Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 14:48:13
|
|
|
|
Grahec
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m glede modre barve oblačil pri punčki: meni je znano to. Sem jo zadnjič hodla v vrtev vpisovat in je imela modro-belo jopo in modri sp. del trenerke in ROZA kapico in vsak kateri je šel mimo je vpr. koliko je ta fantek star, kak je mali?! En čas mi je bilo še zanimivo odg. pol pa mi je presedlo in sem v "grdem" tonu odg.: Ta punčka je stara 5 tednov! Hallo, koda mora bit vse al roza ali modro. Ojla, kako mi je znano to Če je mala oblečena v belo ali rumeno je takoj fantek, še bolj je bilo danes hecno ko sem šla po kruh v vaško trgovinco hecno, sem jo imela kar v slingu, pa je sling take zelene (bolj vojaške) barve in mi reče ena gospa, koliko je star vaš fantek, Lucija je bila pa v roza jopici in z roza kapico. Potem, ko jo je hotela še ena znanka trgovka videt in sem ji jo celo dala v naročje pa je tista teta od prej še komentira kak je zdaj čudno, ko vojaško zeleno nosijo tudi punčke, ker je žametne hlačke Lucija pa res imela zelene. Še čudno, da ni rekla še: "Pa v culah jih okoli noste, kot včasih cigani." Meni je pa res še najbolj lepo če malo pokombiniram, da ima kak kos roza kak pa moder, siv ali zelen.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 14:57:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, kako mi je znano to Če je mala oblečena v belo ali rumeno je takoj fantek, še bolj je bilo danes hecno ko sem šla po kruh v vaško trgovinco hecno, sem jo imela kar v slingu, pa je sling take zelene (bolj vojaške) barve in mi reče ena gospa, koliko je star vaš fantek, Lucija je bila pa v roza jopici in z roza kapico. Potem, ko jo je hotela še ena znanka trgovka videt in sem ji jo celo dala v naročje pa je tista teta od prej še komentira kak je zdaj čudno, ko vojaško zeleno nosijo tudi punčke, ker je žametne hlačke Lucija pa res imela zelene. Še čudno, da ni rekla še: "Pa v culah jih okoli noste, kot včasih cigani." Meni je pa res še najbolj lepo če malo pokombiniram, da ima kak kos roza kak pa moder, siv ali zelen. kak si me nasmejala z to izjavo! Ma mi pa imamo še moder-rdeč voziček in je avtomatsko fantek . Sem zadnjič bila v Lenartu pri mojih in me je soseda (katera mi je dala ob rojtvu Roza copatke za Lijo) vprašala kje imam sina? Pa jo pogledamin rečem, da imam hčerko pa mi reče: ja, zakaj pa imaš pol moder voziček. me je nasadila takrat. In seveda še 3-je so mi tist dan rekli da imam fantka zato ker imamo moder voz . Ker je to res odločilnega pomena kakšne barve so voziček in oblačila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 15:21:19
|
|
|
|
lili82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: lili82 Punce, kaj vzamete medse še eno sicer aprilčico, kateri pa je njen zaklad na svet privekal 21.3.? Imate še kaj prostora? Z veseljem. Te bom dala na seznam. Daj sporoči še mere in ime tvojega zakladka. Ime mu je Saša, rodil se je velik 51,5 cm, težek 3.530 g. Pa še slikica:
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 15:57:11
|
|
|
|
mama_milchy
|
Drage moje marčevke, tudi midva sva končno dočakala svojo zamudnico; princeska z 3780gr in 51,5cm je privekala danes 6.4. ob 11.43. Imenuje se Lia. Sedem ur sva predihavala popadke ponosna starša; Tomaž in Tulipan - pozdravček vsem..... Draga Tulipan iskrene čestitke za malo zamudnico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 16:19:14
|
|
|
|
trezika
|
DanDan! Kako kaj? Mi smo super! Zaenkrat se še bolj redko oglašam kr imava atija končno na dopustu in se seveda veselo cartamo... tk da je bolj malo časa za računalnik... Včeraj smo bli na prvem sprehodu Drugače je pa Maruša ful pridna pupa... ponoči spimo, ponavadi od devetih do kakšnih 4, se najeva pa spimo dalje... saj trkam po lesu vsak dan, da bi tako ostalo Upam, da ste ve in vaši otročki vredu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 16:33:16
|
|
|
|
spps
|
no,da se vam malo javim,prej nisem uspela drugega napisat,kot sporočilo od tulipan ma malega mi zvija,se mi zdi,da vsak dan bolj danes sem sept kot en zombi,ker se nisem naspala uf,kolk še bo takšnih noči se vidi,da 6let nazaj male ni tak matralo,kot našega Marcela pa tud enmal starejša sem,se pa že tud pozna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 16:54:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps no,da se vam malo javim,prej nisem uspela drugega napisat,kot sporočilo od tulipan ma malega mi zvija,se mi zdi,da vsak dan bolj danes sem sept kot en zombi,ker se nisem naspala uf,kolk še bo takšnih noči se vidi,da 6let nazaj male ni tak matralo,kot našega Marcela pa tud enmal starejša sem,se pa že tud pozna smo kr obe napisale
