gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kaj pa vem. Točka 1 res jim verjetno otročkom ni tak hudo, ampak verjamite, da tudi tako fajn po moje ne. V jaslih je v skupini malo morje isto starih otročk skoraj. Vsak nekaj rabi, vzgojiteljice pa dve. Eden pade, drugi se pokaka, tretji bruha, četrti joka, peti bi spal, ampak ne more, ker mu šesti nagaja. To mi je malo tak. Če bi bila nuja, bi jo dala, če ni nuje, pa več kot sigurno ne. Mogoče kompliciram, kaj pa vem. pf - res preveč kompliciraš ..... se vidi, da je prvi otroček in da imaš možnost imet pri babici.... torej ni nuje.... ....garantirano je tam fajn (če mu ni je dosti starš kriv za to)...... .... pa ni malo morje otrok, ker so isto normativi kot v šolah...mislim, da je tam okrog 13-14 otrok za jasli..nisem čisto ziher glede cifre..... ...vsak nekaj rabi.....drži.....mora se tud navadit, da počaka.... ...pokakane in pobruhane porihtajo kakor hitro gre...(tudi v bolnici je tak, pa še kje drugje...) ...... če joka, gre do njega ga pomiri in istočasno skombinira njegovo miritev z drugo aktivnostjo, otrok še hitreje preneha z .... ....peti ne more spati, ko mu je, ampak ko je predviden čas za počitek.... ..... mislim, da ne rabim dalje pisat.... ....jaz nisem imela pri prvem druge možnosti kot jasli...... (no ja, bi lahko teoretično bla tašča varuška...isto kot sedaj), ampak....verjemi...bolj zaupam otroka vzgojiteljicam , ker vem, da bo dobil tisto kar rabi.... To ne pomeni, da ga ne upam pustit tašči..... al pa da imam denarja na pretek .... ampak enostavno to, da mi je bolj pomembno, da se že od malega navadi na vrstnike, na red, tam me čisto majhni delajo raznorazne likovne umetnije, pojejo, plešejo, skratka se družijo........... Pa tud kar se prehrane tiče vem, da bo tam dobil raznoliko prehrano in bo posledično tudi manj "špurav", kot pa če bi bil na hrani pri starih starših.....kjer bi jedel samo tisto kar bi mu šlo v rit ..... mogoče se bo kateri to zdelo malo čudno, ampak verjemite, da se imajo otročki fajn tam..... ..aja, pa da ne pozabim...... dedki in babice so za razvajanje, ne za vzgajanje....in to se vsekakor pozna tud pri ..... to je pač moje mnenje .....
|