|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
3.4.2009 13:39:49   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: asso
Ja, no nono od mojih otrokuser posted image

sej nisem rekla čigavo nonouser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 376
3.4.2009 13:40:45   
thaiss

Ma kje ste danes vseuser posted image  Na sončkuuser posted image user posted image user posted image

Allo lep vikend

s sodelavko sva lih iz kosila: mladi sir+paprike na žaru mnjam...
zdej bi pa pasal sonček, kafetek....

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 377
3.4.2009 13:44:26   
melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

Joj Mela, ne morem mimo tistega o milu. Obstajajo tudi eko oz. naravna mila tako, da...user posted image user posted image user posted image user posted image

ma draga moja bjondica user posted image user posted image
nisem rekla da ne obstajajo naravna mila (verjemi, da me zrak redno zalaga z novostmi in tudi jaz marsikaj preberem ) pravim pa, da tudi naravna mila ni dobro uporabljat 3x na dan user posted image  kapiš?
ma ženske božje, dan danes še voda ni več tisto kar je bla !!!!!

A 3x na danuser posted image user posted image  A, ma jaz sem mislila, da se gre za 1x, pa sej Enei kaka na kahlico tako, da mislim, da ni pri njej 3x na danuser posted image  Al pa

ma ne vem kolko krat kaka Enei in niti me ne briga... user posted image  tudi zrak jih je včeraj slišala ker al je pozabla al.... vem, da je robce uporabljala tudi ona, mogoče ne vedno mokrih, ma jih je (sem jih vidla v kopalnici) user posted image
sploh ne analiziram in obsojam njenega početja, včasih se mi zdi smešno ker se je spremenila v par mesecih....
jaz imam nek svoj način dela, ne trdim da je najboljši ampak ne bom ratala obsedena z bio, eko al naravnim...
najbolj pa me moti to, ker določene strani o naravnem življenju, ne priporočajo naravnega in zdravega življenja ampak samo naravne izdelke ?! skratka spet nekdo mastno služi, ker smo mi potrošniki naivni...

jest in živet moramo dobro, kakovostno pa če gor piše bio ali ne user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 378
3.4.2009 13:57:44   
thaiss
Zdej sem se do solz nasmejala:

Nasmejte se Štajercem

Dva letališka monterja sta se v službi zelo dolgočasila, saj tisti
dan ni bilo niti eno letalo potrebno servisiranja. Spila sta že vsak
6 pirov, ko se eden spomni:
"Čuj, kaj če bi probala kaki je kerozin za pit. En kolega je reko, da ful
trofi."
Beseda je dala besedo in rukneta vsak dva deci. Že po nekaj sekundah sta
bila zadeta ko prasca. Zjutraj se prvi zbudi doma v postelji.
Niti približno se ni spomnil, kaj se je vse dogajalo, vedel je le, da je
pil kerozin. Hitro se pregleda in vidi, da je še vedno v enem kosu,
da nima nič zlomljenega. Ves vesel vstane, takrat pa zazvoni
telefon. Klical ga je sodelavec in vprašal:"Si se že zbudo?"
"Seveda"
"Pa pregledo si se že, če si celi?"
"Ja, vse je v enem kosi."
"Kaj pa prdno si že?"
"Ne še."

"NE PRDNI! Samo prdni ne, lepo te prosim!!!!!... Jaz te kličem iz
Italije...."

< Sporočilo je popravil thaiss -- 3.4.2009 13:58:22 >

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 379
3.4.2009 17:51:56   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Zdej sem se do solz nasmejala:

Nasmejte se Štajercem

Dva letališka monterja sta se v službi zelo dolgočasila, saj tisti
dan ni bilo niti eno letalo potrebno servisiranja. Spila sta že vsak
6 pirov, ko se eden spomni:
"Čuj, kaj če bi probala kaki je kerozin za pit. En kolega je reko, da ful
trofi."
Beseda je dala besedo in rukneta vsak dva deci. Že po nekaj sekundah sta
bila zadeta ko prasca. Zjutraj se prvi zbudi doma v postelji.
Niti približno se ni spomnil, kaj se je vse dogajalo, vedel je le, da je
pil kerozin. Hitro se pregleda in vidi, da je še vedno v enem kosu,
da nima nič zlomljenega. Ves vesel vstane, takrat pa zazvoni
telefon. Klical ga je sodelavec in vprašal:"Si se že zbudo?"
"Seveda"
"Pa pregledo si se že, če si celi?"
"Ja, vse je v enem kosi."
"Kaj pa prdno si že?"
"Ne še."