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 16:57:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps no,da se vam malo javim,prej nisem uspela drugega napisat,kot sporočilo od tulipan ma malega mi zvija,se mi zdi,da vsak dan bolj danes sem sept kot en zombi,ker se nisem naspala uf,kolk še bo takšnih noči se vidi,da 6let nazaj male ni tak matralo,kot našega Marcela pa tud enmal starejša sem,se pa že tud pozna smo kr obe napisale men je Pupa posredovala sms,ker si ne pride do compa,tud men je glih komaj uspelo boljš,da je dvakrat napisano kot pa nobenkrat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 17:42:07
|
|
|
|
|
Oj, mi smo tud bli zdele zunaj in je bila naša dans v bolj zeleno oblečena in smo šli k mojemu v službo mislim eni prijatejici ki dela tam in gre ena mimo pa reče joj kk je lep fantek pol pa odprem ji jopico pa reče aja pupa je...sem rekla ja ja pupa je a ni videt ...mah folk mal za luno pa isto kot vi Tasa mi imamo pa čist modri voziček pa vsak misli da je fant ampak jih kr lepo povem da ni nujno da bi imel rdeč voziček če je punčka Spps upam da Marcela čim prej neha črvičit bošček ...res pa je da se vidi sva starejši a ne ... Pa dobrodošlica lili82
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 18:33:53
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla tulipan je poslala sms: Drage moje marčevke,tudi midva sva končno dočakala svojo zamudnico : princeska LIA,3780g,51,5cm,je privekala danes ob 11.43.sedem ur sva predihovala popadke,ponosna starša Tomaž in Lili(TULIPAN) iskrene čestitkeeeeeeee ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 18:43:15
|
|
|
|
Nina00
|
Pozdravljene! Mi počasi vspostavljamo ritem. Danes je prišel patronažni in ga stehtal. V treh dneh je Brin pridobil 100g, kar je baje ok. Sicer pa poskušam čim več počivat. Trenutno sta ta velika fanta zunaj, tako da šibam počivat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 19:31:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Ojla vsem! Mi se tudi malo javljamo na raport. Računalnik nam v zadnjih dneh bolj malo pride pod roke Drugače pa se imamo fajn. Nekega strašnega ritma spanja še nimamo, pa upamo, da bo kmalu. No, saj naša mala pupa spi kar ok večinoma. Skoraj vedno spi tam od enih ponoči do treh. Pa pol se najemo in spimo do jutra. Čez dan pa kak kdaj - včasih več včasih manj - večinoma so kritični večeri. Ko bi samo jedla pa spi vmes glih slabo urco al pa pol urce pa pol spet znova. Potem poje ravno za enega črvička pa malo pančka pa spet hoče jest. Včasih to traja od kakih šestih do enajstih, včasih pa do enih ponoči... Včasih pa ful lepo spi na tri urce že od večera naprej. Pa saj ni še niti tri tedne. Se bomo že navadili na nek ritem. Upam, da čim prej preden bom jaz kot zombi Kdaj ste pa ve začele s temi izhodi - sprehodi? Naša patronažna je kar staromodna in mi je komaj v petek dovolila izhod za pet minut na balkon. Pa je mala že bla 14 dni stara. Ma mi smo kar v petek že bli skoraj 20 minut pa v soboto in včeraj pa že skoraj tričetrt ure. Pa če pa je popoldne sonček na balkonu in je ista temperatura kot v stanovanju. Danes pa smo že šli na kratek obisk k tastu in tašči. Saj živita čisto blizu pa smo se kar z avtom zapeljali, ne še z vozičkom. Jutri pa mamo v planu že malo vozičkat vsaj kake pol ure. Kaj mislite, da ma kaj za bit, če smo začeli kar konkretno, ne pa pet minut pa pol deset ipd.? Jaz sem še dolžna porodno zgodbo. Ampak ne vem, če še koga sploh to zanima Zdaj so bolj druge teme v ospredju... Bom mogoče enkrat drugič kaj več o tem napisala.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 19:32:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aja punce, pri katerem mesecu boste imeli krst za vaše (če ga boste imeli)?? Mi bomo imeli krst če se bo le dalo morem še v cerkev 14.06 ker ima ati od Lii tudi rojstni dan pa si močno želi tega midva sma se tudi nekje pogovarjala, da bi bla Klara vsaj ene tri mesce stara pa tam do pol leta. torej nekje poleti verjetno. pa da bi se pol dalo kar zunaj kaki piknik naredit za vse, ker imamo kar nekaj sorodnikov, ki jih je potrebno povabit...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 19:34:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aja punce, pri katerem mesecu boste imeli krst za vaše (če ga boste imeli)?? Mi bomo imeli krst če se bo le dalo morem še v cerkev 14.06 ker ima ati od Lii tudi rojstni dan pa si močno želi tega Mi ga bomo tudi imeli junija, preden gremo na morje, če ne bomo šli že kaj prej. ma mi smo se nekaj pogovarjali, da bi že po prvomajskih praznikih šli. kaj mislite, da je to lahko hitro, če mala še ne bo niti dva meseca stara?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 19:35:27
