Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 5.4.2009 22:12:25
|
|
|
|
nanka
|
Naša je danes še imela kapico, ker je pihalo, bova pa kmalu prešaltale na trak, samo da se veter umiri. Nočko punce, postelja kliče
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.4.2009 22:17:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.4.2009 22:24:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.4.2009 22:32:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 5.4.2009 22:41:50
|
|
|
|
Majuska
|
Hoj, evo mi smo se popoldne potepali po Tivoliju, je bil prav lušten sonček in sva si z dragim privoščila kofi v Čolnarni, Aleksander pa je okolico zabaval s svojimi vriski. Še eno sestrino kolegico sem srečala, ki ima 2 leti staro punčko Po kopanju je dobil še flaško in med hranjenjem zaspal ... v zadnjih dneh je to postala že navada jaz pa še pogledam nekaj mojih oddaj na TV, morda uspem še kaj zlikat, pol pa spat. Aja, oblekli smo ga v tanke nogavice, bodi dolg rokav in majčka dolg rokav, kavbojke in čez pletena (ne predebela) jopa.
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 5.4.2009 22:53:43
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: AAA TODI jutri bom pa na vašem koncu, ker grem v vrtec nest tisti vprašalnik, ki so ga poslali. A ste ga vi tud dobili? Če imaš čas bi se lahko dobili, kaj praviš? Jaz sem ga imela namen poslat, ker se mi tud sanja ne kje je vrtec. A vrtec v Šentvidu? Dva sta, uprava pa mislim da je tam ob progi v Štuli.
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 5.4.2009 22:56:47
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: AAA TODI jutri bom pa na vašem koncu, ker grem v vrtec nest tisti vprašalnik, ki so ga poslali. A ste ga vi tud dobili? Če imaš čas bi se lahko dobili, kaj praviš? Jaz sem ga imela namen poslat, ker se mi tud sanja ne kje je vrtec. A vrtec v Šentvidu? Dva sta, uprava pa mislim da je tam ob progi v Štuli. Jap točno tam. Lahko se dobiva ti pošljem zs. Drugače pa dober večer mi smo nazaj z mini dopusta. Bilo je lepo, uživali 100/h, neta pogrešala nič, mam še tolk za prebrat, da ne mislim nič komentirati za enkrat
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 5.4.2009 23:03:34
|
|
|
|
anikabd
|
Almera - sem iz Prul doma. Prej sem živela na Viču, blizu viške gimnazije. Lahko se dogovorive za srečane, če želiš.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 5.4.2009 23:16:29
|
|
|
|
glugluglu
|
končno mi je spelo po dooolgem času par cunj zlikati no Tian je imel pred spanjem 37,8 vročine, očitno je kopanje malo pomagalo, bomo videli kaj bo. Zobke sem že izključila, ne vem, zgleda, da sva imela prej popoldan oba z možem privide, zdaj nisem nič več videla. Očitno smo Tiana pregreli na tem soncu. Če pa je kar od enkrat tako toplo postalo, potem so pa hitro preveč oblečeni. Saj sem ga tako oblekla kot Majuska, samo potem pa še pokrila v vozičku. Mogoče je bilo res preveč. Sicer smo bili pa včeraj na rojstnem dnevu od nečakinj, kjer je bilo polno otrok starih od 5 mesecev do 9 let, največ triletnikov in se je lahko tudi kaj nalezel. Zdaj pa grem lovit moža, če ni že zaspal.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 5.4.2009 23:18:43
|
|
|
|
Majuska
|
Glugluglu, jaz se zdajle spravljam likat, upam da mi res rata Todi, welcome back upam da ste uživali še malo za nas, ki smo bili doma ...
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2009 0:16:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2009 7:30:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 6.4.2009 7:55:17
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro, spet mal smetim med vašimi posti... ste take čvekice, da sem vas komaj spet našla, kam sem postavila vprašanje... (saj veste, tisto, kdaj lahko zvizneva z dojenčkom na dopust...) Najlepša hvala za odgovore Almeri, mirjam80,nanki, AAA, glugluglu, tims... in lepo uživajte še naprej z vašimi lepimi sončki ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2009 7:56:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2009 8:03:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2009 8:09:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2009 8:10:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2009 8:12:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2009 8:14:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 6.4.2009 8:32:50
|
|
|
|
lili3
|
Dobro jutro, Umpa, a ste imeli že ob 7h posvetovalnico? Mi smo jo imeli že zadnjič ob 7h, pa naslednjič jo imamo spet. Takšna nekulturna ura. Kako pa je kaj z njegovo krvjo, kaj bolje? No, Aljaž je danes bolje, smo ponoči vstali samo 3x, pa ni ga bilo treba nič nosit. Celo nekaj čaja je spil ponoči, sem mu ga šla naredit, ker je kašljal v spanju, ker drugače ga pa sploh noče. Mirjam, to je pa res veliko, 600 ml kompota. Koliko ti pa spije še mleka? Mi se pa mučimo, da spije kakšnih 80ml vode ali razredčenega soka na dan, več mu ne gre.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 6.4.2009 8:36:57
|
|
|
|
ilatic
|
Dobro jutro! Danes bo lep dan jaz grem pa v Ljubljano! JEEEE Grem k zdravniku pol se pa z Zimsko dobim na kavi. Full se že veselim! Po enem mesecu izolacije mi full paše mal it vn pa kafetkat! Drugače je Tarik že full uredu. Mal še pokašlja in upam, da tako ostane! Apetit je že isti kot prej. HB!!!!!! Se tipkamo! By
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 6.4.2009 8:47:58
|
|
|
|
nanka
|
dobro jutro, Hd ja pošlji mi gel, da ga testiram, ker tega ki imam jaz mi prekmalu odstopi, že po dneh, zdaj pa ne vem ali mi gel ne odgovarja, ali pa si premalo pobrusim svoje nohte. Za šablono bi ti bila pa tudi hvaležna, potem bom pa videla kaj še rabim, super si se tole spomnila. Sicer bom jaz bolj malo kupovala, ker bom delala samo sebi, nekaj pa bo. Populis, ja midve uporabljava pleničke za čez da, ponoči ji pa 4-ko namontiram, ker je šlo pri 3 že vse čez. Če boš šla ta teden kaj k neboglasnici me vzemi s seboj, samo ne jutri, ker iamva posvetovalnico. Neboglasnica, da ne bo preveč hudo Danes pa midva praznujeva 18 obletnico poroke, mater je šlo hitro. Ilatic lepo se imejta z Zimsko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2009 8:49:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 6.4.2009 8:58:52
|
|
|
|
ilatic
|
Nanka čestitke za obletnico!!!! . Želim vama še veliko ali obiranja jagod . Midva pa imava obletnico poroke 18.04. in to 11 let. Sva tudi že kr neki dala čez. Ne bi še enkrat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2009 8:59:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?