|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
4.4.2009 11:59:53   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
user posted image   1hruška                            23.3.2009         1 user posted image          0 user posted image                  ?
user posted image   wani (36 let)                     23.3.2009         3 user posted image          2 user posted image                   ?
user posted image  april09                              5.4.2009           3 user posted image           1 user posted image                  ?        user posted image
user posted image  angelito (29 let)                11.4.2009         1 user posted image          0 user posted image                    ?       user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009         1 user posted image           0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image  nmag (39 let)                    17.4.2009          5 user posted image           4 user posted image                   ?      user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image             7.4.2009   user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image               7.4.2009   user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image         20.4.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image            10.4.2009   user posted image
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image           24.4.2009     user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image         6.5.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?          user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image           2.4.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image            21.4.2009  user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image          9.4.2009   user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image           5.5.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        28.4.2009  user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image         20.4.2009  user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image           5.5.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image         30.4.2009    user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image          8.4.2009   user posted image
user posted image  sinskaT                               8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image                  ?
user posted image   linaema                              10.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          7.4.2009
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          20.4.2009 user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?          user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image         15.4.2009   user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)              29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image        10.4.2009   user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.4.2009  user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image         9.4.2009
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?    user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image        21.4.2009  user posted image
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image          20.4.2009
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image            5.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image                 ?      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image                   ?     user posted image
user posted image   nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55

============================================================

user posted image       9 

user posted image     15

user posted image      7 

user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                   10.2.2009          user posted image              Lia
user posted image   grahec               26.2.2009          user posted image              Lucija              53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image              Timon              46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009          user posted image              Ana                                    2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009          user posted image              Leonard         54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Karolina         46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Patrik             46 cm           2350 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009            user posted image              Zala               50 cm           3030 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 4.4.2009 12:03:39 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
4.4.2009 12:03:02   
Blueeyes
jp, evo mene doma... kljub temu da mam premalo plodovnice in že načeto posteljico (kar pomeni da kmalu sledi porod) me niso hotl zadržat... naredila sem svoj prvi ctg user posted image   nič kaj preveč navdušena nad njim, ker ga je delala ena k sem mislila da bi jo kr stepla... izvidi ctg-ja so kao uredu... ponovni pregled mam 7.4. spet v porodnišnici - UZ... bomo vodl kaj bojo takrat naredil... niti vaginalno me niso pregledal user posted image  user posted image  dons sem pomirjena, k Gaja že lepo brca in je izpolnila svojo današnjo normo - 10 brcik na dan... zdej si morm pridno beležit, da ji pol spet nesem pokazat

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
4.4.2009 21:56:53   
Anonimen
user posted image Bravo, Gaja!user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2303
4.4.2009 22:24:30   
Lsica
Ne vem, kaj se grejo v porodnišnici, ampak super da sta vidve z <Gajo OK. Blueyes, samo pozitivno razmišljaj, pa počivaj kolikor se da in pazi na svojo deklico. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
5.4.2009 9:52:43   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Ne vem, kaj se grejo v porodnišnici, ampak super da sta vidve z <Gajo OK. Blueyes, samo pozitivno razmišljaj, pa počivaj kolikor se da in pazi na svojo deklico. user posted image user posted image user posted image  

velja mami user posted image   user posted image   počivam kokr se le da.. dons k je tko lep dan upam da mi bo uspelo do konca pobarvati posteljico... zdej je pa že skrajni čas...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
5.4.2009 15:51:43   
katrinka
o nosečkeuser posted image

da se malo javim...

bleueyes - vesela sem da sta z Gajo dobr,
glede tega da svojga ne mors prepricat za poroko - jaz tud svojga več let nism, pa je letos me presenetu in zaprosu cist sam od sebe in je cist zadovoljen kot mozekuser posted image

sem slikice ze dala gor - loh pokukateuser posted image

lepo nedeljo vsemuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
5.4.2009 16:58:15   
ana**
Ooooo... Gospa katrinka user posted image  Kko sta lepa user posted image user posted image user posted image  Prav žariš na slikahuser posted image

blueeyes ma tuki sploh več ne bom pisala o porodnišnici ker itak..user posted image  Noo.. važno da sta vidve OK in počivaš. Konc koncev bi tut v P. samo ležala in bi ti bil dolgčas.. A posteljico si že pobarvala? Sej veš, slikceuser posted image

Nč, grem perilo dat prat, pa eno košaro morm dat še sušit.. Jao že zdaj se mi zdi,da nonstop perem pa sva 2user posted image  Kaj bo šele ko bomo imeli fantka malega.. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
5.4.2009 17:00:43   
Anonimen
oooo Gospa Katrinka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ZELO LUŠNA sta bla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   In kako se počutiš kot gospa? Je kaj drugače? 

