Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 11:21:21
|
|
|
|
mafi
|
evola spal je 30minut in povn energije. ven se mi pa spet ne da ker ga morm ponovno obleč pa še ko pomislim da ga morm nosit po stopnicah , ga bom kar mal na balkon fliknila pa nej se zrači , popoldne pa dobi še eno vozovnico z vozičkom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 11:22:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pri nas je zunaj tak lep sonček, midva morava pa notri tičat, ker ima mali hinavsko vročino (niha med 37,5 in 38) kako se pa drugače počuti a kej smrka kašlja....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 11:35:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pri nas je zunaj tak lep sonček, midva morava pa notri tičat, ker ima mali hinavsko vročino (niha med 37,5 in 38) kako se pa drugače počuti a kej smrka kašlja.... Ja, rahel vlažen kašelj Sicer kašlja zelo malo, je pa zjutraj začel.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 11:36:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pri nas je zunaj tak lep sonček, midva morava pa notri tičat, ker ima mali hinavsko vročino (niha med 37,5 in 38) JOJ, TALE VROČINA JE NAJHUJŠA! ups! če bi bla malo višja, mu jo vsaj lahko začneš zbijat, tak je treba pa sam čakat, kaj bo. Zdaj mu je vročina padla na 37,2. Je pa ves nekaj siten in utrujen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 11:42:49
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pri nas je zunaj tak lep sonček, midva morava pa notri tičat, ker ima mali hinavsko vročino (niha med 37,5 in 38) JOJ, TALE VROČINA JE NAJHUJŠA! ups! če bi bla malo višja, mu jo vsaj lahko začneš zbijat, tak je treba pa sam čakat, kaj bo. Zdaj mu je vročina padla na 37,2. Je pa ves nekaj siten in utrujen Bogi Gregi , da hitro ozdravi in da lahko gre ven na sončka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 11:44:29
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz imam pa danes delodiš, sem posteljo vstran potegnila, vse posesala, ... Sedaj pa imam odmor, ker Videk spi, pa ga nočem zbudit. Se pa bojim, da me bo potem delodiš minil, ko se bom zasedela. Grem raje ene zavese dat prat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 11:44:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pri nas je zunaj tak lep sonček, midva morava pa notri tičat, ker ima mali hinavsko vročino (niha med 37,5 in 38) JOJ, TALE VROČINA JE NAJHUJŠA! ups! če bi bla malo višja, mu jo vsaj lahko začneš zbijat, tak je treba pa sam čakat, kaj bo. Zdaj mu je vročina padla na 37,2. Je pa ves nekaj siten in utrujen Bogi Gregi , da hitro ozdravi in da lahko gre ven na sončka. in z nama na kofi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 11:45:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa danes delodiš, sem posteljo vstran potegnila, vse posesala, ... Sedaj pa imam odmor, ker Videk spi, pa ga nočem zbudit. Se pa bojim, da me bo potem delodiš minil, ko se bom zasedela. Grem raje ene zavese dat prat. kaj maš danes spet napad pridnossti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 11:46:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pri nas je zunaj tak lep sonček, midva morava pa notri tičat, ker ima mali hinavsko vročino (niha med 37,5 in 38) JOJ, TALE VROČINA JE NAJHUJŠA! ups! če bi bla malo višja, mu jo vsaj lahko začneš zbijat, tak je treba pa sam čakat, kaj bo. Zdaj mu je vročina padla na 37,2. Je pa ves nekaj siten in utrujen Bogi Gregi , da hitro ozdravi in da lahko gre ven na sončka. in z nama na kofi Joj, ko bi ti vedela, kako me vleče ven, malo sprehajat, nekam na sonček sedet, kofetkat in čvekat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 11:48:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa danes delodiš, sem posteljo vstran potegnila, vse posesala, ... Sedaj pa imam odmor, ker Videk spi, pa ga nočem zbudit. Se pa bojim, da me bo potem delodiš minil, ko se bom zasedela. Grem raje ene zavese dat prat. za pridnost. Jaz bi tudi rada marsikaj postorila, ampak mi Gregi ne dovoli. Vmes sem uspela samo obesit 2 stroja perila, eno rundo prej zložit in nič drugega. Moram posesat - mali začne vpit takoj, ko ga dam dol, moram pomit posodo - ista pesem Edino tipkam lahko (enoročno), ker mi sedi na kolenih in brca tipkovnico...