Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 20:53:43
|
|
|
|
gloria
|
...čer.....krasen dan za nami.....smo bili z malim na motocross dirki in je tko vžival...pol smo se pa sprehajal ob enem ribniku ko so labodi...ful je vse spremljal pa še tak lepi sonček je bil..... ...grem se zdej še jaz namakat v banjo....uživajte....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 20:54:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..tak je moja soseda razmišljala...pa jih imela doma.....zadnje leto pred šolo jih je dala v vrtec...zdaj ji je pa ful žal, da ne že prej, ker se jima ful pozna..... kaj se jima pozna ...sta ful nesocializirana...ne znata se vklopit v nobeno igro, ful sta groba do vrstnikov, ne znata nobene pesmice, pa samo stojita in buljita, nimata reda....., jesta samo čips in kokakolo, pa čokolado...tega pa v vrtcu ni...., se recimo otroci igrajo...onadva pa sedita tam za sebe in se ne znata vklopit...... Ni to isto kot če se recimo zunaj na igrišču igra z otroci..... Pa še marsikaj ...... ..aja, pa mami ni bilo nikoli do pogovarjanja z njima, pa branja pravljic...sta gledala tv ...zdaj pa so problemi.... Ni sicer vse to zaradi tega, ker nista bila v vrtcu ampak dosti pa je
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 20:57:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..aja, pa da ne pozabim...... dedki in babice so za razvajanje, ne za vzgajanje....in to se vsekakor pozna tud pri se popolnoma strinjam..vsekakor se raje za vrtec...ampak pri meni je to,da jaz ne grem dela septembra,bom doma,tako da babice bi samo občasno prišle v poštev..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 20:57:57
|
|
|
|
gold fish
|
..vidim, da ste vse zmaglile...grem tud jaz v bano.... pridem pogledat, če je kaj novega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 20:58:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Tud men se ja . Najbrž je to podobno tistemu, ko si mažemo trepalnice pa imamo tud usta odprta, hehe. jaz pa nimam odprta,ampak zg.ustnico čist dol načobim...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:00:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..aja, pa da ne pozabim...... dedki in babice so za razvajanje, ne za vzgajanje....in to se vsekakor pozna tud pri se popolnoma strinjam..vsekakor se raje za vrtec...ampak pri meni je to,da jaz ne grem dela septembra,bom doma,tako da babice bi samo občasno prišle v poštev.. ....jaz bi že iz tega vidika dala kot je bubi napisala....in eni in drugi bo lažje, ker kao gresta obe v vrtec, M boš imela zastonj, pa če drugač ne samo do kosila..... tačas pa ti porihtaš stvari in jo že imaš spet doma....Ona se pa že od malega navadi na red..... boš videla, da je čisto drugače.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:01:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..vidim, da ste vse zmaglile...grem tud jaz v bano.... pridem pogledat, če je kaj novega to pa ti zavidam...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:01:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Tud men se ja . Najbrž je to podobno tistemu, ko si mažemo trepalnice pa imamo tud usta odprta, hehe. jaz pa nimam odprta,ampak zg.ustnico čist dol načobim... ....ja, saj mišljeno je to, da tud usta/ustnice sodelujejo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:01:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..vidim, da ste vse zmaglile...grem tud jaz v bano.... pridem pogledat, če je kaj novega to pa ti zavidam... ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:06:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
začela sem gledat tudi druge mamice in prav tako odpirajo usta, hihi. a se vam tudi to dogaja? user posted image user posted image Ne oz. zelo zelo redko, če mislim, da ji moram pokazat, da je treba bolj široko odpret... hrane ji ne tlačim v napol odprta usta.. .... pa tudi govorim ne v tretji osebi... oz. takrat, ko se zgodi, se takoj popravim... Tudi ne vprašam: "boš vode, soka, kruha, itd.. " Nimam odprtih ust, ko si mažem trepalnice....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 5.4.2009 21:08:17 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:07:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja ampak na prijavnici piše,da jih he treba razvstit...mogoče od 1-5..ne vem... glede enot pa.A greš nest prijavnico kar v določeno enote,ali na sedež??joj,sem nevedna Ja na prvo mesto daš enoto, ki jo najbolj želiš. Potem pa še eno ali dve rezervi. Ostalih (ki recimo sploh ne pridejo v poštev), jaz ne bi na seznam pisala. Prijavnice zbirajo običajno na sedežu v tajništvu. Jaz bom samo eno enoto napisala (tam ko je že bubi), ostale mi ne pridejo v poštev Si ne predstavljam, da bi zjutraj otroka na dve lokaciji vozila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:07:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .... pa tudi govorim ne v tretji osebi... oz. takrat, ko se zgodi, se takoj popravim... zakaj ne
