|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
3.4.2009 9:55:55   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Čestitke naši ljubljančanki Brini user posted image Mogoče se nam potem kdaj pridruži na vozičkanju pa torticah. user posted image

Blue, držimo pesti še naprej, pa ko boš lahko se javi. user posted image

katrinka, sem ti kar fovš, mojega nikakor ne morem pripravit, da bi se poročila. user posted image

he he, men sigurno k sva kolegice... bomo meli celo družbo user posted image   ona ma že ta tretjega user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
3.4.2009 10:17:54   
ledenka
pregled je bil bp, naslednji pregled imam pa 24.4.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
3.4.2009 10:45:37   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   1hruška                            23.3.2009         1 user posted image          0 user posted image                  ?
user posted image   wani (36 let)                     23.3.2009         3 user posted image          2 user posted image                   ?
user posted image  april09                              5.4.2009           3 user posted image           1 user posted image                  ?        user posted image
user posted image  angelito (29 let)                11.4.2009         1 user posted image          0 user posted image                    ?       user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009         1 user posted image           0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image  nmag (39 let)                    17.4.2009          5 user posted image           4 user posted image                   ?      user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image             7.4.2009   user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image                   ?        user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image         20.4.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image            10.4.2009   user posted image
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image           24.4.2009     user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image         6.5.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?          user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image           2.4.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image            21.4.2009  user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image          9.4.2009   user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image           5.5.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        28.4.2009  user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image         20.4.2009  user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image           5.5.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image           1.4.2009    user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image          8.4.2009   user posted image
user posted image  sinskaT                               8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image                  ?
user posted image   linaema                              10.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          7.4.2009
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?          user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image         15.4.2009   user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)              29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image        10.4.2009   user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.4.2009  user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image         9.4.2009
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?    user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image        21.4.2009  user posted image
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image          20.4.2009
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image            5.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image                 ?      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image                   ?     user posted image
user posted image   nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55

============================================================

user posted image       9 

user posted image     15

user posted image      7 

============================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image            Lejla            
user posted image   naia                   10.2.2009          user posted image              Lia
user posted image   grahec               26.2.2009          user posted image             Lucija              53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image             Timon              46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009          user posted image             Ana                                    2700 g
user posted image  Pupa7                27.3.2009          user posted image              Leonard         54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Karolina         46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Patrik             46 cm           2350 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009            user posted image              Zala               50 cm           3030 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 3.4.2009 10:50:18 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
3.4.2009 10:46:30   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pregled je bil bp, naslednji pregled imam pa 24.4.

oj, sem ti pa hotla napisat, da sem že popravla na seznamu, da si nam že sporočila... pa sem se pol spomnila, da sem to popravljala majčevski seznam in ne ljubljanski ..... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
3.4.2009 10:47:25   
petrazg
Čestike še eni mamici Brini user posted image user posted image user posted image

Modrokica... ti se pa drži user posted image user posted image user posted image

Pri majčicah imamo že 4 dojenčke (2+2), kar ne morem verjet, da se je že zares začelo.

Punce, ki imate probleme s taščami... puste jih na miru in se poskusite ne obremenjevati z njimi,ker itak jim nikoli ne prideš do konca. Kaj češ, hočeš nočeš so del našega življenja...

Katrinka.. a že odštevaš ure, ha? Živčki kaj delajo? Držim pesti, da bosta za darilo dobila še lepo vreme! user posted image

Aja, moj naslednji pregled 10.4. , čakamo pa fantiča

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
3.4.2009 10:51:18   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Čestike še eni mamici Brini user posted image user posted image user posted image

Modrokica... ti se pa drži user posted image user posted image user posted image

Pri majčicah imamo že 4 dojenčke (2+2), kar ne morem verjet, da se je že zares začelo.

Punce, ki imate probleme s taščami... puste jih na miru in se poskusite ne obremenjevati z njimi,ker itak jim nikoli ne prideš do konca. Kaj češ, hočeš nočeš so del našega življenja...