"NE PRDNI! Samo prdni ne, lepo te prosim!!!!!... Jaz te kličem iz
Italije...."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 380
3.4.2009 17:57:54   
asso
sploh ne analiziram in obsojam njenega početja, včasih se mi zdi smešno ker se je spremenila v par mesecih....
jaz imam nek svoj način dela, ne trdim da je najboljši ampak ne bom ratala obsedena z bio, eko al naravnim...

Normalno, da se spremeniš... če menjaš malo razmere... že samo spoznavanje stvari te spremeni...
Čeprav mislim, da ona ni glih obsedena z bio, eko... vem, da nisi napisala...

Sej tudi jaz sem veliko začela bio, samo do ene mere. Predvsem pri hrani, ki jo dam vase (zelenjava, sadje - ostalo niti ne) in pri kremah in milih...
Ker živet popolnoma bio pa je res velikaaaa sprememba...

jest in živet moramo dobro, kakovostno pa če gor piše bio ali ne user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 381
3.4.2009 22:35:50   
majrim
punce....hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ampak takega RD pa še neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...javim ,ko bo kej več časauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 382
3.4.2009 23:00:30   
NAVT
Ej majrim, še jaz ti čestitam!

Dinozaverčki so kupljeni v Šalari, zares pa se jim reče Multi complex Junior (firma Esi).

Danes sem si tudi jaz vzela športni dan in šla v H&M po spomladansko otroško kolekcijo. Nabrala sem jim par hlač pa dve kiklci, pa ene par majč. Upala sem na rutice, pa jih ni bilo, pa na kakšno prehodno jaknico za Aljošo, pa se mi je 30€ zdelo malo preveč. Ta H&M je res samo za silo. Komaj čakam LJ (v petek) al pa vsaj kakšno GO. Pa še v C&A bi lahko šla. Zase pa nisem našla čisto nič. No, eno skromno majčko.
Pol sva šle pa z mamo še po malo špeže v Montedoro. Ja, sva se pa ful disciplinirale, nabrale skoraj samo tisto kar sva imele v planu in pustile vse ostalo za en poseben športni dan, ki bo namenjen samo tej destinaciji.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 383
3.4.2009 23:06:58   
NAVT
Aja, pa kaj sem še nabavila: JAJCA. Sem imela v planu najprej tri, za vsakega eno. Pol sem gledala cene (od 12 do 15€), se mi je zdelo, da sta punci še premajhni in da ju ne bo tko zlo zanimalo. Sem rekla OK, eno jajce, ki ga pojejo vsi trije, Aljoša pobere igračo, se jo v naslednjem trenutku naveliča in pol prideta punci na vrsto. Malo sem zlobna, a plan popoln (ko jih boste imele celo krdelo, me boste lažje razumele). Nakar zagledam coop jajca po 5€ in seveda naberem 3, po prvotnem planu. No in pol še pikica na i; jajca imajo oznako Fair trade (če niso bio, pa da jih vsaj pravično pridelajo in prodajo).
Kdaj boste pa otrokom nastavljali jajca? Odpre se jih v nedeljo, a ne? Mi smo jih zdaj za enkrat kar skrili. 

