|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
6.4.2009 9:25:37   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Zrak: Ja, ja se vidi ,da tvoj Enei  ni v vrtcu. Jaz kupujem te robčke na veliko saj vsak teden( če ne prej) moram nest en paketek v vrtec.  Tam jih uporabljajo za vse, od čiščenja ritke, umazanih rok, umazanih ust.

To pa mi je čisto mimo. Jaz jih bi vprašala, če ne poznajo vode... Da pa v vrtcu, ki imajo pri roki vodo uporabljajo te robce pa mi res ne gre... Sej ne rečem, ko si kje na poti, ko nimaš vode, ko nimaš časa... ampak... no boljše, da niti več ne komentiram...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

aspartam je tudi v actimelu od danone, ki ga starši vsakodnevno dajejo otrok, ker reklama pove RINFORZA LE DIFESE NATURALI

Zrak, kje si to zasledila. Pod kaj naj bi bilo navedeno E9in nekaj ali piše aspartam ali kaj drugega. Jaz sem tudi že slišala, ampak če pogledam sestavine, ga nikjer ne najdemuser posted image

Včeraj sem uspela it pogledat do FT. Ma to je pa velika katastrofa. Sej nimaš nič pametnega noteruser posted image  Raje grem do Torri... Pa Coop tudi ni tako poceni, neki istega kot Famila. Res, da nisem natančno gledala... no razen, kar ima v akciji...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 401
6.4.2009 9:44:48   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: asso

IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Zrak: Ja, ja se vidi ,da tvoj Enei  ni v vrtcu. Jaz kupujem te robčke na veliko saj vsak teden( če ne prej) moram nest en paketek v vrtec.  Tam jih uporabljajo za vse, od čiščenja ritke, umazanih rok, umazanih ust.

To pa mi je čisto mimo. Jaz jih bi vprašala, če ne poznajo vode... Da pa v vrtcu, ki imajo pri roki vodo uporabljajo te robce pa mi res ne gre... Sej ne rečem, ko si kje na poti, ko nimaš vode, ko nimaš časa... ampak... no boljše, da niti več ne komentiram...user posted image

aspartam je tudi v actimelu od danone, ki ga starši vsakodnevno dajejo otrok, ker reklama pove RINFORZA LE DIFESE NATURALI

Zrak, kje si to zasledila. Pod kaj naj bi bilo navedeno E9in nekaj ali piše aspartam ali kaj drugega. Jaz sem tudi že slišala, ampak če pogledam sestavine, ga nikjer ne najdemuser posted image

Včeraj sem uspela it pogledat do FT. Ma to je pa velika katastrofa. Sej nimaš nič pametnega noteruser posted image  Raje grem do Torri... Pa Coop tudi ni tako poceni, neki istega kot Famila. Res, da nisem natančno gledala... no razen, kar ima v akciji...

Glede prvega se popolnoma strinjam s tabo.... Ena vgojiteljica iz Izole mi je rekla, da oni uporabljajo vodo in milo in se ne morejo prečudit staršem ki doma brišejo ritko z mokrimi robčki (TO JE NJEN KOMENTAR - PROSIM NE ME NAPASTI).. in da pol se starši čudijo, ko otroci dobijo izpuščaje ipd...

Če je voda pri roki ne bi dovolila, da mi ga brišejo z robčki, ravno zaradi tega, ker pride cel flekast...

Gede actimel - danone.. pa sem pa postov nazaj napisala da vsebujejo dva E iz kategorije popolnoma se izogibaj - izredno škodljivi.. tj. Aspartam in se ne spomnim katero..če najdem članek ti pošljem..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 402
6.4.2009 9:48:58   
asso
Pujs od RR mi ni dovolil citiratuser posted image user posted image ..

Zrak, glede Actimela. Jaz sem tudi slišala, ampak sestavine Actimela so:
jogurt, posneto mleko, sladkor ali sladkorni sirup, 2,0 % breskove kaše, grozdni sladkor, 0,1 % matičnega mlečka, aroma. Vsebuje edinstveno probiotično kulturo L.Casei IMUNITASS®.
Tako, da res mi ni jasno kaj od tega bi lahko bil Aspartam. Vem pa, da so bila testirana več probiotičnih napitkov kot so Actimel in je A bil najboljše ocenjenuser posted image

Škodljivi E aspartam pa je E951

< Sporočilo je popravil asso -- 6.4.2009 9:52:18 >

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 403
6.4.2009 9:54:12   
zrak
Jogurti pod drobnogledom

1. LCA Zelene Doline, Mlekarna Celeia
probiotične kulture Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium in Lactobacillus casei
cena 0,28EUR/100g

