Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 1:13:58
|
|
|
|
Najaa
|
Moje pa obe po mamici radi jesta! Pa po atiju tud! Sam da se na njega ne lepi tako kot na mene!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 1:16:11
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moje pa obe po mamici radi jesta! Pa po atiju tud! Sam da se na njega ne lepi tako kot na mene! Naša Laura ni nek velik jedec bi sam tist kar se njej lušta upam da ne bo po men po postavi...to naj bo po atu ko je bolj šlank kot jaz druga pa lahak pa po men...Lia pa hmm ja nč al bo po men al pa po atiju bo skoz rada jedla midva z mojim kr rada papcava sej veš pa tud ne skrivam nikjer pokažem vse kar pojem se mi obesi za vsako rebro nekaj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 1:18:37
|
|
|
|
Najaa
|
Dej ko bom še lačna ratala! Grem počas. Kmal bo budnica. Lepo spite vsi skupaj. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 1:19:55
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dej ko bom še lačna ratala! Grem počas. Kmal bo budnica. Lepo spite vsi skupaj. Lahko noč. Lepo nočko pa čim daljše spanje brez bujenja...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 8:02:36
|
|
|
|
Tulipan12
|
Evo mene, ne spim, nisem celo noč, mam tako tremo pred današnjim pregledom, da je joj. Pa verjetno bo tak samo CTG, ker je nedelja. Sem pa osmi dan po roku, tak da me res grabi panika. Pa še včeraj sem neke stare porodne zgodbe brala, ki niso bile ravno fajn, sem si s tem po mojem več škode naredila kot koristi Sem upala, da se bo Lorencia malo javila, ker je rodila v MB devet dni po roku, da mi malo pove kak se je začelo, oz. če so ji sprožili, pa ima verjetno polne roke dela Držite mi pesti, ob desetih grem na pregled in če se ne javim do jutri, sem ostala v P! ŽELIM VAM LEPO SONČNO NEDELJO!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 10:33:58
|
|
|
|
Najaa
|
Tulipan
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 10:50:20
|
|
|
|
Najaa
|
spps, dej ko boš imela čas mi prosim povej, na kakšno velikost pomanjšaš slike? Imam probleme. Ja, pa dobro jutro. Sej ste same vidle, kdaj sem šla spat tak da seveda smo zjutraj podaljšali spanec. Nika je lepo spančkala do 5h, pa še takrat jo je zbudil zamašen nosek. Pol je mal pojedla in sva spali do 10h. Zaspanke smo pri naši bajti vse tri! Zvečer ne spat, zjutraj ne vstat. Danes jo bova pa res mahnili ven...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 12:18:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, dej ko boš imela čas mi prosim povej, na kakšno velikost pomanjšaš slike? Imam probleme. ojla! najaa,jaz nič ekstra ne pomanjšujem slik na shrani.si,jo avtomatsko zmanša za forum ma ,ko je super vreme,smo bili vzunaj,no amla dva sta še z taščo ostala jaz pa grem mal kosila naredit tulipan SREČNO
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 14:26:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sppsa IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, dej ko boš imela čas mi prosim povej, na kakšno velikost pomanjšaš slike? Imam probleme. ojla! najaa,jaz nič ekstra ne pomanjšujem slik na shrani.si,jo avtomatsko zmanša za forum A zmanjša jo na velikost za seznam? Kaj pa povečat? Od leo*tia so ful male slike. Sej bom probala kasneje, sam če si tudi, mi vseeno povej.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 19:56:41
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA grahec - neboš verjela ampak res, noter pa dam kumin sirup do sedaj je funkcioniralo ,zadnjič mi je rekla patronažna da če bom močne kamilice kuhala da jih bo še bol zaprlo no dokaz da se je motla.Ponoči in danes mislim ,da to nista moja otroka ko jih ne zvija več tako.Hodim jih gledat če še dihata.Sem pa včeraj nekaj naredila brez posveta zdravnika in to je da sem anžeju dala svečko za odvajanje in ti rečem v petih minutah je nakidal vse kar ga je žulilo dva dni.Pa se ne moreš v nedogled gledat kako se otrok muči ,pa čakat da bo pruh dobil od jokanja. oprostite ker vdiram k vam ampak ko sem to prebrala me zanima kako si to naredila recept mislim da bi se mi poiskusili ker imamo enake tezave ponoci skoraj nic ne spimo lep pozdrav
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 20:00:45
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz imam photo resizer..si sam izbereš velikost ...no povejte koliko imate temp v kopalnici ko kopate ''a je 25 dovolj??in ali cukrae kaj mleko?meni je patronažna rekla naj malo laktoze dam not.dam kakih 1-2ml samo 1krat na dan da se lahko pokaka ..pa kaj imate proti krčom??moja jih ima malo ji dam kakih 10-12kapljic sab simplex,piše pa 15
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 20:35:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo*tia jaz imam photo resizer..si sam izbereš velikost ...no povejte koliko imate temp v kopalnici ko kopate ''a je 25 dovolj??in ali cukrae kaj mleko?meni je patronažna rekla naj malo laktoze dam not.dam kakih 1-2ml samo 1krat na dan da se lahko pokaka ..pa kaj imate proti krčom??moja jih ima malo ji dam kakih 10-12kapljic sab simplex,piše pa 15 Pol pa mal povečaj slike, preden jih daš na forum. Temperaturo imamo okoli 25 stopinj... niti ne merim, sam fajn zagrejem. Sladkam mleka ne, sploh še nisem slišala kaj takega. Mogoče katera druga kaj ve? Proti krčem imamo vse živo, pomaga pa NIČ. Čakamo, da mine.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 20:50:46
|
|
|
|
|
Čer, no da se javim malo mi smo zjutraj kuhali in potem bili celo popoldne zuanj Lia spala skoz...jedla in nazaj zakinkala...prišli domov se skopali pojedli in že spi...utrudlo jo je sonce in zrak...sej je bilo fulll lepo zunaj...pr nas noro lep sonček Pa kaj kej ve počele?????
