|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
7.4.2009 11:07:30   
Anonimen
zoja: jz niti pod razno ne bi pustila živali v hišouser posted image pa imam ful rada živali sam neka meja mora bit žival mora met svoj prostor ne vajin, ti kr zaropotaj, sej otrok ne more živet med dlakami, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2151
7.4.2009 11:12:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoja09

flask-a:a bi res rada,da ti začnem naštevat???user posted image To je velik pes-rotweiler,ki je obseden s svojim lastnikom-mojim dragim.Imam ga zelo rada,ampak tak kot je rekla pokica,meje morajo biti.Ta pes ni zunaj ampak živi v stanovanju.Cel dan ima odprta vrata v hiši in hodi ven in not-prosto po prešernu.Zmeraj prinese pesek na tacah,tako da lahko ponovno sesam.Ker mu je vroče,ima odprt gobec in mu slina ves čas teče ven in potem stopi z umazano taco v slino in so tla spet zamazana,tako da lahko ponovno grem na vse štiri in brišem tla.Potem komaj spoliram kuhinjske elemente,ker imama kuhinjo v črnem steklu,se on slini z gobcom po elementih,ker je nenormalno požrešen in samo išče,če je kje kaj zunaj.V miru ne moreš jest,ker te gleda n aravnost v usta in spet slina teče v potokokih,......Želiš še več????
Kar pa mi je najhuje,pa je to,da ima ta pes že od malega prebavne motnje.Ta pes tako prdi,ampak resnično,tako prdi,da tega ne moreš vohat.Ko se ponoči sprdne,to tako smrdi,da te zbusi iz spanca,odprema vsa okna in vhodna vrata v stanovanju,da se prezrači-to traja 20 min.Brez pretiravanja.In kako naj zračim in delam prepih ponoči ko bo dojenček tu??????In potem se mora moj dragi oblečt ob 2 ponoči in pesa peljat na prehod da gre sr.....Ker ta pes ne lula in ne kaka za njihovo hišo,kjer je velika parcela ampak je treba gospoda vozit na sprehode.ŠE??????

če bi mel moj dec tazga psa bi oba vn pred vrata postavla, sej to je katastrofa, pa dej tega psa vn pred vrata, pa jz bi deca fentala če ne bi takoj ukrepal, pa še rotweilerja masta k so ful ljubosubni psiuser posted image   ti sam ropotat že zdej začni da bo pol miruser posted image

(odgovor članu zoja09)
  Neposredna povezava do sporočila: 2152
7.4.2009 11:15:07   
pokica_
Ojej zoja, nič ti ne zavidam tega psauser posted image  Sj, tako kot je Cveki rekla....vidva imata svoj del stanovanja in tvoj je lastnik psa. Jst, da moj ima takega psa, mu takoj zabičam,...al pes al jst in otrok! user posted image  Mislim....suženj bit enmu psu, ko se slini in copa vse okol in zasere stanovanje! Jst tega nebi prenašala, da sn s tvojim lubim, res ne.

Pa še zdaj ko si user posted image morš to vse pucat in prat in vse....jst bi dala tvojmu kar krpo v roke, naj puca ali kidne psa ven na dvorišče, red je red! user posted image  Ja pol mu bo pes očitno ves pomenil kot lastni user posted image  al kaj? user posted image  Če mu ti zdaj kot nosečka ne pomeniš en razlog več, da pes gre vn iz bajte. To je pa hudouser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
7.4.2009 11:16:49   
pokica_
No cveki, vidim da sma uskladili mnenjeuser posted image . Jst tud psa in lubija postavim vn pred vrata! Pa čeprav niso moja vrata....meje morjo bit! user posted image  

