metuljcek321
|
rižolino, grisolino, čokolino (glih včeraj ga je premierno pohrustala 250 ml!), frutolino - everything is yummy, yummy, yummy. prve 3 naredim z Aptamilom, zadnjega z vodo - v bistvu se kar držim navodil zadaj. Zihr je zihr. povšter - nope, spi tko kvalitetno brez, da ga zaenkrat še ne bom uvajala neboglasnica, drž se, bejbi! We're thinking about you! In opa za lepe mere. Aleksandru & Aljažu za dober, dolg spanec. napadov trme k sreči še ne poznamo. glugluglu, kdaj ti je potem uspelo priti do Rudnika v petek? Me smo s cimrama s porodnišnice in malčicama kramljale do cca. enih, potem sem pičila domov, da je mala jedla kosilo, pa vijuuuu na dooooolg sprehod, kjer sem srečala pol vasi & je bil čvek na kubik Luštno. Kako je bilo na nastopu Marka? O, berem, da prekrasno za bolne, nespeče, neješče, jokajoče, nerazpoložene, ... mame in otrocke ... Blacky, duša, na kateri strani si pa ti ostala? Jaz tule brzim od 43 proti ... hmmm ... who knows kateri ... gas, gas, bi rekla/pela Severina grozdje - prijateljičina punčka je mesec starejša od naših in mi je njena mamica glih zadnjič pravila, da ji grozd prereže na 4 dele in ga mala gloda s krožnika - brez blema. Kako je bilo pri Živi? Everything OK? Umpa, boš poročala o točni kilaži, da vidimo , če je Luka res prešišal Staša. ilatic, kako tvoji borci na državnem? O, nanka, pri vas je pa kot v Indiji Koromandiji - I like it a lot!!!! zelenjava - mojček, jaz dam tisto kot ti. Obožuje brokoli, cvetačo, brstični ohrovt, bučke, sladko zelje, kolerabo, por, korenje, grah, pastinjak, ... ma, vse ... meso: piščanec, puran, teletina, jagnje, domač zajček. populis, si šla na smučarajanje? Fiju, fiju po belih strminah ... he, he, jaz sem bolj v stilu Bridget Jones tam Aha, odlično za uživanje. A je Bor kaj bolje? 3jemi & Almera - Tomšičeva maybe? flower, vidim, da si tudi ti z novo plombo - zdaj pa nasmeh do ušes, ne? lex, WB, sam, da se sestavljate nazaj & bo kmalu bolje - hura! populis je bicikleta uz BC-ja? Prima fotkica, res. trgovinski voziček - ne, a veš, da še nismo probal. mojček, lovely pics! In kako se masti z grozdjem - hi, hi, kako prisrčno! dzanika, za Janovo kobacanje! Aha, danes pogodba, zares v četrtek ... relaxiraj še teh nekaj dni, bejbi! nanka, mnjamsi, mnjamsi. Almera, za nečakinjo - faca je. In opa, opa, Bor kar Novozelandke peca - frajer. Pa, saj res - zakaj bi bil jezik ovira - itak se mali razumejo, ne? Joj, frutka, moje iskreno sožalje Aurora, kam jo bo poleti mahnila mala s starimi starši? rovarka, happy b'day! Povej, kako si ga preživela? 600ml kompota? - vau, vau, vau, to pa ni kar tko. ksenci, sta se pobotala? Si mu ponudila jagode? Ponavadi to deluje O, hd, si pa ti vceraj zjutraj zajtrk stregla - not bad, not bad a all! Aha, in se Majuska - dobr to, babe-žabe! Oooooo, saj res, danes pa prvič na sporedu Jonas & TRENUTEK RESNICE na TV3 - boste gledale?