glugluglu
|
midva s Tianom sva pa danes oba zanič. Tian ima še vedno vročino 37,8, čeprav se je meni zdelo, da ima več, ker je bil tako vroč, ampak sem mu merila v ušesih in v ritki in je povsod enako kazalo. No pa, če odbijem malo, je pa še manj. Ampak ne vem, potem ga pa boli nekaj. Ponoči se je vsako uro zbujal, slabo je, slabo pije, noče dude, ma nič. No, če jutri ne bo bolje greva pa k zdravnici, da malo pogleda, da ni kakšna angina ali pa vnetje ušes. Ja k meni je pa prišla tetka, ki jo je populis privlekla iz Krvavca , potem so se pa oglasili še strici hemeroidi, tako, da ne morem niti v miru sedet, niti hodit . populis, mi je uspelo še ujeti moža včeraj, aha , metuljcek, v petek sem komaj uspela iti v Pikapolonico, ker je Tian toliko časa spal, potem sem šla pa že po Mitja. U pa hišica na morju? Se boste preselili? Questo molto costa umpalumpa, to je pa malo čudno, da za 9 mesečnika pravijo, da mora imeti dieto, pa kaj si mu že svinjsko mast dajala, pa svinjska rebrca, al kaj? Res je čudno, bolje bi bilo, da naredijo še kakšno preiskavo kot pa take ven mečejo, butli, kako pa zgleda potem dieta za dojenčka, saj že tako jedo skoraj dietno hrano. Sicer sem zadnjič dala Tianu tenstan krompir, saj je bil na olivnem olju narejen, pa čisto malo soljen, ampak vsaj nekaj kar je malo bolj pojedel. pa še tistemu krompirju sem jaz rekla, da je dietni tenstan krompir . mojcek, jaz dam kar zelenjavno HIPP ali Alete kašico, če nas ves dan ni, samo itak poje samo ene 3 žličke, ker je tisto tako zanič, pa nič ne grejem, ker pogreto pa sploh ne mara, potem pa še kakšno skuto, pa je. Je tudi že bil kakšen dan brez zelenjave.
|