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 11:49:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pri nas je zunaj tak lep sonček, midva morava pa notri tičat, ker ima mali hinavsko vročino (niha med 37,5 in 38) JOJ, TALE VROČINA JE NAJHUJŠA! ups! če bi bla malo višja, mu jo vsaj lahko začneš zbijat, tak je treba pa sam čakat, kaj bo. Zdaj mu je vročina padla na 37,2. Je pa ves nekaj siten in utrujen Bogi Gregi , da hitro ozdravi in da lahko gre ven na sončka. in z nama na kofi Joj, ko bi ti vedela, kako me vleče ven, malo sprehajat, nekam na sonček sedet, kofetkat in čvekat sam da se nam Gregi pocajta , bomo vse nadoknadil. Upam sam da bo v roku 14dneh, da ne bo spet kaj mvmest pršlo, ker jaz po šibam mal na dopust- sej veš se morm prej psihično pripravit preden grem na šiht
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 11:54:31
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa danes delodiš, sem posteljo vstran potegnila, vse posesala, ... Sedaj pa imam odmor, ker Videk spi, pa ga nočem zbudit. Se pa bojim, da me bo potem delodiš minil, ko se bom zasedela. Grem raje ene zavese dat prat. kaj maš danes spet napad pridnossti ja, to se zgodi, enkrat na mesec, potem pa kako dolgo mi je, delam ko blesava, ko pa se mi ni, pa še komaj posodo pomijem 1x na dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 11:54:34
|
|
|
|
jana81
|
dan tolk da se mal javim.. sobica dobiva počasi pravi izgled, jst sem pa crknjena kot vol. Nejc je včeri pred osmo zaspal in se zbudil ob 6.30- ravno prav za vrtec barbaw zelo lušna oblekica za vse bolančke in nespalčke pa več pa ne uspem komentirat. bom jutri ko sem prvi dan v službi, če bo čas
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 11:58:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan tolk da se mal javim.. sobica dobiva počasi pravi izgled, jst sem pa crknjena kot vol. Nejc je včeri pred osmo zaspal in se zbudil ob 6.30- ravno prav za vrtec barbaw zelo lušna oblekica za vse bolančke in nespalčke pa več pa ne uspem komentirat. bom jutri ko sem prvi dan v službi, če bo čas Nejc za spanje in sobico!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 12:02:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, za Nejca in njegove vrtčevske dosežke. Me pa prav zanima, kakšno barvo imaš no ja ,ne ravno takšno kot sem hotela, bo pa za pregurat do 20.-ga
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 12:02:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dobro jutro! Noč je bila ..................... . Spala nisem niti 5 ur. Ne vem zakaj se mora vedno meni zgodit to, da ko se vležem, se začne kalvarija. Niti oči ne zatisnem pa moram letat okrog. Ponoči sem bila tako laaaačččččnnnnnaaaaa, da sem zvezde videla, da ne omenjam bolečin v želodcu. Zdaj zjutraj sem naredila par požirkov in je želodec ok. Moje kompliciranje je obrodilo nekaj sadov. Imam oblekico, jo bom pa probala poslikat, samo ne vem, če se bo videlo kaj, ker je bela in je veliko detajlov šivano v beli. Pa zraven sem kupila jopčko, ki ni ne oranžna, ne marelična, ..... meni osebno ful lepe barve, videza da je kvačkana. Če mi bo kdaj denarnica dopuščala bom večkrat zavila v Zaro. Otroka sta kar ok. Maja že sitnari za zajtrk, Jaka pa gleda risanko za dobro jutro. Vročina je trenutno glih na spodnji meji. Bomo videli kaj bo. super za oblekico..ti kar poslikaj Glede ZARE pa :_ sploh ni tako draga, če primerjaš s H&M.