|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
6.4.2009 10:27:34   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

jjasna 85 - ni mi dalo mira pa sem šla gledat zanazaj ,pa si se res zmotla smo ti čestitale pogledaj pod temo za 90 dni nazaj in si pod temo jjasna dala pa te je gor mama_milchy tak da draga moja nismo te pozabile,prej bi lahko rekla da bi se to pri meni lahko zgodilo ko še takrat nismo tja davale objav.A si sedaj pomirjena.

jauser posted image user posted image user posted image
sej se mi je zdelo, da me nebi kar pozable... sej zato mi je blo tolko hudo... ma zdej sem okuser posted image hvala tiuser posted image user posted image user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 601
6.4.2009 11:45:46   
lili82
Punce, kaj vzamete medse še eno sicer aprilčico, kateri pa je njen zaklad na svet privekal 21.3.? Imate še kaj prostora?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 602
6.4.2009 11:53:45   
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

aja punce, pri katerem mesecu boste imeli krst za vaše user posted image (če ga boste imeli)??

Mi bomo imeli krst če se bo le dalo morem še v cerkev 14.06 ker ima ati od Lii tudi rojstni dan pa si močno želi tegauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 603
6.4.2009 11:58:45   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: cita

aja punce, pri katerem mesecu boste imeli krst za vaše user posted image (če ga boste imeli)??

Mi bomo imeli krst če se bo le dalo morem še v cerkev 14.06 ker ima ati od Lii tudi rojstni dan pa si močno želi tegauser posted image user posted image user posted image

Mi ga bomo tudi imeli junija, preden gremo na morje, če ne bomo šli že kaj prej.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 604
6.4.2009 11:58:58   
Lolita23
Živjo!!!

Vidim, da vse uživate v lepem vremenu, mi pa tudi, končno!!!

Šivi so končno zdravi, pa sem tudi jaz bolj v gibanju in uživanju.Včeraj smo pekli faflje zunaj njami.

Mala končno lepše spi, le čez dan je kar budna dosti.

Se še slišimo

18.3.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 605
6.4.2009 12:15:14   
buksi
Pozdravljene!
da se vam malo oglasim, ker drugač eni časa.
me imamo posvetovalnico 22. 4. , ravno tako pregled za kolke.
Sicer pa je Mala zmanjela dan za noč, tako da imamo bolj malo spanja.
A ima še katera podoben problem: Jaz si izčrpavam mleko in a imam zelo malo, tako da moram vedno dodati še Aptamil. Mislim, da je mleka vedno manj. ko si ga pred obrokom izčrpam ga je tam okoli 60 ml.  in to iz obeh dojk. Na prsi je ne dajem več, ker se mi je zdelo, da se samo muči in potem je bila samo nemirna. Zato si najprej izčrpam in ji potem dam popiti pač kolikor lih je mleka in nato dodatek.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 606
6.4.2009 12:29:50   
user posted image user posted image No evo pa še moji dve punci od včeraj slikceuser posted image user posted image

user posted image

Na tej slikci pa bilo kdo jo je vido je reko joj kk je lep fantekuser posted image user posted image

user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 607
6.4.2009 12:50:44   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Js sm šla pa malo na forum RODILI SMO.. pač sm si rekla, da bom šla pogledat kdo mi je veselo ploskal (user posted image ) ko sem rodila.. in razočarana ugotovila, da nikjer ne piše, da sem rodila.. je možno, da prow nobena ni napisala sporočila??user posted image user posted image user posted image

a ti misliš, da smo pozable???

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=3839192&mpage=1

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 608
6.4.2009 13:52:44   
Najaa

Čestitke za prvo mesečno obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

SPPS Marcel  user posted image user posted image user posted image

DALI  Etien     user posted image user posted image user posted image

MEDIUHEC   Matevž  user posted image user posted image user posted image                  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 609
6.4.2009 13:53:03   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tak, jaz sem še doma. Danes sem imela pregled, CTG kaže super, sam nobenih popadkov - ampak to itak vem, ker jih čez dan še nisem imela, tu pa tam me kak ponoči preseneti. Delali so mi UZ, plodovnice je še dovolj, user posted image  je očitno zeloooooo fajn tam kot je.user posted image  V sredo, 8.4. imam spet pregled, če do sobote 11.4. ne bo nič, sem 14 dni čez rok in mi sprožijo porod. Marčevka pa takauser posted image user posted image user posted image  bom sredi aprila rodilauser posted image user posted image

končno lučno na koncz tunela. user posted image

držim pesti, da te prej zvije.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 610
6.4.2009 13:54:50   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Punce, kaj vzamete medse še eno sicer aprilčico, kateri pa je njen zaklad na svet privekal 21.3.? Imate še kaj prostora?