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
7.4.2009 11:16:57   
Tanja_
zmajama bom fejst stiskala pesti jutri, ampak nič skrbet, sem prepričana, da te ne bojo matral, k bojo bušija vidl.
Ja, na sobnem kolesarim, na unga se zdej ne upam, k se loh prevrnem. Ampak ful pogrešam kolesarjenje na luftu, sva lani z možem ogromno km nardila. Pa ful sva v hribe hodila, zdej je pa vse to odpadl. Sam sva že zmenjena, da bova takoj, ko bo otroček sam držu glavico kupla ruzak in v hribeuser posted image
pokica kam greš pa rodit?se mi ne da seznama iskat, da bi pogledala. In zakaj še ne veš točno katero bi vzela? A zaradi možnih zapletov?Mene drgač bolj EA mika, ker je že priznana za uporabo v porodništvu, pa na otročka nič ne vpliva, ampak misel, da bi mi zapičli iglo malo predaleč, pa v hrbtenjačo.... brrrr, me kr zmrazi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
7.4.2009 11:20:22   
FLASK_A
Zoja, te razumem zdajuser posted image Moje mnejnje je sicer drugačno (imamo psa v hiši- s to razliko, da ima samo 8kil in je kot malo večja mačkauser posted image ), ampak vsak ima pravico do svojega mišljenja.

Dlake in grda tla me ne motijo toliko kot bi me recimo motilo slinjenje psa po otroku, skakanje na posteljico, ovohavanje, spanje v isti sobi... Tega pri nas ni. Pes je pes, spada na tla, ne sme skakat po drugih in spat v posteljah. Našega Jakata smo mu dali za povohat (pleničko) takoj ko je prišel iz porodnišnice (sicer se psu lahko otrok zameri, saj čuti da ni več na prvem mestu- pol je šele lahko štala), potem pa sta imela vsak svoj prostor. Pes tla, Jaka pa košek. Zdaj se odlično razumeta. Če vidim, da je pes ful razigran (kužki pačuser posted image ), ga dam ven na balkon in tako ne more divjat okoli Jakata (to mi res ni vredu), drugače če je miren je pa lepo z nami in ponavadi spi v kotu sobe, kjer se igramo.

Tudi ko Jaka je hrano za svojo mizico, damo psa na balkon, sicer je skos zraven in mi tut ne paše. Potem pa pride lepo nazaj.

Ti pa nekaj svetujem- če nameravata vašega psa nečesa odvaditi (da ne bo več spal v vajini sobi ker pač smrdi), potem storita to že ZDAJ!!! Če bo zanj sprememba prišla PO prihodu dojenčka, bo za spremembe lahko krivil njega. Tako da pravila postavita sedaj in se jih začnita držat danes! Da ne bo kakšnih problemov v prihodnje. Ni nujno, ampak ne bo fajn, če se otrok takemu psu zameri...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
7.4.2009 11:21:58   
zoja09
Se strinjam z vami,tud jaz sem mu to rekla,ampak ta pes je tu že 9 let,jaz 3.In to je hiša njegovih tastarih in bog nedaj da rečem  kaj prek tega psa,ker pol smo na hudi bojni nogi,tako,da morm bit sam tiho,pucat in pucat.Pa če rečem mojemu kaj,mi odgovori,da je ta pes vajen bit noter in ne zunaj in da bo pes umrl.če ga na stara leta da ven.Kaj pa naj pol nardim,ko dobim tak odgovor????Nič,v rit se lahko vgriznem al pa grem od koče.
Ja moj dragi je obseden z tem psom.To bi mogle videt,ko me moj objame,se temu pesu trga od ljubosumja.Kaj šele ko se spravima user posted image user posted image user posted image hoče zraven na posteljo in krampa po postelji in se zaletava v vrata,...
Malo me je strah,da ne bi kaj naredu user posted image ko je tok ljubosumen.

Kaj naj???????