Katrinka.. a že odštevaš ure, ha? Živčki kaj delajo? Držim pesti, da bosta za darilo dobila še lepo vreme! user posted image

Aja, moj naslednji pregled 10.4. , čakamo pa fantiča

ja, mi smo resno vzele materinstvo... 4 dojenčki user posted image  user posted image  user posted image  2 fantka in 2 punčki user posted image  user posted image  user posted image  mogoče pride kmalu še ena majčevska pupika... moja user posted image  user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
3.4.2009 11:57:54   
PapuaNG
no no, tvoja nej kar še malo počaka...je še zgodaj. Moraš še malo uživati 'samsko' življenje...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
3.4.2009 14:21:41   
vim
Blueyese ti kar gaji lepo reči, da češrav jo težko čakata naj še malo počakauser posted image .

Katrinka še malo, jutri bo lep dan. uživaj. A brcike že čutiš.
In kako ste ostale LJ user posted image ?

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
3.4.2009 14:35:16   
majana79
Tale LJ komi čaka da bo ura cajt in da gre domov, ker me že vse boli od sedenja.

Hvala bogu da je petek! user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
3.4.2009 15:07:18   
vim
Sva že dve majana79. Aja mimogrede majana79, če se noče tvoj zdaj še poročit, čakaj, da bo mali tok velik, da bo vprašal mami, oči zakaj vidva nista poročena. Takrat te bo ziher peljal pred matičarjauser posted image user posted image user posted image .
jaz pa nisem imela težav s tem, sem mu pa res rekla, da če bo slućajno beba pred poroko bo imela moj priimek. Se je malce zamisliluser posted image user posted image user posted image .

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
3.4.2009 15:25:33   
anci banci
sem se pozabila javit
da imam pregled 20 aprila

na testu za sladkorno sem bila pozitivna in sem sedaj na inzulinu in še na dieti
mali ima revež napihnjen buši (glede na obseg) in to od  mojega visokega cukra....

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
3.4.2009 15:37:30   
majana79
Ma njega nč ne gane. user posted image Je pa to 'taščo' najbolj skrbelo, ne bom nikoli pozabila njenga izraza, tako zaskrbljenga, ko mi je rekla, da zdej se bo pa otrok moral po meni pisat, ne po očetu, ker nisva poročena. user posted image  user posted image

Sem mu pa zadnjič rekla, kaj bi naredu če bi si še njegov priimek dodala, pa je malo čukasto gledal, pol je pa rekel da lahko nardim kar hočem. user posted image

anci banci, to pa res ni fajn... user posted image Mene je tako skrbelo, pa na koncu ni bilo treba niti na dieto, niti na inzulin. Ampak nimaš kaj, dobro da to odkrijejo, pa da bo z malim vse ok.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
3.4.2009 19:51:13   
majana79
Punce, sem videla na majčicah da je Blueeyes doma, pa da so bli spet neprijazni v P (sem se spomnila kako je blo pr naši ani**).

Blue, ti kar počivaj pa še vedno veliko pij, za vsak slučaj pa ne sekiraj se zarad P, če ti bo spet čudno kr pejt nazaj. Ne vem zakaj misljo da so tam, a za afne guncat al kaj? user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
3.4.2009 21:49:38   
ana**
Joj, punce sem pozabla sporočituser posted image

Ja, naša blueeyes je doma in je fuul razočarana nad ljubljansko porodnišnico ker so jo poslali domov kjub temu,da ima ful malo plodovnice in niti Gaja ne brca tko kot bi moglauser posted image  Bom pa vam zdaj redno poročala kaj se dogajauser posted image

Mi smo drgač super, naročili smo sobico in čakam,da nas pokličejouser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
3.4.2009 21:52:15   
ana**
Aha, bli smo na pregledu.. In obseg se mi je povečaj na 115cm, kg so ostali na +7.
Naš fant je v prečni legi ampak me kao ne sme skrbet, še ma dovolj časa. Naslednji pregled pa je 30.4user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
3.4.2009 22:22:47   
petrazg
Ja, modrookica je doma... user posted image Je res malo čudno to vse skupaj, da so jo domov spustili... Sej ne veš , kaj bi radi... Ko sem bila jaz na E oddelku, se imela občutek, da bi najraje videli , da sem do konca pri njih in sem morala obljubiti, da bom doma res počivala... Zadnjič, ko so me pa spet krči zgrabili , pa popadki, odprta sem že, materični vrat zmehčan, so mi dali pa na izbiro... al ostanem not, al grem domov. Zdej doma počivam...

