Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 17:42:46
|
|
|
|
Anitka
|
Na hitro sem vse skupaj preletela, pokomentirati pa mi žal ne uspe. Na hitro naj le napišem, da je dobil moj dragi danes gips na nogo za en teden, ker se na UZ ni videlo, če je ahilova tetiva strgana zaradi vode in krvi okrog. Čez en teden pa bodo potem videli kakšna je v bistvu poškodba. Hja smola. Je pa danes naš srček dobil nov tricikel katerega sva že sprobala in je full užival na cesti Tega ima v rdeči barvi http://www.youtube.com/watch?v=s2PxREbj52E Barbaw - mala bo zelo lepa v oblačilih s fotk Za vse bubančke pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 17:44:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nina_ninaa, anketo sem že izpolnila. Tudi jaz jana81, potem jutri začneš s službo? Prijeten začetek Jana. edinaos, fajn obnova Glede hlač pa razumem, katere misliš, samo pojma nimam, kje bi jih imeli. Ponavadi so bolj elegantni kroji, bi rekla, da bi jih v Emporiumu skoraj morali imeti. Pa dolžna sem vam še poročilo z zavarovalnice: na Adriaticu v Trbovljah so res sami ljudje, kot se šika Tako gospa, ki je tam v pisarni, kot cenilec. Kapo dol, res. V nekaj minutah je bilo vse urejeno. Zelo prijazni, normalni, urejeni ljudje, s smislom za soljudi in za svoje delo Zdaj pa samo še na servisu povedo, kdaj naj avto pripeljemo in bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 19:27:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nina_ninaa, anketo sem že izpolnila. jana81, potem jutri začneš s službo? edinaos, fajn obnova Glede hlač pa razumem, katere misliš, samo pojma nimam, kje bi jih imeli. Ponavadi so bolj elegantni kroji, bi rekla, da bi jih v Emporiumu skoraj morali imeti. Pa dolžna sem vam še poročilo z zavarovalnice: na Adriaticu v Trbovljah so res sami ljudje, kot se šika Tako gospa, ki je tam v pisarni, kot cenilec. Kapo dol, res. V nekaj minutah je bilo vse urejeno. Zelo prijazni, normalni, urejeni ljudje, s smislom za soljudi in za svoje delo Zdaj pa samo še na servisu povedo, kdaj naj avto pripeljemo in bo. Edina, če si mislila hlače, ki so bolj seksi in imajo visok pas jih je imel tudi Mango v prejšnji kolekciji, zdaj pa sem videla kratke hlače za ostalo pa nisem na tekočem. Sem jih zadnjič Hijenci kazala, ker bi si jih rada kupila ko bom na stari teži.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 19:27:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, a ste videle tole: KLIK Ne govorim za Rome na splošno, ker poznam eno zelo fajn romsko družino, ampak konkretno za dotično družino Strojan: banda izkoriščevalska, brez spoštovanja do kogarkoli, država jim pa dobesedno streže in od riti drek odnaša! A to veste, da prodajajo hišo v Rojah, ki je na njih pisana? V tem primeru se moram strinjat z Jelinčičem ko je enkrat omenjal živinski vagon in odvoz v ........... Je prav, da se pomaga ljudem, ampak ne tem barabam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 19:29:36
|
|
|
|
barbaw
|
Maja je fasala pikice. Zdaj čakam ali bodo vodene koze ali 6. otroška ali kaj drugega. Jaka pa tudi že kaže znake prihajajočih pipkic. Jaz bom popiz....., ker nekdo zunaj poliva s svinjsko gnojnico ali kaj je to, ker tako smrdi....... Sem živela na kmetiji pa tega nismo nikoli počeli, tukaj pa ...... nimam besed za ta smrad. še nikoli ni tako smrdelo. Grem dat štrumfeto spat, ker bom drugače znorela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 19:33:52
