Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.4.2009 12:03:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
jp, evo mene doma... kljub temu da mam premalo plodovnice in že načeto posteljico (kar pomeni da kmalu sledi porod) me niso hotl zadržat... naredila sem svoj prvi ctg nič kaj preveč navdušena nad njim, ker ga je delala ena k sem mislila da bi jo kr stepla... izvidi ctg-ja so kao uredu... ponovni pregled mam 7.4. spet v porodnišnici - UZ... bomo vodl kaj bojo takrat naredil... niti vaginalno me niso pregledal dons sem pomirjena, k Gaja že lepo brca in je izpolnila svojo današnjo normo - 10 brcik na dan... zdej si morm pridno beležit, da ji pol spet nesem pokazat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.4.2009 21:56:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo, Gaja!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.4.2009 22:24:30
|
|
|
|
Lsica
|
Ne vem, kaj se grejo v porodnišnici, ampak super da sta vidve z <Gajo OK. Blueyes, samo pozitivno razmišljaj, pa počivaj kolikor se da in pazi na svojo deklico.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.4.2009 9:52:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Ne vem, kaj se grejo v porodnišnici, ampak super da sta vidve z <Gajo OK. Blueyes, samo pozitivno razmišljaj, pa počivaj kolikor se da in pazi na svojo deklico. velja mami počivam kokr se le da.. dons k je tko lep dan upam da mi bo uspelo do konca pobarvati posteljico... zdej je pa že skrajni čas...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.4.2009 15:51:43
|
|
|
|
katrinka
|
o nosečke da se malo javim... bleueyes - vesela sem da sta z Gajo dobr, glede tega da svojga ne mors prepricat za poroko - jaz tud svojga več let nism, pa je letos me presenetu in zaprosu cist sam od sebe in je cist zadovoljen kot mozek sem slikice ze dala gor - loh pokukate lepo nedeljo vsem
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.4.2009 16:58:15
|
|
|
|
ana**
|
Ooooo... Gospa katrinka Kko sta lepa Prav žariš na slikah blueeyes ma tuki sploh več ne bom pisala o porodnišnici ker itak.. Noo.. važno da sta vidve OK in počivaš. Konc koncev bi tut v P. samo ležala in bi ti bil dolgčas.. A posteljico si že pobarvala? Sej veš, slikce Nč, grem perilo dat prat, pa eno košaro morm dat še sušit.. Jao že zdaj se mi zdi,da nonstop perem pa sva 2 Kaj bo šele ko bomo imeli fantka malega..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.4.2009 17:00:43
|
|
|
|
Anonimen
|
oooo Gospa Katrinka ZELO LUŠNA sta bla In kako se počutiš kot gospa? Je kaj drugače?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.4.2009 17:10:12
|
|
|
|
Tanja_
|
katrinka ful lepo! A je luštn naslednji dan, a ne?K si še čist pod vtisi in evoričen! Lepa sta bla, pa še vreme vama ni nagajalo, glede na to, kako je blo začetek tedna. Čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.4.2009 17:37:28
|
|
|
|
majana79
|
katrinka, fuuul sta lušna, pa tvoja oblekica je super! A se meni samo zdi, al je tut frizura nova oziroma barva?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.4.2009 18:29:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka bleueyes - vesela sem da sta z Gajo dobr, glede tega da svojga ne mors prepricat za poroko - jaz tud svojga več let nism, pa je letos me presenetu in zaprosu cist sam od sebe in je cist zadovoljen kot mozek ma pr men bo to trajal še vsaj nekje 4 leta... če ne dlje pol se mu bo pa že najbrž prepozno zdelo in se sploh ne bova ženila drgač pa fuuuuuuuuull dobre slike... mi je všeč da nisi v klasični beli barvi... kok sta res kjut.. oz vsi trije ste kjut... vreme pa vidim da je blo tud idealno - prov naklonjeno vama je bilo .. barva frizure tud prenovljena... super je.. res kr žariš... kaj pa medeni tedni?? kje bojo?? ana** posteljico še barvam... se mi je zgodil šok... tista rdeča k sem jo kupla sploh ni rdeča ampak vijolo-roza.. skor sem na rit padla k sem prvi sloj barve nanesla na pojstlco... tko da sem bla šokirana.. mi je kr diha zmanjkal... moj je tud sam pogledu kaj se dogaja... sem šla pa dons že drugi sloj čez, tko da je malo potemnela, jutri bom šla pa še tretjič čez... tko da bo pol kao neka temno vijola barva... ma bomo vidl kako bo vse skup izpadlo... veš da bom objavla slikce in sporočila ko bo gotove... sej sem obljubila drgač pa dons mojih polnih 36t.. kako čas leti