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:10:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ne oz. zelo zelo redko, če mislim, da ji moram pokazat, da je treba bolj široko odpret... hrane ji ne tlačim v napol odprta usta.. .... pa tudi govorim ne v tretji osebi... oz. takrat, ko se zgodi, se takoj popravim... Tudi ne vprašam: "boš vode, soka, kruha, itd.. " Nimam odprtih ust, ko si mažem trepalnice.... seveda ne, ker bi bila umazana dobra si, lara, ni kaj Glede govorjenja z otroci pa moram jaz mojega včasih kar malo okrcat, kak se z bubijem otročje pogovarja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:11:06
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,zs ,da nebom smetila tu.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:13:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft 1/4 = 15/60 zakaj 15 2/5 = 24/60 zakaj 24 1/6 = 10/60 zakaj 10 ...malo se hecaš ne Madona, ma kje si ti ostala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:13:54
|
|
|
|
*bubi*
|
, dobro si napisala glede jasli. Pri nas imajo tudi 2 taka velika voza, da peljejo otroke ven. Pa jasli imajo super svoje dvorišče z igrali.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:15:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri nas imajo tudi 2 taka velika voza, da peljejo otroke ven. kaka voza
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:20:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .... pa tudi govorim ne v tretji osebi... oz. takrat, ko se zgodi, se takoj popravim... zakaj ne Zakaj JA? Sej tudi s tabo ne govorim v tretji osebi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:21:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
seveda ne, ker bi bila umazana Točno....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:28:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mlad par prebije prvo poročno noč v hotelu. Zjutraj se ženin poreže pri britju in kri obriše v rjuho. Sobarica vidi kri na rjuhi, misli da je bila nevesta nedolžna in pove šefu. Šef pravi mladoporočencema: "To je velika redkost in za naš hotel velika čast. Za nagrado bosta lahko noč po zlati poroki, čez 50 let, brezplačno prespala pri nas." Čez 50 let dedek in babica res prideta in prespita v isti sobi. Zjutraj babica, precej prehlajena, izpiha nos v rjuho. "Ja kaj pa delaš?" pravi dedek, babica pa odgovori: "Pred 50 leti si ti meni dvignil ugled, zdaj ga bom pa jaz tebi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:28:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem vam iz Pirana pisala en pozdravček, ma ni objavilo... Aja, Croftova je pisala, ne jaz... V glavnem, smo se zapeljale do Fiese in šle potem peške do Pirana, Portoroža, Lucije.... tam na burek in nazaj.... vmes je sonce sijalo, se zoblačilo potem tudi deževalo.... se spet zjasnilo in istočasno deževalo... pestro je bilo.... dobro, da sem vseeno vzela najlon za pokrit vozek, sem ga skoraj pustila v avtu, ker v Fiesi je bilo skoraj brez oblačka... Je bila moja frendica danes neke čudne volje.... ma vse je videla negativno... pa debele so jo motile, pa ta suhe so jo motile... pa če je imela katera dekolte preveč odkrit, ma v glavnem vse... Še dobro, da sem jaz to vse kot štos vzela in smo se potem celo pot režale..... Z a piko na I pa je prišla mimo še ena cca60 let stara gospa, v roza pajkicah in roza majčki... z zeloooooo bujno in dolgo čupo, na glavi pa je imela kot neko kronico - iz korald.... jooooj, kok smo se režale...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:31:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri nas imajo tudi 2 taka velika voza, da peljejo otroke ven. kaka voza ne morem napisat vozička, ker je večje kot vozička. Še najbolj je kakemu vagončku na štirih kolesih podobno, pa vsaj 6 sedežev je gor
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:32:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft "Pred 50 leti si ti meni dvignil ugled, zdaj ga bom pa jaz tebi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:32:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem vidla en par, ki je imel otroka na povodcu... takem, kot imajo tudi pse.... tko čez rame in prsni koš, nekaj takega..... je bil mičken, morda eno leto in kej... ma se mi je zdelo kr priročno, samo kaj, ko pol zgleda ko en pes...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:33:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ne morem napisat vozička, ker je večje kot vozička. Še najbolj je kakemu vagončku na štirih kolesih podobno, pa vsaj 6 sedežev je gor a s tem jih nato po mestu vozijo?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?