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je fasala pikice. Zdaj čakam ali bodo vodene koze ali 6. otroška ali kaj drugega. Jaka pa tudi že kaže znake prihajajočih pipkic. Jaz bom popiz....., ker nekdo zunaj poliva s svinjsko gnojnico ali kaj je to, ker tako smrdi....... Sem živela na kmetiji pa tega nismo nikoli počeli, tukaj pa ...... nimam besed za ta smrad. še nikoli ni tako smrdelo. Grem dat štrumfeto spat, ker bom drugače znorela. Oooooo pikice?? Upam, da ne bo kaj hudega. Pa kako so ti kmeti butasti. Pa gnojnico lahko polivaš samo pred dežjem. Jaz sem se zadnjič na parcelo pripeljala, izstopim iz avta in me je skoraj vrglo, so gnoj vozli mimo hiše, smrdelo za umret. Sedaj pa grem pripravit vodo za kopanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 19:35:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je fasala pikice. Zdaj čakam ali bodo vodene koze ali 6. otroška ali kaj drugega. Jaka pa tudi že kaže znake prihajajočih pipkic. Jaz bom popiz....., ker nekdo zunaj poliva s svinjsko gnojnico ali kaj je to, ker tako smrdi....... Sem živela na kmetiji pa tega nismo nikoli počeli, tukaj pa ...... nimam besed za ta smrad. še nikoli ni tako smrdelo. Grem dat štrumfeto spat, ker bom drugače znorela. Oooooo pikice?? Upam, da ne bo kaj hudega. Pa kako so ti kmeti butasti. Pa gnojnico lahko polivaš samo pred dežjem. Jaz sem se zadnjič na parcelo pripeljala, izstopim iz avta in me je skoraj vrglo, so gnoj vozli mimo hiše, smrdelo za umret. Sedaj pa grem pripravit vodo za kopanje. Ma mene gnoj ne moti, ker sem ga še vedno vajena. Gnojnica pa ...... Zdaj jim bo ja vse zažgalo, ker ponavadi vozijo na travo, do sobote pa ni napovedanega dežja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 19:38:15
|
|
|
|
barbaw
|
Maja se mi joka v posteljici, Jaka pa je vmes zaspal. bo hitro konec dneva, če mi mala zaspi. Sem čisto povožena, ker sem spala manj kot 5 ur, pa še to ne v kosu. Trenutno me gor drži en energy drink.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 19:38:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je fasala pikice. Zdaj čakam ali bodo vodene koze ali 6. otroška ali kaj drugega. Jaka pa tudi že kaže znake prihajajočih pipkic. Jaz bom popiz....., ker nekdo zunaj poliva s svinjsko gnojnico ali kaj je to, ker tako smrdi....... Sem živela na kmetiji pa tega nismo nikoli počeli, tukaj pa ...... nimam besed za ta smrad. še nikoli ni tako smrdelo. Grem dat štrumfeto spat, ker bom drugače znorela. Kake pikice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 19:43:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je fasala pikice. Zdaj čakam ali bodo vodene koze ali 6. otroška ali kaj drugega. Jaka pa tudi že kaže znake prihajajočih pipkic. Jaz bom popiz....., ker nekdo zunaj poliva s svinjsko gnojnico ali kaj je to, ker tako smrdi....... Sem živela na kmetiji pa tega nismo nikoli počeli, tukaj pa ...... nimam besed za ta smrad. še nikoli ni tako smrdelo. Grem dat štrumfeto spat, ker bom drugače znorela. Kake pikice So se komaj pojavile in so trenutno samo rožnate pikice. Sem pa zjutraj videla eno na Majinem vratu, zdaj pa jih je imela po hrbtu in trebušču in ličku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 19:44:17
|
|
|
|
barbaw
|
Mi je pa uspelo. Oba spita, jaz pa tudi grem pred tv ležat po tušu in upam, da tam zaspim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 19:47:19
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, Upam, da so pikice samo prehodna zadeva in se ne bodo razvile v kaj obsežnejšega Odpočij si Anitka, kaj je tvoj pravzaprav počel, da je pokasiral tako poškodbo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 20:02:34
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Sin se doma stalno laže, kako oceno je dobil v šoli, pa se stara dva odločita kupiti napravo, ki zapiska (BIIP), če kdo pove kaj kar ni res in se jo odločita sprobat. mama: vpraša sina, kako oceno je dobil sin: pet BIIP!!! sin: no ja tri BIIP!!! sin: priznam, enko mama: da te ni sram, sama sem v šoli mela same petke BIIP!!! ata: vskoči, da bi pomagal mami - veš, ko sem jaz hodil v šolo... BIIP!!! sin: ata ti sploh nisi hodil v šolo!? ata: mulc, pazi kako se pogovarjaš z mano, jaz sem tvoj oče BIIP!!!...
