|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
6.4.2009 9:00:04   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: AAA

TODI jutri bom pa na vašem koncu, ker grem v vrtec nest tisti vprašalnik, ki so ga poslali. A ste ga vi tud dobili? Če imaš čas bi se lahko dobili, kaj praviš?

Jaz sem ga imela namen poslat, ker se mi tud sanja ne kje je vrtec.

A vrtec v Šentvidu? Dva sta, uprava pa mislim da je tam ob progi v Štuli.

Jap točno tam. Lahko se dobiva ti pošljem zs.

Drugače pa dober večer mi smo nazaj z mini dopusta.

Bilo je lepo, uživali 100/h, neta pogrešala nič, mam še tolk za prebrat, da ne mislim nič komentirati za enkrat user posted image

Verjetno danes ne bo nič z obiskom. Anej je spet začel tako grozno kašljati, da se ne upam priti k vam. Se bova mogli kdaj drugič zmenit. Greva pop. k P, da vidim kaj bo rekla. Tako kašlja, da ga kar zaduši in sploh ne pride do sape. Sej ne zmeraj ampak vseeno.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
6.4.2009 9:00:53   
nanka
Populis super, bova na liniji, samo še Neboglasnica se mora strinjat, če je ne bo preveč bolelo. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 9:01:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 9:01:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1354
6.4.2009 9:02:24   
metuljcek321
Lep dobr jutr ... cist naspidirana, ej ... z dvema novima belima plombama me res ni za ustavit (btw: netki, je Tilen bolje? Res skoda, da se nismo videli! Pa dzanika, good luck na prvi dan sluzbe.) - he, he.

OMG - kaksen potres v Italiji - grozovito!!!!!

Sicer pa sem na str. 43?!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 9:03:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
6.4.2009 9:03:45   
AAA

Za Aneja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Proti kašljanju je meni zadnjič svetovala, da ko jo kopam ji z vročo vodo ploščice močim, da se ustvari para.

Bomo probali. Da vidimo kaj bo P rekla. Če ne bo nič na pljučkih slišala bo verjetno rekla, da pač moramo počakati, tamali pa se mi tako smili. Najraje bi se namesto njega odkašljala. Mi je pa zadnjič svetovala naj ga po hrbtu trepljam, da se sluz lažje odlušči.  

Neposredna povezava do sporočila: 1357
6.4.2009 9:05:12   
metuljcek321
Uzivaaaaaancija na morju:
user posted image

... bil je leeeep pomladni daaaaan ...
user posted image

Zurka na kvadrat, potem pa: "Umoran, umoran sam prijatelju, umoran ..."
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1358
6.4.2009 9:06:00   
metuljcek321

Sicer pa sem na str. 43?!

Še malo pa nas  boš updatalauser posted image user posted image

Jep ... a mi ena na hitrco obnovi, kaj dogaja, ker se mi zdi, da mi ne bo zneslo tole!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1359
6.4.2009 9:19:36   
Majuska
'morning ladies,

jaz sem še čista koma, ker sem šla pozno spat ... sem najprej gledala Atlantis in likala zraven. Potlej je bilo pa treba še vse flaške pomit in pospravit kuhinjo, računalnik uglasnit, pa kopalnica - mimogrede je bila ura 2h user posted image

Aleksander še pančka, po mojem se bo kmalu zbudil, zato hitro pripopam še zajtrk
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1360
6.4.2009 9:30:50   
anikabd
Dobro jutro,

Danes smo zelo dobro spali. Zbodil se je samo dvakrat. Zbodili smo se pa šele ob 8 uri. Tak da smo se malo naspali.
Filip je zjutraj pojedel jabolko in hruško, malo se poigral, zdaj pa spi.

UpmpaLumpa - ne se sekirat, saj je še dojenček!!!!
Tudi naš je bil med večjimi in teškimi dojenčki. Naša P. ni nič zaradi tega komplicirala. Rekla je da se bo vse poglihalo ko bo začel hodit in tekat . 

