|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
1.4.2009 18:08:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Jezus živa, kam si pa ti to padla - odpustili so te kot nosečnico, negativna ocena, negativna stimulacija...hudo...... Take pa še ne, tud jaz ne bi hotla tam delat.
Živa, a si si ti mislila, da nosiš fantka? A se nismo neki zadnjič na to temo pogovarjal?

Mah kaj pa vem... Po moje sem bolj mislila da mam pupo... Ampak mi je že Pušenjak fantiča napovedal, tko da... Ampak sej pravim... meni je vseeno - samo da se bo rodil zdrav in OK.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res mam srečo s temi delodajalci user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
1.4.2009 20:06:41   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Hej punce!
Jst sm pa od dons na dopustu, pa bi se oglasla v torek, sam mi je malo nerodno, ker se ve že vse poznate med sabo, jst pa še nikol nisem bila na kakem mitinguuser posted image .
Drgač sm pa dons 32 tednov napolnila, imela pregled, dete je okej, jst pa mam nizek hemoglobin, tko da sm si prslužla Retafer in se ga kar bojim jemat, k zapira, jst mam pa že itak ful probleme s prebavo. No, toliko zaenkrat....

a dej dej, kakšne bedarije pa čvekaš... jz sem jih zadnjič prvič videla... vse... pa nas je bilo 8 al 9 vse skupi... tkoda nimaš se kaj za bat... ti sam prid... te bom kr na seznam dala

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
1.4.2009 20:07:39   
Blueeyes
Torej, ponovno snidenje... torek, 7.4.2009 ob 16h...  v Čolnarni (ker bo upam da lepo toplo, sonček, pa bomo zunaj sedele...) .. Pa še link za lažjo pomoč http://www.colnarna.com/leona.pdf

1. Blueeyes (???)
2. Lsica 
3. tej_a
4. katrinka
5. šivilja
6. vim
7. k.tja
8. ana**
9. angelito
10. Tanja_

11.
12.
13.
14.
15. 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
1.4.2009 20:16:31   
majana79
Tanja, ti kar pridi, grizemo ne (samo tortice oziroma palačinke) user posted image , spoznale smo se pa večinoma prvič.

Modrooka, kaj se pa vam dogaja na majčicah pa aprilčicah? user posted image Da ne bo res katera prehitro rodila. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
1.4.2009 20:19:19   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Tanja, ti kar pridi, grizemo ne (samo tortice oziroma palačinke) user posted image , spoznale smo se pa večinoma prvič.

Modrooka, kaj se pa vam dogaja na majčicah pa aprilčicah? user posted image Da ne bo res katera prehitro rodila. user posted image

he he, a si šla brat al kaj... nam manjka user posted image user posted image  očitno.. he he... tekmujemo za pomočnike user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
1.4.2009 22:03:16   
majana79
Slučajno sem malo brskala, ko stalno neki pišete pa me je zanimalo kaj. user posted image Še malo potrpite pa bo user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
1.4.2009 22:36:43   
Lsica
takole, sem se malo potepala popoldne (kupovala sva vrtno klop, pa še neke stvari pogledala za v stanovanje,....), pol pa dnevnik, tuš...pa je spet tako pozna ura. V glavnem,

Blueeyes - navijam za jutriuser posted image user posted image user posted image

Tanja - me veseli, da se nam pridružišuser posted image

Majana, upam da nisem prepozna - (maš ZS), ampak itak je vse tako kot mora bit, tko da se nič sekirat,

ana se ni pa nič javila - upam da to pomeni da je vse OK.

pa aja, me firbec matra, tko da grem še jaz pogledat kaj to trga naše majčice oz aprilčice...

Se čujemo jutri. Lahko nočko vsem...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
2.4.2009 9:51:31   
katrinka
dobro jutro cvekeuser posted image

blueeyes - oh, se mi kr sline cedijo k gledam borovnice...sm jih včeri dubla k sm bla pr očiju na obisku, user posted image
danes vem da mas pregled - javi se nam, drzim pesti da bo vse kot more bituser posted image

tanja - ah nehi no, ti kr prid, men je blo tud nerodn prvic, pa je blo prav luštn, jaz sm bla ze 2krat pa bom spet tuhtala kere so prave - k obrazov ni ne znam hitr zapomnituser posted image

ziva - take sefe bi dala na grmado pa przgala, upam da ti uspre da dobis denar nazajuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
2.4.2009 10:55:11   
Lsica
user posted image user posted image

O katrinka, pridna, si se že pofočkala...
Jaz bom tud še mal tu gor, pol pa mam cel kup opravkov...2 knjižnici, fotokopirnica, fax...
Majana, kako si se zmenila danes v službi?
Blueeyes, koliko še do pregleda...?

Uživajte v dežku, če si na suhem prav fletno štropota po oknu...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
2.4.2009 11:12:25   
bjondi
Blueeyes dobro opravi...

Jaz pa grem tud čez pol ure najprej na Šlajmerjevo po enekcijo pa jo nesem do G da mi jo da ,ker sem RHD- ...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
2.4.2009 13:39:50   
majana79
Dober dan vsem!

