Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 15:59:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
zdej se bomo pa še mi vozičkarice kmalu začele menit...
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 6.4.2009 16:01:34 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:00:47
|
|
|
|
Blueeyes
|
1. AKP 123 cm 2. krempelček 118 cm 3. KatMat 115 cm 4. mani2 114 cm 5. leela, Cveka30 113 cm 6. petra a, Blueeyes 111 cm 7. Lalica1 110 cm 8. Biba Maja, petraz, k.tja, maja1488 108 cm 9. zmajama, meduzica, ttmmbb 107 cm 10. mayflower, Oliveoyl 106 cm 11. elyy, 105 cm 12. Chiara82, andrejka 104 cm 13. peneja 103 cm 14. christiana21, pokica_ 102 cm 15. dito, dudica1, copka 100 cm 16. ledenka, vanilla 99 cm 17. lunica77, HM84, lake 98 cm 18. mary12 97 cm 19. U_SURDI, palacinka,BarbyD 96 cm 20. lananai 95 cm 21. Hanaja, zoja09 94 cm 22. Masi 88 cm 23. Tanja_ 82 cm
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:05:01
|
|
|
|
lake
|
Sm se pa povzpela po lestivici obsega trebuha . Dons je tok lepo, sedim na ležalniku na sončku v kratkih rokavih. Je treba izkoristit. Čez en mesec bo še voziček zravn . Dons bomo mel pa za kosilo pire krompir, špinačo, pa hrenovke. Sam kaj k bo moj zihr pršu šele ob ene šestih domov.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:07:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: psaša Dan. Jutri imam pregled v porodnišnici, prej moram pa dati kri v Leonišču. Cveka koliko časa traja, da daš kri in pa dobiš rezultate? Da vem koliko prej moram v LJ. najprej dudica čestitke za pregled a viš da je vse o.k. ja odvisno, če je gužva tud pol ure čakaš in več jz sem enkrat čakala celo uro in pol za izvide , drugač pa je normalno tam do 15 minut, če daš samo kri, ali vodo, če pa daš uboje pa mal več, jz bi si kr celo uro vzela fore, k je kr gužva ponavadi v leonišču jz si vedno vzamem pol ure fore, sam če mam v leonišču pregled k moje G. nikol ni pred 10h tako da če bi gledala na uro grem vedno čez tisto uro ki sem naročena zdej k pa greš v P. pa bi si jz vzela kr celo uro fore sploh če boš mela še ctg no prejšen teden v ponedeljek je bla tud ful gužva tako da v LJ: P. ni za hodit v ponedeljek, tako da nikar rojevat v pon.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:11:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no prejšen teden v ponedeljek je bla tud ful gužva tako da v LJ: P. ni za hodit v ponedeljek, tako da nikar rojevat v pon. v petek k sem bla jz je bla v P ena sama punca k je bla pol tud z mano na ctg-ju... drgač sem pa samevala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:14:01
|
|
|
|
Anonimen
|
midva s sinkom sva bla tud zdej dve uri in pol zunaj, pa me je neki začelo dušit in sva šla not, tako da zdaj k ležim je bolje, se mi zdi prov čudno to k sem čist brez sape tako da bova zdej kr not bla pol bova šla pa še za kakšno urco vn, če bom bolje, drugač pa jutr spet
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no prejšen teden v ponedeljek je bla tud ful gužva tako da v LJ: P. ni za hodit v ponedeljek, tako da nikar rojevat v pon. v petek k sem bla jz je bla v P ena sama punca k je bla pol tud z mano na ctg-ju... drgač sem pa samevala no bo treba it v P. bolj konc tedna
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:15:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 midva s sinkom sva bla tud zdej dve uri in pol zunaj, pa me je neki začelo dušit in sva šla not, tako da zdaj k ležim je bolje, se mi zdi prov čudno to k sem čist brez sape tako da bova zdej kr not bla pol bova šla pa še za kakšno urco vn, če bom bolje, drugač pa jutr spet ti se spočij.. sej boš mela jutr tud lep dan, tko da se boš lahko sončla vzuni.. baje bo jutri do 23 stopinj... pa to je že pravo poletje
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 6.4.2009 16:16:27 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:17:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no prejšen teden v ponedeljek je bla tud ful gužva tako da v LJ: P. ni za hodit v ponedeljek, tako da nikar rojevat v pon. v petek k sem bla jz je bla v P ena sama punca k je bla pol tud z mano na ctg-ju... drgač sem pa samevala no bo treba it v P. bolj konc tedna jp, rojevajte konec tedna, ampak ne za vikend... takrat je spet gužva
