|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
5.4.2009 14:22:53   
arabela*
kak dan je spet...smo sprešetkale celo mesto,pa ob dravi....tako toplo je bilo,da smo senco iskale....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
5.4.2009 14:24:07   
arabela*
danes zvečer pa se naš ati vrne...upam da prinese kak pokal...
šibam zdaj jest...se tipkamo..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
5.4.2009 14:35:59   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ne, zakaj neumna. Pri prvem user posted image  teh stvari še ne "obvladaš" user posted image

To so barve, ki so namenjene risaju s prsti ali z rokicami. So v takih lončkih, neškodljive in se dobro izperejo. Imajo jih v vseh trgovinah z igračami, tudi razni hipermarketi.

Tole recimo:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=143316

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194090

Ooo hvala super!!! Bom nabavla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
5.4.2009 19:43:23   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Olivija, jaz ji moram tudi še za v knjigico naresti - pa ne vem s čim. Vem le, da bom naredila na en papir, ki ga bom potem prilepila, ne vem pa s čim naj ji pobarvam rokico in nogico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obstajajo "prstne barve", ki naj ne bi bile škodljive, tudi če jih otroci malo poližejo.
no,pri 3 mesecih te bojazni še ni bilo. jaz sem ji naredila z navadno vodeno barvo, ker se potem lepo in brez težav sperejo. edino za nohtki je ostalo še do naslednjega kopanja.

ups, vidim da so ti to že povedali user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 5.4.2009 19:44:39 >

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
5.4.2009 19:53:04   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

danes zvečer pa se naš ati vrne...upam da prinese kak pokal...
šibam zdaj jest...se tipkamo..

a je športnik?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
5.4.2009 19:54:55   
Olivija*
mi smo se danes cel dan potepali. ko smo domov prišli (okoli 18:30), je bil pa tako lep sonček, da smo šli še doma na en sprehod. zdaj sem jaz čist crknjena, naša bejbi pa lepo spočita. ona še ne bi šla spat, jaz pa komaj čakam, da mrkne user posted image user posted image  user posted image user posted image

joj, tole prestavljanje ure naju še vedno matra...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
5.4.2009 19:57:07   
Olivija*
joj, punce, kako ste pridne! kar na izpite hodite... pa kakšne šole delate? jaz te moje 4 in pol izpite kar odlagam in odlagam...naj me že kdo brcne, da bom kaj naredila user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
5.4.2009 19:58:49   
Olivija*
še tole vam moram povedat...ko našo user posted image futram in ji nosim žlico v usta, jih tudi sama odpiram. že ene parkrat sem se zalotila pri tem user posted image  user posted image  user posted image
in zdaj opažam, da sploh nisem edina. začela sem gledat tudi druge mamice in prav tako odpirajo usta, hihi.
a se vam tudi to dogaja? user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
5.4.2009 19:59:30   
Olivija*
zdaj pa bolje, da neham z monologi user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
5.4.2009 20:04:32   
pf

nimaš kaj razmišljat!

po eni strani bi,samo zato ker je mala pravi vragec doma...
po drugi strani pa...se mi tak malečka zdi,še hodla nebo takrat...user posted image

Kaj pa vem. user posted image Točka 1 res jim verjetno otročkom ni tak hudo, ampak verjamite, da tudi tako fajn po moje ne. V jaslih je v skupini malo morje isto starih otročk skoraj. Vsak nekaj rabi, vzgojiteljice pa dve. Eden pade, drugi se pokaka, tretji bruha, četrti joka, peti bi spal, ampak ne more, ker mu šesti nagaja. To mi je malo tak. Če bi bila nuja, bi jo dala, če ni nuje, pa več kot sigurno ne. Mogoče kompliciram, kaj pa vem.

