katjandraž
|
Evo me! Lepo, da mislite name, prav paše ! No, mi smo že od prejšnje nedelje v hiši , že en teden brez očija , vsak večer pa se borimo s spanjem. Odkar je S. šel, spita oba v Anini postelji, čeprav Andraž že zdavnaj ima svoj jogi. Andraž spi normalno, kot je bilo mišljeno, Ana pa je obrnjena za 180 stopinj. Andraža zdajle 2 noči ni bilo, ker je šel z mojima v toplice in je Ana še vedno spala narobe obrnjena v postelji. Seveda je 2 dni nazaj sredi noči čmoknila s postelje, tako da sva šli včeraj kupit ograjico. Hiša še zdaj ni do konca pospravljena, v garaži so še vedno škatle, vendar le še prazne, ki jih bo jutri vzela sestra in ene 3 polne, ki so za v klet. Imam pa v kleti celo štalo, od par večjih stvari, ki čakajo kosovni odvoz, milijon čevljev, ker imam gor (pre)majhno omarico za čevlje, pa še keramične ploščice, plinsko bombo ipd. Zdaj bom dala po 2 stenah delat lesene regale za škatle, ena stena bo za omaro za čevlje in pa za kaj večjega prislonit, na eni bo imel pa ponk(g)-nimam pojma, kako se reče, skratka plac za kaj delat. Za Žaži ne vem, če je že sama, jutri grejo na Kosovo še zadnji vojaki, tako da lahko da se ravnokar v Savinjski močno trese ali pa je samop pridna in se uči. A, ja, moram povedat, da je bila naša dama danes na randiju. Jo je Gal povabil gledat Sapramiško. Potem ju je Urša peljala še z gondolo na Grad, kasneje smo se vsi dobili še v McDonaldsu. Pred Kolosejem je tudi en vrtiljak ina avtočki in naša baba je zagnala tako histerijo, ko je bilo treba stran, da je bilo joj. Potem sem pa še njen avtosedež premontirala nazaj v svoj avto, to je bila šele štala. Gospodična je hotela namreč domov z Galom in Uršo. Komaj sva jo obe z Uršo spravili v sedež, drla se je kot zmaj, pa cela trda je bila, midve in pa tudi Andraž smo pa zraven umirali od smeha. Po mojem je folk okrog mislu, da smo jo ugrabili. No, zdaj sem se pa razpisala. Grem pred TV zlagat perilo, potem pa pod tuš in spat. Kolikor jaz poznam otroka, me bosta zjutraj kmalu zbudila. Lep vikend vsem!
|