|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
6.4.2009 14:48:13   
Grahec
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

glede modre barve oblačil pri punčki: meni je znano to. Sem jo zadnjič hodla v vrtev vpisovat in je imela modro-belo  jopo in modri sp. del trenerke in ROZA kapico in vsak kateri je šel mimo je vpr. koliko je ta fantek star, kak je mali?! user posted image  En čas mi je bilo še zanimivo odg. pol pa mi je presedlo in sem v "grdem" tonu odg.: Ta punčka je stara 5 tednov! Hallo, koda mora bit vse al roza ali modro.

Ojla, kako mi je znano to user posted image user posted image user posted image
Če je mala oblečena v belo ali rumeno je takoj fantek, še bolj je bilo danes  hecno ko sem šla po kruh v vaško trgovinco hecno, sem jo imela kar v slingu, pa je sling take zelene (bolj vojaške) barve in mi reče ena gospa, koliko je star vaš fantek, Lucija je bila pa v roza jopici in z roza kapico. Potem, ko jo je hotela še ena znanka trgovka videt in sem ji jo celo dala v naročjeuser posted image  pa je tista teta od prej še komentira kak je zdaj čudno, ko vojaško zeleno nosijo tudi punčke, ker je žametne hlačke Lucija pa res imela zelene. Še čudno, da ni rekla še: "Pa v culah jih okoli noste, kot včasih cigani." user posted image user posted image user posted image  

Meni je pa res še najbolj lepo če malo pokombiniram, da ima kak kos roza kak pa moder, siv ali zelen.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 626
6.4.2009 14:57:43   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec
Ojla, kako mi je znano to user posted image user posted image user posted image
Če je mala oblečena v belo ali rumeno je takoj fantek, še bolj je bilo danes  hecno ko sem šla po kruh v vaško trgovinco hecno, sem jo imela kar v slingu, pa je sling take zelene (bolj vojaške) barve in mi reče ena gospa, koliko je star vaš fantek, Lucija je bila pa v roza jopici in z roza kapico. Potem, ko jo je hotela še ena znanka trgovka videt in sem ji jo celo dala v naročjeuser posted image  pa je tista teta od prej še komentira kak je zdaj čudno, ko vojaško zeleno nosijo tudi punčke, ker je žametne hlačke Lucija pa res imela zelene. Še čudno, da ni rekla še: "Pa v culah jih okoli noste, kot včasih cigani." user posted image user posted image user posted image  

Meni je pa res še najbolj lepo če malo pokombiniram, da ima kak kos roza kak pa moder, siv ali zelen.
user posted image user posted image user posted image kak si me nasmejala z to izjavo! user posted image

Ma mi pa imamo še moder-rdeč voziček in je avtomatsko fantek user posted image . Sem zadnjič bila v Lenartu pri mojih in me je soseda (katera mi je dala ob rojtvu Roza copatke za Lijo) vprašala kje imam sina? Pa jo pogledamin rečem, da imam hčerko pa mi reče: ja, zakaj pa imaš pol moder voziček. user posted image me je nasadila takrat. In seveda še 3-je so mi tist dan rekli da imam fantka zato ker imamo moder voz user posted image . Ker je to res odločilnega pomena kakšne barve so voziček in oblačila user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 627
6.4.2009 15:21:19   
lili82
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Punce, kaj vzamete medse še eno sicer aprilčico, kateri pa je njen zaklad na svet privekal 21.3.? Imate še kaj prostora?

Z veseljem. Te bom dala na seznam. Daj sporoči še mere in ime tvojega zakladka. user posted image

Ime mu je Saša, rodil se je velik 51,5 cm, težek 3.530 g. Pa še slikica:

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 628
6.4.2009 15:57:11   
mama_milchy
Drage moje marčevke, tudi midva sva končno dočakala svojo zamudnico; princeska z 3780gr in 51,5cm je privekala danes 6.4. ob 11.43. Imenuje se Lia. Sedem ur sva predihavala popadke ponosna starša;
Tomaž in Tulipan - pozdravček vsem.....