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
7.4.2009 11:23:24   
pokica_
Tanja_, bosta vse vožnje nadoknadila in sprehode tud! Mi2 boma tud kupla un sedež za kolo, ko bo že večji otrok in bomo kolesarili, šetali bomo pa že zdaj dost,..mam kengorujčka, in po 1 mes bom ga začela uporabljat.
V MS P bom rodila, razen če me kje drugje ne prime rodit. Glede na to, da grema zdaj za vikend še menda zadnjič pred porodom v posavje. Da me ne prime kje na poti al pa tam. No sj P so...je mb, ce, brežice,...user posted image  Nem se zezala, bom kr v MS rodilauser posted image . Vzela sem obe varianti, ampak 99% je da bom imela EA, tako kot ti. O EA sem že dost prebrala in se mi zdi učinkovit način lajšanja bolečin, z malo stranskimi učinki...tiste injekcije se pa čist nič ne bojim, ker vem da nič ne boli in je glih za glih, da te pičijo. Je moj lubi že tud 2x dobo injekcijo v križ, tako kot bomo me...ko je bil operiran na pruh. Raje 10 takih, kot eno Spasmexovo inj. user posted image  Do naslednje nosečnosti jih imam več kot dovolj!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
7.4.2009 11:27:55   
pokica_
Zoja, res kot pravi FLASK_A, dajta že zdaj uvedita spremembe, že tko je dovolj pozno, da začneta psa navadit na nek drug prostor, vsaj ko spi, če ne druga. Že po naravi imata psa bolj agresivne narave, saj sama opažaš, kako je ljubosumna psica,...kaj šele ko bo vidla, da ni več na prvem mestu priljubljenosti? user posted image  
S tem se sigurno ni za igrat, al kako to tvoj misli? A kr tak iz dneva v dan....da bo pač pes oboževal vajino bebicouser posted image
Nevem,...dj vsaj skopiraj malo te naše poste, ko smo tolk proti temu psu in mu sprintaj in daj za prebrat, pa mogoče mu bo dalo mislit, da je treba tudi v to smer začet razmišljat, čeprav že malo pozno.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
7.4.2009 11:28:31   
FLASK_A
Zoja, resno, ti polagam na dušo: zaropotaj danes in se od danes naprej drži pravil!!!! Lahko imaš resne probleme po prihodu dojenčka- psa je treba zdaj naučiti reda, potem bo prepozno. Briga te tašča, mož in vsi ostali- pes MORA biti vzgojen!!!!

Po mojem mnjenju je nujno to:
-da ne spi več v isti sobi kot vidva in otrok (naj ima samo en prostor za spanje)
-da ima mejo, do kje lahko hodi po hiši (upam, da imate kake stopnice, ki jih lahko ogradiš s pregrado, da nima vstopa v vajine prostore)- ali pa daj ograjice na vrata med podboje
-da ne bo skakal po tebi/otroku- to psu zelo hitro dopoveš (mislim, da se tvoj mož skakanju ne bo odrekeluser posted image )
-ko jeste, ga dajte obvezno VEN!

Če se ti zdi še kaj res nujnega, dodaj- za psa so to velike spremembe. Ampak res, čimprej začniuser posted image

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
7.4.2009 11:29:03   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Če delaš oni recept za pasje smrčke... A ni to 1 lonček in pol moke? Ker piše 1,5 moke.
Olja pa piše 1/2- to je pol lončka.