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 20:13:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sin se doma stalno laže, kako oceno je dobil v šoli, pa se stara dva odločita kupiti napravo, ki zapiska (BIIP), če kdo pove kaj kar ni res in se jo odločita sprobat. mama: vpraša sina, kako oceno je dobil sin: pet BIIP!!! sin: no ja tri BIIP!!! sin: priznam, enko mama: da te ni sram, sama sem v šoli mela same petke BIIP!!! ata: vskoči, da bi pomagal mami - veš, ko sem jaz hodil v šolo... BIIP!!! sin: ata ti sploh nisi hodil v šolo!? ata: mulc, pazi kako se pogovarjaš z mano, jaz sem tvoj oče BIIP!!!... Tole sem že slišala ampak se vsakič nasmejim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 20:21:11
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz se poslavljam, ker je taka gužva. lepo spite!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 20:34:49
|
|
|
|
hijenca
|
Mi imamo tudi pikice po hrbtu oz. od trtice proti hrbtu. Kot en posip drobnih rdečih pikic. Kaj bi to bilo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 20:38:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je fasala pikice. Zdaj čakam ali bodo vodene koze ali 6. otroška ali kaj drugega. Jaka pa tudi že kaže znake prihajajočih pipkic. Ojej Jaz bom popiz....., ker nekdo zunaj poliva s svinjsko gnojnico ali kaj je to, ker tako smrdi....... Sem živela na kmetiji pa tega nismo nikoli počeli, tukaj pa ...... nimam besed za ta smrad. še nikoli ni tako smrdelo. Pri sosedih se je to dogajalo včeraj Grem dat štrumfeto spat, ker bom drugače znorela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 20:39:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, kaj je tvoj pravzaprav počel, da je pokasiral tako poškodbo? Gasilci se pripravljajo za kvalifikacije za gasilsko olimpiado in je bil na treningu v Kočevju, kjer je z nogo močno udaril v nek rov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 21:10:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, potem jutri začneš s službo? ja na žalost, no zarad denarja mi paše, drgač bi pa še bila malo doma
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 21:12:15
|
|
|
|
jana81
|
Tako sobica je pobarvana, zdej morem samo še na steno narisat velik avto in ga pobarvat, z drugo dekoracijo se je pa ati poigral-nalepke. Nejček že pridno pančka, zgleda ga vse to utrudi in potem že ob 20h zaspi barbaw in hijenca upam da ne bodo dobili kakšnoh koz..in lepo se naspita jst tud grem še pod tuš in na kavč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 21:19:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober večer Najprej za vse bolne, nenaspane, sitne, tečne, .... en koš objemčkov in pikapok Mi smo bili spet cel dan zunaj. Smo bili pri tastu in tašči, smo pospravljali drva, no so jih, midve pa sva skoraj cel dan vozičkale Drugače pa ima naša že par dni precej rdečo rito in sinoči so se ji tudi pikice naredile po ritki, tam kjer ima rdeče. Pa sem ji šla dons v lerano kupit kremo od Mustele, amapk se je prvič, ko sem jo namazala začela po kakih 5ih minutah jokat, ampak se je kar hitro pomirila. Zdej zvečer pa isto ene 5 minut po tistem, ko sem jo previla in preoblekla: DRETJE, DRETJE, DRETJE, .......in to je trajalo več kot 10 minut, sploh ni prihajala do sape, tako se je drla, tako da očitno je nekaj narobe s to kremo..... IN KAJ ZA H.U.D.I.ČA.A BI TO LAHKO BILO???????