Draga Tulipan iskrene čestitke za malo zamudnico user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 629
6.4.2009 16:19:14   
trezika
DanDan!
Kako kaj? Mi smo super! user posted image user posted image  Zaenkrat se še bolj redko oglašam kr imava atija končno na dopustu in se seveda veselo cartamo... tk da je bolj malo časa za računalnik... Včeraj smo bli na prvem sprehodu user posted image user posted image user posted image  Drugače je pa Maruša ful pridna pupa... ponoči spimo, ponavadi od devetih do kakšnih 4, se najeva pa spimo dalje... saj trkam po lesu vsak dan, da bi tako ostalouser posted image user posted image
Upam, da ste ve in vaši otročki vreduuser posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 630
6.4.2009 16:33:16   
spps
no,da se vam malo javim,prej nisem uspela drugega napisat,kot sporočilo od tulipanuser posted image
ma malega mi zvija,se mi zdi,da vsak dan boljuser posted image  danes sem sept kot en zombi,ker se nisem naspalauser posted image user posted image user posted image uf,kolk še bo takšnih nočiuser posted image user posted image user posted image

se vidi,da 6let nazaj male ni tak matralo,kot našega Marcelauser posted image user posted image user posted image pa tud enmal starejša sem,se pa že tud poznauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 631
6.4.2009 16:54:34   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: spps

no,da se vam malo javim,prej nisem uspela drugega napisat,kot sporočilo od tulipanuser posted image
ma malega mi zvija,se mi zdi,da vsak dan boljuser posted image  danes sem sept kot en zombi,ker se nisem naspalauser posted image user posted image user posted image uf,kolk še bo takšnih nočiuser posted image user posted image user posted image

se vidi,da 6let nazaj male ni tak matralo,kot našega Marcelauser posted image user posted image user posted image pa tud enmal starejša sem,se pa že tud poznauser posted image user posted image

smo kr obe napisale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 632
6.4.2009 16:57:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

smo kr obe napisale user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image men je Pupa posredovala sms,ker si ne pride do compa,tud men je glih komaj uspelouser posted image user posted image user posted image
boljš,da je dvakrat napisano kot pa nobenkratuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 633
6.4.2009 17:42:07   
Oj,

mi smo tud bli zdele zunaj in je bila naša dans v bolj zeleno oblečena in smo šli k mojemu v službo mislim eni prijatejici ki dela tam in gre ena mimo pa reče joj kk je lep fantek pol pa odprem ji jopico pa reče aja pupa je...sem rekla ja ja pupa je a ni videtuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mah folk mal za luno pa isto kot vi Tasa mi imamo pa čist modri voziček pa vsak misli da je fant ampak jih kr lepo povem da ni nujno da bi imel rdeč voziček če je punčkauser posted image user posted image user posted image

Spps upam da Marcela čim prej neha črvičit boščekuser posted image user posted image ...res pa je da se vidi sva starejši a neuser posted image user posted image user posted image ...

Pa dobrodošlica lili82user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 634
6.4.2009 18:33:53   
Nina00

ojla

tulipan je poslala sms:
Drage moje marčevke,tudi midva sva  končno dočakala svojo zamudnico : princeska LIA,3780g,51,5cm,je privekala danes ob 11.43.sedem ur sva predihovala popadke,ponosna starša  Tomaž in Lili(TULIPAN)

iskrene čestitkeeeeeeee

ČESTITKE user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 635
6.4.2009 18:40:04   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Čestitke za prvo mesečno obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

SPPS Marcel  user posted image user posted image user posted image

DALI  Etien     user posted image user posted image user posted image

MEDIUHEC   Matevž  user posted image user posted image user posted image                  

user posted image user posted image user posted image
vse najboljše user posted image user posted image  user posted image

Se pridružujem user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 636
6.4.2009 18:43:15   
Nina00
Pozdravljene!
Mi počasi vspostavljamo ritem. Danes je prišel patronažni in ga stehtal. V treh dneh je Brin pridobil 100g, kar je baje ok.
Sicer pa poskušam čim več počivat. Trenutno sta ta velika fanta zunaj, tako da šibam počivat user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 637
6.4.2009 19:31:14   
MalaČebelica
Ojla vsem!