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.4.2009 19:02:54
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ma pr men bo to trajal še vsaj nekje 4 leta... če ne dlje pol se mu bo pa že najbrž prepozno zdelo in se sploh ne bova ženila Meni je moj rekel na poroki prijateljev, ki sta se poročila po 10 letih, da se bova midva tut. Se pravi sva skupaj 6 let in bo očitno trajalo še 4. Da ga vidim junaka... IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ana** posteljico še barvam... se mi je zgodil šok... tista rdeča k sem jo kupla sploh ni rdeča ampak vijolo-roza.. skor sem na rit padla k sem prvi sloj barve nanesla na pojstlco... tko da sem bla šokirana.. mi je kr diha zmanjkal... moj je tud sam pogledu kaj se dogaja... sem šla pa dons že drugi sloj čez, tko da je malo potemnela, jutri bom šla pa še tretjič čez... tko da bo pol kao neka temno vijola barva... ma bomo vidl kako bo vse skup izpadlo... veš da bom objavla slikce in sporočila ko bo gotove... sej sem obljubila drgač pa dons mojih polnih 36t.. kako čas leti Joj groza... Škoda ker nisi kar nehaja pri prvem sloju, pa odnesla barvo nazaj... A so ti jo namešali ali je že kupljena namešana? Ker če je namešana, potem bi moral biti odtenek točno tak kot na kartici... Čestitke za 36. tednov , naj Gaja zdrži vsaj še enega.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.4.2009 19:30:40
|
|
|
|
katrinka
|
hvala vsem za cestitke, ja vreme je kr zdrzalo-sm bila vesela, kar se tiče oblekce-vedno sem zelela rdečo in sem jo imela...frizurca je dobila same pohvale, drugače pa je se vedno ista tudi barva, mogoče je celotna podoba tako da se vam zdi da je drugač poročno potovanje-zal ga letos ne bo, morva zrihtat hiso da bo vseljiva do poroda, tako da bo poročno naslednje leto z naso pikico blueeyes - zdrzita se vsaj en teden skupaj glede partnerjev - moj se je tega otepal kar sva skupaj (7let) in vedno nasel nov izgovor, danes se mi zdi pa zadovoljen in vsakmu pove da je oženjen, tako da drage moje pustite se presenetit
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.4.2009 22:29:20
|
|
|
|
Anonimen
|
katrinka, čestitke! trebušček se je prav lepo podal obleki! srečanje v torek še velja? si ravno "rihtam" varstvo za svojega prvega paglavčka (drugega prinesem s seboj v trebuhu), da se bom lahko v miru pogovorila z vami... in ker drugače, če bi šel z mano, bi se verjetno ustavila že na igrišču in ne bi prišla do čolnarne... upam, da ste danes dodobra izkoristile sonček!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.4.2009 22:43:20
|
|
|
|
Lsica
|
Katrinka, čestitke !!! Prav lep par sta. No, še mal pa boste 2+1=trije... Pa kako že praviš, naj se pustimo presenetit? Men se zdi, da bom morala jaz stvari vzet v svoje roke, če bom hotla kaj akcije na tem področju... Po mojem ga bom prej zvlekla na poročno potovanje, pa se šele tam z njim poročila ... Jutri me čaka pa MŠ...ne boste verjele, ampak se veselim. Blueyes, ja kaj je mama Lsica rekla, počivat... Komando prevzet, čopič pa v roko. No, saj ne mislim tako strogo. ... Lahko nočko...lepe sanje...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.4.2009 23:45:14
|
|
|
|
angelito
|
hej punce se me se spomnite no, nisem se rodila... imam pa se zelo malo...pocutim se super, se vedno sem v formi - hodim skoraj vsak dan na grad in vandram po opravkih, obiskih, kofetkih... no, seveda tudi pocivam... no, in se glavna novost => 14 dni pred PDP (konec 38. tedna) nam jo je mala precej zagodla in se narobe obrnila , tako da se mi sedaj obeta naravni porod kljub medenicni vstavi (ZO je bil namrec neuspesen ) a srecanje v colnarni ta torek bo?... jaz bi prisla na soncek, tortico in cvek z vami... razen, ce me v torek zjutraj ne obdrzijo v porodnisnici... katrinka => cestitke ob poroki ... si imela prav lepo oblekico no, se se kaj javim... uzivajte v soncku
< Sporočilo je popravil angelito -- 5.4.2009 23:46:34 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 8:48:26
|
|
|
|
majana79
|
Jutro punce, samo na hitro se oglasim, ker delam samo do 12 in imam polno za naredit. Srečanje v torek valjda bo, vreme bo božansko, Blue mogoče ne pride (ali pač? ), jaz bom miceno zamudila, ampak po moje boste še tam? Tako da naj vas pride čim več, pa tudi otroci in ostali spremljevalci so dobrodošli. No, se javim še po 12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 8:57:55