Neposredna povezava do sporočila: 1361
6.4.2009 9:37:38   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Pri peti otroški bolezni se na lčkih naredi spuščajček v obliki metulja in je rdeče obarvan,

Ma, ne mores verjamit, ej ... in to je baje edina reč, ki naj bi jo jaz imela kot otrok ... spooky ...

(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 9:37:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
6.4.2009 9:41:46   
metuljcek321
rižolino, grisolino, čokolino (glih včeraj ga je premierno pohrustala 250 ml!), frutolino - everything is yummy, yummy, yummy. prve 3 naredim z Aptamilom, zadnjega z vodo - v bistvu se kar držim navodil zadaj. Zihr je zihr.

povšter - nope, spi tko kvalitetno brez, da ga zaenkrat še ne bom uvajalauser posted image

neboglasnica, drž se, bejbi! We're thinking about you! In opa za lepe mere.

user posted image  Aleksandru & Aljažu za dober, dolg spanec.

napadov trme k sreči še ne poznamo.

glugluglu, kdaj ti je potem uspelo priti do Rudnika v petek? Me smo s cimrama s porodnišnice in malčicama kramljale do cca. enih, potem sem pičila domov, da je mala jedla kosilo, pa vijuuuu na dooooolg sprehod, kjer sem srečala pol vasi & je bil čvek na kubikuser posted image  Luštno. Kako je bilo na nastopu Marka? O, berem, da prekrasnouser posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image  za bolne, nespeče, neješče, jokajoče, nerazpoložene, ... mame in otrocke ...

Blacky, duša, na kateri strani si pa ti ostala? Jaz tule brzim od 43 proti ... hmmm ... who knows kateri ... gas, gas, bi rekla/pela Severinauser posted image  user posted image

grozdje - prijateljičina punčka je mesec starejša od naših in mi je njena mamica glih zadnjič pravila, da ji grozd prereže na 4 dele in ga mala gloda s krožnika - brez blema. Kako je bilo pri Živi? Everything OK?

Umpa, boš poročala o točni kilaži, da vidimo , če je Luka res prešišal Staša.

ilatic, kako tvoji borci na državnem?

O, nanka, pri vas je pa kot v Indiji Koromandiji - I like it a lot!!!!

zelenjava - mojček, jaz dam tisto kot ti. Obožuje brokoli, cvetačo, brstični ohrovt, bučke, sladko zelje, kolerabo, por, korenje, grah, pastinjak, ... ma, vse ... meso: piščanec, puran, teletina, jagnje, domač zajček.

populis, si šla na smučarajanje? Fiju, fiju po belih strminah ... he, he, jaz sem bolj v stilu Bridget Jones tamuser posted image  user posted image  user posted image  Aha, odlično za uživanje.

A je Bor kaj bolje?

3jemi & Almera - Tomšičeva maybe?

user posted image  flower, vidim, da si tudi ti z novo plombo - zdaj pa nasmeh do ušes, ne?

lex, WB, sam, da se sestavljate nazaj & bo kmalu bolje - hura!

populis je bicikleta uz BC-ja? Prima fotkica, res.

trgovinski voziček - ne, a veš, da še nismo probal.

mojček, lovely pics! In kako se masti z grozdjem - hi, hi, kako prisrčno!

dzanika, user posted image  za Janovo kobacanje! Aha, danes pogodba, zares v četrtek ... relaxiraj še teh nekaj dni, bejbi!

nanka, mnjamsi, mnjamsi.
Almera, user posted image  za nečakinjo - faca je. In opa, opa, Bor kar Novozelandke peca - frajer. Pa, saj res - zakaj bi bil jezik ovira - itak se mali razumejo, ne?

Joj, frutka, moje iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image

Aurora, kam jo bo poleti mahnila mala s starimi starši?

rovarka, happy b'day! Povej, kako si ga preživela?

600ml kompota? - vau, vau, vau, to pa ni kar tko.

ksenci, sta se pobotala? Si mu ponudila jagode? Ponavadi to delujeuser posted image

O, hd, si pa ti vceraj zjutraj zajtrk stregla - not bad, not bad a all! Aha, in se Majuska - dobr to, babe-žabe!