Mi se tudi malo javljamo na raport. Računalnik nam v zadnjih dneh bolj malo pride pod roke user posted image user posted image user posted image

Drugače pa se imamo fajn. Nekega strašnega ritma spanja še nimamo, pa upamo, da bo kmalu. No, saj naša mala pupa spi kar ok večinoma. Skoraj vedno spi tam od enih ponoči do treh. Pa pol se najemo in spimo do jutra. Čez dan pa kak kdaj - včasih več včasih manj - večinoma so kritični večeri. Ko bi samo jedla pa spi vmes glih slabo urco al pa pol urce pa pol spet znova. Potem poje ravno za enega črvička pa malo pančka pa spet hoče jest. Včasih to traja od kakih šestih do enajstih, včasih pa do enih ponoči... Včasih pa ful lepo spi na tri urce že od večera naprej. Pa saj ni še niti tri tedne. Se bomo že navadili na nek ritem. Upam, da čim prej preden bom jaz kot zombi user posted image user posted image user posted image

Kdaj ste pa ve začele s temi izhodi - sprehodi? Naša patronažna je kar staromodna in mi je komaj v petek dovolila izhod za pet minut na balkon. Pa je mala že bla 14 dni stara. Ma mi smo kar v petek že bli skoraj 20 minut pa v soboto in včeraj pa že skoraj tričetrt ure. Pa če pa je popoldne sonček na balkonu in je ista temperatura kot v stanovanju. Danes pa smo že šli na kratek obisk k tastu in tašči. Saj živita čisto blizu pa smo se kar z avtom zapeljali, ne še z vozičkom. Jutri pa mamo v planu že malo vozičkat vsaj kake pol ure. Kaj mislite, da ma kaj za bit, če smo začeli kar konkretno, ne pa pet minut pa pol deset ipd.?

Jaz sem še dolžna porodno zgodbo. Ampak ne vem, če še koga sploh to zanima user posted image Zdaj so bolj druge teme v ospredju... Bom mogoče enkrat drugič kaj več o tem napisala.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 638
6.4.2009 19:32:45   
MalaČebelica

aja punce, pri katerem mesecu boste imeli krst za vaše user posted image (če ga boste imeli)??

Mi bomo imeli krst če se bo le dalo morem še v cerkev 14.06 ker ima ati od Lii tudi rojstni dan pa si močno želi tegauser posted image user posted image user posted image

midva sma se tudi nekje pogovarjala, da bi bla Klara vsaj ene tri mesce stara pa tam do pol leta. torej nekje poleti verjetno. pa da bi se pol dalo kar zunaj kaki piknik naredit za vse, ker imamo kar nekaj sorodnikov, ki jih je potrebno povabit...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 639
6.4.2009 19:34:06   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

aja punce, pri katerem mesecu boste imeli krst za vaše user posted image (če ga boste imeli)??

Mi bomo imeli krst če se bo le dalo morem še v cerkev 14.06 ker ima ati od Lii tudi rojstni dan pa si močno želi tegauser posted image user posted image user posted image

Mi ga bomo tudi imeli junija, preden gremo na morje, če ne bomo šli že kaj prej.user posted image

ma mi smo se nekaj pogovarjali, da bi že po prvomajskih praznikih šli. kaj mislite, da je to lahko hitro, če mala še ne bo niti dva meseca stara?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 640
6.4.2009 19:35:27   
Piruri
Na hitro...sličica našega fantiča, ki sigurno sanja o mleku in medu user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image TULIPAN...

www.by-ab.si

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 641
6.4.2009 19:38:21   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

buksi ja jaz imam problem z izčrpavanjem, in imam srečo da mi ga ni treba črpat, ker si ga ne morem, oz. moje dojke so lahko polne pa če si hočem s črpalko izčrpat mi nič ne teče... to sem že pri prvem ugotovila, in v P ko smo imeli na voljo vago mi je mali zadnje dan iz ene dojke pojedel 100 ml ker smo ga stehtale prej in potem... medtem ko mi pred podojem ni hotelo tečt ...

