|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
6.4.2009 15:59:32   
Blueeyes
zdej se bomo pa še mi vozičkarice kmalu začele menit... user posted image  user posted image  user posted image        

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 6.4.2009 16:01:34 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
6.4.2009 16:00:47   
Blueeyes
       user posted image

1.     AKP                                                                               123 cm
2.     krempelček                                                                   118 cm
3.     KatMat                                                                          115 cm

4.     mani2                                                                           114 cm
5.     leela, Cveka30                                                              113 cm
6.     petra a, Blueeyes                                                         111 cm
7.     Lalica1                                                                          110 cm

8.     Biba Maja, petraz, k.tja, maja1488                              108 cm
9.     zmajama, meduzica, ttmmbb                                       107 cm
10.   mayflower, Oliveoyl                                                      106 cm
11.   elyy,                                                                             105 cm
12.   Chiara82, andrejka                                                      104 cm
13.   peneja                                                                         103 cm
14.   christiana21, pokica_                                                   102 cm
15.   dito, dudica1, copka                                                     100 cm
16.   ledenka, vanilla                                                              99 cm
17.   lunica77, HM84, lake                                                      98 cm
18.   mary12                                                                           97 cm
19.   U_SURDI, palacinka,BarbyD                                            96 cm
20.   lananai                                                                           95 cm

21.   Hanaja, zoja09                                                               94 cm  
22.   Masi                                                                                88 cm
23.   Tanja_                                                                            82 cm

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
6.4.2009 16:05:01   
lake
Sm se pa povzpela po lestivici obsega trebuhauser posted image .  Dons je tok lepo, sedim na ležalniku na sončku v kratkih rokavih. Je treba izkoristit. Čez en mesec bo še voziček zravn user posted image .

Dons bomo mel pa za kosilo pire krompir, špinačo, pa hrenovke. Sam kaj k bo moj zihr pršu šele ob ene šestih domov.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
6.4.2009 16:07:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Dan. Jutri imam pregled v porodnišnici, prej moram pa dati kri v Leonišču.
Cveka koliko časa traja, da daš kri in pa dobiš rezultate? Da vem koliko prej moram v LJ.

najprej dudica čestitke za pregled a viš da je vse o.k.user posted image user posted image user posted image user posted image

ja odvisno, če je gužva tud pol ure čakaš in več jz sem enkrat čakala celo uro in pol za izvideuser posted image , drugač pa je normalno tam do 15 minut, če daš samo kri, ali vodo, če pa daš uboje pa mal več, jz bi si kr celo uro vzela fore, k je kr gužva ponavadi v leoniščuuser posted image
jz si vedno vzamem pol ure fore, sam če mam v leonišču pregled k moje G. nikol  ni pred 10h tako da če bi gledala na uro grem vedno čez tisto uro ki sem naročenauser posted image
zdej k pa greš v P. pa bi si jz vzela kr celo uro fore sploh če boš mela še ctguser posted image

no prejšen teden v ponedeljek je bla tud ful gužva tako da v LJ: P. ni za hodit v ponedeljek, tako da nikar rojevat v pon.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1979
6.4.2009 16:11:26   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no prejšen teden v ponedeljek je bla tud ful gužva tako da v LJ: P. ni za hodit v ponedeljek, tako da nikar rojevat v pon.user posted image user posted image user posted image user posted image

v petek k sem bla jz je bla v P ena sama punca k je bla pol tud z mano na ctg-ju... drgač sem pa samevala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
6.4.2009 16:14:01   
Anonimen
midva s sinkom sva bla tud zdej dve uri in pol zunaj, pa me je neki začelo dušituser posted image in sva šla not, tako da zdaj k ležim je bolje, se mi zdi prov čudno to k sem čist brez sapeuser posted image

tako da bova zdej kr not bla pol bova šla pa še za kakšno urco vn, če bom bolje, drugač pa jutr spetuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
6.4.2009 16:15:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

v petek k sem bla jz je bla v P ena sama punca k je bla pol tud z mano na ctg-ju... drgač sem pa samevala

no bo treba it v P. bolj konc tednauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1982
6.4.2009 16:15:57   
Blueeyes

midva s sinkom sva bla tud zdej dve uri in pol zunaj, pa me je neki začelo dušituser posted image in sva šla not, tako da zdaj k ležim je bolje, se mi zdi prov čudno to k sem čist brez sapeuser posted image

tako da bova zdej kr not bla pol bova šla pa še za kakšno urco vn, če bom bolje, drugač pa jutr spetuser posted image