S sestrami in g je pa tako, da je res full odvisno na katero naletiš... Jst nimam nobenih pripomb, so bili full prijazni, na trenutke so se mi nekatere celo osladne zdele. So pa punce kar razočarane. Mene edino moti, ker si niso enotni g v svojih mnenjih in povejo vsak svoje...
Ana** samo , da si ti in tvoj pikec sedaj ok. user posted image Da se mali obrne pa ima še dovolj časa.

AnciBanci... verjamem, da je tale dieta kruta, ampak za naše sončke smo pripravljene naredit vse, a ne? Sej bo hitro minilo, potem boš pa nadoknadila vse za nazaj...user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
3.4.2009 22:25:51   
majana79
ani, te bomo za ušesa, če se boš pozabila spet oglasit user posted image
user posted image za pregled in naročeno sobico. Naš ima še vedno glavico zgoraj, pa je tudi rekla da še ni panike, da se ima čas obrnit (sva pa po moje ene 2 tedna pred tabo, če se prav spomnim...). Sem brala Pušenjaka, da on priporoča tudi obrat šele po 37. tednu, če se do takrat ne obrne.

Aha, vidim da sva v bistvu samo en teden razlike. user posted image

< Sporočilo je popravil majana79 -- 3.4.2009 22:27:46 >

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
3.4.2009 22:30:19   
majana79
Še eno vprašanje... Na koliko časa sedaj vam delajo preglede? Mene še vedno naročajo na 5 tednov (bila sem 1.4., ponovno sem naročena 5.5.)... Pri ani vidim da ima na 4 tedne.
A se naj ne bi tam okoli 30. tedna začeli bolj pogosto?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
3.4.2009 22:31:21   
Anonimen
Živjo!

Sem imela eno uro likanja... toliko, da sem zlikala tetra pleničke in tiste cunjice za Urbanov odhod iz porodnišnice... več naslednje dni. Mi gre bolj počasi. Se vidi, da sem ven iz te rutine.

Sta 1hruška in wani že rodili? Če sta, vas je samo še šest pred mano... kar hitro se čas obrača!
Seveda pa čestitke BriniBa - in seveda njeni mali Zali!!!user posted image user posted image

Ledenki in ani** čestitke za uspešno opravljen pregled!

Anci banci - dobrodošla v sladkem klubu, bova že zdržali do konca s temi dietami in špikanjem, najina malčka pa tudi!
A ni to fino (user posted image )- sploh nama ni treba jesti tortic in ostalih sladkarij pa proizvajava sladkor user posted image

Blueeyes... do maja je le še slab mesec in Gaja je prava borka! Še naprej držim pestke za vaju!

Ja, danes sem se zopet namigala (sem tekala za neubogljivim traktoristom... s tem trebuhom je to že kar podvig!). Sonček je danes kar prijetno božal...

Jutri čim bolj izkoristite dan! In prijetno nočko s čudovitimi sanjami vam želim!

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 2294
3.4.2009 22:33:33   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ani, te bomo za ušesa, če se boš pozabila spet oglasit user posted image
user posted image za pregled in naročeno sobico. Naš ima še vedno glavico zgoraj, pa je tudi rekla da še ni panike, da se ima čas obrnit (sva pa po moje ene 2 tedna pred tabo, če se prav spomnim...). Sem brala Pušenjaka, da on priporoča tudi obrat šele po 37. tednu, če se do takrat ne obrne.