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 2308
5.4.2009 17:10:12   
Tanja_
katrinka ful lepo! A je luštn naslednji dan, a ne?K si še čist pod vtisi in evoričen! Lepa sta bla, pa še vreme vama ni nagajalo, glede na to, kako je blo začetek tedna. Čestitke!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
5.4.2009 17:37:28   
majana79
katrinka, fuuul sta lušna, pa tvoja oblekica je super! user posted image  user posted image A se meni samo zdi, al je tut frizura nova oziroma barva? user posted image  

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
5.4.2009 18:29:45   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
bleueyes - vesela sem da sta z Gajo dobr,
glede tega da svojga ne mors prepricat za poroko - jaz tud svojga več let nism, pa je letos me presenetu in zaprosu cist sam od sebe in je cist zadovoljen kot mozekuser posted image

ma pr men bo to trajal še vsaj nekje 4 leta... če ne dlje user posted image  user posted image  pol se mu bo pa že najbrž prepozno zdelo in se sploh ne bova ženila user posted image  user posted image

drgač pa fuuuuuuuuull dobre slike... mi je všeč da nisi v klasični beli barvi... kok sta res kjut.. oz vsi trije ste kjut... vreme pa vidim da je blo tud idealno - prov naklonjeno vama je bilo user posted image  user posted image .. barva frizure tud prenovljena... super je.. res kr žariš... kaj pa medeni tedni?? kje bojo??

ana** posteljico še barvam... se mi je zgodil šok... tista rdeča k sem jo kupla sploh ni rdeča ampak vijolo-roza.. skor sem na rit padla k sem prvi sloj barve nanesla na pojstlco... tko da sem bla šokirana.. mi je kr diha zmanjkal... moj je tud sam pogledu kaj se dogaja... sem šla pa dons že drugi sloj čez, tko da je malo potemnela, jutri bom šla pa še tretjič čez... tko da bo pol kao neka temno vijola barva... ma bomo vidl kako bo vse skup izpadlo... veš da bom objavla slikce in sporočila ko bo gotove... sej sem obljubila

drgač pa dons mojih polnih 36t.. kako čas leti

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
5.4.2009 19:02:54   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
ma pr men bo to trajal še vsaj nekje 4 leta... če ne dlje user posted image  user posted image  pol se mu bo pa že najbrž prepozno zdelo in se sploh ne bova ženila user posted image  user posted image

Meni je moj rekel na poroki prijateljev, ki sta se poročila po 10 letih, da se bova midva tut. Se pravi sva skupaj 6 let in bo očitno trajalo še 4. user posted image Da ga vidim junaka...

ana** posteljico še barvam... se mi je zgodil šok... tista rdeča k sem jo kupla sploh ni rdeča ampak vijolo-roza.. skor sem na rit padla k sem prvi sloj barve nanesla na pojstlco... tko da sem bla šokirana.. mi je kr diha zmanjkal... moj je tud sam pogledu kaj se dogaja... sem šla pa dons že drugi sloj čez, tko da je malo potemnela, jutri bom šla pa še tretjič čez... tko da bo pol kao neka temno vijola barva... ma bomo vidl kako bo vse skup izpadlo... veš da bom objavla slikce in sporočila ko bo gotove... sej sem obljubila

Joj groza... Škoda ker nisi kar nehaja pri prvem sloju, pa odnesla barvo nazaj... user posted image A so ti jo namešali ali je že kupljena namešana? Ker če je namešana, potem bi moral biti odtenek točno tak kot na kartici...

Čestitke za 36. tednov user posted image , naj Gaja zdrži vsaj še enega.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
5.4.2009 19:30:40   
katrinka
hvala vsem za cestitke, ja vreme je kr zdrzalo-sm bila vesela,
kar se tiče oblekce-vedno sem zelela rdečo in sem jo imela...frizurca je dobila same pohvale, drugače pa je se vedno ista tudi barva, mogoče je celotna podoba tako da se vam zdi da je drugač

poročno potovanje-zal ga letos ne bo, morva zrihtat hiso da bo vseljiva do poroda, tako da bo poročno naslednje leto z naso pikico

blueeyes - zdrzita se vsaj en teden skupaj

glede partnerjev - moj se je tega otepal kar sva skupaj (7let) in vedno nasel nov izgovor, danes se mi zdi pa zadovoljen in vsakmu pove da je oženjen, tako da drage moje pustite se presenetit

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
5.4.2009 22:29:20   
Anonimen
katrinka, čestitke! trebušček se je prav lepo podal obleki!user posted image

srečanje v torek še velja? si ravno "rihtam" varstvo za svojega prvega paglavčka (drugega prinesem s seboj v trebuhu), da se bom lahko v miru pogovorila z vami... in ker drugače, če bi šel z mano, bi se verjetno ustavila že na igrišču in ne bi prišla do čolnarne...

upam, da ste danes dodobra izkoristile sonček!

