Peli
|
Ojla! Žaži hvala za slikce! Sm pogledala le začetek in lepo to da se dela reklamo za Slovenijo. Teh zasebnih sporočil, pa tud jest zdej sploh več ne opazm, mislm da je blo prej velik bolj pregledn. Mi smo dobr. Prejšni vikend smo bli v Topolšici, smo se šli mal spočit, potem pa smo imel kr pestro. Urban je imel vnete učke, tko da ko je pihal nismo bli dost zunej, ko pa smo bli, pa sm imela skritga kot kšnga mjhnga dojenčka. Danes smo sami, mož prpravla drva, jest pa sm na kosilu imela atija in sestro, k jima je mami ušla v Planico. Aljaž je kr priden, z vmesnimi izpadi, me pa kr mal skrbi, se mi zdi da je vedno bolj podoben sestri (po obnašanju), močno upam da se bo še mal spremenu. Vedno bolj se tud sprašujem, če mu mogoče delam škodo s tem da ga še ne dam v vrtec...??? Samo mi je res težko, saj vsak drug teden delam popoldan in me ni od 13h do 23h. Ta teden mava psihologa, bomo vidl kako bo tam, upam da bo sploh hotu sodelovat. Drug teden mava pa še kontrolo v razvojni, upam da bo tam vse OK, ga pa mal prpravlam - tako da ga sedaj skupaj z Urbanom vozim na fizeoterapijo, da se vsaj fizeoterapevtke navad, da mogoče ne bo tolk zadržan na kontroli. Zadnje čase kar utihne če je v bližini kakšen neznanec, noče spregovorit niti besede, kaj šele da bi naredil, kaj kar hoče kdo drug, ne vem kaj mu je je vidt vs prestrašen. Moti me tudi to da nikomur ne upa nč rečt - če bi rad kaj pogledal, kaj dobil... Močno upam da je to samo obdobje Urban pa se mi zdi da je kar mimogrede zrasel, še vem ne kdaj , je navihan da je kaj, se pa z Aljažem veselo kregata in pulita za igrače. Največji praznik pri nas doma pa je zvečer ko je na vrsti kopanje - seveda se mora tud Aljaž kopat, če se Urban (tuširanje je kot kazen ), tako lepo oba skupaj čofotata po banjici, da ne govorim v poplavi, ki pri tem nastane... Katjaandraž - kako pa kaj vaše spanje - se je uneslo? Ste se že navadl, da ste brez atija? - ga maladva ful pogrešata? žaži - kako pa gre vama? beti - uživate pr tvojih? Kej smučate? Doooolgo se nam že ni javla mateja82 - kje siiiiii??? Želim vam lep preostanek vikenda!
|