2. LCA, Spar
probiotične kulture Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium in Lactobacillus casei
cena 0,17EUR/100g
3.Bifidus, Yoviland Vipava
probiotične kulture Bifidobacterium  bifidum in Lactobacillus acidophilus
cena 0,18EUR/100g

4. EGO, Ljubljanske mlekarne
vsebuje termofilne mlečnokislinske bakterije s poudarkom na Lactobacillus acidophilus, Bifidobacteria
cena 0,24EUR/100g

5. B-Aktiv, Dukat
jogurtna kultura z dodatkom LGG (Lactobacillus rhamnosus Gorbach&Goldin ATCC 53103)
homogenizirano (0,1 milijarda sevov)
cena 0,32EUR/100g

6. Activia, Danone
Z bifidus kulturo ACTIREGULARIS
cena 0,38EUR/100g

7. Actimel, Danone
probiotične kulture L. Casei Imunitass
sredstvo za zgostitev: pektin
sladili: aspartam, acesulfam K
aroma
cena 0,45EUR/100g

8. Natur jogurt+inulin, Spar
OH 9,3% od tega sladkor 9,3%
grozdni sladkor, kalcijev laktat, inulin 2%
sredstvo za zgoščevanje (pektin)
cena 0,17EUR/100g

celoten seznam sestavin in druge podatke objavljamo na www.zazdravje.net 

http://www.zazdravje.net/razkrivamo.asp?art=124

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 404
6.4.2009 9:55:08   
zrak
ekoti rezultate o probiotikih... na njihovi strani najdeš tudi stran o dotični zadevi..

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 405
6.4.2009 9:55:12   
asso

Evo ugotovila. Sem šla malo v raziskavo, ker seveda pri nas v hladilniku se najde tudi Actimel...
Aspartam vsebujejo le Actimeli z 0% maščobe (malina, ananas in navadni) tako, da ni vse za v isti košuser posted image user posted image
Tako, da bom še naprej kupovala Actimeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 406
6.4.2009 9:57:40   
asso

7. Actimel, Danone
probiotične kulture L. Casei Imunitass
sredstvo za zgostitev: pektin
sladili: aspartam, acesulfam K
aroma
cena 0,45EUR/100g

Eden vsebuje drugi ne... kot sem rekla. Tako, da izogibat se z 0% maščobe

Hvala Zrak za info.

< Sporočilo je popravil asso -- 6.4.2009 9:58:56 >

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 407
6.4.2009 9:58:06   
asso
Bla, bla bla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 408
6.4.2009 9:59:42   
zrak
ma prvi je activia, ne actimel??

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 409
6.4.2009 10:01:58   
zrak
Mela si mi pogledala za leče????

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 410
6.4.2009 10:04:58   
asso

Ja, sej ga ni večuser posted image user posted image user posted image

Vidiš to me moti pri vseh teh člankih, ki podajajo informacije. Spet jih ne podajajo dovolj natančno. Nekdo, ki ne gre "raziskovat" ne bo nikoli ugotovil, da so Actimel s aspartamom le tisti 0% maščobe in take organizacije mečejo vse v en koš... tako, da jaz ne verjamem glih vsemu kar preberem!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 411
6.4.2009 10:09:11   
zrak

Ja, sej ga ni večuser posted image user posted image user posted image

Vidiš to me moti pri vseh teh člankih, ki podajajo informacije. Spet jih ne podajajo dovolj natančno. Nekdo, ki ne gre "raziskovat" ne bo nikoli ugotovil, da so Actimel s aspartamom le tisti 0% maščobe in take organizacije mečejo vse v en koš... tako, da jaz ne verjamem glih vsemu kar preberem!

prav maš... zato najbolje etiketo..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 412
6.4.2009 10:09:50   
n€na
a da prosim tista, ki ima seznam šlodljivih E-je

prosim, bi ga imela tudi jaz.....prosimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 413
6.4.2009 10:10:20   
zrak
veš da sem si kupila eno kratko majco v desegual in jo nesem nazaj ker sem našla luknjo... to je že drugič.. in še ko sem plačevala, sem rekla, upam da ne bo luknjastauser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 414
6.4.2009 10:10:58   
thaiss

Glede prvega se popolnoma strinjam s tabo.... Ena vgojiteljica iz Izole mi je rekla, da oni uporabljajo vodo in milo in se ne morejo prečudit staršem ki doma brišejo ritko z mokrimi robčki (TO JE NJEN KOMENTAR - PROSIM NE ME NAPASTI).. in da pol se starši čudijo, ko otroci dobijo izpuščaje ipd...

ja res je, pri nas uporabljajo vodo in milo, jaz še nikoli nisem nesla v vrtec mokrih robcevuser posted image Sem jim odnesla samo hladilno mazilo, ker je prihajal iz vrtca z rdečo ritko, verjetno od mila.

actimel-user posted image user posted image mi ga redno pijemo....user posted image
Aspartam vsebujejo le Actimeli z 0% maščobe (malina, ananas in navadni) tako, da ni vse za v isti košuser posted image user posted image
mi kupujemo vaniljo in kokos, upam da sta ok?