No, nevem, če te je to zanimalouser posted image

to me je zanimalo ja...hvala...sem že naredila...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
7.4.2009 11:35:21   
Tanja_
zoja to pa res ni normalno, da pes skače ko se objameta in da praska po postli, halo... To ni normalno in tako velik pes res lahko kej nardi dojenčku, sploh če je tok navezan na tvojega, pa ga bo vidu z dojenčkom, sej se mu bo utrgal. Se strinjam s flasko, sicer je že pozno, ampak vseeno, če ga misliš odvadit spat v spalnici, potem res to naredi pred porodom, ker bo sicer pes povezal, da ga omejujete odkar je dojenček. Sem v eni knjigi brala, da moraš po prihodu dojenčka sicer psa še bolj obrajtat, ko je dojenček zraven in ga takrat še bolj nagrajevat, ne pa odganjat stran v prisotnosti dojenčka. Tako pes poveže, da je pa dojenček res ena fina tvar, vsakič ko je zraven on dobi priboljšek, se igra z lastnikom, neki v tem stilu.... Midva imava tudi 6 mesecev staro višavko, ki je razvajena do onemoglosti in me kar malo skrbi, kako bo. Je pa sigurno lažje obvladat višavca kot rotveilerja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
7.4.2009 11:38:11   
FLASK_A
Mislim reva boga, sej sploh sexat ne moreta normalno, če pes divja zraven. Hudirja, tale pes res rabi vzgojo in doslednost pri vzgoji. Še tak mali pikzigmar, kot ga imamo mi, potrebuje red- kaj šele taka velika mrcinauser posted image Samo vedi pa, da boš morala morala kakšno stvar tudi sama požret. Vem, da se ti bo zdelo grozno, ampak psu boš otroka morala pokazati. Takoj, ko pridete domov. Samo za sekundo, da ga sprejme v vašo družino in potem se ga distancira. Samo plenico mu daj za povohat (seveda ko bo pes sedel/ ležal in ne skakal!) in to je to. Zaradi tega, da ga sprejme, da bo vedel, je otrok sedaj del vas.
Če bi bilo možno, bi bilo fajn, da to naredi tvoj- ampak po moje bo šlo to zelo težko, če tvoj že sedaj pusti, da pes nori od ljubosumja zraven samo če se objameta. Groza. To ne bi bilo nič potem- samo skakanje in lajanje. Brez veze. Kar ti to naredi. Če boš ti do psa striktna, se bo primerno obnašal vedno, ko boš ti v njegovi bližini. To pa že kar veliko pomeni, ane.

Oprosti, ker toliko nakladam. Samo reci, pa bom nehala. Samo vidim, da boste lahko imeli težave pa poskušam pomagat... Pa že zdaj ti gre na živce, kaj šele potem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
7.4.2009 11:40:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Zoja, resno, ti polagam na dušo: zaropotaj danes in se od danes naprej drži pravil!!!! Lahko imaš resne probleme po prihodu dojenčka- psa je treba zdaj naučiti reda, potem bo prepozno. Briga te tašča, mož in vsi ostali- pes MORA biti vzgojen!!!!

Po mojem mnjenju je nujno to:
-da ne spi več v isti sobi kot vidva in otrok (naj ima samo en prostor za spanje)
-da ima mejo, do kje lahko hodi po hiši (upam, da imate kake stopnice, ki jih lahko ogradiš s pregrado, da nima vstopa v vajine prostore)- ali pa daj ograjice na vrata med podboje
-da ne bo skakal po tebi/otroku- to psu zelo hitro dopoveš (mislim, da se tvoj mož skakanju ne bo odrekeluser posted image )
-ko jeste, ga dajte obvezno VEN!

Če se ti zdi še kaj res nujnega, dodaj- za psa so to velike spremembe. Ampak res, čimprej začniuser posted image

tako kot pravi flaška, če ne pa naj gre k tastu in tašči, če je pa tojk fajn da je v hišiuser posted image ljubosumni psi niso za user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2164
7.4.2009 11:43:40   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Se strinjam s flasko, sicer je že pozno...

Midva imava tudi 6 mesecev staro višavko, ki je razvajena do onemoglosti in me kar malo skrbi, kako bo. Je pa sigurno lažje obvladat višavca kot rotveilerja.

