Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 9:55:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Čestitke naši ljubljančanki Brini Mogoče se nam potem kdaj pridruži na vozičkanju pa torticah. Blue, držimo pesti še naprej, pa ko boš lahko se javi. katrinka, sem ti kar fovš, mojega nikakor ne morem pripravit, da bi se poročila. he he, men sigurno k sva kolegice... bomo meli celo družbo ona ma že ta tretjega
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 10:17:54
|
|
|
|
ledenka
|
pregled je bil bp, naslednji pregled imam pa 24.4.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 10:46:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pregled je bil bp, naslednji pregled imam pa 24.4. oj, sem ti pa hotla napisat, da sem že popravla na seznamu, da si nam že sporočila... pa sem se pol spomnila, da sem to popravljala majčevski seznam in ne ljubljanski .....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 10:47:25
|
|
|
|
petrazg
|
Čestike še eni mamici Brini Modrokica... ti se pa drži Pri majčicah imamo že 4 dojenčke (2+2), kar ne morem verjet, da se je že zares začelo. Punce, ki imate probleme s taščami... puste jih na miru in se poskusite ne obremenjevati z njimi,ker itak jim nikoli ne prideš do konca. Kaj češ, hočeš nočeš so del našega življenja... Katrinka.. a že odštevaš ure, ha? Živčki kaj delajo? Držim pesti, da bosta za darilo dobila še lepo vreme! Aja, moj naslednji pregled 10.4. , čakamo pa fantiča
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 10:51:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Čestike še eni mamici Brini Modrokica... ti se pa drži Pri majčicah imamo že 4 dojenčke (2+2), kar ne morem verjet, da se je že zares začelo. Punce, ki imate probleme s taščami... puste jih na miru in se poskusite ne obremenjevati z njimi,ker itak jim nikoli ne prideš do konca. Kaj češ, hočeš nočeš so del našega življenja... Katrinka.. a že odštevaš ure, ha? Živčki kaj delajo? Držim pesti, da bosta za darilo dobila še lepo vreme! Aja, moj naslednji pregled 10.4. , čakamo pa fantiča ja, mi smo resno vzele materinstvo... 4 dojenčki 2 fantka in 2 punčki mogoče pride kmalu še ena majčevska pupika... moja
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 11:57:54
|
|
|
|
PapuaNG
|
no no, tvoja nej kar še malo počaka...je še zgodaj. Moraš še malo uživati 'samsko' življenje...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 14:21:41
|
|
|
|
vim
|
Blueyese ti kar gaji lepo reči, da češrav jo težko čakata naj še malo počaka . Katrinka še malo, jutri bo lep dan. uživaj. A brcike že čutiš. In kako ste ostale LJ ?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 14:35:16
|
|
|
|
majana79
|
Tale LJ komi čaka da bo ura cajt in da gre domov, ker me že vse boli od sedenja. Hvala bogu da je petek!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 15:07:18
|
|
|
|
vim
|
Sva že dve majana79. Aja mimogrede majana79, če se noče tvoj zdaj še poročit, čakaj, da bo mali tok velik, da bo vprašal mami, oči zakaj vidva nista poročena. Takrat te bo ziher peljal pred matičarja . jaz pa nisem imela težav s tem, sem mu pa res rekla, da če bo slućajno beba pred poroko bo imela moj priimek. Se je malce zamislil .