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 415
6.4.2009 10:11:36   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

prosim, bi ga imela tudi jaz.....prosimuser posted image user posted image user posted image

DOBIŠ SKUPAJ S KNJIGO..so sortirani po škodljivosti od najbolj do tistih ki niso...samo še za predajo se dogovorimouser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 416
6.4.2009 10:13:14   
asso

veš da sem si kupila eno kratko majco v desegual in jo nesem nazaj ker sem našla luknjo... to je že drugič.. in še ko sem plačevala, sem rekla, upam da ne bo luknjastauser posted image

user posted image user posted image user posted image  Očitno ti ni usojenouser posted image  

Nena, evo jo TU tabelo 

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 417
6.4.2009 10:14:15   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

Seznam nevarnih dodatkov z oznako E, ki jih najdemo v živilih

Zelo škodljivi dodatki.
Izogibajte se jih kolikor se da.

E102 tartazin
Povzroča alergije, astmatične napade, migrene, zamegljen vid, srbečico, vnetje nosne sluznice, škrlatne kožne madeže. Povezujejo ga z tumorji ščitnice in poškodbami kromosomov. Še posebej je nevaren za osebe, preobčutljivih na aspirin ter za astmatike. V kombinaciji z E210 povzroča hiperaktivnost pri otrocih.

E110 oranžno barvilo FCF
Povzroča želodčne težave, slabost, bruhanje, kožne izpuščaje podobne koprivnici, otekline na koži, alergije, ledvične tumorje, poškodbe kromosomov, bolečine v trebuhu, prebavne motnje, odpor do hrane. Povezujejo ga s tumorji pri poskusnih živalih. Še posebej nepriporočljiv za osebe, preobcutljive na aspirin. Povzroča hiperaktivnost pri otrocih.

E131 modro barvilo V
Povzroča kožne izpuščaje podobne koprivnici, srbečico, slabost, bruhanje, motnje krvnega tlaka, drhtavico ter težave pri dihanju in druge alergijske reakcije. Povzroča hiperaktivnost pri otrocih.

E132 indigotin, enak kot E131.
Povezujejo ga tudi z možganskimi tumorji.

E173 aluminij
Povzroča številne alergijske reakcije, povezujejo ga z Alzheimerjevo boleznijo, povzroča osteoporozo.

E249 K nitrit
Rakotvoren. Povzroča težave pri dihanju, omotico in glavobol.

E250 Na nitrit
Dokazano rakotvoren. Povzroča hiperaktivnost.

E310 propil galat
Povzroča vzdraženje želodca ali kože, ter krvne motnje (metemoglobinemija). Potencialno rakotvoren.

E311 oktil galat enak kot E310.

E312 dodecil galat enak kot E310.

E620 glutaminska kislina enak kot E621.

E621 mononatrijev glutaminat
Povzroča glavobol, pekoč in ščemec občutek v vratu in na podlakteh, napetost obraza, žejo, hladen znoj, omotico, slabost, diarejo, trebušne krče, motnje v srčnem ritmu. Povzroča možganske poškodbe pri laboratorijskih živalih.

E622 monokalijev glutaminat enak kot E621.

E950 acesulfam K
Povzroča rak pri poskusnih živalih, škodljivo vpliva na ščitnico.

E951 aspartam
Povzroča glavobol (tudi zelo močan) in migreno, slabost, vrtoglavico, nespečnost, izgubo nadzora nad okončinami, zamegljen vid, slepoto, izgubo spomina, nejasen govor, depresije, ki pogosto vodijo v samomorilske težnje, hiperaktivnost, črevesne in želodčne motnje, epileptične napade, kožne poškodbe, izpuščaje, napade tesnobe, bolečine v mišicah in sklepih, otopelost, spremembe razpoloženja, utrujenost, menstrualne krče (tudi izven cikla), izgubo sluha ali zvonjenje v ušesih, izgubo ali spremembo okusa, simptome podobne tistim pri srčnem napadu, astmo, stiskanje v prsih. Kronične posledice, h katerim aspartam bistveno prispeva: multipla skleroza, hormonske težave, Alzheimerjeva bolezen, Parkinsonova bolezen, hipoglikemija, možganske poškodbe (tumorji), neuro-endokrine okvare.