|
|
|
|
Lsica
|
majana, počasi..., da ne boš zdaj vsega naredila v 4-ih, kar si prej v 8-ih urah . Jaz še vedno nimam odločbe, tko da sem zdaj doma na črno . Sem klicala komisijo, pravi da so komaj 1. dobili pošto. Ta teden bojo menda spravili čez tud mojo zadevo. Upam, da ugodno. Zunaj mam pa tako ropotanje, da ne vem kako bom zdržala. Kot bi bila na sredi delovišča. Brusijo nam ploščice na ploščadi pred blokom - ampak to tako odmeva, da, ne moreš mislit. Se tudi veselim našega srečanja jutri. Upam pa, da ne bo MŠ zaštartala že jutri s kakšnim nujnim predavanjem, ker potem nimam izbire, moj gre lahko samo ob 4-ih. No saj bova danes zvedla, ko dobimo urnik. Lp, bodite pridne. Blueyes, počivaš?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 10:17:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ma pr men bo to trajal še vsaj nekje 4 leta... če ne dlje pol se mu bo pa že najbrž prepozno zdelo in se sploh ne bova ženila Meni je moj rekel na poroki prijateljev, ki sta se poročila po 10 letih, da se bova midva tut. Se pravi sva skupaj 6 let in bo očitno trajalo še 4. Da ga vidim junaka... IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ana** posteljico še barvam... se mi je zgodil šok... tista rdeča k sem jo kupla sploh ni rdeča ampak vijolo-roza.. skor sem na rit padla k sem prvi sloj barve nanesla na pojstlco... tko da sem bla šokirana.. mi je kr diha zmanjkal... moj je tud sam pogledu kaj se dogaja... sem šla pa dons že drugi sloj čez, tko da je malo potemnela, jutri bom šla pa še tretjič čez... tko da bo pol kao neka temno vijola barva... ma bomo vidl kako bo vse skup izpadlo... veš da bom objavla slikce in sporočila ko bo gotove... sej sem obljubila drgač pa dons mojih polnih 36t.. kako čas leti Joj groza... Škoda ker nisi kar nehaja pri prvem sloju, pa odnesla barvo nazaj... A so ti jo namešali ali je že kupljena namešana? Ker če je namešana, potem bi moral biti odtenek točno tak kot na kartici... Čestitke za 36. tednov , naj Gaja zdrži vsaj še enega. vsekakor javim ko bo če bo srečni dogodek barva je že v piksni zmešana... na njej je nalepka kakšna barva more bit in je bordo rdeča... ampak sej ni panike... se bom že navadla... moja Gaja dons hiperaktivna... nori k zmešana že od včeri... tko da me veseli... dons smo zvedeli da je še ena naša majčica rodila.... zdej mamo že 7 majčevskih otrok... in sicer 4 fantke in 3 punčke smo pa res pohitele vse.. k da se nam kam mudi... kaj nej rečem... očitno bo čas da se začnete junijke pripravljat počasi mi že kr aprilčice prehitevamo angelito upam da se bo mala kmalu prov obrnila in da ne bo povzročala skrbi mamici in atiju srečanje v čolnarni jz nič ne obljubim... bom vidla kaj bo jutri na pregledu v P... vreme bo pa božansko... ne tko k nazadnje k je bil mraz in veter
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 10:21:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
Torej, ponovno snidenje... torek, 7.4.2009 ob 16h... v Čolnarni (ker bo upam da lepo toplo, sonček, pa bomo zunaj sedele...) .. Pa še link za lažjo pomoč http://www.colnarna.com/leona.pdf 1. Blueeyes (???) 2. Lsica 3. tej_a 4. katrinka 5. šivilja 6. vim 7. k.tja 8. ana** 9. angelito 10. Tanja_ 11. 12. 13. 14. 15.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 10:22:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 11:13:02
|
|
|
|
katrinka
|
živjo nosečke no, pa sem v klubu poročenih...hihi...je kr luštn drugače se pa veselim jutrišnjih cvekov in seveda sadnih kup zdej pa me caka mučno menjanje dokumentov, prijava novega bivališča itd. kaj čmo, je tud to treba a ne
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 11:18:26
|
|
|
|
Lsica
|
Blueyes, za Gajo ki trenira kick-boxing v tvojem trebuščku...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 11:27:49
|
|
|
|
PapuaNG
|
Je tako lep sončen dan, da je težko bit slabe volje, sploh po tako lepem vikendu. Smo se včeraj tako nasmejali s prijatelji, kot že dolgo ne. Nas je na koncu že vse trebuh bolel jaz pa še ta teden v službi, potem pa težko pričakovani dopust. Je še sodelavka rekla, da imam pa sedaj že tak trebuh, da je skrajni čas, da začnem z dopustom. No, bo treba še nekaj stvari prej urediti in potrpeti do petka...pa saj bo hitro minilo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?