Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 9:33:09
|
|
|
|
arabela*
|
mislim,da smo se poboljšali tu....uporabljamo možgane že navsezgodaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 9:34:04
|
|
|
|
arabela*
|
če rabi kdo kak pravni nasvet,ga z veseljem povem...ampak računanje....mili bože..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 9:34:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* nimaš kaj razmišljat! po eni strani bi,samo zato ker je mala pravi vragec doma... po drugi strani pa...se mi tak malečka zdi,še hodla nebo takrat... Saj sem ti že zadnjič par argumentov natrosila: 1. v vrtcu ji ne bo hudega 2. če dobiš službo, ne boš imela problema z varstvom 3. za njo je itak zastonj, na ta račun boš še za A manj plačevala 4. če si premisliš, jo lahko še vedno brez sankcij odjaviš. Vpisat pa je mogoče ne boš mogla med letom 5. lahko jo hodiš iskat že po kosilu, če se ti smili ali se bojiš, da ne bi mogla spat tam 6. A boš lažje prepričala, kak je fajn it v vrtec, če boš zjutraj peljala obe. 7. dopoldan boš imela čas zase, lahko boš počistila in vse, kar je pač treba naredit, popoldan pa se boš lahko bolj kvalitetno posvetila punčkama. Nič te ne bo preganjalo. ok, pa še kaj bi se našlo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 9:35:14
|
|
|
|
arabela*
|
je........i ,ma glih ta 60....zakaj ravno 60??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 9:37:11
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,lepo si to napisala. ampak skoraj vsak dan bom popoldan oz proti večeru na predavanju.... pa če še bo služba....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 9:43:49
|
|
|
|
*bubi*
|
No, točko 7 spremeni v 7. dopoldan se boš imela čas učit Za cartanje pa je točka 5 tudi opcija
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 9:45:51
|
|
|
|
arabela*
|
..do jutri se moram odločit.. aja bubi,ko si že tu...tam ko moraš enote vrtcov razvrstit po prioriteti,kaj moram napisat??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 9:46:16
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* najboljše je vzet prstne barve, ker se lepo izperejo. Al pa vodenke recimo. Ok, zdaj sicer obstaja velika verjetnost da malo neumna izpadem, ampak kaj so to prstne barve???'
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 9:49:43
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro Vas ne bom brala za nazaj, ker je preveč in se mi ne da, pa tudi časa nimam kaj dosti, se moram it učit. Spet se pripravljam na en izpit, tokrat kemija in fizika . Sem si najtežje izpite pustila za na konec, ker se mi jih ni dalo delat. Zdaj, ko imam pa najmanj časa, ker je seveda Gal bolj pomemben, se pa moram še to s.ra.nje učit. Danes je spet čudovito vreme, tak da ga grem zdaj izkoristit.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 9:54:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Vas ne bom brala za nazaj, ker je preveč in se mi ne da, pa tudi časa nimam kaj dosti, se moram it učit. Spet se pripravljam na en izpit, tokrat kemija in fizika jaz pa jutri mat. in kemija...tadrugo imam izbirno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 9:54:47
|
|
|
|
arabela*
|
nič babike...gremo se rihtat za sprehod....lep dan vsem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 10:31:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
s koliko smo morali pomnožit 4, da smo dobili 60? Števec in imenovalec je treba vedno z isto številko pomnožit, da ostane ulomek enak: Aja, točno, zdej se spomnem.... joj, jaz to vedno znova pozabljam......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 10:32:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara,mislim da je nama matematika španska vas....user posted image ...ampak jaz jutri test pišem.....user posted image user posted image Ti na zavidam... niti malo ne.... Ma bom držala pesti... tudi prstke na nogah bom stiskala....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 10:34:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je........i ,ma glih ta 60....zakaj ravno 60?? Menda zato, ker gre v 60 tako 2, 4 in tudi 6.. sej si te imenovalce imela, ne?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 10:37:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tko, lepo se imejte.... Larika se je zbudila in jo še nafutram in greva na morje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 11:40:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..do jutri se moram odločit.. aja bubi,ko si že tu...tam ko moraš enote vrtcov razvrstit po prioriteti,kaj moram napisat?? ok, sem vmes pobegnila Vrtec ima običajno več enot = več zgradb na različnih lokacijah. Ti vpisuješ v en vrtec, potem pa tam napišeš, v katero enoto tega vrtca bi rada dala. Najboljše, da pogledaš na spletno stran želenega vrtca in tam pogledaš, katere enote vse imajo in kako se imenujejo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 11:47:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* najboljše je vzet prstne barve, ker se lepo izperejo. Al pa vodenke recimo. Ok, zdaj sicer obstaja velika verjetnost da malo neumna izpadem, ampak kaj so to prstne barve???' ne, zakaj neumna. Pri prvem teh stvari še ne "obvladaš" To so barve, ki so namenjene risaju s prsti ali z rokicami. So v takih lončkih, neškodljive in se dobro izperejo. Imajo jih v vseh trgovinah z igračami, tudi razni hipermarketi. Tole recimo: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=143316 http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194090
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 11:49:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dobro jutro Spet se pripravljam na en izpit, tokrat kemija in fizika . pa to je še boljše kot matematika Srečno Če pa rabiš kaj, pa se na ZS oglasi, da ne bo katera pobegnila s foruma
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 11:50:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tko, lepo se imejte.... Larika se je zbudila in jo še nafutram in greva na morje... Uživajta
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 11:52:16
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Je katera že delala odlitek rokice/nogice? Me zanima, kateri komplet je imela in kako je uspelo TUKAJ je nekaj tega. Sem se že pogovarjala o + in - posameznih kompletov. Bolj me zanima, če je katera imela še kako drugo firmo? Jaz sem ji delala odlitek nogice in je lepo prišlo. Na eni strani je njena slikca, na drugi pa nogica.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 12:06:05
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj pomeni, če nekaj postrežejo "a la karte"? Po naročilu postrežba je to. Kar naročil iz njihove jedilne karte, to dobiš.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 12:54:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ok, sem vmes pobegnila Vrtec ima običajno več enot = več zgradb na različnih lokacijah. Ti vpisuješ v en vrtec, potem pa tam napišeš, v katero enoto tega vrtca bi rada dala. Najboljše, da pogledaš na spletno stran želenega vrtca in tam pogledaš, katere enote vse imajo in kako se imenujejo ja ampak na prijavnici piše,da jih he treba razvstit...mogoče od 1-5..ne vem... glede enot pa.A greš nest prijavnico kar v določeno enote,ali na sedež??joj,sem nevedna
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 13:17:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj pomeni, če nekaj postrežejo "a la karte"? Po naročilu postrežba je to. Kar naročil iz njihove jedilne karte, to dobiš. ja,raznolika ponudba jedi po naročilu...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 13:56:00
|
|
|
|
Virtualna
|
Dober dan
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 14:21:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Dober dan ooooo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?