|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
6.4.2009 16:45:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

eo vprašanje... zdej k sem bla v P mi je na MK nalepila eno zeleno nalepko... tako k so v trgovini cene gor... kajje to fora... full mi je grdo, pa moti me.,... a ma to kakšen pomen al lahko to odlepim dol?? še nikol pr nobeni nisem vidla te nalepke

men so jo tud zadnjič nalimal, pa nimam pojma zakajuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2001
6.4.2009 16:46:10   
Dudica1

eo vprašanje... zdej k sem bla v P mi je na MK nalepila eno zeleno nalepko... tako k so v trgovini cene gor... kajje to fora... full mi je grdo, pa moti me.,... a ma to kakšen pomen al lahko to odlepim dol?? še nikol pr nobeni nisem vidla te nalepke

jaz sem to danes vidla so mele gor vse tiste k so ble za v sprejemno in potem porodno...kaj več pa ne vem...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
6.4.2009 16:46:58   
Leela
kaj pa če je ta nalepka za kakšen popust user posted image . Zbereš tri in dobiš nekaj. Zdaj lahko že v lekarni zbiraš nalepke.

Drugače pa jih tudi jaz še nisem vidla.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
6.4.2009 16:47:21   
KatMat
hehehe jest mam tud uno nalepko gor hehehe

cveke...gre kera šetkat??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
6.4.2009 16:48:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz sem to danes vidla so mele gor vse tiste k so ble za v sprejemno in potem porodno...kaj več pa ne vem...

mogoče majo pa sestre med seboj, da vejo že po tem da jim ni treba preveč bratuser posted image boh ve bom jz mal v četrtek zasliševala sestre k bom že doluser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2005
6.4.2009 16:49:10   
Blueeyes

pr men za hrbtenico piše v 23t 3/7 cela, 32t 1/7 GTT al pa OTT (ne vem kaj je ta kraca), zdej za 35z 5/7 pa piše RI 0.55... pa kdo bi zastopu te podatke user posted image  user posted image  user posted image

kaj a ma moja bejba tko velko glavo in trebuh ???

MA SEJ NE VEM KOK SE DA SPLOH TO PRIMERJAT...pomoje bi mogle met točno enako tednov da bi se dal kej bolj točno...tako pa jaz tud nč ne zastopim...vglavno da je vse vredi

in kaj ta ott pomeni...ti veš...user posted image

sanja se mi ne.. najbrž če bi blo še kej narobe, bi povedala.. he he, tko da predvidevam pa da je vse cool...

a mislite da k te enkrat sprejmejo v P, da ti to gor nalepijo.. tko da majo one kakšno informacijo, da smo že bile pri njih, da mamo že kakšno kartoteko odprto al pa kej??

leela dobra fora... zbereš 3 nalepke... hm... dobiš pa poleg svojega otroka še enga al kaj user posted image  user posted image  user posted image  

to pa nisem vedla da so točke tud za lekarno.. jz mam samo eno kartico k se zbirajo za ugodnosti od lekarne... zdej neki novga user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
6.4.2009 16:49:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

kaj pa če je ta nalepka za kakšen popust user posted image . Zbereš tri in dobiš nekaj. Zdaj lahko že v lekarni zbiraš nalepke.

Drugače pa jih tudi jaz še nisem vidla.

mogočeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
6.4.2009 16:50:20   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

hehehe jest mam tud uno nalepko gor hehehe

cveke...gre kera šetkat??