E952 ciklamat
Povzroča migrene, je potencialno rakotvoren, povzroča raka in poškodbe na testisih pri poskusnih živalih.

E954 saharin
Potencialno rakotvoren. Povzročil raka pri poskusnih živalih.

E924 K bromat
V večjih količinah povzroča slabost, bruhanje, diarejo, bolečine. Povzročil raka pri poskusnih živalih.

Škodljivi dodatki.
Poskusite se jim povsem izogniti, če to ne gre, omejite količine na minimum.

E122 azorubin
Povzroča kožne izpuščaje podobne koprivnici, ter zadrževanje vode. Še posebej nepriporočljiv je za osebe preobčutljive na aspirin in za astmatike. Povzroča hiperaktivnost pri otrocih.

E123 amarant
Lahko povzroči astmo, ekceme in hiperaktivnost. Pri laboratorijskih živalih povzročil poškodbe in smrt zarodkov. Potencialno rakotvoren.

E127 eritrozin
Povezujejo ga s tumorjem ščitnice in poškodbami kromosomov.

E235 natamicin
Povzroča slabost, bruhanje, anoreksijo, diarejo, vzdraženje kože.

E251 Na nitrat
Potencialno nevaren, ker se v telesu pretvori v nitrit.

E252 K nitrat
Dolgotrajnejše uživanje že majhnih količin lahko povzroči slabokrvnost in vnetje ledvic. Pri zaužitju večje količine lahko povzroči močne bolečine v trebuhu, bruhanje, mišično oslabelost, omotico in nepravilen pulz. V nekaterih primerih se v želodcu pretvori v nitrit, ki je potencialno rakotvoren.
E320 butil hidroksianizol (BHA)
Povzroča alergijske reakcije in hiperaktivnost. Potencialno rakotvoren, povzroča raka pri poskusnih živalih.

E321 butil hidroksitoulen (BHT) enak kot E320.

E407 karagenan
Povezujejo ga z rakom in čirom na želodcu.

E421 manitol
Potencialno alergen. Povzroča diarejo, motnje v delovanju ledvic, slabost, bruhanje.

E508 K klorid
V večjih količinah povzroča čir na želodcu.

E553(b) talk
Povezujejo ga z rakom na želodcu.

Pogojno škodljivi dodatki. Rizične skupine naj se jim povsem izognejo. Tudi za vse druge je priporočljivo, da se jim izogibajo.

E100 kurkumin
Nepriporočljiv v primeru žolcnih kamnov, zlatenice, kolik in zastrupitve jeter.

E104 kinolinsko rumenilo
Povzroča hiperaktivnost pri otrocih, ter dermatitis.

E107 rumenilo 7G
Povzroča alergijske reakcije pri astmatikih in hiperaktivnost pri otrocih.

E124 rdeče barvilo R4
Povzroča alergijske reakcije, še posebej pri osebah preobčutljivih na aspirin ter pri astmatikih.

E129 rdeče barvilo AC
Povzroča alergijske reakcije, še posebej pri osebah z občutljivo kožo. Povezujejo ga z rakom pri poskusnih živalih.

E155 rjavo barvilo HT
Povzroča alergijske reakcije pri astmatikih, ter ljudeh preobčutljivih na aspirin. Povzroča preobčutljivost kože.

E174 srebro
Dolgotrajno redno uživanje lahko povzroči okvaro ledvic, ter modro-sivo barvo oči, nosu, nosnic, grla in kože.

E180 rubin
Poslabša simptome astme, vnetje nosne sluznice in koprivnico.

E210 benzojska kislina
Povzroča kožne izpuščaje podobne koprivnici, astmo, nevrološke motnje. V večjih količinah povzroča želodčne težave. V kombinaciji z E102 povzroča zelo močno hiperaktivnost pri otrocih.

E211 Na benzoat
Pri astmatikih in preobčutljivih na aspirin in tistih s koprivnico lahko povzroči poslabšanje simptomov, še posebej v kombinaciji z E102. Povzroča hiperaktivnost pri otrocih.

E212 K benzoat enako kot E211.

E213 Ca benzoat enako kot E211.

E635 dinatrijev 5-ribonukleotid
Povezujejo ga s kožnimi izpuščaji do 30 ur po zaužitju (odvisno od občutljivosti posameznika).

1510 etanol
Alkohol. Škodljivi učinki so splošno znani.

Manj škodljivi, vendar ne tudi varni dodatki. Previdno pri uporabi.