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 15:25:33
|
|
|
|
anci banci
|
sem se pozabila javit da imam pregled 20 aprila na testu za sladkorno sem bila pozitivna in sem sedaj na inzulinu in še na dieti mali ima revež napihnjen buši (glede na obseg) in to od mojega visokega cukra....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 15:37:30
|
|
|
|
majana79
|
Ma njega nč ne gane. Je pa to 'taščo' najbolj skrbelo, ne bom nikoli pozabila njenga izraza, tako zaskrbljenga, ko mi je rekla, da zdej se bo pa otrok moral po meni pisat, ne po očetu, ker nisva poročena. Sem mu pa zadnjič rekla, kaj bi naredu če bi si še njegov priimek dodala, pa je malo čukasto gledal, pol je pa rekel da lahko nardim kar hočem. anci banci, to pa res ni fajn... Mene je tako skrbelo, pa na koncu ni bilo treba niti na dieto, niti na inzulin. Ampak nimaš kaj, dobro da to odkrijejo, pa da bo z malim vse ok.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 19:51:13
|
|
|
|
majana79
|
Punce, sem videla na majčicah da je Blueeyes doma, pa da so bli spet neprijazni v P (sem se spomnila kako je blo pr naši ani**). Blue, ti kar počivaj pa še vedno veliko pij, za vsak slučaj pa ne sekiraj se zarad P, če ti bo spet čudno kr pejt nazaj. Ne vem zakaj misljo da so tam, a za afne guncat al kaj?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 21:49:38
|
|
|
|
ana**
|
Joj, punce sem pozabla sporočit Ja, naša blueeyes je doma in je fuul razočarana nad ljubljansko porodnišnico ker so jo poslali domov kjub temu,da ima ful malo plodovnice in niti Gaja ne brca tko kot bi mogla Bom pa vam zdaj redno poročala kaj se dogaja Mi smo drgač super, naročili smo sobico in čakam,da nas pokličejo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 21:52:15
|
|
|
|
ana**
|
Aha, bli smo na pregledu.. In obseg se mi je povečaj na 115cm, kg so ostali na +7. Naš fant je v prečni legi ampak me kao ne sme skrbet, še ma dovolj časa. Naslednji pregled pa je 30.4
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 22:22:47
|
|
|
|
petrazg
|
Ja, modrookica je doma... Je res malo čudno to vse skupaj, da so jo domov spustili... Sej ne veš , kaj bi radi... Ko sem bila jaz na E oddelku, se imela občutek, da bi najraje videli , da sem do konca pri njih in sem morala obljubiti, da bom doma res počivala... Zadnjič, ko so me pa spet krči zgrabili , pa popadki, odprta sem že, materični vrat zmehčan, so mi dali pa na izbiro... al ostanem not, al grem domov. Zdej doma počivam... S sestrami in g je pa tako, da je res full odvisno na katero naletiš... Jst nimam nobenih pripomb, so bili full prijazni, na trenutke so se mi nekatere celo osladne zdele. So pa punce kar razočarane. Mene edino moti, ker si niso enotni g v svojih mnenjih in povejo vsak svoje... Ana** samo , da si ti in tvoj pikec sedaj ok. Da se mali obrne pa ima še dovolj časa. AnciBanci... verjamem, da je tale dieta kruta, ampak za naše sončke smo pripravljene naredit vse, a ne? Sej bo hitro minilo, potem boš pa nadoknadila vse za nazaj...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 22:25:51
|
|
|
|
majana79
|
ani, te bomo za ušesa, če se boš pozabila spet oglasit za pregled in naročeno sobico. Naš ima še vedno glavico zgoraj, pa je tudi rekla da še ni panike, da se ima čas obrnit (sva pa po moje ene 2 tedna pred tabo, če se prav spomnim...). Sem brala Pušenjaka, da on priporoča tudi obrat šele po 37. tednu, če se do takrat ne obrne. Aha, vidim da sva v bistvu samo en teden razlike.
< Sporočilo je popravil majana79 -- 3.4.2009 22:27:46 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 22:30:19
|
|
|
|
majana79
|
Še eno vprašanje... Na koliko časa sedaj vam delajo preglede? Mene še vedno naročajo na 5 tednov (bila sem 1.4., ponovno sem naročena 5.5.)... Pri ani vidim da ima na 4 tedne. A se naj ne bi tam okoli 30. tedna začeli bolj pogosto?