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 12:02:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem se pravkar pobarvala na rjavo kr doma, ampak se ne morem navadit, tak da bom šla verjetn k frizerki po blond pramene Mojga bo pa tak kap trofla ko pride domov... Kaj te je pa pičilo? mela sem že kr fajn narastek, pa po pravici povedan zdle mi je tešk dat 50 € za frizerja (mi daje svetlo barvo plus premene), in sem rekla pa dejmo mal doma experimentirat ..zdej bom pa šla sam po bakrene al pa blond pramene. sprememba za v službo, a ne? ja recimo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 12:03:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan tolk da se mal javim.. sobica dobiva počasi pravi izgled, jst sem pa crknjena kot vol. Nejc je včeri pred osmo zaspal in se zbudil ob 6.30- ravno prav za vrtec barbaw zelo lušna oblekica za vse bolančke in nespalčke pa več pa ne uspem komentirat. bom jutri ko sem prvi dan v službi, če bo čas za Nejca v kako barvo sta mu pa prepleskala sobo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 12:04:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem se pravkar pobarvala na rjavo kr doma, ampak se ne morem navadit, tak da bom šla verjetn k frizerki po blond pramene Mojga bo pa tak kap trofla ko pride domov... Kaj te je pa pičilo? mela sem že kr fajn narastek, pa po pravici povedan zdle mi je tešk dat 50 € za frizerja (mi daje svetlo barvo plus premene), in sem rekla pa dejmo mal doma experimentirat ..zdej bom pa šla sam po bakrene al pa blond pramene. sprememba za v službo, a ne? ja recimo in kaka je bila reakcija od ko te je videl
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 12:19:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan tolk da se mal javim.. sobica dobiva počasi pravi izgled, jst sem pa crknjena kot vol. Nejc je včeri pred osmo zaspal in se zbudil ob 6.30- ravno prav za vrtec barbaw zelo lušna oblekica za vse bolančke in nespalčke pa več pa ne uspem komentirat. bom jutri ko sem prvi dan v službi, če bo čas za Nejca v kako barvo sta mu pa prepleskala sobo??? turkizno modro in zeleno
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 12:19:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem se pravkar pobarvala na rjavo kr doma, ampak se ne morem navadit, tak da bom šla verjetn k frizerki po blond pramene Mojga bo pa tak kap trofla ko pride domov... Kaj te je pa pičilo? mela sem že kr fajn narastek, pa po pravici povedan zdle mi je tešk dat 50 € za frizerja (mi daje svetlo barvo plus premene), in sem rekla pa dejmo mal doma experimentirat ..zdej bom pa šla sam po bakrene al pa blond pramene. sprememba za v službo, a ne? ja recimo in kaka je bila reakcija od ko te je videl je reku uuu sexy brunett
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 12:47:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca OKNA SO POMITA , ups velike črke. Zavese še dam prat, pa imam normo za danes. Kak je fajn, ko je babica doma, da malega ahta, jaz pa lahko vse spučem. Še boljše bi bilo, če bi si še kaj časa zase vzela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 12:47:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tilči: kako pa tvoje kilce? počasi lezejo dol.Še 4,5 kg moram dol spravit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 12:47:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pri nas je zunaj tak lep sonček, midva morava pa notri tičat, ker ima mali hinavsko vročino (niha med 37,5 in 38) Pri nas niha od 37,3 do 37,8
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 12:48:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan tolk da se mal javim.. sobica dobiva počasi pravi izgled, jst sem pa crknjena kot vol. Nejc je včeri pred osmo zaspal in se zbudil ob 6.30- ravno prav za vrtec barbaw zelo lušna oblekica za vse bolančke in nespalčke pa več pa ne uspem komentirat. bom jutri ko sem prvi dan v službi, če bo čas za Nejca v kako barvo sta mu pa prepleskala sobo??? turkizno modro in zeleno lepe barve, potem pa še kako sliko prosim
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?