Saj sem ti že zadnjič par argumentov natrosila:

1. v vrtcu ji ne bo hudega
2. če dobiš službo, ne boš imela problema z varstvom
3. za njo je itak zastonj, na ta račun boš še za A manj plačevala
4. če si premisliš, jo lahko še vedno brez sankcij odjaviš. Vpisat pa je mogoče ne boš mogla med letom
5. lahko jo hodiš iskat že po kosilu, če se ti smili ali se bojiš, da ne bi mogla spat tam
6. A boš lažje prepričala, kak je fajn it v vrtec, če boš zjutraj peljala obe.
7. dopoldan boš imela čas zase, lahko boš počistila in vse, kar je pač treba naredit, popoldan pa se boš lahko bolj kvalitetno posvetila punčkama. Nič te ne bo preganjalo.

ok, pa še kaj bi se našlo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
5.4.2009 20:05:48   
pf
Punce tak sem citirala, da je vmes moj tekst dalo pred točkovanje od Bubi. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
5.4.2009 20:06:13   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

še tole vam moram povedat...ko našo user posted image futram in ji nosim žlico v usta, jih tudi sama odpiram. že ene parkrat sem se zalotila pri tem user posted image  user posted image  user posted image
in zdaj opažam, da sploh nisem edina. začela sem gledat tudi druge mamice in prav tako odpirajo usta, hihi.

Tud men se ja user posted image . Najbrž je to podobno tistemu, ko si mažemo trepalnice pa imamo tud usta odprta, hehe.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
5.4.2009 20:09:07   
pf

Tudi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
5.4.2009 20:09:57   
pf

kak dan je spet...smo sprešetkale celo mesto,pa ob dravi....tako toplo je bilo,da smo senco iskale....user posted image

Tudi mi trije. Pa tudi že malo senco na koncu iskali v Mestnem parku. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
5.4.2009 20:17:55   
gold fish

ne, mi ne bomo. naredila sem odtis rokice in nogice pri 3 mesecih (za knjigico), pa pri enem letu bom spet. ampak to je 2D, ne 3D.

Olivija, jaz ji moram tudi še za v knjigico naresti - pa ne vem s čim. Vem le, da bom naredila na en papir, ki ga bom potem prilepila, ne vem pa s čim naj ji pobarvam rokico in nogico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najboljše je vzet prstne barve, ker se lepo izperejo. Al pa vodenke recimo.

Ja saj vem..... pri bubiju jih tudi nismo imeli in sem s temperko pacala user posted image . Zdaj pa je to pri nas potrošna roba.

ja, baje gre z vodenkami kar fajn....jaz bom tud kar z njimi naredila

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
5.4.2009 20:18:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

user posted image

1/4 = 15/60   zakaj 15
2/5 = 24/60 zakaj 24
1/6 = 10/60 zakaj 10

...malo se hecaš neuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
5.4.2009 20:22:02   
gold fish

nimaš kaj razmišljat!

po eni strani bi,samo zato ker je mala pravi vragec doma...
po drugi strani pa...se mi tak malečka zdi,še hodla nebo takrat...user posted image

Saj sem ti že zadnjič par argumentov natrosila:

1. v vrtcu ji ne bo hudega
2. če dobiš službo, ne boš imela problema z varstvom
3. za njo je itak zastonj, na ta račun boš še za A manj plačevala
4. če si premisliš, jo lahko še vedno brez sankcij odjaviš. Vpisat pa je mogoče ne boš mogla med letom
5. lahko jo hodiš iskat že po kosilu, če se ti smili ali se bojiš, da ne bi mogla spat tam
6. A boš lažje prepričala, kak je fajn it v vrtec, če boš zjutraj peljala obe.
7. dopoldan boš imela čas zase, lahko boš počistila in vse, kar je pač treba naredit, popoldan pa se boš lahko bolj kvalitetno posvetila punčkama. Nič te ne bo preganjalo.

ok, pa še kaj bi se našlo.

lepo si to napisala, se strinjam.....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
5.4.2009 20:23:47   
gold fish

bubi,lepo si to napisala.
ampak skoraj vsak dan bom popoldan oz proti večeru na predavanju....user posted image
pa če še bo služba....user posted image