ti se spočij.. sej boš mela jutr tud lep dan, tko da se boš lahko sončla vzuni.. baje bo jutri do 23 stopinj... pa to je že pravo poletje user posted image  user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 6.4.2009 16:16:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
6.4.2009 16:17:01   
Blueeyes

jp, rojevajte konec tedna, ampak ne za vikend... takrat je spet gužva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
6.4.2009 16:20:21   
Anonimen

sred., čet., ali petek tej dnevi so za rojevanje drugi neuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1985
6.4.2009 16:21:57   
elyy
No jst sm bla pridna in sm spucala pečico pa stanovanje se kar sveti!Moj bo pršou kmau dam tko d bom picco nardila neki čist uizi.....
Dons nism šla nč skor ven k kr mau piha,tko da si bom jutr čas uzela bom šla mogoče regrat naberat!

pokica:Kar se tiče letneg dopusta,če bo z beybijem vse ok,nameravava it na morje sam bova šla k bo še mejčkn rajš na slovensko obalo....se neupava it km daleč...bova šla nekam k je še zraven bazen...men je ful všeč v bernardinu(pa vse maš tko blizu) lohka greš povsod,nevem bova še vidla!

blueeyes:ooooo ful maš dober trebušček!pr men je popek čist uzuni,kr včasih mislm,da bo poču....pa mam še 7 tednov do poroda ,tko da si sploh neprestavljam kakšen bo....čist bogi! user posted image
mayflower:nimaš bit kej jezna zard CR,sej bo...(mene kolegice sprašujejo,če me je kej strah poroda.....sam me nč ni...se sploh stem ne obremenjujem....že tko me je soseda napsiherala prej,da mi se je trebuh spustu dol in,da nj računam,da bom rodila prej....je kr rekla drug tedn***sm si misla "dej poberse "user posted image  
raj počivaj,kokr pa da bo kej prej,sploh pa če je CTG pokazu popadke**

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
6.4.2009 16:23:09   
Blueeyes

sred., čet., ali petek tej dnevi so za rojevanje drugi neuser posted image

jp, se strinjam... ostale dneve rajš noge skup držte... se vam bo bolj obrestovalo user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
6.4.2009 16:23:40   
Leela
pa ne za polno luno rojevat user posted image . Drugače pa je v PO glih taka gužva kot v LJ.

Blueeyes si zelo lušna nosečka.
kar se tiče gradbeništva pa bomo pri nas v wc-ju menjali ploščice pa, ko sva hodila okoli jih gledat me je vse minilo tako je to drago. Drugače pa imam v kopalnici tuš, za banjo ni placa. Imela bi pa še eno majhno bajno, glih zaradi tamalga, namakala se pa ne bi, mogoče občasno. Pri velikih banjah pa mi je škoda toliko velik vode ponucat.

mayflower, glede CR ne poslušaj nadomestne G. Važno je kaj ti bo tvoj G napisal na napotnico. Meni je moj G rekel, da bo CR, sem pa prepričana da kakšen drug bi mi rekel da ne bo. Sem pa govorila z različnimi splošnimi zdravniki in vsak ima drugačno mnenje.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
6.4.2009 16:24:08   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

blueeyes:ooooo ful maš dober trebušček!pr men je popek čist uzuni,kr včasih mislm,da bo poču....pa mam še 7 tednov do poroda ,tko da si sploh neprestavljam kakšen bo....čist bogi! user posted image

ma jz ga mam tko dobro polovico vzuni... pa mi je čist cool... najrajš ga pa sploh ne bi mela vzuni user posted image  

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
6.4.2009 16:27:05   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Leela
Blueeyes si zelo lušna nosečka.
kar se tiče gradbeništva pa bomo pri nas v wc-ju menjali ploščice pa, ko sva hodila okoli jih gledat me je vse minilo tako je to drago. Drugače pa imam v kopalnici tuš, za banjo ni placa. Imela bi pa še eno majhno bajno, glih zaradi tamalga, namakala se pa ne bi, mogoče občasno. Pri velikih banjah pa mi je škoda toliko velik vode ponucat.

