|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
5.4.2009 1:13:58   
Najaa
Moje pa obe po mamici radi jesta! user posted image  Pa po atiju tud! user posted image  Sam da se na njega ne lepi tako kot na mene! user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 551
5.4.2009 1:16:11   
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Moje pa obe po mamici radi jesta! user posted image  Pa po atiju tud! user posted image  Sam da se na njega ne lepi tako kot na mene! user posted image

Naša Laura ni nek velik jedec bi sam tist kar se njej lušta upam da ne bo po men po postavi...to naj bo po atu ko je bolj šlank kot jaz druga pa lahak pa po men...Lia pa hmm ja nč al bo po men al pa po atiju bo skoz rada jedla midva z mojim kr rada papcavauser posted image user posted image user posted image sej veš pa tud ne skrivam nikjeruser posted image user posted image user posted image pokažem vse kar pojem se mi obesi za vsako rebro nekajuser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 552
5.4.2009 1:18:37   
Najaa
user posted image user posted image user posted image  Dej ko bom še lačna ratala!

Grem počas. Kmal bo budnica. Lepo spite vsi skupaj.

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 553
5.4.2009 1:19:55   

user posted image user posted image user posted image  Dej ko bom še lačna ratala!

Grem počas. Kmal bo budnica. Lepo spite vsi skupaj.

Lahko noč. user posted image

Lepo nočko pa čim daljše spanje brez bujenja...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 554
5.4.2009 8:02:36   
Tulipan12
Evo mene, ne spim, nisem celo noč, mam tako tremo pred današnjim pregledom, da je joj. Pa verjetno bo tak samo CTG, ker je nedelja. Sem pa osmi dan po roku, tak da me res grabi panika. Pa še včeraj sem neke stare porodne zgodbe brala, ki niso bile ravno fajn, sem si s tem po mojem več škode naredila kot koristiuser posted image
Sem upala, da se bo Lorencia malo javila, ker je rodila v MB devet dni po roku, da mi malo pove kak se je začelo, oz. če so ji sprožili, pa ima verjetno polne roke delauser posted image
Držite mi pesti, ob desetih grem na pregled in če se ne javim do jutri, sem ostala v P!
ŽELIM VAM LEPO SONČNO NEDELJO!user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 555
5.4.2009 10:33:58   
Najaa
Tulipan user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 556
5.4.2009 10:50:20   
Najaa
spps, dej ko boš imela čas mi prosim povej, na kakšno velikost pomanjšaš slike? Imam probleme. user posted image user posted image

Ja, pa dobro jutro. user posted image
Sej ste same vidle, kdaj sem šla spat tak da seveda smo zjutraj podaljšali spanec. user posted image  Nika je lepo spančkala do 5h, pa še takrat jo je zbudil zamašen nosek. user posted image  Pol je mal pojedla in sva spali do 10h. user posted image  Zaspanke smo pri naši bajti vse tri! Zvečer ne spat, zjutraj ne vstat. user posted image user posted image

Danes jo bova pa res mahnili ven...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 557
5.4.2009 12:18:16   
spps

spps, dej ko boš imela čas mi prosim povej, na kakšno velikost pomanjšaš slike? Imam probleme. user posted image user posted image

ojla!
najaa,jaz nič ekstra ne pomanjšujem slik na shrani.si,jo avtomatsko zmanša za forumuser posted image

ma ,ko je super vreme,smo bili vzunaj,no amla dva sta še z taščo ostala jaz pa grem mal kosila naredituser posted image user posted image user posted image

tulipan SREČNOuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 558
5.4.2009 14:26:25   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: sppsa

ojla!
najaa,jaz nič ekstra ne pomanjšujem slik na shrani.si,jo avtomatsko zmanša za forumuser posted image

A zmanjša jo na velikost za seznam? Kaj pa povečat? Od leo*tia so ful male slike.
Sej bom probala kasneje, sam če si tudi, mi vseeno povej. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 559
5.4.2009 19:56:41   
katjakokol
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

grahec - neboš verjela ampak res, noter pa dam kumin sirup do sedaj je funkcioniralo ,zadnjič mi je rekla patronažna da če bom močne kamilice kuhala da jih bo še bol zaprlo no dokaz da se je motla.Ponoči in danes mislim ,da to nista moja otroka ko jih ne zvija več tako.Hodim jih gledat če še dihata.Sem pa včeraj nekaj naredila brez posveta zdravnika in to je da sem anžeju dala svečko za odvajanje in ti rečem v petih minutah je nakidal vse kar ga je žulilo dva dni.Pa se ne moreš v nedogled gledat kako se otrok muči ,pa čakat da bo pruh dobil od jokanja.