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:20:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no prejšen teden v ponedeljek je bla tud ful gužva tako da v LJ: P. ni za hodit v ponedeljek, tako da nikar rojevat v pon. v petek k sem bla jz je bla v P ena sama punca k je bla pol tud z mano na ctg-ju... drgač sem pa samevala no bo treba it v P. bolj konc tedna jp, rojevajte konec tedna, ampak ne za vikend... takrat je spet gužva sred., čet., ali petek tej dnevi so za rojevanje drugi ne
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:21:57
|
|
|
|
elyy
|
No jst sm bla pridna in sm spucala pečico pa stanovanje se kar sveti!Moj bo pršou kmau dam tko d bom picco nardila neki čist uizi..... Dons nism šla nč skor ven k kr mau piha,tko da si bom jutr čas uzela bom šla mogoče regrat naberat! pokica:Kar se tiče letneg dopusta,če bo z beybijem vse ok,nameravava it na morje sam bova šla k bo še mejčkn rajš na slovensko obalo....se neupava it km daleč...bova šla nekam k je še zraven bazen...men je ful všeč v bernardinu(pa vse maš tko blizu) lohka greš povsod,nevem bova še vidla! blueeyes:ooooo ful maš dober trebušček!pr men je popek čist uzuni,kr včasih mislm,da bo poču....pa mam še 7 tednov do poroda ,tko da si sploh neprestavljam kakšen bo....čist bogi! mayflower:nimaš bit kej jezna zard CR,sej bo...(mene kolegice sprašujejo,če me je kej strah poroda.....sam me nč ni...se sploh stem ne obremenjujem....že tko me je soseda napsiherala prej,da mi se je trebuh spustu dol in,da nj računam,da bom rodila prej....je kr rekla drug tedn***sm si misla "dej poberse " raj počivaj,kokr pa da bo kej prej,sploh pa če je CTG pokazu popadke**
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:23:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no prejšen teden v ponedeljek je bla tud ful gužva tako da v LJ: P. ni za hodit v ponedeljek, tako da nikar rojevat v pon. v petek k sem bla jz je bla v P ena sama punca k je bla pol tud z mano na ctg-ju... drgač sem pa samevala no bo treba it v P. bolj konc tedna jp, rojevajte konec tedna, ampak ne za vikend... takrat je spet gužva sred., čet., ali petek tej dnevi so za rojevanje drugi ne jp, se strinjam... ostale dneve rajš noge skup držte... se vam bo bolj obrestovalo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:23:40
|
|
|
|
Leela
|
pa ne za polno luno rojevat . Drugače pa je v PO glih taka gužva kot v LJ. Blueeyes si zelo lušna nosečka. kar se tiče gradbeništva pa bomo pri nas v wc-ju menjali ploščice pa, ko sva hodila okoli jih gledat me je vse minilo tako je to drago. Drugače pa imam v kopalnici tuš, za banjo ni placa. Imela bi pa še eno majhno bajno, glih zaradi tamalga, namakala se pa ne bi, mogoče občasno. Pri velikih banjah pa mi je škoda toliko velik vode ponucat. mayflower, glede CR ne poslušaj nadomestne G. Važno je kaj ti bo tvoj G napisal na napotnico. Meni je moj G rekel, da bo CR, sem pa prepričana da kakšen drug bi mi rekel da ne bo. Sem pa govorila z različnimi splošnimi zdravniki in vsak ima drugačno mnenje.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:24:08
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy blueeyes:ooooo ful maš dober trebušček!pr men je popek čist uzuni,kr včasih mislm,da bo poču....pa mam še 7 tednov do poroda ,tko da si sploh neprestavljam kakšen bo....čist bogi! ma jz ga mam tko dobro polovico vzuni... pa mi je čist cool... najrajš ga pa sploh ne bi mela vzuni