Aha, vidim da sva v bistvu samo en teden razlike. user posted image

Hihhihi... ja šefica! Te bom ubogalauser posted image  Ma, sej se ne sekiram kaj dosti.. Se bo že obrnil, če pa ne pa bo mami bolj strogo rekla! Pol pa bo moral ubogatuser posted image
Ja ja.. teden razlike. Če ti rodiš na rok pa jst malo prej se lahko še srečama kjeuser posted image  Pa lsica se nama lahko pridružiuser posted image

Ah.. jst sm zdaj kr nekam polna energijeuser posted image  Čakam da dragi prideuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
3.4.2009 22:35:26   
ana**
Ja majana jst mam na 4tedne. Tudi po tistem ko je bilo na robe, je rekla da ni potrebe da bi se pogosteje videvaliuser posted image
Drugače pa se mi zdi,da so pregledi pogosteje,ko imaš CTG?! Ma nevem.. nimam pojma

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
3.4.2009 22:45:15   
Lsica
cit."...Ja ja.. teden razlike. Če ti rodiš na rok pa jst malo prej se lahko še srečama kje  Pa lsica se nama lahko pridruži ..."
Jaz sem kar za to, da to v troje opravimo, skupaj gre lažjeuser posted image user posted image user posted image .

O Blueyes kaj novega? Saj če je sam razlika v tem al počiva v porodnišnici al doma, je pa mogoče še boljš če je doma. Sam kaj ko te pol ves čas skrbi, a ne? Držimo pesti.

Katrinka, dobro se naspi, da boš jutri fit, pa da boš lahko žurala kot se šika. Vreme maš urejeno - bo lep sonček.

Jaz sem bla danes malo več z mojim - je mel dopust. Dan je minil en dva tri...
Malo me mori, ker še vedno nisem dobila nič odločbe za bolniško. Danes pa je zadnji dan. Ne vem kaj naj naredim, saj če bom jutri klicala po mojem nobenega ne bom dobila. Mogoče pa jutri dobim kajuser posted image .

Pozdravček vsem ...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
3.4.2009 22:46:52   
majana79
No tako ja, starejše je treba ubogat. user posted image

Tale najina fantiča bova pa že v red spravle, da se bosta obrnila takrat ko bo treba, a ne. Mene je mali ravno brcal v mehur, sem se skoraj polulala, pa sem šla pred 10 minutami. user posted image

A ne bi bil hec, da bi se našle v porodnišnici, kot v kakem filmu. Vse na isto uro po možnosti. user posted image user posted image

Ti kar čakaj svojega, pa se kej pocrkljajta, ko si tako polna energije. user posted image Jaz bom šla počasi kar v mižale, sploh nisem opazila kolk je ura.

Aja, za preglede... Zadnji mesec vem da imaš vsak teden, ampak prej se mi pa zdi da so junijke pisale da je na 3 tedne, ampak nisem 100%.

Nič, uživajte v večeru, tiste ki ste še pokonci, potem pa lepe sanje. user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
4.4.2009 8:26:11   
Lsica
Evo, da se boste lažje zbudile v sončno jutro...

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
4.4.2009 8:51:33   
majana79
Lsica, hvala za idejo, jih grem takoj iz skrinje dat, da bodo spet za zajtrk. user posted image

Drugače pa lepo in dobro jutro vsem. Jaz se grem spravit prat perilo, upam da bo dovolj toplo, da ga obesim ven.
Moj še spi, tako da imava z našim miškotom malo časa zase, ampak mislim da on tudi še spi, ker ni nič gibanja. user posted image

Danes bo živahno na Tromostovju, če katero zanima imajo bosanska društva oziroma društvo največjo đezvo za kofe pa njihove jedi.

Aha, miško se že oglaša. Očitno bo bolj zgoden, kot mami, ne po očitu, ki je pravi ponočnjak in potem pozno vstaja. Računalničar pač. user posted image Uživajte v jutru in dopoldnevu, se oglasim še kaj sproti, če bo katera tukaj.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?