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 21:02:19
|
|
|
|
Najaa
|
O cita! Gledam Jureta in Ladota, pa mam mal pavze. Pa mojga čakam, da mi prinese piščančji kebab! Kaj sva z Niko delale? Hmm, spale sva veliko. Res, cartale, spale, jedle... prej sem jo skopala in jo je tako utrudilo, da se še najedla ni oreng. Zato se bo tud prej zbudila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 21:06:03
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa O cita! Gledam Jureta in Ladota, pa mam mal pavze. Pa mojga čakam, da mi prinese piščančji kebab! Kaj sva z Niko delale? Hmm, spale sva veliko. Res, cartale, spale, jedle... prej sem jo skopala in jo je tako utrudilo, da se še najedla ni oreng. Zato se bo tud prej zbudila. Danes sem prišla prej na zmenek ...joj kebab ...sta bile kej zunaj???naša tud po kopanju pojedla in takoj koma
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 21:10:41
|
|
|
|
Najaa
|
Nisva bile vzunaj. A veš, zakaj ne? Zbudile sva se ob 10h in sem si rekla, da naju zrihtam in greva kar ven, ker je tak lep sonček. Potem pa je imela krče in najbolj ji je pasalo, da se doji oz. carta. To je trajalo do enih!! No potem je pa končno zaspala in je nisem hotla niti motit in oblačit. Jaz sem pa itak imela še delo, pa kuhanje... Bova jutri bolj nedeljske kot danes! Sam je pa tud vreme bilo hecno - malo oblačno in dež, pol sonce na ful... april!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 21:16:21
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nisva bile vzunaj. A veš, zakaj ne? Zbudile sva se ob 10h in sem si rekla, da naju zrihtam in greva kar ven, ker je tak lep sonček. Potem pa je imela krče in najbolj ji je pasalo, da se doji oz. carta. To je trajalo do enih!! No potem je pa končno zaspala in je nisem hotla niti motit in oblačit. Jaz sem pa itak imela še delo, pa kuhanje... Bova jutri bolj nedeljske kot danes! Sam je pa tud vreme bilo hecno - malo oblačno in dež, pol sonce na ful... april! Joj bogica za krče ...pr nas pa je bilo skoz sončno res na fulll pa še toplo ...smo se martinčkali ...bosta pa jutri nadoknadili...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 21:21:08
|
|
|
|
Najaa
|
Ste vandrali po Laškem? Hehe, jaz tam poznam ene par... hmm, lokalov, kaj pa druga. Poznam tudi nekaj folka, imam bivše sošolke, pa kolegice... ja ja, Laško... pa mimo sem se vozila v Lj. Kam ste pa šli? Kje ste se martinčkali?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 21:27:43
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ste vandrali po Laškem? Hehe, jaz tam poznam ene par... hmm, lokalov, kaj pa druga. Poznam tudi nekaj folka, imam bivše sošolke, pa kolegice... ja ja, Laško... pa mimo sem se vozila v Lj. Kam ste pa šli? Kje ste se martinčkali? Res smo malo vandrali do mame moje oz.babice ...martinkačli pa smo se pr mami na terasi pa kofetkali naša mala pa spala ko top glih ko so jo hotli cartat malo so jo vseeno ampak nisem dovolila velik...kk sem smotana a ne ampak imam razlog da sem takšna ...aja pool pa boste mogli pridet mal nazaj pokukat v Laško zdej ko imamo že kaj novega recimo Wellnes itd...joj kk optimist vi imate vsega dovolj na primorskem ...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 21:29:33
|
|
|
|
yania
|
ojoj...pridem kasneje,,,,lakota...ravno ko pridem gor...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 21:32:06
|
|
|
|
Najaa
|
cita, se bomo zmenile. Grem zdaj kebab pojest in kasneje še pridem nazaj. yania, kako ste? Dej poglej v mobitel poslala sporočila. Včeraj si mi nekaj po pomoti poslala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 21:32:27
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ojoj...pridem kasneje,,,,lakota...ravno ko pridem gor... naši otroci imajo radarje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 21:33:08
|
|
|
|
ada2
|
se vidi, da se je lepše vreme začelo, pa da sem bolj malo na RR, ker sem komaj zdaj opazila da imamo novo temo odprto no, Miha je še vedno priden, krči ga ne mučijo preveč... ne bom rekla nič, ker včasih se zvija in tudi joka, večinoma pa se samo zvija in milo stoka zraven, tako bolj vzdihuje... ponoči 1x ali 2x je, a takoj zaspi nazaj. bili smo tudi že na prvem pregledu pri P. glede na odpustno težo je pridelal 1,1 kg in zrasel za 4 cm, tako so njegove mere ob prvem mesecu 4750 g in 57 cm.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 21:33:08
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita, se bomo zmenile. Grem zdaj kebab pojest in kasneje še pridem nazaj. yania, kako ste? Dej poglej v mobitel poslala sporočila. Včeraj si mi nekaj po pomoti poslala. Dober tek...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 22:09:59
|
|
|
|
|
Grem spat me je sonček čist uničil... Lepo nočko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?