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2314
5.4.2009 22:43:20   
Lsica
Katrinka, čestitkeuser posted image user posted image user posted image !!!  Prav lep par sta. No, še mal pa boste 2+1=trije...
Pa kako že praviš, naj se pustimo presenetit? Men se zdi, da bom morala jaz stvari vzet v svoje roke, če bom hotla kaj akcije na tem področju... Po mojem ga bom prej zvlekla na poročno potovanje, pa se šele tam z njim poročilauser posted image ...

Jutri me čaka pa MŠ...ne boste verjele,  ampak se veselim.

Blueyes, ja kaj je mama Lsica rekla, počivat... Komando prevzet, čopič pa user posted image v roko. No, saj ne mislim tako strogo. ...

Lahko nočko...lepe sanje...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
5.4.2009 23:45:14   
angelito
hej punce

se me se spomnite user posted image

no, nisem se rodila... imam pa se zelo malo...pocutim se super, se vedno sem v formi - hodim skoraj vsak dan na grad in vandram po opravkih, obiskih, kofetkih... no, seveda tudi pocivam...

no, in se glavna novost => 14 dni pred PDP (konec 38. tedna) nam jo je mala precej zagodla in se narobe obrnila user posted image , tako da se mi sedaj obeta naravni porod kljub medenicni vstavi (ZO je bil namrec neuspesen user posted image )

a srecanje v colnarni ta torek bo?... jaz bi prisla na soncek, tortico in cvek z vami... razen, ce me v torek zjutraj ne obdrzijo v porodnisnici...

katrinka => cestitke ob poroki user posted image ... si imela prav lepo oblekico user posted image

no, se se kaj javim...

uzivajte v soncku

< Sporočilo je popravil angelito -- 5.4.2009 23:46:34 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
6.4.2009 8:48:26   
majana79
Jutro punce, samo na hitro se oglasim, ker delam samo do 12 in imam polno za naredit.

Srečanje v torek valjda bo, vreme bo božansko, Blue mogoče ne pride (ali pač? user posted image ), jaz bom miceno zamudila, ampak po moje boste še tam? Tako da naj vas pride čim več, pa tudi otroci in ostali spremljevalci so dobrodošli.

No, se javim še po 12.

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
6.4.2009 8:57:55   
Lsica
majana, počasi..., da ne boš zdaj vsega naredila v 4-ih,  kar si prej v 8-ih urahuser posted image .

Jaz še vedno nimam odločbe, tko da sem zdaj doma na črnouser posted image . Sem klicala komisijo, pravi da so komaj 1. dobili pošto. Ta teden bojo menda spravili čez tud mojo zadevo. Upam, da ugodno.

Zunaj mam pa tako ropotanje, da ne vem kako bom zdržala. Kot bi bila na sredi delovišča. Brusijo nam ploščice na ploščadi pred blokom - ampak to tako odmeva, da, ne moreš mislit.

Se tudi veselim našega srečanja jutri. Upam pa, da ne bo MŠ zaštartala že jutri s kakšnim nujnim predavanjem, ker potem nimam izbire, moj gre lahko samo ob 4-ih. No saj bova danes zvedla, ko dobimo urnik.

Lp, bodite pridne. Blueyes, počivaš?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
6.4.2009 10:17:37   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Meni je moj rekel na poroki prijateljev, ki sta se poročila po 10 letih, da se bova midva tut. Se pravi sva skupaj 6 let in bo očitno trajalo še 4. user posted image Da ga vidim junaka...

Joj groza... Škoda ker nisi kar nehaja pri prvem sloju, pa odnesla barvo nazaj... user posted image A so ti jo namešali ali je že kupljena namešana? Ker če je namešana, potem bi moral biti odtenek točno tak kot na kartici...

