|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
5.4.2009 20:30:43   
glugluglu
oj

tims, a veš, da sem te prepozno te prebrala, naredila sem točno to kar ti je po telefonu zdravnik rekel, da se ne smeuser posted image . Tian je popoldan dobil malo malo vročine, 37,5, pa sem ga vseeno dala malo ven na ta lepo sonček v voziček na atrij, naredila dva krogca, da je zaspal in potem je tako lepo spal na popoldanskem sončku, na lepem svežem zraku, še veter ni več pihal. Ja in seveda ima sedaj več vročineuser posted image . Prej je imel 38, me zanima kako bo po kopanju in pred spanjem. Upam, da je samo od zobka, ker se mu vidi, da mu zgornja trojkica leze ven, ima že belo, pa rdečo ličko je imel. Ja upam, da je od tega, da se ni kaj drugega nalezel.

Flower, Blacky
, rebeca kakšne grozne zgodbe, ja veš kako se v bolnici zaduši od bruhanja: otrok bruha ko nobene sestre ni nikjer in predno kdo pride je že prepozno, jaoooooo. No to so moja črna predvidevanja. Jaz hitro najdem kakšen črn scenarij. Ma prav groza.

Tudi jaz sem danes naredila mafine. Mnjami.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 20:34:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1302
5.4.2009 20:40:37   
AAA
Pozdravček čvekice,

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

oj

tims, a veš, da sem te prepozno te prebrala, naredila sem točno to kar ti je po telefonu zdravnik rekel, da se ne smeuser posted image . Tian je popoldan dobil malo malo vročine, 37,5, pa sem ga vseeno dala malo ven na ta lepo sonček v voziček na atrij, naredila dva krogca, da je zaspal in potem je tako lepo spal na popoldanskem sončku, na lepem svežem zraku, še veter ni več pihal. Ja in seveda ima sedaj več vročineuser posted image . Prej je imel 38, me zanima kako bo po kopanju in pred spanjem. Upam, da je samo od zobka, ker se mu vidi, da mu zgornja trojkica leze ven, ima že belo, pa rdečo ličko je imel. Ja upam, da je od tega, da se ni kaj drugega nalezel.

Meni je zdr. sestra pri P rekla, da vročina od zobka ni visoka, ko sem ji omenila, da je imel naš 38,5 vročine brez vzroka.

Mi smo bili danes kar cel dan zunaj in veselo uživali. Nisem mogla verjeti, da je Aneja že sonce vžgal, pa smo bili samo na sprehodu. Ima čisto rdeč nosek in lička. Mi je prav hudo, upam da ga ne peče ampak sploh še nisem pomislila, da je sonce že tako močno. Očitno za kožico naših malčkov že.

Neposredna povezava do sporočila: 1303
5.4.2009 20:42:38   
AAA
TODI jutri bom pa na vašem koncu, ker grem v vrtec nest tisti vprašalnik, ki so ga poslali. A ste ga vi tud dobili? Če imaš čas bi se lahko dobili, kaj praviš?

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 20:54:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 20:55:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1306
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 21:01:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1307
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 21:05:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1308
5.4.2009 21:08:50   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: AAA

TODI jutri bom pa na vašem koncu, ker grem v vrtec nest tisti vprašalnik, ki so ga poslali. A ste ga vi tud dobili? Če imaš čas bi se lahko dobili, kaj praviš?

Jaz sem ga imela namen poslat, ker se mi tud sanja ne kje je vrtec.

Lahko se zmeniva pa greva skupaj. Jaz bom raje nesla, ker je bila zadnjič podravnateljica začudena kako, da sem kar poslala, ker se lahko izgubi. Pa da še malo povprašam kakšno je stanje, kar piše tam je groza. Vrtec bodo dobili samo letnik 2007, pa mogoče mi. Nisem še upanja izgubila, čeprav ga je tako malo, da je neviden. Jaz ne vem kaj bom  z Anejem, ker sem ga samo v ta vrtec vpisala, ker je meni najbližje in mojmu tudi. Grooozzza.

Sporoči.

Neposredna povezava do sporočila: 1309
5.4.2009 21:12:03   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: flower

AAA Lana je decembra sonce po licih in nosu kar pošteno ožgalo. Pa smo samo kakšne pol ure hodili proti soncu.

