trenutkov.
Titu veliko nasmejanih in nagajivih dni.
Tebi pa čim manj skrbi.
Skratka vse naj naj user posted image

Mi smo ok. Jaz sem v službi že peti delovni dan. Mi kar gre, otrokoma pa tudi. Dominik je itak že od prej navajen vrtca, z Julijo tudi ni problemov, rada hodi tja, tudi obe vzgojiteljici je lepo sprejela.
Začela sem se zavedati pomembnosti vikendov in skupnih popoldnevov. Zato ne visim več na RR. Mi ne znese. Preberem vas še, ker vse manj pišemo, za pisat malo zmanjka časa. Mogoče čez čas, ko se ulaufam in zorganiziram. Do takrat pa vas vse lepo pozdravljam. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
7.4.2009 21:04:25   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image Titek vse najboljše za 1 svečkico

Jutri začnem ponovno delat.Sem prekinila bolniško, ker sem ok in ker lahko tudi antibiotike pijem v službiuser posted image .....

Grem se spočit, dokler je mir pri hiši

lahko nočka vsem

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
7.4.2009 21:07:22   
aleži
Dinki: jaz Sari ne danjem ne KM, AM in ne NM, ker noče pit. Zvečer ji dam čaj, zjutraj kakšen čokolino z NM, čez dan pa itak poje jogurte, skute, sirčke, sir...tako,da s tem nadomesti. 

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
7.4.2009 21:35:27   
Ursi2
TIT, VSE NAJ NAJ NAJBOLJŠE ZA TVOJ TA PRVI ČISTO TA PRAVI ROJSTNI DAN!!!!BODI NASMEJAN, IGRIV, NAVIHAN, ZDRAV IN ATIJU IN MAMICI VEDNO V TAKŠNO VESELJE IN PONOS!!!!!!!!!!!!!!!!
TUDI PUNCE LEPO OSVAJAJ, PA BODI TAKL PRIDEN JEDEC ŠE NAPREJ!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
7.4.2009 22:05:17   
Ursi2
Živjo punce!!!!!
Kako je bil danes en lep dan!!!!!!!!!!!!Sva z Lukanom tako uživala!!!!!!!!!!. Sem prosila doma, če lahko grem prej domov, ker sem itak bila prejšnji teden po cele dneve gor in sem bila doma že nekaj čez 13.Je šel user posted image  ob 13.30 v službo in sva šla z Lukijem zraven. Sva ga lepo pospremila, potem, pa sva šla v center. Je lepo spal in sem šla še malo jaknico za nečaka iskat in nisem našla nič pametnega. Vse je  ali črno ali pa s kako smrtjo goruser posted image . Potem se je pa Luka zbudil in sva šla na otroško igrišče. Je miško tako užival. Sma bila tam od 15 -17.Se je gugal, na toboganu se je spuščal,..... Res mu je bilo ful všeč. Je tako vriskal in se smejal!Potem pa sva šla še malo za čeveljčke gledat za njega, pa v Muellerja in Takkona sva šla in je bila ura nekaj čez 18, ko sva prišla domov!
Včeraj pa smo bili čisto cel popoldan do 19 zvečer zunaj in smo delali okrog hiše. Smo pospravljali, jz sem plela rože, pa še polno drugih stvari!!!!!No, tudi Lukanu se je dopadlo. Je jedel zemljo,.... inse je vozil v samokolnici. Pa šravfav je,.....No, zvečer je bil črn, ko da ni najin!!!!user posted image

No, tudi noč je bila danes že prav fajna. se je zbudil samo 5x in je potem tud kar hitro zaspal nazaj. Ampak seveda ni pomagalo drugega, kot da sem ga podojila. Sem ga poskusila, da bi ga trepljala ali nosila ali karkoli, pa ni šlo.