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 384
4.4.2009 8:53:06   
asso
Jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

punce....hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ampak takega RD pa še neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...javim ,ko bo kej več časauser posted image

Daj povej kaj več...user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 385
4.4.2009 8:59:03   
asso

Jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

Daj povej kaj več...user posted image

Sem prebrala na FB, cel koš user posted image user posted image  in lupčka za Nežo. Da bo čimprej mimo in boste skupaj uživali... In še en šop user posted image  zate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 386
4.4.2009 9:18:28   
n€na
dobro jutro

men pa dans ni nič jasn....sem že šla ene par krat gledat će zala še dihauser posted image user posted image
moja pupika še kar spiuser posted image user posted image
danes ko sem se jaz zjutraj kmalu zbudila zala še spi...jutri ko bi pa jaz spala se bo pa zala zbudilauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za nežo

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 387
4.4.2009 12:58:34   
majrim
asso...zaenkrat je stanje še kar isto...smo ble tudi spet pri zdravniku,a ni tako kritično...v torek spet kontrola
nena...si mogla it nazaj spatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jo daje pomladuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 388
4.4.2009 14:19:05   
NAVT
majrim, kaj je torej z nežo?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 389
4.4.2009 14:35:10   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

majrim, kaj je torej z nežo?

ima  vnetje mehurja,vneto grlo in bruhauser posted image  in prvič je dobila antibiotikuser posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 390
4.4.2009 15:03:05   
n€na
nena...si mogla it nazaj spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jo daje pomladuser posted image

bi se sigurno zbudila, če bi šla JAZ nazaj spatuser posted image

jaz sem bila pa pri frizerju......mi je nardila full dobro frizurouser posted image user posted image user posted image user posted image

ubožca Neža.......user posted image user posted image user posted image user posted image hitro se pozdravi...pa naj te mamica dosti cartauser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 391
5.4.2009 10:13:26   
asso
Jutro,

da nas malo povzdignem iz druge strani...

Mi pa smo danes spali do 8.30user posted image user posted image user posted image user posted image  Tarin do 10 do devete in Nastia je potegnila skoraj do deseteuser posted image  Seveda, včeraj smo bili na rojstnem dnevu in sta šli spat ob 22.30 tako, da se tudi zjutraj pozna. Sta pa res včeraj uživali. Najprej smo bili v Lj in nato direkt na rd tako, da ponovno en vikend zgubljen. Joj, mi res manjka en dan, da sem cel dan doma, ker tako ne uspem prav nič.

Zdej malo pranja in likanja potem pa k mami na kosilo. Joj, sem študirala pa da bi še kaj spekla, ampak boljše, da ne, ker če ne ne bom potem res nič naredila. Evo, najbojše se lotit likanje...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 392
6.4.2009 7:22:31   
n€na
Dobro jutro,

Danes pa upam, da nas čaka lep sonček skozi celi dan...dans se bom verjetno kar sama odpravila v šoping v Trst...upam, da se bom znašla...grem malo za cunjice gledatuser posted image user posted image

Včeraj sva pa z zalo nesle oljčno vejico v cerkev...sploh ne morem verjet kako je bila pridna...razen tega, da je enega možakarja z vejico po glavi, ker je ni nič pogledaluser posted image ...malo je ponavljala za nami in si nekaj mrmrala...ampak po tiho in ni motila nikogar...res je bila pridnauser posted image user posted image user posted image

majrim...kako je Neža

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 393
6.4.2009 7:30:20   
NAVT
Neža, bori se! Majrim, pogumno! Uf, kot da sem vaju poslala na fronto.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 394
6.4.2009 7:39:30   
zrak

Joj Mela, ne morem mimo tistega o milu. Obstajajo tudi eko oz. naravna mila tako, da...user posted image user posted image user posted image user posted image

ma draga moja bjondica user posted image user posted image
nisem rekla da ne obstajajo naravna mila (verjemi, da me zrak redno zalaga z novostmi in tudi jaz marsikaj preberem ) pravim pa, da tudi naravna mila ni dobro uporabljat 3x na dan user posted image  kapiš?
ma ženske božje, dan danes še voda ni več tisto kar je bla !!!!!