Sem ugotovila, da ima Lan nekaj izpuščajev še po ramenih in sem se odločila, da grem jutri do P in ji pokažem. Mogoče bi pa morali k dermatologu.

Jaz tudi že nekaj časa opažam, da ima moj ta večji po rokicah, ramenih in prsih male rdeče pikice in sploh ne vem od česa. In to že kar nekaj časa in sploh nočejo izginiti. Nima niti vročine, nič. Če se bom spomnila, bom jutri P vprašala, ko bom šla tja z Anejem, ker njegov kašelj je še slabši. Včasih ko zakašlja, ga kar zaduši in ponoči skoz joka. Tako malo ni spal ko smo imeli 40 vročine, ne pa zdaj ko je skoraj zdrav. Jaz predvidevam, da je suha koža.

Neposredna povezava do sporočila: 1310
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 21:14:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1311
5.4.2009 21:15:25   
metuljcek321
Evening, bejbike!

Pri nas toooooooliko dogaja, da ne folgam ... zobar v Trbovljah & mini izlet v soboto, danes uzivancija na morju ... in .... in .... in ...

Hi, hi, naj vas malo matra - vec ju3user posted image  user posted image  user posted image

Mejte se in lepo spite ....

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 21:18:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1313
5.4.2009 21:25:17   
anikabd
Ojla,

pa je spet čudovit dan za nami. Naš škratek od vseh dogodivščin lepo spančka, midva pa uživava na kavču in gledava televizijo.

Almera - imam puzzle viška. Sicer so lumpijevi, oprani, če jih želiš ti jih kar dam.

Drugače pa so bili v Mercatorju v akciji pazzli od Unikatoy.  MOgoče so še vedno. Preveri.

Frutka - iskreno sožalje za tvojo babi. Drži se.

Neposredna povezava do sporočila: 1314
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 21:29:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1315
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 21:31:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1316
5.4.2009 21:36:20   
anikabd
Almera - ti jih kar dam. Cel paket je, števila so. Lahko ti jih dam na  sečanju ali pa ti pošljem. 

Neposredna povezava do sporočila: 1317
5.4.2009 21:38:56   
nanka
Almera kdaj pa boš na viškem koncu, bi ti odejico prinesla, ker vidim da greš drugi teden v Bovec?

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 21:45:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
5.4.2009 21:46:33   
nanka
Hruška a si ti že usposobila svojo stran za nohte? Me zanima tvoj gel in še par stvari, a imaš mogoče tudi šablono za nohte? Jaz si nebi delala umetnih konic, bi si na svoje nohte vlila gel, samo imam dva prekratka, ker sta se odlomila. Daj sporoči ko boš imela stvari na zalogi, bom postala tvoja stranka.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 21:52:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
5.4.2009 22:02:25   
rovar_ka
babike žabike, hvala vam za vse lepe željeuser posted image

mi smo se drugače imeli super, navsezgodaj sva s Tio šibali na sončka, sprehod, v trgovino.. nekaj na hitrco pojedli doma, pa spet ven. Potem pa smo šli na nek kmečki turizem s familijo, res je blo fajn, domov smo prišli komaj ob osmih zvečer..Super dan in koooončnooo toplo, kar me še posebej veseliuser posted image (btw - tako tudi misli ostat, tak da puince, pomlad je uradno tukaj, jupiiii)

malo še preberem, potem še skočim s Tajo pod tuš in via postelja, da še druga mala miš zaspiuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1322
5.4.2009 22:04:12   
ksenci
no, tud Aljaž je zadna dva tedna flekast po obrazu. no v četrtk ni bil tolk da sm pol pozabla povedat p, pa bom ta tedn ko imamo cepljenje. sm študirala,kaj pa če je to prehod zime na pomlad, kr imajo tako občutljivo kožo, al kaj bi lahk blo, kr pojma nimam od kire hrane bi lahk blo. na nekaterih mestih, pod ušesom se skoz praska.

Neposredna povezava do sporočila: 1323
5.4.2009 22:09:41   
nanka
Almera pokliči ko boš vedela, saj rabim samo 20 min do špara, tako da ni panike, skočim v avto in sem tam.Če ne bova pa zmenile kakšen drug dan, samo v torek ima Natka posvetovalnico, potem se pa lahko kaj zmeniva.

< Sporočilo je popravil nanka -- 5.4.2009 22:10:33 >

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 22:10:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?