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 22:31:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Sem imela eno uro likanja... toliko, da sem zlikala tetra pleničke in tiste cunjice za Urbanov odhod iz porodnišnice... več naslednje dni. Mi gre bolj počasi. Se vidi, da sem ven iz te rutine. Sta 1hruška in wani že rodili? Če sta, vas je samo še šest pred mano... kar hitro se čas obrača! Seveda pa čestitke BriniBa - in seveda njeni mali Zali!!! Ledenki in ani** čestitke za uspešno opravljen pregled! Anci banci - dobrodošla v sladkem klubu, bova že zdržali do konca s temi dietami in špikanjem, najina malčka pa tudi! A ni to fino ( )- sploh nama ni treba jesti tortic in ostalih sladkarij pa proizvajava sladkor Blueeyes... do maja je le še slab mesec in Gaja je prava borka! Še naprej držim pestke za vaju! Ja, danes sem se zopet namigala (sem tekala za neubogljivim traktoristom... s tem trebuhom je to že kar podvig!). Sonček je danes kar prijetno božal... Jutri čim bolj izkoristite dan! In prijetno nočko s čudovitimi sanjami vam želim!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 22:33:33
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ani, te bomo za ušesa, če se boš pozabila spet oglasit za pregled in naročeno sobico. Naš ima še vedno glavico zgoraj, pa je tudi rekla da še ni panike, da se ima čas obrnit (sva pa po moje ene 2 tedna pred tabo, če se prav spomnim...). Sem brala Pušenjaka, da on priporoča tudi obrat šele po 37. tednu, če se do takrat ne obrne. Aha, vidim da sva v bistvu samo en teden razlike. Hihhihi... ja šefica! Te bom ubogala Ma, sej se ne sekiram kaj dosti.. Se bo že obrnil, če pa ne pa bo mami bolj strogo rekla! Pol pa bo moral ubogat Ja ja.. teden razlike. Če ti rodiš na rok pa jst malo prej se lahko še srečama kje Pa lsica se nama lahko pridruži Ah.. jst sm zdaj kr nekam polna energije Čakam da dragi pride
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 22:35:26
|
|
|
|
ana**
|
Ja majana jst mam na 4tedne. Tudi po tistem ko je bilo na robe, je rekla da ni potrebe da bi se pogosteje videvali Drugače pa se mi zdi,da so pregledi pogosteje,ko imaš CTG?! Ma nevem.. nimam pojma
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 22:45:15
|
|
|
|
Lsica
|
cit."...Ja ja.. teden razlike. Če ti rodiš na rok pa jst malo prej se lahko še srečama kje Pa lsica se nama lahko pridruži ..." Jaz sem kar za to, da to v troje opravimo, skupaj gre lažje . O Blueyes kaj novega? Saj če je sam razlika v tem al počiva v porodnišnici al doma, je pa mogoče še boljš če je doma. Sam kaj ko te pol ves čas skrbi, a ne? Držimo pesti. Katrinka, dobro se naspi, da boš jutri fit, pa da boš lahko žurala kot se šika. Vreme maš urejeno - bo lep sonček. Jaz sem bla danes malo več z mojim - je mel dopust. Dan je minil en dva tri... Malo me mori, ker še vedno nisem dobila nič odločbe za bolniško. Danes pa je zadnji dan. Ne vem kaj naj naredim, saj če bom jutri klicala po mojem nobenega ne bom dobila. Mogoče pa jutri dobim kaj . Pozdravček vsem ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 22:46:52
|
|
|
|
majana79
|
No tako ja, starejše je treba ubogat. Tale najina fantiča bova pa že v red spravle, da se bosta obrnila takrat ko bo treba, a ne. Mene je mali ravno brcal v mehur, sem se skoraj polulala, pa sem šla pred 10 minutami. A ne bi bil hec, da bi se našle v porodnišnici, kot v kakem filmu. Vse na isto uro po možnosti. Ti kar čakaj svojega, pa se kej pocrkljajta, ko si tako polna energije. Jaz bom šla počasi kar v mižale, sploh nisem opazila kolk je ura. Aja, za preglede... Zadnji mesec vem da imaš vsak teden, ampak prej se mi pa zdi da so junijke pisale da je na 3 tedne, ampak nisem 100%. Nič, uživajte v večeru, tiste ki ste še pokonci, potem pa lepe sanje.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.4.2009 8:26:11
|
|
|
|
Lsica
|
Evo, da se boste lažje zbudile v sončno jutro...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.4.2009 8:51:33
|
|
|
|
majana79
|
Lsica, hvala za idejo, jih grem takoj iz skrinje dat, da bodo spet za zajtrk. Drugače pa lepo in dobro jutro vsem. Jaz se grem spravit prat perilo, upam da bo dovolj toplo, da ga obesim ven. Moj še spi, tako da imava z našim miškotom malo časa zase, ampak mislim da on tudi še spi, ker ni nič gibanja. Danes bo živahno na Tromostovju, če katero zanima imajo bosanska društva oziroma društvo največjo đezvo za kofe pa njihove jedi. Aha, miško se že oglaša. Očitno bo bolj zgoden, kot mami, ne po očitu, ki je pravi ponočnjak in potem pozno vstaja. Računalničar pač. Uživajte v jutru in dopoldnevu, se oglasim še kaj sproti, če bo katera tukaj.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?