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:27:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Blueeyes si zelo lušna nosečka. kar se tiče gradbeništva pa bomo pri nas v wc-ju menjali ploščice pa, ko sva hodila okoli jih gledat me je vse minilo tako je to drago. Drugače pa imam v kopalnici tuš, za banjo ni placa. Imela bi pa še eno majhno bajno, glih zaradi tamalga, namakala se pa ne bi, mogoče občasno. Pri velikih banjah pa mi je škoda toliko velik vode ponucat. se strinjam glede banje... večje banje - več vode... problem je pri nas še to, da še ni kanalizacija uštimana, tko da se greznica polni... in da bi se polet oba oz zdej vsi 3 kopali, pol lahko praznemo greznico vsak teden al pa 2 da niti ne omenim da pride eno praznjenje za cca 7 m3 okol 120€... sicer pa tud mi nimamo placa za banjo... zaenkrat je tuš čist dovolj... če bomo pa kdaj rabil, bomo pa takrat preuredili vse...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:27:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem samo posodo pomit, pa pridem nazaj... pridno čvekajte da bom mela kej za napisat pol
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:29:39
|
|
|
|
Anonimen
|
smo ble polet preveč dejavne zdej je pa v P. gužva
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:31:46
|
|
|
|
Anonimen
|
mah sej banja je bolj za mulce da se lahko igrajo, zame pa za občasno da bi se lahko kdaj namakala k bi mi poasal
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:33:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dudica sicer ni čist v 36t, je pa 35t 5/7... je pa to s tega UZ k sem ga mela v petek v P.. pa daj še ti svoje sporoči da primerjam GV=83 HC=309 AC=327 FL=70 HRBTENICA= RI 0,55 POSTELJICA= spredaj gr. II/III PLODOVNICA=10 VODILNI PLODOV DEL=glavični no še moji podatki: 36t 3/7 GV: 92 HC: 306 AC: 320 FL: 72 HRBTENICA: OT...al kaj ne vem POSTELJICA: zadaj PLODOVNICA: primerna VODILNI PLODON DEL: glavični EDIN TO K PIŠE PR HRBTENICI NE RAZUMEM...IN PRI PRVEM PIŠE GLIH TAKO...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:33:51
|
|
|
|
elyy
|
Pr men je popek čist uzuni...vsak dan se mi zdi hujš ,mau preberam strani pa vidm,da hodte v P. na preglede...pr ns je tko vse uredijo v ZD(če dam vodo pa kri pridm drugi dan zjutraj in pol pokličem spet drug dan za izvide)jst mislm,da od 5 mesca nism dala kri,skos sam vodo dam...pomoje bom zdej v četrtek tud CTG mela...sej komi čakam!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:34:51
|
|
|
|
Anonimen
|
se mi ful dopade k mi ni treba kurt že cel dan bom šele pol kasneje zakurla tojk da bomo mel za vodo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:36:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jz pa nimam popka zuni sem mela prej preveč podloge
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:41:24
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dudica sicer ni čist v 36t, je pa 35t 5/7... je pa to s tega UZ k sem ga mela v petek v P.. pa daj še ti svoje sporoči da primerjam GV=83 HC=309 AC=327 FL=70 HRBTENICA= RI 0,55 POSTELJICA= spredaj gr. II/III PLODOVNICA=10 VODILNI PLODOV DEL=glavični no še moji podatki: 36t 3/7 GV: 92 HC: 306 AC: 320 FL: 72 HRBTENICA: OT...al kaj ne vem POSTELJICA: zadaj PLODOVNICA: primerna VODILNI PLODON DEL: glavični EDIN TO K PIŠE PR HRBTENICI NE RAZUMEM...IN PRI PRVEM PIŠE GLIH TAKO... pr men za hrbtenico piše v 23t 3/7 cela, 32t 1/7 GTT al pa OTT (ne vem kaj je ta kraca), zdej za 35z 5/7 pa piše RI 0.55... pa kdo bi zastopu te podatke kaj a ma moja bejba tko velko glavo in trebuh ???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:42:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
eo vprašanje... zdej k sem bla v P mi je na MK nalepila eno zeleno nalepko... tako k so v trgovini cene gor... kajje to fora... full mi je grdo, pa moti me.,... a ma to kakšen pomen al lahko to odlepim dol?? še nikol pr nobeni nisem vidla te nalepke
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 16:44:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes pr men za hrbtenico piše v 23t 3/7 cela, 32t 1/7 GTT al pa OTT (ne vem kaj je ta kraca), zdej za 35z 5/7 pa piše RI 0.55... pa kdo bi zastopu te podatke kaj a ma moja bejba tko velko glavo in trebuh ??? MA SEJ NE VEM KOK SE DA SPLOH TO PRIMERJAT...pomoje bi mogle met točno enako tednov da bi se dal kej bolj točno...tako pa jaz tud nč ne zastopim...vglavno da je vse vredi in kaj ta ott pomeni...ti veš...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?