|
|
|
|
Piruri
|
Na hitro...sličica našega fantiča, ki sigurno sanja o mleku in medu TULIPAN...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 19:38:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ buksi ja jaz imam problem z izčrpavanjem, in imam srečo da mi ga ni treba črpat, ker si ga ne morem, oz. moje dojke so lahko polne pa če si hočem s črpalko izčrpat mi nič ne teče... to sem že pri prvem ugotovila, in v P ko smo imeli na voljo vago mi je mali zadnje dan iz ene dojke pojedel 100 ml ker smo ga stehtale prej in potem... medtem ko mi pred podojem ni hotelo tečt ... krst ja mi ga bomo dali ampak se moreva še pogovorit z mojim kdaj verjetno julija ali pa avgusta imamo pa vsako drugo nedeljo v mesecu krst... je tudi odvisno kdaj se bo naš mali malce odvadil bit skozi na dojki da ga bom lahko za urco in pol pustila doma... čeprav računam da bi takrat že moral malce ritma imet punce a že katera kaj razmišlja o hujšanju?? joj jz imam zdej toliko preveč kr od obeh porodov jih imam za dt dol 26 kg jaooo... no če sem iskrena skoraj vse kg so od prve nosečnosti... bo treba počasi po dilah pospravt (besede mojega dragega, še dobr da imam dve uhi ) kaj te vem. jaz sem dobila v nosečnosti vsega skup gor dobrih 20 kg. se mi zdi da enih 23 že na zadnjem pregledu, ko sem že kar precej tudi zatekala. pa je v treh tednih od poroda šlo do zdaj dol dobrih 10 do 11 kg. bom še malo počakala. še nismo začeli z vozičkanjem in upam, da bo tudi to imelo svoj pozitivni vpliv
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 19:43:59
|
|
|
|
MalaČebelica
|
evo še slike naše pupke. zdaj pa že spet sitnari - kot je za zvečer značilno in hitro laufam k njej.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 21:39:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica evo še slike naše pupke. zdaj pa že spet sitnari - kot je za zvečer značilno in hitro laufam k njej. kak je lepa punce grem jaz spat. Lija že spi, jaz pa grem hitro k njej v spalnico,dokler je še mir. Se tipkamo jutri. lili82 dobrodoošla. Prej sem ti pozabila zaželet dobrodošljico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 21:39:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Na hitro...sličica našega fantiča, ki sigurno sanja o mleku in medu verjetno pa res ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 22:13:54
|
|
|
|
Infinity1
|
ČESTITKE TULIPAN
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 22:53:36
|
|
|
|
NoBady
|
Dober večer! res da se bolj malo kdaj oglašam tule gor, pa še takrat ko se, me kr ignorirate šment... Tulipan pa si le dočakala Piruri in Mala Čebelca lušna ...js pa čakam da se Taj zbudi da mu dam dodatek...zvečer mu morm dodatek dat, ker mi proti večeri zmanka mleka... v sredo 8.4. mava prvo posvetovalnico to zmer pozabm napisat... dans ponoč je bil ful pridn upam da bo še tko, je spal skor celo noč ... spal je od 23-4 pa od 5-9 tisto uro umes je pa zizu in sm lahk js dremala zram kok se pozna da mamoo male doma in mamo manj časa, je tako zatišje tu... še spps nima časa pisat kkoo je pa kej s felix pa s pupo? sta vreDu...oziroma so vredu? ahh, ne da se mi več čakat....grem spat -- NČKOO
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 23:25:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla tulipan je poslala sms: Drage moje marčevke,tudi midva sva končno dočakala svojo zamudnico : princeska LIA,3780g,51,5cm,je privekala danes ob 11.43.sedem ur sva predihovala popadke,ponosna starša Tomaž in Lili(TULIPAN) iskrene čestitkeeeeeeee Jeeeeeej! Čestitke!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 23:26:34
|
|
|
|
Najaa
|
Dober večer... Spet sem tak utrujena, da bom sam dol padla... Zmenek je uspel. Bom kakšno slikco napopala, če mi bo tamala sploh zaspala. Prej je imela krče, potem se spet ni in ni mogla najest... Mal berem za nazaj - Tulipan Iskrene čestitke! šE ENKRAT. Nobady, ko bosta s pregleda pa še nove mere sporoči.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.4.2009 23:48:23
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dober večer... Spet sem tak utrujena, da bom sam dol padla... Zmenek je uspel. Bom kakšno slikco napopala, če mi bo tamala sploh zaspala. Prej je imela krče, potem se spet ni in ni mogla najest... Mal berem za nazaj - Tulipan Iskrene čestitke! šE ENKRAT. Nobady, ko bosta s pregleda pa še nove mere sporoči. Čer, si še tle??? Ja ja slikce pa le prilimaj da vidimo princesko in princa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?