krst ja mi ga bomo dali ampak se moreva še pogovorit z mojim kdaj verjetno julija ali pa avgusta imamo pa vsako drugo nedeljo v mesecu krst... je tudi odvisno kdaj se bo naš mali malce odvadil bit skozi na dojki da ga bom lahko za urco in pol pustila doma... čeprav računam da bi takrat že moral malce  ritma imet

punce a že katera kaj razmišlja o hujšanju?? joj jz imam zdej toliko preveč kr od obeh porodov jih imam za dt dol 26 kg jaooo... no če sem iskrena skoraj vse kg so od prve nosečnosti... bo treba počasi po dilah pospravt (besede mojega dragega, user posted image  še dobr da imam dve uhi user posted image  )

user posted image

kaj te vem. jaz sem dobila v nosečnosti vsega skup gor dobrih 20 kg. se mi zdi da enih 23 že na zadnjem pregledu, ko sem že kar precej tudi zatekala. pa je v treh tednih od poroda šlo do zdaj dol dobrih 10 do 11 kg. bom še malo počakala. še nismo začeli z vozičkanjem in upam, da bo tudi to imelo svoj pozitivni vpliv user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 642
6.4.2009 19:43:59   
MalaČebelica
evo še slike naše pupke. zdaj pa že spet sitnari - kot je za zvečer značilno in hitro laufam k njej.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 643
6.4.2009 21:39:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

evo še slike naše pupke. zdaj pa že spet sitnari - kot je za zvečer značilno in hitro laufam k njej.

user posted image

kak je lepa user posted image user posted image

punce grem jaz spat. Lija že spi, jaz pa grem hitro k njej v spalnico,dokler je še mir.
Se tipkamo jutri.

lili82 dobrodoošla.user posted image Prej sem ti pozabila zaželet dobrodošljico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 644
6.4.2009 21:39:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Na hitro...sličica našega fantiča, ki sigurno sanja o mleku in medu user posted image  user posted image  user posted image

user posted image
user posted image user posted image verjetno pa res ja

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 645
6.4.2009 22:13:54   
Infinity1
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE TULIPAN user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 646
6.4.2009 22:53:36   
NoBady
Dober večer!
res da se bolj malo kdaj oglašam tule gor, pa še takrat ko se, me kr ignorirateuser posted image šment...

user posted image user posted image user posted image Tulipan pa si le dočakalauser posted image user posted image user posted image

Piruri in Mala Čebelca  lušna user posted image user posted image

...js pa čakam da se Taj zbudi da mu dam dodatek...zvečer mu morm dodatek dat, ker mi proti večeri zmanka mleka...

v sredo 8.4. mava prvo posvetovalnico to zmer pozabm napisat...

dans ponoč je bil ful pridn upam da bo še tko, je spal skor celo noč ... spal je od 23-4 pa od 5-9 user posted image tisto uro umes je pa zizu in sm lahk js dremala zramuser posted image

kok se pozna da mamoo male user posted image doma in mamo manj časa, je tako zatišje tu... še spps nima časa pisatuser posted image

kkoo je pa kej s felix pa s pupo? sta vreDu...oziroma so vredu?

ahh, ne da se mi več  čakat....grem spat -- NČKOOuser posted image user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 647
6.4.2009 23:25:51   
Najaa

ojla

tulipan je poslala sms:
Drage moje marčevke,tudi midva sva  končno dočakala svojo zamudnico : princeska LIA,3780g,51,5cm,je privekala danes ob 11.43.sedem ur sva predihovala popadke,ponosna starša  Tomaž in Lili(TULIPAN)

iskrene čestitkeeeeeeee

Jeeeeeej! Čestitke! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 648
6.4.2009 23:26:34   
Najaa
Dober večer...

Spet sem tak utrujena, da bom sam dol padla...
Zmenek je uspel. Bom kakšno slikco napopala, če mi bo tamala sploh zaspala. user posted image  Prej je imela krče, potem se spet ni in ni mogla najest...

Mal berem za nazaj - Tulipan user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke! šE ENKRAT. user posted image

Nobady, ko bosta s pregleda pa še nove mere sporoči. user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 649
6.4.2009 23:48:23   

Dober večer...

Spet sem tak utrujena, da bom sam dol padla...
Zmenek je uspel. Bom kakšno slikco napopala, če mi bo tamala sploh zaspala. user posted image  Prej je imela krče, potem se spet ni in ni mogla najest...

Mal berem za nazaj - Tulipan user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke! šE ENKRAT. user posted image

Nobady, ko bosta s pregleda pa še nove mere sporoči. user posted image

Čer,

si še tle???

Ja ja slikce pa le prilimaj da vidimo princesko in princauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?