SONČEK LARA
|
Lep sončen pozdrav vsem čvekam... no pa se še en delovni dan počasi končuje. Ja.loo9 govoriš o službi in recesiji in ukrepih, ne govori, pri nas so nam kar dali anekse za podpisat da nam 6 mesecev vzamejo 20% od plače, če ne podpišemo, vsi seveda, jih 5 leti na cesto. Ma kr neki. Jest podpisala ne bom, ker 20% predstavja velik del mojega dohodka in imam velik puf na banki za bajto...in res ne mislim nasedat njim, iz včeraj na danes smo čist v riti zarad krize, kr neki. Pa glede 3D, jaz sem bila v rpvi nosečnosti v Dravljah v Lj, plačala sem nekaj blizu 80€ in sedaj v to rundo ne grem, zakaj? ker so me v prvi ful prestrašili. Ja ta pregled je tko kot morfologija približno, pregled pač kjer vidiš svojga otročka v 3D obliki, sej je luštn, nič ne rečem. Nepoznana kar se tega s srčkom tiče, tudi jaz bom zdele kmal v 16. tednu in še nič ne čutim (v prvi N sem že takle čas), pa ti rečem da mi včasih iste bedarije letajo po glavi. Vsi nosečniški znaki, ji kr ni več, nobenih bolečin, čist kul se počutim in pol kr neki v glavi, kaj pa če...sam sem prepričana da je vse v najlepšem redu. Bety 11 praviš glede hemoglobina, na zadnjem pregledu sme ga imela nekaj pod 120, kar je minimum in mi je takoj prepdisala tablete, tko kot v prvi N. jemala sem jih celo nosečnost in pravijo, da se tudi s tabletki ne popravi hemoglobina kar v parih mesecih. Ti tudi jemlješ? Pravijo da so stranski učinki lahko tudi zaprtje...bog ne daj, pri meni nima kaj zapret. Tale prebava, me prav heca zadnje čase in pol sedim tam na školjki k bebava v službi si sodelavci najbrž mislijo, glej jo ta pa ma prebavo...ko bi vedeli, da sam sedim in štejem ploščice haha, malo heca. Sam res je hudič tole. INDY ja telovadba...sem bila prejšnji petek prvič. ZAKON!!!sam da vam povem, je bila ena tri teden pred rokom tam in je bila bolj vzdržljiva kot jaz. Nisem si predstavljala da nas bo tok matrala, mislim kake vaje, lih se ne vem kaj ne razlikujejo od navadnih. A ima še katera probleme s keglovimi vajami. Tam na telovadbi smo delale neke čudne vaje, in potem v tistem položaju reče, no sedaj pa stisnite...ma sploh mi ne gre, jaz se morm res skoncentrirat...no da ne dolgovezim, a vam to gre? Sontchica...kako to da tvoja G ne dela Morfologije, kaj a po novem mora imeti G kako licenco tudi za to? prvič slišim, jaz in vse ki jih poznam je MF opravljala njihova osebna ginekologinja. no tako prijeten in sončen dan želim vsem pozdravček
|