oprostite ker vdiram k vam
ampak ko sem to prebrala me zanima kako si to naredila recept mislim da
bi se mi poiskusili ker imamo enake tezave
ponoci skoraj nic ne spimo

lep pozdrav

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 560
5.4.2009 20:00:45   
Anonimen
jaz imam photo resizer..si sam izbereš velikostuser posted image ...no povejte  koliko imate temp v kopalnici ko kopate user posted image ''a je 25 dovolj??in ali cukrae kaj mleko?meni je patronažna rekla naj malo laktoze dam not.dam kakih 1-2ml samo 1krat na dan da se lahko pokakauser posted image ..pa kaj imate proti krčom??moja jih ima malo ji dam kakih 10-12kapljic sab simplex,piše pa 15user posted image

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
5.4.2009 20:35:17   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: leo*tia

jaz imam photo resizer..si sam izbereš velikostuser posted image ...no povejte  koliko imate temp v kopalnici ko kopate user posted image ''a je 25 dovolj??in ali cukrae kaj mleko?meni je patronažna rekla naj malo laktoze dam not.dam kakih 1-2ml samo 1krat na dan da se lahko pokakauser posted image ..pa kaj imate proti krčom??moja jih ima malo ji dam kakih 10-12kapljic sab simplex,piše pa 15user posted image

Pol pa mal povečaj slike, preden jih daš na forum. user posted image

Temperaturo imamo okoli 25 stopinj... niti ne merim, sam fajn zagrejem.

Sladkam mleka ne, sploh še nisem slišala kaj takega. user posted image  Mogoče katera druga kaj ve?

Proti krčem imamo vse živo, pomaga pa NIČ. Čakamo, da mine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 562
5.4.2009 20:50:46   
Čer,

no da se javim malo mi smo zjutraj kuhali in potem bili celo popoldne zuanj Lia spala skoz...jedla in nazaj zakinkala...prišli domov se skopali pojedli in že spi...utrudlo jo je sonce in zrak...sej je bilo fulll lepo zunaj...pr nas noro lep sončekuser posted image user posted image user posted image

Pa kaj kej ve počele?????

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 563
5.4.2009 21:02:19   
Najaa
O cita! user posted image  Gledam Jureta in Ladota, pa mam mal pavze. Pa mojga čakam, da mi prinese piščančji kebab! user posted image user posted image user posted image
Kaj sva z Niko delale? Hmm, spale sva veliko. user posted image  Res, cartale, spale, jedle... prej sem jo skopala in jo je tako utrudilo, da se še najedla ni oreng. user posted image  Zato se bo tud prej zbudila.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 564
5.4.2009 21:06:03   

O cita! user posted image  Gledam Jureta in Ladota, pa mam mal pavze. Pa mojga čakam, da mi prinese piščančji kebab! user posted image user posted image user posted image
Kaj sva z Niko delale? Hmm, spale sva veliko. user posted image  Res, cartale, spale, jedle... prej sem jo skopala in jo je tako utrudilo, da se še najedla ni oreng. user posted image  Zato se bo tud prej zbudila.

Danes sem prišla prej na zmenekuser posted image user posted image user posted image ...joj kebabuser posted image user posted image ...sta bile kej zunaj???naša tud po kopanju pojedla in takoj komauser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 565
5.4.2009 21:10:41   
Najaa
Nisva bile vzunaj. user posted image  A veš, zakaj ne? Zbudile sva se ob 10h in sem si rekla, da naju zrihtam in greva kar ven, ker je tak lep sonček. Potem pa je imela krče in najbolj ji je pasalo, da se doji oz. carta. To je trajalo do enih!! No potem je pa končno zaspala in je nisem hotla niti motit in oblačit. Jaz sem pa itak imela še delo, pa kuhanje... Bova jutri bolj nedeljske kot danes! user posted image  Sam je pa tud vreme bilo hecno - malo oblačno in dež, pol sonce na ful... april! user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 566
5.4.2009 21:16:21   