A 3x na danuser posted image user posted image  A, ma jaz sem mislila, da se gre za 1x, pa sej Enei kaka na kahlico tako, da mislim, da ni pri njej 3x na danuser posted image  Al pa

ma ne vem kolko krat kaka Enei in niti me ne briga... user posted image  tudi zrak jih je včeraj slišala ker al je pozabla al.... vem, da je robce uporabljala tudi ona, mogoče ne vedno mokrih, ma jih je (sem jih vidla v kopalnici) user posted image
najbolj pa me moti to, ker določene strani o naravnem življenju, ne priporočajo naravnega in zdravega življenja ampak samo naravne izdelke ?! skratka spet nekdo mastno služi, ker smo mi potrošniki naivni...

ponovno skačem noter user posted image user posted image .. Ja pri meni si vidla robce suhe, ki jih zmočim z vodo... ,ampak te sem rabla, ko je enei še sračkal v plenico.... Tako Asso milo uporabim , ko se pokaka... zvečer pa ga umijem z Aderma Exoomega (če sploh katero to zanimauser posted image ), še vedno zaradi AD, čeprav ga ni več.

Mokre robčke vidiš tudi pri meni v nahrbtniku,.. pomen je bil v tem, da nisem vedla kje in kako jih toliko porabite, da si nekatere morate delati cele zaloge.... pač meni se posušijo predno jih porabim.. in seveda z njimi ravnam tudi zelo previdno, ker kadar mu obrišem usta dobi vse fleke okoli ust...

Mela - Nisem se pa tako spremenila v par mesecih,,.. samo bolj si mi pri srcu, pa ti želim nekatere bolj zdrave stvari uvalituser posted image

Navt mi smo tudi skrili jajca.. ma jaz kupila kar v Šparju po 8,00 E

Neža user posted image  čim prej se pozdravi..

Mi smo čez vikend malce počivali, malce klatli...včeraj zvečer pa sem pekla piškote z Eneiem.. nisem mogla verjet kako je ućival v delanju testa....

Neposredna povezava do sporočila: 395
6.4.2009 8:02:30   
asso
Jutro

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

včeraj zvečer pa sem pekla piškote z Eneiem.. nisem mogla verjet kako je ućival v delanju testa....

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 396
6.4.2009 8:08:43   
nektarina

[/quote]

Mokre robčke vidiš tudi pri meni v nahrbtniku,.. pomen je bil v tem, da nisem vedla kje in kako jih toliko porabite, da si nekatere morate delati cele zaloge.... pač meni se posušijo predno jih porabim.. in seveda z njimi ravnam tudi zelo previdno, ker kadar mu obrišem usta dobi vse fleke okoli ust...

[/quote]

Jutro.
Zrak: Ja, ja se vidi ,da tvoj Enei  ni v vrtcu. Jaz kupujem te robčke na veliko saj vsak teden( če ne prej) moram nest en paketek v vrtec.  Tam jih uporabljajo za vse, od čiščenja ritke, umazanih rok, umazanih ust.
Za doma pa jih tudi jaz veliko uporabljam , le,da  vsako  sperem pod vodo in pol obrišem ritko.  Z dvema hkrati pa spoh ni časa, da bi jih prala  z vodo in vatkami. V  momentu bi mi drugi vse pometal dol, vato  zmetal, vodo pa stresel  po tleh. Že tako al tako, ko enega preoblačim drugega lovim stran. 
Nik včasih  vpraša za kakat al za lulat,  Alex pa je še vedno komot  in se samo sleče ampak pol ni nič od tega.
Je  pa pri nas res norišnica. Sama se zmenita in pol napalita. Jaz tako al tako njihov jezik ne razumem. Pol  malo slovensko, malo italijansko in malo v njihovem jeziku user posted image

Mela: si končala hiško. Iščem navdih.

< Sporočilo je popravil nektarina -- 6.4.2009 8:10:00 >

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 397
6.4.2009 9:08:49   
thaiss
Jutrouser posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 398
6.4.2009 9:10:50   
zrak
Thaiss kome?? kaj bolje?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 399
6.4.2009 9:15:21   
thaiss
mah,nič boljšeuser posted image ...še dobro jutro nisem bila deležna danes....
zdej so itak začeli s sestankom, se bom kej probala pomenit s šefico

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?