|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
6.4.2009 17:13:33   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Za tiste k kej veste o postojnski porodnišnici- a če hočeš met nadstandardno sobo pa da je partner pri tebi, a moraš to vnaprej napovedat, ali ko prideš rodit? In ali se lahko potem vmes preseliš, npr. 2. dan po porodu? Aja, pa to vem, da mora bit frej soba in če je gužva, da te dajo v čakalno vrsto.
In še to, koliko vas gre rodit z lajšanjem bolečin? Kaj ste se odločle EA ali Ultiva?

kolkr jaz vem lahko poveš ko prideš rodit pa dobiš če majo frej...vnaprej itak ne moreš povedat ker ne veš kdaj boš šla rodit...user posted image
za preselitev ne vem...
vem pa da grem jaz naravno brez vsake stvari...user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
6.4.2009 17:19:02   
Leela
Tanja, da hočeš nadstandardno sobo poveš ko rodiš. Če ni frej si v čakalni vrsti. Ko sem bila jaz je bila zelo dolga vrsta, tako da je niti ne bi dobila. da je partner pri tebi se kasneje zmeniš, mislim pa da plača. Oz po odpustu iz bolnice moraš vse poravnati in najbrž se na koncu zmeniš.

Mislim pa da je s to nadstandardno tako, da če si VIP jo hitreje dobiš (čeprav naj ne bi bilo tako-skrbijo za slavo in denar). Ko sem bila jaz vem da je bila ena zagrebčanka noter v eni in so imeli cel žur, ful naglas muzka, neki hudi avti parkirani spredaj...

za nalepke pa ne dobiš še enga otroka user posted image  (kakšen mobitel ali pa popust za atlantis...) ve kar pridno zbirajte.
V lekarni pa res ful zapraviš, vsaka stvar je vsak 5€.user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
6.4.2009 17:19:14   
Tanja_
Aja, še tole! Kako si izračunam višino porodniške? Na CSD Šiška so možnosti izračun osnove starševskega nadomestila ali izračun višine starševskega nadomestila? Katera je prava?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
6.4.2009 17:26:25   
KatMat
A KR ZMESAS VSE SKUp??

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
6.4.2009 17:26:34   
Tanja_
leela to pa pol sploh ni panike, sej v Sloveniji je že vsak VIP. Bom si malo samopromocije nardila tko k Damjan Murko al pa unadva Čepin, pa bom koj VIPuser posted image . Drgač na porodnišničnem ceniku piše, da je sobivanje partnerja 50 evrov. Kaj ti si tudi brez lajšanja bolečin rodila? Jst definitivno ne grem brez, samo zdej ne vem ali bi EA ali Ultivo. Ultiva mi je bolj kul, k je manj invazivna, samo depresija dihanja me pa malo skrbi.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
6.4.2009 17:35:37   
Leela
Tanja, jaz sem in še enkrat bom rodila s CR. Bi pa definitivno izbrala takrat EA, če ne bi imela CR. Za ultivo pa nobene ne poznam da bi jo imela. Mislim, da so tukaj v postojni precej samozavestni glede EA.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
6.4.2009 17:36:39   
Leela
butast RR

tanja, jaz sem rodila s CR. Bi pa izbrala takrat EA, če ne bi imela CR (napovedan). Za ultivo nobeno ne poznam, ki bi jo imela. So pa v postojni precej samozavestni pri uporabi EA.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
6.4.2009 17:37:01   
Leela
odgovorim naslednjilč, ker RR ven meče

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
6.4.2009 17:38:30   
AKP
Se na hitro javim. Sem se malce dopoldan potepala, zdaj pa počivam, ker mi močno zatekajo noge in me vse boli. Gospodinjska dela skoraj ne opravljam več. Skuham še, pa kaj malega pospravim, ostalo pa je že misija nemogoče. Če se preveč naprezam, dobim popadke, tako da lepo počivam. Jutri dopoldan si grem po voziček in še mi potem ostane samo baby sitter, dekica in stojalo za baldahin. Tako zdaj pa grem nazaj počivat in se še kasneje javim. 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
6.4.2009 17:40:57   
lananai
87/ 49
In še to, koliko vas gre rodit z lajšanjem bolečin? Kaj ste se odločle EA ali Ultiva?

Jst sem se odločila za EA, ampak ne vem, če jo bom dobila. Baje moraš imet v Celju srečo, da je anestezist na voljo. Upam, da zame bo. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
6.4.2009 17:41:22   
lananai
Aja, še tole! Kako si izračunam višino porodniške? Na CSD Šiška so možnosti izračun osnove starševskega nadomestila ali izračun višine starševskega nadomestila? Katera je prava?

Samo sešteješ vse plače zadnjih 12 mesecev, ki se ti štejejo (vse, za kar so bili plačani prispevki) in deliš z 12. To je to.

< Sporočilo je popravil lananai -- 6.4.2009 17:42:41 >

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
6.4.2009 17:55:00   
Anonimen
jz bla  tudi VIP skupini pol bi se lahko zmišljevala kolikor bi hotelauser posted image
taka je bla ena pred tremi leti ko sem mela prvega so ble sestre kr slabe volje k so mogle skojz okol nje skakat, boh nedej da bi bila pet minut brez sestre sej bi blo bog ve kajuser posted image  

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2037
6.4.2009 17:57:18   
Anonimen
spet ta RR, pa kaj nas dol mečejouser posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2038
6.4.2009 17:58:28   
Leela
butast RR potem je pa vse objavil user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
6.4.2009 18:01:26   
zoja10
ej tiste nalepke sestra gor lima da tud druge sestre vedo da je lastnica MK tečka....user posted image user posted image user posted image  

mene je pa primlo sonce po nogah....la la la....user posted image

cveki dans si tud ti bolj na izi...? majo cunje in vilede dopust?user posted image user posted image
tako se to delauser posted image  počitek....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
6.4.2009 18:04:03   
zoja10
vn me meče....hudič RRuser posted image

nalepkice na MK pomenijo da je njena lastnica tečka, tko si sestre dajejo znake katere nosečke so sitne user posted image user posted image  joke....

me je primlo sonce po nogah...

cveka a danes majo vilede in cunje pr tebi dopust? HB...tko se dela...kr naj se mal odpočijejo....pa ti tud...user posted image  
jsz tud nč ne kurim danes...jihaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
6.4.2009 18:05:15   
zoja10
kaj se ta rr z mene norčuje........P****.****556776&%/(&/(&/(..........*****

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
6.4.2009 18:25:00   
Anonimen
no a zdej dela, matr ta RR user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2043
6.4.2009 18:28:09   
Anonimen
ja zoja10 majo dopust cujne ker mi je možek zjutraj spucal, pa bolj moram počivat ker mi neki trebuh otrdvva na vsake toliko mam ful trdega tako da ni hecevuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2044
6.4.2009 18:32:45   
zoja10
cveka sej prou, kr nej mož puca...ti se pa lepo ahti...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
6.4.2009 18:33:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

cveka sej prou, kr nej mož puca...ti se pa lepo ahti...user posted image

sej se sam me zdej spet vse boli k sva bla z malim mal zuni, k ni nobenga blo domauser posted image tako da spet sam ležimuser posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2046
6.4.2009 18:34:54   
Anonimen
pa kaj nas majo zanorca al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2047
6.4.2009 18:35:43   
Dudica1
evo bla v trgovini nakupla vse za pecivo zdaj samo še čakam flasko da mi pove kakšna mleta čokolada...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
6.4.2009 18:36:30   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 6.4.2009 18:37:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
6.4.2009 18:39:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image

nimaš kejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?