Dinki: jz mu dajem KM. Sicer se še dojima, vendar dobi zajtrk in večerjo mlečno. Sem že včasih razmišljala, da bi mu dala kaj drugega, pa se mi zdi fajn, da je zajtrk mlečen, večerjo pa mu tudi večinoma dam nekaj, da je toplo, ker se mi zdi, da bolje spi. No, vsaj včasih!user posted image
Aja, pa ko midva pijeva kavico, včasih pije tudi on zraven  iz šalce mleko!
AM pa jz nisem nikoli uporabljala,tako da ne vem.

Upam, da ste fajn praznovali in super, da se je Titu dopadlo presenečenje z baloni in napisom!Si ga kr predstavljam, kako je bil vesel!!!!!!!

Aleži, super da si bolje in da si lahko prekinala bolniško.user posted image user posted image

Vilma, lepo, da ni problemov z vrtcem in uvajanjem!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Ti pa verjamem, da so ti zdej trenutki, ko ste skupaj še več vredni! Tudi meni je kar težko, ko nismo skupaj. Sem mojmu že prejšnji teden rekla, da bi pa šla mogoče v kino, pa mi je potem ta vikend rekel, če grema, pa nisem mogla, ker mi je bilo že tako težko zaradi Lukana, ko naju čez teden skoraj ni videl in mi ni bilo, da bi še čez vikend ga dajala v varstvo.

San, super, da je na FT fajn in da vam je pokazala vaje!user posted image user posted image user posted image Sej bo, samo res pa je, da je treba tele vaje kr redno delat!Sej kmalu bojo Urbanu prav všeč!Bi pa rekla, da je tudi FT rekla, da je živ in močen fant!!!
Pa upam, da ne bo več prehlajen in bote bolje spali!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona, upam, da bo začela Taja spet spat tako kot je zdej parkrat!!!!!!!!!!! Juser posted image user posted image user posted image user posted image z sem tudi čisto adijo, ko vstaja Luka nekje med 5-6. Ko bi še tako spala. Učke mi kr skupi vleče, pol se pa jz vležem na kavč, Luka se pa igra. sam, kaj, ko kr hitro ugotovi, da me je zmanjkalo in pride k meni in me začne žgečkat ali mi prinese kako igračo, pa jih ponavadi dobim po glavi z njo!!!!!!user posted image user posted image

Upam, da bo šlo lepo razgibavat roko in da bo kmalu spet taka kot nova!!!!
Jutri pri zobozdravniku bo pa tudi hitro mimo in ne bo preveč boleče, boš vidla!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole z vrtcem je pa res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da ga bote le dobili!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi gremo pa drug torek na dan odprtih vrat v vrtec in potem ga bova vpisala!Sem prav vesela. Sem se z mojim zmenla, da ga vpišema, ker ga bom vedno težje zraven peljala, dedi bo pa mogel večkrat it k tastu in tašči na kmetijo, pol je pa problem. Ga bom pa najbrž, seveda če si bo tudi sam želel, imela doma, ko bom spet na porodniški. No, sej še nismo tako daleč, ampak mojmu sme to predlagala in je bil potem pa le za to.

Tina, fajn, da ste tako lepo izkoristili lep vikend!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image  In fajn, da vama gre tako lepo hrana in ni problemov z ukinjanjem dojenja. Upam, da ne bo problemov tudi z večernim dojenjem in da ti bo uspelo uspavanje tudi drgač!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

O cepljenju za klope pa jz še sploh nisem prav razmišljala. Sej najbrž bi ne bilo slabo, ampak najbrž ga letos še ne bom!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
7.4.2009 22:43:36   
terida
Dinki in Tit, vse najboljše vama želim ob tem tako posebnem in veselem prazniku! Da bi bila še naprej tako super in osrečevala eden drugega in oba očija! user posted image Tit, bodi vedno zdrav in vesel. Naj bo tvoje drugo leto polno prijetnih in zanimivih dogodivščin! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa pravkar govorila z user posted image preko messengerja in kot sem tudi sama predvidevala, jima z Eriko ni hudega brez mene. Zdaj pa ne vem ali naj mi bo to všeč ali ne user posted image Ma, ne, saj se hecam, zelo sem vesela, da se lepo rihtata. Eriko so zadnje čase obsedle lego kocke in jih sestavlja kot nora. Je rekel user posted image , da jih je danes dala že nekje okrog 13 eno na drugo. Je bil stolp višji od nje, ko sedi user posted image Je pa tako smešna, ker se že kar vnaprej jezi, če ji ne uspe ene kocke takoj na drugo postavit. In se že kar jezi, pa ji potem uspe, pa pozabi, da zdaj nima več razloga za jezo user posted image Ma res je smešna s temi kockami...