Nisva bile vzunaj. user posted image  A veš, zakaj ne? Zbudile sva se ob 10h in sem si rekla, da naju zrihtam in greva kar ven, ker je tak lep sonček. Potem pa je imela krče in najbolj ji je pasalo, da se doji oz. carta. To je trajalo do enih!! No potem je pa končno zaspala in je nisem hotla niti motit in oblačit. Jaz sem pa itak imela še delo, pa kuhanje... Bova jutri bolj nedeljske kot danes! user posted image  Sam je pa tud vreme bilo hecno - malo oblačno in dež, pol sonce na ful... april! user posted image

Joj bogica za krčeuser posted image user posted image user posted image ...pr nas pa je bilo skoz sončno res na fulll pa še toplouser posted image user posted image user posted image ...smo se martinčkaliuser posted image user posted image ...bosta pa jutri nadoknadili...user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 567
5.4.2009 21:21:08   
Najaa
Ste vandrali po Laškem? Hehe, jaz tam poznam ene par... hmm, lokalov, kaj pa druga. Poznam tudi nekaj folka, imam bivše sošolke, pa kolegice... ja ja, Laško... pa mimo sem se vozila v Lj. user posted image
Kam ste pa šli? Kje ste se martinčkali?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 568
5.4.2009 21:27:43   

Ste vandrali po Laškem? Hehe, jaz tam poznam ene par... hmm, lokalov, kaj pa druga. Poznam tudi nekaj folka, imam bivše sošolke, pa kolegice... ja ja, Laško... pa mimo sem se vozila v Lj. user posted image
Kam ste pa šli? Kje ste se martinčkali?

Res smo malo vandrali do mame moje oz.babiceuser posted image ...martinkačli pa smo se pr mami na terasiuser posted image user posted image user posted image pa kofetkali naša mala pa spala ko topuser posted image user posted image glih ko so jo hotli cartat malo so jo vseeno ampak nisem dovolila velik...kk sem smotana a ne ampak imam razlog da sem takšnauser posted image ...aja pool pa boste mogli pridet mal nazaj pokukat v Laško zdej ko imamo že kaj novega recimo Wellnes itd...joj kk optimist vi imate vsega dovolj na primorskemuser posted image user posted image user posted image ...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 569
5.4.2009 21:29:33   
yania
ojoj...pridem kasneje,,,,lakota...ravno ko pridem gor...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 570
5.4.2009 21:32:06   
Najaa
cita, se bomo zmenile. user posted image
Grem zdaj kebab pojest in kasneje še pridem nazaj.

yania, kako ste?
Dej poglej v mobitel poslala sporočila. Včeraj si mi nekaj po pomoti poslala.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 571
5.4.2009 21:32:27   
IZVIRNO SPOROČILO: yania

ojoj...pridem kasneje,,,,lakota...ravno ko pridem gor...

naši otroci imajo radarjeuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 572
5.4.2009 21:33:08   
ada2
se vidi, da se je lepše vreme začelo, pa da sem bolj malo na RR, ker sem komaj zdaj opazila da imamo novo temo odprtouser posted image

no, Miha je še vedno priden, krči ga ne mučijo preveč... ne bom rekla nič, ker včasih se zvija in tudi joka, večinoma pa se samo zvija in milo stoka zraven, tako bolj vzdihuje...
ponoči 1x ali 2x je, a takoj zaspi nazaj. bili smo tudi že na prvem pregledu pri P. glede na odpustno težo je pridelal 1,1 kg in zrasel za 4 cm, tako so njegove mere ob prvem mesecu 4750 g in 57 cm.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 573
5.4.2009 21:33:08   

cita, se bomo zmenile. user posted image
Grem zdaj kebab pojest in kasneje še pridem nazaj.

yania, kako ste?
Dej poglej v mobitel poslala sporočila. Včeraj si mi nekaj po pomoti poslala.

Dober tek...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 574
5.4.2009 22:09:59   
Grem spat me je sonček čist uničil...

Lepo nočkouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?