Z veseljem. Te bom dala na seznam. Daj sporoči še mere in ime tvojega zakladka. user posted image

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 611
6.4.2009 13:59:31   
Najaa
cita, kaj ti nisi mogla spat, da si ponoči likala?? user posted image user posted image  Škoda, ko me nisi počakala, mi smo imeli dežurstvo od 4-6h. user posted image
Luštni sta tvoji dve. Pa kaki fantek neki! V tej starosti tud če je cela roza, ljudje sprašujejo, katerega spola je. user posted image
Moja ima košaro na vozičku modro in flis ima moder, tak da je tud fantek. user posted image

Nika je imela danes krst kar se tiče trgovin. Sva morali it v mullerja po plenice in ostalo robo. Pa ji ni bilo preveč všeč, ker je tako zelo vroče in se je že v avtu cela prešvicala.
Popoldan ima pa zmenek z gospodičem Leonom. user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 612
6.4.2009 14:06:04   
_andreja_
buksi ja jaz imam problem z izčrpavanjem, in imam srečo da mi ga ni treba črpat, ker si ga ne morem, oz. moje dojke so lahko polne pa če si hočem s črpalko izčrpat mi nič ne teče... to sem že pri prvem ugotovila, in v P ko smo imeli na voljo vago mi je mali zadnje dan iz ene dojke pojedel 100 ml ker smo ga stehtale prej in potem... medtem ko mi pred podojem ni hotelo tečt ...

krst ja mi ga bomo dali ampak se moreva še pogovorit z mojim kdaj verjetno julija ali pa avgusta imamo pa vsako drugo nedeljo v mesecu krst... je tudi odvisno kdaj se bo naš mali malce odvadil bit skozi na dojki da ga bom lahko za urco in pol pustila doma... čeprav računam da bi takrat že moral malce  ritma imet

punce a že katera kaj razmišlja o hujšanju?? joj jz imam zdej toliko preveč kr od obeh porodov jih imam za dt dol 26 kg jaooo... no če sem iskrena skoraj vse kg so od prve nosečnosti... bo treba počasi po dilah pospravt (besede mojega dragega, user posted image  še dobr da imam dve uhi user posted image  )

user posted image

< Sporočilo je popravil _andreja_ -- 6.4.2009 14:08:40 >

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 613
6.4.2009 14:12:37   
_andreja_
tole sta naša dva lumpa(slika ni ravno boh vem kaj, ampak o.k.)... bom eno lepo slikico dala od Gala da jo boste lahko prlimale zraven...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 614
6.4.2009 14:16:37   
spps
ojla

tulipan je poslala sms:
Drage moje marčevke,tudi midva sva  končno dočakala svojo zamudnico : princeska LIA,3780g,51,5cm,je privekala danes ob 11.43.sedem ur sva predihovala popadke,ponosna starša  Tomaž in Lili(TULIPAN)

iskrene čestitkeeeeeeee

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 615
6.4.2009 14:21:04   
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

cita, kaj ti nisi mogla spat, da si ponoči likala?? user posted image user posted image  Škoda, ko me nisi počakala, mi smo imeli dežurstvo od 4-6h. user posted image
Luštni sta tvoji dve. Pa kaki fantek neki! V tej starosti tud če je cela roza, ljudje sprašujejo, katerega spola je. user posted image
Moja ima košaro na vozičku modro in flis ima moder, tak da je tud fantek. user posted image

Nika je imela danes krst kar se tiče trgovin. Sva morali it v mullerja po plenice in ostalo robo. Pa ji ni bilo preveč všeč, ker je tako zelo vroče in se je že v avtu cela prešvicala.
Popoldan ima pa zmenek z gospodičem Leonom. user posted image user posted image

Lia se je zbudila ob 01:30 sem ji dala jest pa mi je blo vroče ko sto user posted image ...pa sem jo nahranla dala nazaj spat k atiju mami pa v dnevno balkon odprla in se odločla da bom likalauser posted image user posted image user posted image ...sej sem še neki bluzila če se ne motim ob 04 na netuuser posted image user posted image user posted image ...joj joj jz pa sem res taprava ko da sem čist spočita pa likam ponoč ampak je bilo pa tak fajn zjutraj ko sem sam v omaro zložlauser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma ja sej veš nekateri so pač brihtni in ko vidijo da je modrega kaj pravijo ja ja to fa je fant jz pa v smeh imamo punčko v modremuser posted image user posted image user posted image ...