Važno ,da še ni PREpoznouser posted image user posted image user posted image

Manjši pes pa tut ni nič lažje obvladljiv kot večji. V smislu, da ga lažje odneseš iz prostora, kjer je- to žeuser posted image Ampak principi vzgoje in odzivi psov so povsod približno enaki. Vzgoja je vzgoja- pes mora poznati svoje meje. Sem poznala enega malega pekinezerja- ma ga ne bi imela v stanovanju ama niti pet sekund. Težak mali. Razvajen do obisti, krega se za vsako stvar. Otrok ne prenese, on je kraljuser posted image Kar nekej. In vse zaradi lastnikov, ker mu niso postavili mej. Zdaj imajo pa težave z njim. Ja, res čudno...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
7.4.2009 11:44:06   
elyy
Dobro jutro!
No jst sm pa dons kr doug spala kr do 10h,mah zvečer teško zaspim in pol zjutri nadoknadem!
Zdej morem cunje odnest ven sušit k je tok lep sonček!

zoja-Jst nevem kaj bi nardila,zard psa...res nevem!Prv smilš mi se zard tega psa...to je lahko najhujš,da je zard psa cela svinjarija doma.Mislm nepredstavljam si,kako je,če maš psa v stanovanju...pomoje skos sam pospravljaš,jst sploh jest nebi mogla noteruser posted image !
Sploh nevem kaj mislijo domači,da je mejhn beby zraven pa še pes(tok bakterij,bolezni....)nevem kaj je stvojmu tipom,da nedojeme tega...loh še kej beby nardi,če je ljubosumen tok nate!!
Jst res mislm,da se morte doma pogovort okol tega,pomoje je beby bl pomenbm k en pesuser posted image !!
Men bi se pomoje kr strgal,res bi pomoje kr v norišnici pristala,da si noseča se že tko teško sklanaš pol pa še pes pa pucanje zanjemu!!!! 
Nevem zoja jst res upam,da boste najdel kšn odgovor z domačimi kam user posted image s psom!!!!
grem cunje obest pa se slišmo**
še kej natipkite,da bom mela kej napisatuser posted image !!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
7.4.2009 11:44:29   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
tako kot pravi flaška, če ne pa naj gre k tastu in tašči, če je pa tojk fajn da je v hišiuser posted image ljubosumni psi niso za user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Se čist strinjam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
7.4.2009 11:45:29   
elyy
zoja jst se strinjam s cveko,kar je zgoraj napisala!!!

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
7.4.2009 11:48:15   
petrazg
Zoja... se pridružujem puncam, da moraš naredit red. In to danes. Postavit pravila kot ti jih je napisala Flaska in se jih potem striktno držat. Tvojmu pa tudi povedat, da se je odločil za dojenčka in da to potegne za seboj določene stvari. Da je malček na prvem mestu in tudi ti nisi čistilka za njegovega psa. Če imajo pa njegovi tako radi psa, ga naj imajo pri sebi...V tvojem primeru ne bi odstopala niti milimeter od svojega in nisem pripravljena na nobene kompromise...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
7.4.2009 11:52:15   
Tanja_
Nisem mislila, da ga je lažje vzgojit, pač pa, če npr. skoči v otroka, lažje zaščitiš otroka pred majhnim kot pred velikim psom. Ne predstavljam si, kako rotveilerja spraviš stran, če se spravi na otroka. Itak da psu postaviš meje, zato pa naša hodi v šolouser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
7.4.2009 11:54:28   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo te napadle zoja, sej vem ni fajn poslušat oz. brat naša mnenja, sam nej si tvoj dec neki zapovne rotvajlerji so tipični ljubosumneži, in če jim novi prišlek ne bo všeč mu/ ji lahko še kaj naredi! kar pa upam da do tega ne bo prišlo, z svojim se orenk pogovorta, ker ps mora it vn iz stanovanja, nujno, red mora bit pa tud če je slabuser posted image

jz nimam drugač nič proti bakterije in bacili so vse povsod sam da pa ti s slino hod vse povsod, jz vem da če bi pršla k teb na obisk bi orenk pogledala na stol če ni kaj od pasje slineuser posted image user posted image user posted image predno bi se vsedla, če bi seuser posted image
res je žalostno da si ti in vajin user posted image na zadnjem mestuuser posted image ,