jz bi šla z veseljem.... sam morm zdej mojga počakat da kosilo naredim za njega... pol pa pospravt in pol je že noč....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
6.4.2009 16:51:41   
Anonimen
pa kaj se bojo zmisenliuser posted image a celo v lekarni dobiš popusteuser posted image

verjetno so te nalepke zato da se sestre med seboj sporazumevajo, zakaj si tamuser posted image ne vem no bom pa v četrtek vprašalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2009
6.4.2009 16:52:26   
Dudica1
a sm mela jaz mal povišan prtisk če sm mela: 123/80...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
6.4.2009 16:55:32   
Anonimen

a sm mela jaz mal povišan prtisk če sm mela: 123/80...user posted image

niti pod razno povišan pritisk je nad 135/ 85 kar je toliko ali manj je super ti maš enkratnegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2011
6.4.2009 16:56:03   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

pa kaj se bojo zmisenliuser posted image a celo v lekarni dobiš popusteuser posted image

verjetno so te nalepke zato da se sestre med seboj sporazumevajo, zakaj si tamuser posted image ne vem no bom pa v četrtek vprašalauser posted image

http://www.lekarna-lj.si/si/kartica-zvestobe_3/kartica-zvestobe-lekarna-ljubljana/kaj-je-kartica-zvestobe

si grem zdejle še jz pritisk zmert... da vim če sm še živa user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
6.4.2009 16:57:30   
Anonimen

http://www.lekarna-lj.si/si/kartica-zvestobe_3/kartica-zvestobe-lekarna-ljubljana/kaj-je-kartica-zvestobe

si grem zdejle še jz pritisk zmert... da vim če sm še živa user posted image  user posted image

zanimivouser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2013
6.4.2009 16:57:43   
Blueeyes
evo moj pritisk zdejle  ... 87/ 49/ 95... še sm živa user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
6.4.2009 16:58:53   
Blueeyes

zanimivouser posted image

ja men je zanč podturila una v lekarni k sem si šla glih vitamine iskat, pa kremo bepanthen, pa sem pol spolnila... je rekla da mi bo zdej v nosečnosti prov pršlo user posted image  user posted image  bomo vidl al je le še ena kartica več

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
6.4.2009 16:59:00   
Dudica1
ma ne ker mam zmeraj idealnega tam 120/60...zdaj je pa tak

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
6.4.2009 17:00:52   
elyy
Men je nazadnje pisala v 20 tednu te podatke v matrinsko knjižico,tko da je brezveze,da dajem te podatke,k se nemorte nč stem pomagat,mogoče bo pa zdej kej bolj podrobno...bomo vidl..
zdej grem pa picco delat k bo moj hmau doma**

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
6.4.2009 17:04:25   
Dudica1
ooo pico bi pa tud jaz...

ne ne jaz bom zdej delala un recept od flaske ...pa če bi mi lahko povedala k piše v receptu 8-12 žlic mlete čokolade...a to une v prahu al kere...user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
6.4.2009 17:04:30   
KatMat

evo moj pritisk zdejle  ... 87/ 49/ 95... še sm živa user posted image  user posted image

PA KAJ SI NAPISALA SVOJE MERE IZ LETA 92??

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
6.4.2009 17:05:13   
KatMat
A FLASKA JE ZE OBJAVILA KAKO SE SPECE TISTO PECIVO??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
6.4.2009 17:05:48   
Blueeyes

PA KAJ SI NAPISALA SVOJE MERE IZ LETA 92??

to bi ble mere edin s kakšnega leta 89... he he user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
6.4.2009 17:06:23   
Blueeyes

A FLASKA JE ZE OBJAVILA KAKO SE SPECE TISTO PECIVO??

to sem pa tud jz očitno spregledala

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
6.4.2009 17:07:38   
Dudica1
evo

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2271

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
6.4.2009 17:09:00   
Blueeyes

evo

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2271

thanx ponovno

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
6.4.2009 17:10:10   
Tanja_
Za tiste k kej veste o postojnski porodnišnici- a če hočeš met nadstandardno sobo pa da je partner pri tebi, a moraš to vnaprej napovedat, ali ko prideš rodit? In ali se lahko potem vmes preseliš, npr. 2. dan po porodu? Aja, pa to vem, da mora bit frej soba in če je gužva, da te dajo v čakalno vrsto.
In še to, koliko vas gre rodit z lajšanjem bolečin? Kaj ste se odločle EA ali Ultiva?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?