Danes sem pozna, sem imela en sestanek (bljak, predolgo sedenje me utruja)...

Modrooka, javi se, kako je s pregledom, veš da nas skrbi.

Lsica, hvala za ZS, sem danes vse uredila in razjasnila. Naštimali mi bodo 4 urni delovnik, moram samo pazit da se res štempljam točno po 4 urah in nič več. Hvala za pojasnila in pomoč. user posted image Sem pa brala tvoje peripetije pri junijkah, in vidim da je tvoja tašča ena taka cvetka kot moja. Zadnjič mi je dala denar za tamalega da naj mu kej kupmo, a po drugi strani pa midva zanjo za položnice zalagava... user posted image Kaj pa patronažna misli pa razen nege sploh ni pomembno.

Bjondi, upam da ne bo preveč bolelo. user posted image

Joj kako pri nas v tem trenutku lije... Bi si mogla res nabavit ene gumijaste škornje, da bom hodila lahko peš v takem domov, če ne bom čisto premočena... user posted image

Ej kje so naše nosečke? A se meni samo zdi, al se vim spet ni neki časa oglasila? Kaj pa tiste, ki bi morale bit že mamice, je kej novega??

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
2.4.2009 14:02:56   
ana**
ojla bejbe.

Blueeyes me je prosila,da vam sporočim da na pregledu ni bilo OK. Ima premalo plodovnice!!! Tudi Gaja je ful mirna tko,da če ne bo boljše gre zvečer v P.
Vas pa vse lepo pozdravlja!
Me pa bomo držale pesti za njo in njeno punčko,ane?user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
2.4.2009 14:38:19   
majana79
Ja šment no, tejle pupi Gaji se pa očitno kar ven mudi. Seveda bomo držale pesti za njiju. user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ana, ker si sporočila. Kako je pa s tabo in tvojim tamalim??

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
2.4.2009 14:39:08   
PapuaNG
ojej user posted image Upam, da ne bo kaj hujšega...se je do zdaj tako dobro držala, da bo verjetno pa zdržala še tole malo, kar je ostalo. Me je kar stisnilo, ko sem prebrala tole sporočilo...Vsekakor bomo držali pesti, ne? user posted image

Jst se pa probam zamotit z delom - še malo,pa bom konec z zoprnimi zadevami na šihtu, tako da upam, da naslednji teden bolj ko ne lenarim user posted image V sredo imamo itak mojega poslovilca (tako da če ostane kej futra, lahko še do konca tedna pojemouser posted image ).

aja, kako ti pa zmerijo, če imaš premalo plodovnice? A to sam proti koncu merijo?

Me pa nekaj grlo praska...upam, da se ne razvije v kak prehlad user posted image Sem bla čist zdrava celo nosečnost, tako da res ni razloga za prehlad ravno zdaj na koncu...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
2.4.2009 14:52:57   
vim
Ja kriza tole z našo Blueeyes no, mislim ni še njen čas. Ampak a ni zanimivo, je skoz govorila, da se nam pridruži, če jo že kaj ne preseneti. Ampak prv je, da Gaja še malo notri počaka.

Živa25 jaz sem rekla, da imaš fanta hehehehe in evo, spodaj je podoben očku. Za kilce si pa zeloooooo pridna se nisi nič zredila preveč, vse čestitke.

Katrinka še malo pa boš gospa.....jejejeje upam, da ti bo vreme naklonjeno in da te tvoja bebica, go bosta rekla DA, brcne tako močno da bo tisti da slišan po celi Ljubljani.

In še moje novičke:Sem bila danes na 3D74D UZ smoplačniško, in je G opazila povečano sluz, vzela bris in obstaja možnost okužbe. In potem je vse lepo napisala za mojo G, da bo vedela ukrepat je pa moja G malo nos zavihala, da vodim nosečnost pri dveh G. Ampak to sploh ni res, ker jaz sem šla samo na 3D/4d UZ ker sem hotela filmček in slikce. Eh drek imam zdaj, so pa res občutljivi teli dohtarji. A je to tako zelo narobe, saj jaz ne težim moji G, ona mi itak dela vse kar mi pripada in je odlična jo moram pohvalit.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
2.4.2009 14:55:18   
Pat74
Blue* drži se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
2.4.2009 20:58:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Blueeyes me je prosila,da vam sporočim da na pregledu ni bilo OK. Ima premalo plodovnice!!! Tudi Gaja je ful mirna tko,da če ne bo boljše gre zvečer v P.
Vas pa vse lepo pozdravlja!
Me pa bomo držale pesti za njo in njeno punčko,ane?user posted image
user posted image user posted image user posted image

Me in naši malčki tudi!