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 21:36:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zmenive se za eno uro, potem pa bove nekako priredile njihovo spanje. Meni je všeč Del Mar, ker ni čist pri cesti (je za avtobusno postajo), ker dan pa ti odgovarja? Tega lokala pa ne poznam, pa saj ga verjetno ne bo težko najti . A bi rekle npr. v sredo, za uro pa se še zmenive? Ok, za lokal pa zaviješ na avtobusno in potem desno gor, zgoraj pa so parkingi in lokal, ne moreš zgrešit. Zdaj pa ura Ok. A rečeva ob 9.30, če pa ne bo šlo pa imam tvojo številko pa se slišive. Imaš tudi ti mojo telefonsko, a ne? Ja imam tvojo številko, glej tak se zmenive. Mi gremo z Nio ob 8.30 k zobozdravniku in upam da bomo takoj na vrsti. Do devetih te bom poklicala, če slučajno ne bi šlo skoz, če pa te ne pokličem pa sma zmenjene ob 9.30 velja? Zdaj grem iz neta, tako da če bodo kake spremembe, mi javi na sms Tak zaj pa grem v posteljo, ker sem se danes tako nadelala na vrtu, da me cel hrbet tako boli, da še sedet ne morem več. Lepo spančkajte, nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 21:39:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi je pa uspelo. Oba spita, jaz pa tudi grem pred tv ležat po tušu in upam, da tam zaspim. Lepa cifra za slovo Naša se je spet drla, ampak se je po par minutah unesla, ko jo je ata dobesedno okregal Jaz grem tud spat, ker se zaspanaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 21:41:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer Najprej za vse bolne, nenaspane, sitne, tečne, .... en koš objemčkov in pikapok Mi smo bili spet cel dan zunaj. Smo bili pri tastu in tašči, smo pospravljali drva, no so jih, midve pa sva skoraj cel dan vozičkale Drugače pa ima naša že par dni precej rdečo rito in sinoči so se ji tudi pikice naredile po ritki, tam kjer ima rdeče. Pa sem ji šla dons v lerano kupit kremo od Mustele, amapk se je prvič, ko sem jo namazala začela po kakih 5ih minutah jokat, ampak se je kar hitro pomirila. Zdej zvečer pa isto ene 5 minut po tistem, ko sem jo previla in preoblekla: DRETJE, DRETJE, DRETJE, .......in to je trajalo več kot 10 minut, sploh ni prihajala do sape, tako se je drla, tako da očitno je nekaj narobe s to kremo..... IN KAJ ZA H.U.D.I.ČA.A BI TO LAHKO BILO??????? Tudi naša se dere in kar vrešči in tudi ne vem zakaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 21:41:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zmenive se za eno uro, potem pa bove nekako priredile njihovo spanje. Meni je všeč Del Mar, ker ni čist pri cesti (je za avtobusno postajo), ker dan pa ti odgovarja? Tega lokala pa ne poznam, pa saj ga verjetno ne bo težko najti . A bi rekle npr. v sredo, za uro pa se še zmenive? Ok, za lokal pa zaviješ na avtobusno in potem desno gor, zgoraj pa so parkingi in lokal, ne moreš zgrešit. Zdaj pa ura Ok. A rečeva ob 9.30, če pa ne bo šlo pa imam tvojo številko pa se slišive. Imaš tudi ti mojo telefonsko, a ne? Ja imam tvojo številko, glej tak se zmenive. Mi gremo z Nio ob 8.30 k zobozdravniku in upam da bomo takoj na vrsti. Do devetih te bom poklicala, če slučajno ne bi šlo skoz, če pa te ne pokličem pa sma zmenjene ob 9.30 velja? Zdaj grem iz neta, tako da če bodo kake spremembe, mi javi na sms Tak zaj pa grem v posteljo, ker sem se danes tako nadelala na vrtu, da me cel hrbet tako boli, da še sedet ne morem več. Lepo spančkajte, nočko Nočko
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?