Oooooo, saj res, danes pa prvič na sporedu Jonas & TRENUTEK RESNICE na TV3 - boste gledale?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1364
6.4.2009 9:42:27   
ilatic
REBECA NE MOREM VERJET!!!! Midva sva se poročila na 1. rojstni dan najine hčerke IRIS!!! Kar pomeni da praznujeta skupaj!!!! Iris bo 18.04. stara 12 let!!

Neposredna povezava do sporočila: 1365
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 9:44:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
6.4.2009 9:52:40   
metuljcek321
nanka, user posted image  za obletnico poroke! 18 let pa ni kar tako!

Umpa, no, za en mal je Luka prehitel Staša.

Majuška, hitro na sonce & se ti bo povrnila energija.

Ilatic, rebeca - vau, zdaj pa še skupni datum ... pa ime Iris, ...

Tkole, vse pokomentirala ... bla ful učinkovita komentatorka, zdaj je pa cajt, da sem še učinkovita mami. Pa, pa, imejte se na ta prelep sončni dan!

(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
6.4.2009 9:55:03   
metuljcek321
PS: populis, vikend poročilo:
- sobota: dobila novo usnjeno sedežnouser posted image  Ouje! It was about time!

- nedelja: stekli so pogovori za nakup hiše na morjuuser posted image  user posted image  user posted image  Kar ne morem verjet, da je res, imam kar mal solzne oči, k pomislim na to - kolk noro, res! Od nekdaj sem si želela hiško na morju ... ma, je še veliko enih papirjev za uredit, a ščasoma bo ... zdaj bo sicer kakšen sokec manj padel - je treba en mal pas zategnituser posted image , a ni panike - sploh!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1368
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 9:56:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1369
6.4.2009 9:58:31   
ilatic
Metuljcek hvala ker misliš na nasuser posted image . Skratka Larisa je bila 3., lahko bi bila boljše pa je bilo malo oguljofano (smo že navajeni), Iris je bila super 2. (samo za dve piki je zgubila kar je zelo malo)

Evo jaz sem pripravljena, šibam v LJ. Od 1h naprej sem svobodna za šetanje po LJ. Če bo kateri še za kofek da se nama pridruži z Zimsko me zvrcnte!

Tims kako je nina?
Neboglasnica držim pestke zate!!

Več ko se vrnem!

Neposredna povezava do sporočila: 1370
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 10:51:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1371
6.4.2009 11:12:47   
3jeMi
oj, bejbe!

najprej Čestitamo (vsem, ki praznujejo - r.d., obletnice, lepe izlete, peljanje tete s Krvavca nazaj domov, pa ni hotela, doma ostat user posted image , nove plombe in hiške na morju (tule sem fouš in hkrati full vesela user posted image )) in Pozdravljamo (vse)...
in user posted image  za bolančkane...
in user posted image user posted image  za Neboglasnico... drži se, bejba...

mi smo... kaj pa vem kaj naj rečem... če nam bodo preostali zobki rastli na tak način, kot nam rastejo zdajle, bo pa kriza... prejšnji teden je Lovro prebolel šesto bolezen, poleg pa mu je zrastla spodnja dvojka (zobek je pokukal ven istočasno, ko so izginili flekci user posted image ), zdajle pa imamo od sobote zamašen nosek, kašelj in na pohodu druga spodnja dvojka... kašelj se je sicer že umiril, nosek je še malo zaštopan, zobek si je pa že naredil luknjico, samo še ven pokuka... saj bo šlo...

Neposredna povezava do sporočila: 1372
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 11:13:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1373
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 11:20:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1374
6.4.2009 11:24:41   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

kaj jim pa ve daste za jest, če ste cel dan okrog? ker mrzlo zelenjavo ne morem dat.... so tisti dan brez zelenjave pa tko???

na zalogi imam nekaj zelenjavnih "frutkov" od Holle-ja, včeraj pa sem mu dala tudi od Sunval-a... ponavadi mu dam kar hladne... je pa Lovro bolj navdušen nad sadnimi "frutki" kot zelenjavnimi...

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?