Punce, ne zamerit, a prav nimam energije, da bi kaj pokomentirala. Sem pokonci že od 5:30 in sem se pol dneva vozila, tako da zdaj samo še posteljo vidim. Vas pa vedno preberem - da mi ne boste preveč ušle user posted image Tako da vsem kar en user posted image pošljem. Pa eno user posted image , ker je tu vse lepo in cvetoče, prava pomlad!

En lep pozdrav z mrrrrrrrrrzle Francije!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
7.4.2009 23:07:32   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Taja iskrene čestitke za tvoj prvi pravi rojstni dan!!! Veliko zdravja, veselja, smeha... malce navihanosti in ščepec nagajivosti ti želim!!! user posted image

Lucalu, hvala.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
7.4.2009 23:07:53   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Taja vse najboljše za 1. rojstni dan. Bodi zdrava, vesela, razigrana

user posted image

Lona76, hvala.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
7.4.2009 23:08:10   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

TAJA, vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!!!

user posted image

mumu, hvala.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
7.4.2009 23:08:30   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

TAJA vse najboljše za prvi rojstni dan. bodi zdrava, nasmejana, razigrana, nagajiva,..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tina50, hvala.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
7.4.2009 23:09:23   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Taja, vse najboljše, veliko zdravja ti želim.

jagoga, hvala.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
7.4.2009 23:11:57   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Najprej z dnevno zamudo:
Taja,
naša predzadnja "marčevka"
vse najboljše ti želim za 1. rojstni dan user posted image
Bodi zdrava, nasmejana, živahna
in v veeeeelik ponos mamici in očiju še naprej!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dinki, hvala.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
7.4.2009 23:13:24   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: san

sem se včeraj spomnila na našo tajo, da je praznovala, pa se nisem mogla prikllopit, so neki popravljal in net ni delal, tako da z zamudo samo voščim, potem pa šibamo spet ven

TAJA, VSE NAJBOLJŠ ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN. BODI ZDRAVA, ZADOVOLJNA, VESELA, NASMEJANA, RADOVEDNA PUNČICA ŠE NAPREJ IN UŽIVAJ S TVOJIMA STARŠEMA ŠE NAPREJuser posted image user posted image

KATY, tudi tebi čestitam, verjetno tudi ti nisi izjema in te prepravljajo spomini izpred enega leta... lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image user posted image

san, hvala. Ja, res so me prepravljala čustva, kar ne morem verjeti, da je minilo že eno leto.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
7.4.2009 23:14:19   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

TAJA, MAJ,ANJA ( z zamudo) VSE NAJ NAJ ZA PRVI ČISTO TA PRAVI ROJSTNI DAN!!!!!BODITE VESELI, ZDRAVI, NAGAJIVI, RADOVEDNI...... IN RAZVESELJUJTE SVOJE MAMICE IN ATIJE!!!!!!!!!!!

user posted image

Ursi2, hvala.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
7.4.2009 23:14:48   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

user posted image user posted image user posted image
TAJA,
naša najmlajša marčevska lepotičkauser posted image ,
vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan!
Želim ti veliko zdravja,
pa veselja na lička
in (za vsak slučaj) še
1kg zdravja na 0,01mg telesne teže!
user posted image user posted image user posted image

NČK, Hvala.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
7.4.2009 23:27:04   
Katy13
Že kar nekaj časa me ni bilo na RR-ju, mi kar zmanjka časa. Vendar mi je žal, ker je bilo vedno zelo fajn čvekat z vami in vedno sem dobila kakšen pameten nasvet oz. vašo izkušnjo. Sedaj mi to kar manjka...