Čestitke za prvi nakupovalni krstuser posted image user posted image user posted image

Pa seveda prijeten zmenek z Leonomuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 616
6.4.2009 14:22:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla

tulipan je poslala sms:
Drage moje marčevke,tudi midva sva  končno dočakala svojo zamudnico : princeska LIA,3780g,51,5cm,je privekala danes ob 11.43.sedem ur sva predihovala popadke,ponosna starša  Tomaž in Lili(TULIPAN)

iskrene čestitkeeeeeeee
bravo,bravo pa si jo dočakala!! user posted image user posted image user posted image

No, pa imamo še eno Lio user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 617
6.4.2009 14:23:51   
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla

tulipan je poslala sms:

iskrene čestitkeeeeeeee

Čestitke in seveda sedaj pa veliko cartanjauser posted image user posted image user posted image še ena Lia rojena šestegauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 618
6.4.2009 14:24:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Čestitke za prvo mesečno obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

SPPS Marcel  user posted image user posted image user posted image

DALI  Etien     user posted image user posted image user posted image

MEDIUHEC   Matevž  user posted image user posted image user posted image                  

user posted image user posted image user posted image
vse najboljše user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 619
6.4.2009 14:25:29   
Tasa kako kaj???ste že ble na sočnku???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 620
6.4.2009 14:28:11   
tasa_m
glede modre barve oblačil pri punčki: meni je znano to. Sem jo zadnjič hodla v vrtev vpisovat in je imela modro-belo  jopo in modri sp. del trenerke in ROZA kapico in vsak kateri je šel mimo je vpr. koliko je ta fantek star, kak je mali?! user posted image  En čas mi je bilo še zanimivo odg. pol pa mi je presedlo in sem v "grdem" tonu odg.: Ta punčka je stara 5 tednov! Hallo, koda mora bit vse al roza ali modro.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 621
6.4.2009 14:29:01   
tasa_m

Vredu hvala. Ja sma že bile 2,5 urce zunaj. Zdaj sem kosilo nardila zdaj pa se napapcam (no jem zraven rač. da sem vsaj malo na RR) pol pa gasa ven. Je brezvetrje in moramo izkoristit.
Pa vidve??

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 622
6.4.2009 14:32:34   

Vredu hvala. Ja sma že bile 2,5 urce zunaj. Zdaj sem kosilo nardila zdaj pa se napapcam (no jem zraven rač. da sem vsaj malo na RR) pol pa gasa ven. Je brezvetrje in moramo izkoristit.
Pa vidve??

Midva z mojim sva se zdele najedla se oblečemo in šibamo ven na luft je fulll lepo imam že cel dan odprt balkon je fulll toplo...

BRAVO ZA SONČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 623
6.4.2009 14:41:37   
tasa_m

Pa vidve??

Midva z mojim sva se zdele najedla se oblečemo in šibamo ven na luft je fulll lepo imam že cel dan odprt balkon je fulll toplo...

BRAVO ZA SONČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image
jeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 624
6.4.2009 14:46:01   
mediuhec
dobrodošla aprilčica!

hvala za čestitke ob obmesečnici našega malega:-)

krst: mi še študiramo, načeloma bi, imamo pa težave s sorodniki- vsiljevanje botra, hm ja so eni tečni!

buksi- črpanje: jaz si tudi črpam. sem že slišala, da če si samo črpaš, da vir postopoma ugasne. jaz si črpam po tem, ko ga dam na zizo- dokler se mu da, je pa po tem vidno utrujen. šele potem črpanje, dobim pa na zizo (če je visel gor) skoraj nič, na drugi kjer ni bilo podoja pa med 30-60, tudi 65 je že bilo. črpam 4x dnevno. poleg tega dodajam, saj mi uspe načrpat samo polovico dnevne potrebe malega.
kakšno črpalko pa imaš. meni na ročno ni preveč šlo, z električno je več efekta.

o, eni tamali pa majo že zmenke!

hujšanje: ee, bo treba, samo ne še zdaj ko še dojimo, da mi ne izgine še to malo mleka kar ga imam. imam pa sedaj 1 mesec po porodu večji trebuh, čeprav ne jem ful, sladkarij pa sploh ne (prej pa ful). čudno kajne. trebuh je kot da sem spet noseča?%&#$
od teh ubogih sprehodov ne bom mogla shujšat, za dlje ven it je pa tud problem, ker mali je na skor 2 ure, včasih še manj.

lp

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?