Čestitke za 36. tednov user posted image , naj Gaja zdrži vsaj še enega.

vsekakor javim ko bo če bo srečni dogodek user posted image  user posted image  

barva je že v piksni zmešana... na njej je nalepka kakšna barva more bit in je bordo rdeča... ampak sej ni panike... se bom že navadla...

moja Gaja dons hiperaktivna... nori k zmešana že od včeri... tko da me veseli...

dons smo zvedeli da je še ena naša majčica rodila.... zdej mamo že 7 majčevskih otrok... in sicer 4 fantke in 3 punčke user posted image  user posted image  user posted image  smo pa res pohitele vse..  k da se nam kam mudi... kaj nej rečem... očitno bo čas da se začnete junijke pripravljat počasi user posted image  user posted image  mi že kr aprilčice prehitevamo user posted image  user posted image

angelito upam da se bo mala kmalu prov obrnila in da ne bo povzročala skrbi mamici in atiju

srečanje v čolnarni jz nič ne obljubim... bom vidla kaj bo jutri na pregledu v P... vreme bo pa božansko... ne tko k nazadnje k je bil mraz in veter

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
6.4.2009 10:20:28   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
user posted image   1hruška                            23.3.2009         1 user posted image          0 user posted image                  ?
user posted image   wani (36 let)                     23.3.2009         3 user posted image          2 user posted image                   ?
user posted image  april09                              5.4.2009           3 user posted image           1 user posted image                  ?        user posted image
user posted image  angelito (29 let)                11.4.2009         1 user posted image          0 user posted image                    ?       user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009         1 user posted image           0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image  nmag (39 let)                    17.4.2009          5 user posted image           4 user posted image                   ?      user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image             7.4.2009   user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image               7.4.2009   user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image         20.4.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image            10.4.2009   user posted image
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image           24.4.2009     user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image         6.5.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?          user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image           2.4.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image            21.4.2009  user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image          9.4.2009   user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image           5.5.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        28.4.2009  user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image         20.4.2009  user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image           5.5.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image         30.4.2009    user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image          8.4.2009   user posted image
user posted image  sinskaT                               8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image                  ?
user posted image   linaema                              10.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          7.4.2009
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          20.4.2009 user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?          user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image         15.4.2009   user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)              29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image        10.4.2009   user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.4.2009  user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image         9.4.2009
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?    user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image        21.4.2009  user posted image
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image          20.4.2009
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image            5.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image                 ?      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image                   ?     user posted image
user posted image   nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55

user posted image       9 

user posted image     15

user posted image      7 

user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                   10.2.2009          user posted image              Lia
user posted image   grahec               26.2.2009          user posted image              Lucija              53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image              Timon              46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009          user posted image              Ana                                    2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009          user posted image              Leonard         54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Karolina         46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Patrik             46 cm           2350 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009            user posted image              Zala               50 cm           3030 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
6.4.2009 10:21:35   
Blueeyes
Torej, ponovno snidenje... torek, 7.4.2009 ob 16h...  v Čolnarni (ker bo upam da lepo toplo, sonček, pa bomo zunaj sedele...) .. Pa še link za lažjo pomoč http://www.colnarna.com/leona.pdf

1. Blueeyes (???)
2. Lsica 
3. tej_a
4. katrinka
5. šivilja
6. vim
7. k.tja
8. ana**
9. angelito
10. Tanja_

11.
12.
13.
14.
15. 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
6.4.2009 10:22:34   
Blueeyes
                   user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
6.4.2009 11:13:02   
katrinka
živjo nosečkeuser posted image

no, pa sem v klubu poročenih...hihi...je kr luštnuser posted image

drugače se pa veselim jutrišnjih cvekov in seveda sadnih kupuser posted image

zdej pa me caka mučno menjanje dokumentov, prijava novega bivališča itd.   kaj čmo, je tud to treba a ne

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
6.4.2009 11:18:26   
Lsica
Blueyes, user posted image user posted image user posted image za Gajo ki trenira kick-boxing v tvojem trebuščku...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
6.4.2009 11:27:49   
PapuaNG
Je tako lep sončen dan, da je težko bit slabe volje, sploh po tako lepem vikendu. Smo se včeraj tako nasmejali s prijatelji, kot že dolgo ne. Nas je na koncu že vse trebuh bolel user posted image

jaz pa še ta teden v službi, potem pa težko pričakovani dopust. Je še sodelavka rekla, da imam pa sedaj že tak trebuh, da je skrajni čas, da začnem z dopustom. No, bo treba še nekaj stvari prej urediti in potrpeti do petka...pa saj bo hitro minilo user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?