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 2267
2.4.2009 23:27:54   
Lsica
Blueyes user posted image , veš da jaz šele zvečer pridem na RR  in kaj berem? si zdaj v bolnici? Upam, da se zadeva čimprej uredi - saj gotovo imajo kaj, da lahko tudi to popravijo ali ne? - in boš v aprilu še z Gajo v bušiju. Seveda pa držimo vse pesti, kar jih imamo... Oglasi se, če boš lahko. Vsaj preko ane, pa se nam bo tako še ana večkrat javila...

majana, super da si vse uredila, sem prepričana da ti bo zdaj ful lažje. Še nekaj časa, potem jih pa itak zapustiš za eno leto, a ne?
Tele s taščami so ti pa znane, pravišuser posted image . Mene so izjave te vrste najprej jezile, ker sem jo sodila po sebi in sem mislia da to zanalašč počne, zdaj pa se ne sekiram več, sam povem ji, da žal tako ne bo šlo... glih patronažno bo zanimalo kake so ploščice v kopalnici user posted image .
katrinka še mal, pa boš dobila rinko in boš omoženauser posted image user posted image user posted image . Veliko veliko veselja na poroki ti želim, in seveda tudi potem, v vajinem zakonu....

Pa lep spanček vsem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
3.4.2009 9:16:42   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Bjondi, upam da ne bo preveč bolelo. user posted image

Ni blo sileuser posted image ,dans mal ramo čutim,sam bo za prežvet...

Blueeyes-user posted image  zate in za Gajo...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
3.4.2009 9:21:09   
majana79
Jutro žabarke! user posted image

Kje je naša ana, da bi povedala če je kaj novega z modrooko?

Vse ostale, ki delate, ste kaj vesele da je petek? user posted image

Grem malo gledat ostale forume, če kje kaj piše o blue...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
3.4.2009 9:42:27   
Blueeyes
dobro jutro... hvala vsem k ste mislile na mene... da se vam samo na hitro javim... sem se odločila da noč prespim doma, dons grem pa v P, ker je gaja zelo mirna.... tko da ne vem še a grem smo na pregled al ostanem not... ampak glede na stanje plodovnice najbrž ostanem not.... bomo mogoče uspela vidt še našo mucko25 (majčico) k je rodila.... pa še naša ljubljančica (moja kolegica) BrinaBA je dons rodila... in socer ob 6.26 je rodila 3030g in 50cm punčko Zalo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
3.4.2009 9:46:56   
katrinka
jutro nosečkeuser posted image

blueeyes - upam da bo vse uredu, si v mojih misli, če bos loh se nam kaj javiuser posted image

ja se mal pa bom gaspa...haha...zivci so ze prisotni....

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
3.4.2009 9:50:31   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

jutro nosečkeuser posted image

blueeyes - upam da bo vse uredu, si v mojih misli, če bos loh se nam kaj javiuser posted image

ja se mal pa bom gaspa...haha...zivci so ze prisotni....

seveda.... bom javila ani al pa majani.. od njiju mam mobitel kako je kej, pa bosta one sporočale naprej....

ja ja, jutri izrečeš svoj usodni da... user posted image  user posted image  user posted image  veliko sreče na uradni skupni poti vama želim

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
3.4.2009 9:53:30   
majana79
Čestitke naši ljubljančanki Brini user posted image Mogoče se nam potem kdaj pridruži na vozičkanju pa torticah. user posted image

Blue, držimo pesti še naprej, pa ko boš lahko se javi. user posted image

katrinka, sem ti kar fovš, mojega nikakor ne morem pripravit, da bi se poročila. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
3.4.2009 9:54:57   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   1hruška                            23.3.2009         1 user posted image          0 user posted image                  ?
user posted image   wani (36 let)                     23.3.2009         3 user posted image          2 user posted image                   ?
user posted image  april09                              5.4.2009           3 user posted image           1 user posted image                  ?        user posted image
user posted image  angelito (29 let)                11.4.2009         1 user posted image          0 user posted image                    ?       user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009         1 user posted image           0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image  nmag (39 let)                    17.4.2009          5 user posted image           4 user posted image                   ?      user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image             7.4.2009   user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image             2.4.2009   user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image         20.4.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image                 ?
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image          3.4.2009     user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image         6.5.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?          user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image           2.4.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image            21.4.2009  user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image          9.4.2009   user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image           5.5.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        28.4.2009  user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image         20.4.2009  user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image           5.5.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image           1.4.2009    user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image           8.4.2009   user posted image
user posted image  sinskaT                               8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image                  ?
user posted image   linaema                              10.7.2009           1 user posted image            0 user posted image           7.4.2009
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?          user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image         15.4.2009   user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)              29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image        10.4.2009   user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.4.2009  user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image         9.4.2009
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image         1.4.2009   user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image        21.4.2009  user posted image
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image          20.4.2009
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image            5.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image                 ?      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image                   ?     user posted image
user posted image   nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55

============================================================

user posted image      10 

user posted image     14

user posted image      7 

============================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image            Lejla            
user posted image   naia                   10.2.2009          user posted image              Lia
user posted image   grahec               26.2.2009          user posted image             Lucija              53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image             Timon              46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009          user posted image             Ana                                    2700 g
user posted image  Pupa7                27.3.2009          user posted image              Leonard         54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Karolina         46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Patrik             46 cm           2350 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009            user posted image              Zala               50 cm           3030 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?