AAA
|
Pozdravček čvekice, IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu oj tims, a veš, da sem te prepozno te prebrala, naredila sem točno to kar ti je po telefonu zdravnik rekel, da se ne sme . Tian je popoldan dobil malo malo vročine, 37,5, pa sem ga vseeno dala malo ven na ta lepo sonček v voziček na atrij, naredila dva krogca, da je zaspal in potem je tako lepo spal na popoldanskem sončku, na lepem svežem zraku, še veter ni več pihal. Ja in seveda ima sedaj več vročine . Prej je imel 38, me zanima kako bo po kopanju in pred spanjem. Upam, da je samo od zobka, ker se mu vidi, da mu zgornja trojkica leze ven, ima že belo, pa rdečo ličko je imel. Ja upam, da je od tega, da se ni kaj drugega nalezel. Meni je zdr. sestra pri P rekla, da vročina od zobka ni visoka, ko sem ji omenila, da je imel naš 38,5 vročine brez vzroka. Mi smo bili danes kar cel dan zunaj in veselo uživali. Nisem mogla verjeti, da je Aneja že sonce vžgal, pa smo bili samo na sprehodu. Ima čisto rdeč nosek in lička. Mi je prav hudo, upam da ga ne peče ampak sploh še nisem pomislila, da je sonce že tako močno. Očitno za kožico naših malčkov že.
|