Kaj je novega pri nas:
- Taja ima že 12 zobkov
- hodi še ne (samostojno)
- sama vstane in za par sekund stoji (brez opore)
- danes sem ji prvič dala alpsko mleko
- drugače se še vedno dojiva
- očitno je najlažja marčevka, ker kolikor sem jo tehtala doma, ima 8,5 kg. Točne podatke bom izvedela jutri, ker imava posvetovalnico.
- Še vedno nosi nekatere stvari št. 68, večina nosi št. 74
- je pravi mali dobrovoljček user posted image user posted image
- ja, pa eno leto je že stara, smo imeli v soboto praznovanje, smo povabili sorodnike na kosilo (nas je bilo 30)
Na tem mestu pa bi rada čestitala vsem marčevcem za dopolnjeno eno leto, se opravičujem za zamudo, vendar bolje pozno, kot nikoli. Bodite pridni, lepo spite, bodite veseli, zdravi, polni energije in občasno pojezite starše, da bodo vedeli, da vas imajo.

Tit, vse najboljše tudi tebi.

< Sporočilo je popravil Katy13 -- 7.4.2009 23:29:18 >

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
7.4.2009 23:59:55   
pomlad08
hitro hitro, preden bo prepozno:

dragi tit, želim ti vse najboljše! ostani še naprej veseljaček, ki osrečuje svojo mamico in očija! res si faca!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
8.4.2009 0:00:23   
pomlad08
o yes, ujela datum user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
8.4.2009 8:42:00   
Zofy
Dobro jutro punce! Pa sem zamudila RD našega najmlajšega marčevcauser posted image .

TITEK, VSE NAJBOLJŠE!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BODI ŠE NAPREJ TAKO ZVEDAV, PRIDEN in LJUBEČ OTROČEK. PA ŠE NAPREJ TAKO RAZVESELJUJ MAMICO IN OČIJA

Ja, sedaj pa so že vsi enoletniki, nič več dojenčkov med marčevci...user posted image
Jaz pa delam foto knjigo in sem zato malo zanemarila RR. Sem šla čez vseeeee slike, ki jih imam od Julije, pa izbor delala in sedaj oblikujem v foto knjigo. In ko sem gledala slike iz porodne sobe, sem bila kar solzna in raznežena. ma kako je bila majhna, sploh ne morem verjet. Pa nič si ni bila podobna 1. dan, je bila kot en marsovecuser posted image .

Dinki, kar se dojenja in AM/KM tiče, sem ji jaz še kakšen teden dajala AM, ker sem ga imela, zdaj pa KM kupujem, pa lokolešnik skuham, gres, včeraj sem ji 1. skuhala ovsene kosmiče in jih je pridno papcala.

Lona76user posted image user posted image user posted image , še dobro, da sem na RR prišla in prebrala tvoj komentar o vrtcih. Tale župan... nimam besed. To je namreno j*** v glavo!! Do 15. poteka vpis a on s 1.4. spremeni zakon. Jaz sem po starem oddala in so mi zagotovili toliko in toliko točk, zato se je tudi samo mož prijavil v MOL, zdaj pa to spremenijo. Ok, to je 5 točk, pa še 10 mi jih je odvzel ker Julija lani ni imela stalnega prebivališča v MOL, ko je zvisela. Brrr, sploh ne vem, če je zakonito tako spremenit zakon. Če sem oddala prijavo, ko je veljal stari zakon, bi po vsej logiki in pravici mogli starega upoštevat. To je kot da bi npr, naredil  kaznivo dejanje, šel v zapor za 4 leta in v tem času bi se zakon spremenil in bi ti kar podaljšali za 2 leti kazen. WTFuser posted image user posted image user posted image Opeharli so nas za 15 točk!!!!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
8.4.2009 9:19:32   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

hitro hitro, preden bo prepozno:

dragi tit, želim ti vse najboljše! ostani še naprej veseljaček, ki osrečuje svojo mamico in očija! res si faca!

Uf, to pa je bilo za mišjo dlako...5 sekund user posted image  user posted image user posted image  Modelka!!user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......