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2171
7.4.2009 11:54:40   
zoja09
Punce hvala vam.Nimam komu drugemu to povedat,kot tukaj na forumu.Če povem moji mami in očetu,bosta zagnala vik in krik.Čist zaščitniško,zato ne upam govorit o tem,če povem prijateljici,mi pove isto kot ve.Saj vem,da je treba marsikaj spremenit,če pa moje prošnje pri mojem dragem nič ne zaležejo,pol se pa samo skregama in požiram,sam nevem več kak dolgo bom lahko.Tašča je pa sam hudič,dvolična oseba,tak da tud tam ne pridem nikamor.
Kljub temu,da mi moj pomeni ogromno,mi pa beby pomeni vse in če ne bo šlo,se bom pač umaknila k staršem nazaj,pa bom videla kaj bo pol nardil al mu bo še vedno pes na prvem mestu,al bo kaj spremenil,ker resnično ne morem več.Ne morem več pucat 2x na dan,ker me pol vse tok boli pa zateguje.

hvala vam za podporo še enkrat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
7.4.2009 11:59:28   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Nisem mislila, da ga je lažje vzgojit, pač pa, če npr. skoči v otroka, lažje zaščitiš otroka pred majhnim kot pred velikim psom. Ne predstavljam si, kako rotveilerja spraviš stran, če se spravi na otroka. Itak da psu postaviš meje, zato pa naša hodi v šolouser posted image

Ful fajnuser posted image Ta šola je predvsem za vaju, a si opazilauser posted image user posted image user posted image Midva z mojim sva tudi bila šolana, ko je najin hodil tjauser posted image

Drugače pa niti pod razno pes ne sme skočit v otroka. Pri nama mu je mogoče uspelo pomislit na to, iz sedečega položaja je hotel it na tačke mal bolj gor povohat, pa sem ga nadrla ko mačka- od takrat ga samo še pogledam in je prilepljen na tla. Nima da mrda- kakor mu rečeš, tako mora delat. Sej psi hitro zaštekajouser posted image Vejo pa tudi kdo ima več ali pa manj tolerance. Na mene ni šans, da zalaja za hrano. Ko mu dam, mu dam. Na mojega se pa znese da je jojuser posted image Je tak hrup, da ga moj utiša samo s tem, da mu da hrano pred gobec. Ampak to ni nobena huda reč- naj imata tako poštimano. Od glavnih stvari pa ne odstopam in je tudi moj dostikrat na "tapeti" zaradi kakšnih kiksov, ki so nesprejemljivi.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
7.4.2009 12:00:13   
Anonimen
vsi ti stojimo ob strani, sam začni ukrepat že zdaj, pa vso srečo!

(odgovor članu zoja09)
  Neposredna povezava do sporočila: 2174
7.4.2009 12:01:07   
zmajama
Zoja, mogoče bi bilo pametno, če se bo seveda tvoj strinjal s tem, da gre če je možno s psom v šolo. Moj je šolan in je kar priden, uboga pa samo mene, ki sem hodila z njim v šolo. Sicer še je mlad, komaj leto in pol star in je še ful igriv, pa še vedno skače gor če kdo pride in ga ne morem umirit. Je pa skos v stanovanju, ven gre samo na potrebo pa kak sprehod zdaj poleti, tak da svinjarije ni. Mene pa ena druga stvar muči, čeprav je že nekak navajen na otroke, pa je problem ko kje sliši, al zunaj al na televiziji, kako otrok joka, takoj začne lajat in se bojim da bo isto ko bo bebi ponoči začel jokat, bo on tak lajal da bo malega čisto zbudil. Upam da mi bo počasi uspelo ga malo umirit glede lajanja.
Drugače pa je res treba psu postavit meje, najboljše že ko še je mlad, ampak tak kot so nam v šoli povedali, noben pes ni prestar, da bi ga lahko naučil kje so meje. Psu moraš pokazat, da si ti gospodar, da si ti nad njim, ker kak bo pri eni stvari on zmagal, tak je fertig, je že nad tabo in to veselo izkorišča.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?