se strinjam glede banje... večje banje - več vode... problem je pri nas še to, da še ni kanalizacija uštimana, tko da se greznica polni... in da bi se polet oba oz zdej vsi 3 kopali, pol lahko praznemo greznico vsak teden al pa 2 user posted image  da niti ne omenim da pride eno praznjenje za cca 7 m3 okol 120€... sicer pa tud mi nimamo placa za banjo... zaenkrat je tuš čist dovolj... če bomo pa kdaj rabil, bomo pa takrat preuredili vse...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
6.4.2009 16:27:53   
Blueeyes
grem samo posodo pomit, pa pridem nazaj... pridno čvekajte da bom mela kej za napisat pol user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
6.4.2009 16:29:39   
Anonimen
smo ble polet preveč dejavne zdej je pa v P. gužvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
6.4.2009 16:31:46   
Anonimen
mah sej banja je bolj za mulce da se lahko igrajo, zame pa za občasno da bi se lahko kdaj namakala k bi mi poasaluser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1993
6.4.2009 16:33:39   
Dudica1

dudica sicer ni čist v 36t, je pa 35t 5/7... je pa to s tega UZ k sem ga mela v petek v P.. pa daj še ti svoje sporoči da primerjam
GV=83
HC=309
AC=327
FL=70
HRBTENICA= RI 0,55
POSTELJICA= spredaj gr. II/III
PLODOVNICA=10
VODILNI PLODOV DEL=glavični

no še moji podatki:
36t 3/7

GV: 92
HC: 306
AC: 320
FL: 72
HRBTENICA: OT...al kaj ne vem
POSTELJICA: zadaj
PLODOVNICA: primerna
VODILNI PLODON DEL: glavični

EDIN TO K PIŠE PR HRBTENICI NE RAZUMEM...IN PRI PRVEM PIŠE GLIH TAKO...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
6.4.2009 16:33:51   
elyy
Pr men je popek čist uzuni...vsak dan se mi zdi hujšuser posted image ,mau preberam strani pa vidm,da hodte v P. na preglede...pr ns je tko vse uredijo v ZD(če dam vodo pa kri pridm drugi dan zjutraj in pol pokličem spet drug dan za izvide)jst mislm,da od 5 mesca nism dala kri,skos sam vodo dam...pomoje bom zdej v četrtek tud CTG mela...sej komi čakam!!  

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
6.4.2009 16:34:51   
Anonimen
se mi ful dopade k mi ni treba kurt že cel danuser posted image bom šele pol kasneje zakurla tojk da bomo mel za vodouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1996
6.4.2009 16:36:58   
Anonimen
jz pa nimam popka zuni sem mela prej preveč podlogeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1997
6.4.2009 16:41:24   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

dudica sicer ni čist v 36t, je pa 35t 5/7... je pa to s tega UZ k sem ga mela v petek v P.. pa daj še ti svoje sporoči da primerjam
GV=83
HC=309
AC=327
FL=70
HRBTENICA= RI 0,55
POSTELJICA= spredaj gr. II/III
PLODOVNICA=10
VODILNI PLODOV DEL=glavični

no še moji podatki:
36t 3/7

GV: 92
HC: 306
AC: 320
FL: 72
HRBTENICA: OT...al kaj ne vem
POSTELJICA: zadaj
PLODOVNICA: primerna
VODILNI PLODON DEL: glavični

EDIN TO K PIŠE PR HRBTENICI NE RAZUMEM...IN PRI PRVEM PIŠE GLIH TAKO...user posted image

pr men za hrbtenico piše v 23t 3/7 cela, 32t 1/7 GTT al pa OTT (ne vem kaj je ta kraca), zdej za 35z 5/7 pa piše RI 0.55... pa kdo bi zastopu te podatke user posted image  user posted image  user posted image

kaj a ma moja bejba tko velko glavo in trebuh ???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
6.4.2009 16:42:44   
Blueeyes
eo vprašanje... zdej k sem bla v P mi je na MK nalepila eno zeleno nalepko... tako k so v trgovini cene gor... kajje to fora... full mi je grdo, pa moti me.,... a ma to kakšen pomen al lahko to odlepim dol?? še nikol pr nobeni nisem vidla te nalepke

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
6.4.2009 16:44:56   
Dudica1

pr men za hrbtenico piše v 23t 3/7 cela, 32t 1/7 GTT al pa OTT (ne vem kaj je ta kraca), zdej za 35z 5/7 pa piše RI 0.55... pa kdo bi zastopu te podatke user posted image  user posted image  user posted image

kaj a ma moja bejba tko velko glavo in trebuh ???

MA SEJ NE VEM KOK SE DA SPLOH TO PRIMERJAT...pomoje bi mogle met točno enako tednov da bi se dal kej bolj točno...tako pa jaz tud nč ne zastopim...vglavno da je vse vredi

in kaj ta ott pomeni...ti veš...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?