zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Joj Mela, ne morem mimo tistega o milu. Obstajajo tudi eko oz. naravna mila tako, da... ma draga moja bjondica nisem rekla da ne obstajajo naravna mila (verjemi, da me zrak redno zalaga z novostmi in tudi jaz marsikaj preberem ) pravim pa, da tudi naravna mila ni dobro uporabljat 3x na dan kapiš? ma ženske božje, dan danes še voda ni več tisto kar je bla !!!!! A 3x na dan A, ma jaz sem mislila, da se gre za 1x, pa sej Enei kaka na kahlico tako, da mislim, da ni pri njej 3x na dan Al pa ma ne vem kolko krat kaka Enei in niti me ne briga... tudi zrak jih je včeraj slišala ker al je pozabla al.... vem, da je robce uporabljala tudi ona, mogoče ne vedno mokrih, ma jih je (sem jih vidla v kopalnici) sploh ne analiziram in obsojam njenega početja, včasih se mi zdi smešno ker se je spremenila v par mesecih.... jaz imam nek svoj način dela, ne trdim da je najboljši ampak ne bom ratala obsedena z bio, eko al naravnim... najbolj pa me moti to, ker določene strani o naravnem življenju, ne priporočajo naravnega in zdravega življenja ampak samo naravne izdelke ?! skratka spet nekdo mastno služi, ker smo mi potrošniki naivni... jest in živet moramo dobro, kakovostno pa če gor piše bio ali ne ponovno skačem noter .. Ja pri meni si vidla robce suhe, ki jih zmočim z vodo... ,ampak te sem rabla, ko je enei še sračkal v plenico.... Tako Asso milo uporabim , ko se pokaka... zvečer pa ga umijem z Aderma Exoomega (če sploh katero to zanima ), še vedno zaradi AD, čeprav ga ni več. Mokre robčke vidiš tudi pri meni v nahrbtniku,.. pomen je bil v tem, da nisem vedla kje in kako jih toliko porabite, da si nekatere morate delati cele zaloge.... pač meni se posušijo predno jih porabim.. in seveda z njimi ravnam tudi zelo previdno, ker kadar mu obrišem usta dobi vse fleke okoli ust... Mela - Nisem se pa tako spremenila v par mesecih,,.. samo bolj si mi pri srcu, pa ti želim nekatere bolj zdrave stvari uvalit Navt mi smo tudi skrili jajca.. ma jaz kupila kar v Šparju po 8,00 E Neža čim prej se pozdravi.. Mi smo čez vikend malce počivali, malce klatli...včeraj zvečer pa sem pekla piškote z Eneiem.. nisem mogla verjet kako je ućival v delanju testa....
|