..tak je moja soseda razmišljala...pa jih imela doma.....zadnje leto pred šolo jih je dala v vrtec...zdaj ji je pa ful žal, da ne že prej, ker se jima ful pozna.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
5.4.2009 20:28:10   
gold fish

user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
5.4.2009 20:34:27   
arabela*

a je športnik?

ne,avte na nitro vozi...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
5.4.2009 20:36:09   
arabela*

meni nikoli... user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.4.2009 20:37:13 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
5.4.2009 20:39:52   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf
Tudi mi trije. Pa tudi že malo senco na koncu iskali v Mestnem parku. user posted image user posted image user posted image

a to si bila pri nasuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.4.2009 20:40:44 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
5.4.2009 20:42:55   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..tak je moja soseda razmišljala...pa jih imela doma.....zadnje leto pred šolo jih je dala v vrtec...zdaj ji je pa ful žal, da ne že prej, ker se jima ful pozna.....

kaj se jima poznauser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
5.4.2009 20:48:32   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Kaj pa vem. user posted image Točka 1 res jim verjetno otročkom ni tak hudo, ampak verjamite, da tudi tako fajn po moje ne. V jaslih je v skupini malo morje isto starih otročk skoraj. Vsak nekaj rabi, vzgojiteljice pa dve. Eden pade, drugi se pokaka, tretji bruha, četrti joka, peti bi spal, ampak ne more, ker mu šesti nagaja. To mi je malo tak. Če bi bila nuja, bi jo dala, če ni nuje, pa več kot sigurno ne. Mogoče kompliciram, kaj pa vem.

pf - res preveč kompliciraš user posted image ..... se vidi, da je prvi otroček  in da imaš možnost user posted image  imet pri babici.... torej ni nuje....

....garantirano je user posted image  tam fajn (če mu ni je dosti starš kriv za to)...... 

....  pa ni malo morje otrok, ker so isto normativi kot v šolah...mislim, da je tam okrog 13-14 otrok za jasli..nisem čisto ziher glede cifre.....

...vsak nekaj rabi.....drži.....mora se tud navadit, da počaka.... 

...pokakane in pobruhane porihtajo kakor hitro gre...(tudi v bolnici je tak, pa še kje drugje...)

...... če joka, gre do njega ga pomiri in istočasno skombinira njegovo miritev z drugo aktivnostjo, otrok še hitreje preneha z user posted image ....

....peti ne more spati, ko mu je, ampak ko je predviden čas za počitek....

..... mislim, da ne rabim dalje pisat....

....jaz nisem imela pri prvem druge možnosti kot jasli...... (no ja, bi lahko teoretično bla tašča varuška...isto kot sedaj), ampak....verjemi...bolj zaupam otroka vzgojiteljicam , ker vem, da bo dobil tisto kar rabi....
To ne pomeni, da ga ne upam pustit tašči..... al pa da imam denarja na pretekuser posted image .... ampak enostavno to, da mi je bolj pomembno, da se že od malega navadi na vrstnike, na red, tam me čisto majhni delajo raznorazne likovne umetnije, pojejo, plešejo, skratka se družijo...........  Pa tud kar se prehrane tiče vem, da bo tam dobil raznoliko prehrano in bo posledično tudi manj "špurav", kot pa če bi bil na hrani pri starih starših.....kjer bi jedel samo tisto kar bi mu šlo v rituser posted image

..... mogoče se bo kateri to zdelo malo čudno, ampak verjemite,  da se imajo otročki fajn tam.....

..aja, pa da ne pozabim......   dedki in babice so za razvajanje, ne za vzgajanje....in to se vsekakor pozna tud pri user posted image

..... to je pač moje mnenje .....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
5.4.2009 20:48:55   
gold fish

Tud men se ja user posted image . Najbrž je to podobno tistemu, ko si mažemo trepalnice pa imamo tud usta odprta, hehe.

je, jauser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?