E120 karminska kislina
Povzroča hiperaktivnost pri otrocih.

E128 rdeče barvilo 2G
Povzroča težave povezane s hemoglobinom in hiperaktivnost pri otrocih.

E133 modro barvilo FCF

E151 črno barvilo PN

E153 sajasto črno barvilo
Potencialno rakotvorno. Prepovedano v ZDA.

E154 rjavo barvilo FK

E160(b) anato
Povzroča koprivnico. Lahko povzroči hiperaktivnost pri otrocih.

E216 propil p-hidroksibenzoat
Povzroča alergijske reakcije.

E218 metil p-hidroksibenzoat
Povzroča alergijske reakcije, predvsem na koži.

E220 žveplov dioksid
Povzroča astmaticne napade, uničuje vitamin B. Težko prebavljiv za ljudi z okvaro ledvic.

E221 Na sulfit enako kot E220.

E222 Na hidrogen sulfit enako kot E220.

E223 Na metabisulfit enako kot E220.

E224 K metabisulfit enako kot E220.

E225 K sulfit enako kot E220.

E228 K hidrogen sulfit enako kot E220.

E264 amonijev acetat
Povzroča slabost in bruhanje.

E281 Na propionat
Povezujejo ga z migrenami.

E319 TBHQ
Povzroča slabost in bruhanje. Doza 5g je smrtna.

E334 vinska kislina
V večjih količinah povzroča črevesni katar.

E412 guar gumi
Povzroča slabost, napenjanje in krče.

E420 sorbitol
V večjih količinah lahko povzroči vetrove in ima odvajalen učinek.

E422 glicerol
V večjih količinah povzroča glavobol, žejo, slabost in povišan krvni sladkor.

E440(a) pektin
V večjih količinah povzroča vetrove.

E441 želatina
Pridobljeno iz živalskih virov povezujejo z možnostjo okužbe z BSE (bolezen norih krav).

E503 amonijev karbonat
Draži sluznico.

E626 gvanilna kislina
Lahko povzroči protin.

E627 dinatrijev gvanilat enako kot E626.

E629 kalcijev gvanilat enako kot E626.

E633 kalcijev inoziat enako kot E626.

E925 klor
Uničuje hranljive snovi, rakotvoren. Pogosto dodan pitni vodi.

E926 klorov dioksid enako kot E925.

E967 ksilitol
Pri poskusnih živalih povzročil ledvične kamne in imel odvajalen ucinek

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 418
6.4.2009 10:15:33   
thaiss

user posted image user posted image user posted image  Očitno ti ni usojenouser posted image  

Nena, evo jo TU tabelo 

NE ODPREuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 419
6.4.2009 10:15:41   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ja res je, pri nas uporabljajo vodo in milo, jaz še nikoli nisem nesla v vrtec mokrih robcevuser posted image Sem jim odnesla samo hladilno mazilo, ker je prihajal iz vrtca z rdečo ritko, verjetno od mila.

actimel-user posted image user posted image mi ga redno pijemo....user posted image
mi kupujemo vaniljo in kokos, upam da sta ok?

Kokosuser posted image  Nisem še zasledila...
Če ni z 0% maščobe je OK. Vsa živila, kjer piše brez sladkorja je not aspartam... no, razen tistih naravnih, kjer ni niti dodan umetni sladkor...

Nastia ima rada breskev (in tudi jaz), Tarin pa pije gozdne sadeže... ko si spomnita pit.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 420
6.4.2009 10:17:31   
asso

Nena, evo jo TU tabelo 

Meni miuser posted image user posted image

Če ne pa TU  

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 421
6.4.2009 10:17:57   
zrak
user posted image Nena so te čisto že oborožileuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 422
6.4.2009 10:19:08   
zrak

Nena, evo jo TU tabelo 

Meni miuser posted image user posted image

Če ne pa TU  

meni odpre, tega istega mam jaz

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 423
6.4.2009 10:20:49   
n€na
bo treba en dan ja.......

povej kdaj maš kaj čas...meni je tako vseeno...samo danes in jutri nimam časa in v soboto in nedeljo tudi ne..user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 424
6.4.2009 10:22:49   
thaiss
Kokosuser posted image  Nisem še zasledila...
Če ni z 0% maščobe je OK. Vsa živila, kjer piše brez sladkorja je not aspartam... no, razen tistih naravnih, kjer ni niti dodan umetni sladkor...

pri nas kokosa in pappa reale ni, jih kupim čez
http://www.actimel.it/Actimel_Gusti.aspx

< Sporočilo je popravil thaiss -- 6.4.2009 10:23:00 >

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?