Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:11:14
|
|
|
|
yania
|
Cita imaš ZS
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:12:57
|
|
|
|
yania
|
Ja jaz sem mu pa dala, čeprav sem bila negotova kako bo, in morm rečt, da je zadovoljno zaspančkal....s kapico....po kopanju, je ko prviček zavit v dekici... Nič punce grem gret posteljo....papa lepe sanje...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:16:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem prišla pogledat, če je cita tukaj. Zelo naporen večer je bil... mala skoz joka... sploh ne more zaspat... pa nima krčev... ne vem, kaj ji je... veš draga moja tud jaz sem te že čakala če se boš kaj javila...a res bogica pa naj ti povem da ga naša tud totalno sračka dans zvečer ne spat pa zaspi pa se zbudi pa bedi in spet zaspi ne vem v luftu al kaj ...taveliak pa spi ko top Zdajle sem jo na svoji postelji končno uspavala z zizo. Evo, Nika je pojedla od 19-22h obe mlekarni po malo, ob 22h je dobila 100 po flaški in do zdele je še vedno po malo jedla iz mlekarn. Sprašujem se, kam da vso to mleko?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:17:15
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ja jaz sem mu pa dala, čeprav sem bila negotova kako bo, in morm rečt, da je zadovoljno zaspančkal....s kapico....po kopanju, je ko prviček zavit v dekici... Nič punce grem gret posteljo....papa lepe sanje... lepo nočko...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:17:52
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem prišla pogledat, če je cita tukaj. Zelo naporen večer je bil... mala skoz joka... sploh ne more zaspat... pa nima krčev... ne vem, kaj ji je... veš draga moja tud jaz sem te že čakala če se boš kaj javila...a res bogica pa naj ti povem da ga naša tud totalno sračka dans zvečer ne spat pa zaspi pa se zbudi pa bedi in spet zaspi ne vem v luftu al kaj ...taveliak pa spi ko top Zdajle sem jo na svoji postelji končno uspavala z zizo. Evo, Nika je pojedla od 19-22h obe mlekarni po malo, ob 22h je dobila 100 po flaški in do zdele je še vedno po malo jedla iz mlekarn. Sprašujem se, kam da vso to mleko? a res...kulk pa maš mlekca ponavadi v mlekarnah???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:23:10
|
|
|
|
Najaa
|
Mleka imam čez dan dovolj... pol zvečer je pa malo manj... Tako da ji dodam umetno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:24:28
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mleka imam čez dan dovolj... pol zvečer je pa malo manj... Tako da ji dodam umetno. In ima rada umetnega al ji ni najbolj všeč??Mislim da zarad flaške...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:26:39
|
|
|
|
Najaa
|
Ne ne, sploh ne komplicira. Je že iz P navajena na flaško. To mi je fajn, da ji lahko še kdo drug da za jest. Ker Tija ni marala flaške sploh! Edino še do tega bi rada pripravila Niko, da bi pila čaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:30:10
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne ne, sploh ne komplicira. Je že iz P navajena na flaško. To mi je fajn, da ji lahko še kdo drug da za jest. Ker Tija ni marala flaške sploh! Edino še do tega bi rada pripravila Niko, da bi pila čaj. Naša tud čaja ne in ne...danes sem ji dala mal vode pa dokler ni dober potegnala je blo ok pol pa pluvala ven ...ne in ne...pa bi blo fajn ko poje več umetnega mleka ampak nimam pojma če bi blo sladkano bi ona pila ja ko pa je grenek pa ni šans ...kk nas znajo a ne...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:32:36
|
|
|
|
Najaa
|
Ma jaz bom kupila tistega od hippa v granulah... čeprav sem rekla, da tega pa ziher ne, ker Tija zarad njega še zdaj noče nič nesladkega pit. Vode ni šans, mora bit noter vsaj kapljica soka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:34:53
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma jaz bom kupila tistega od hippa v granulah... čeprav sem rekla, da tega pa ziher ne, ker Tija zarad njega še zdaj noče nič nesladkega pit. Vode ni šans, mora bit noter vsaj kapljica soka. Veš da sem jaz tud premišljevala da bi unga kupla pa mi je patronažna rekla da ne zarad zobkov... ...sej veš kaj naša taveliak je stara 10 let pa voda ne velja ...joj včas mi kr pokrov dvigne res...dans je bila težka ko slon skoz je neki tečnarla kr neki izsiljevala kr neki jokala tavelika seveda ampak pr men ni šans ko rečem ne je ne in ni popuščanja in izsiljevanja se ne dam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:37:07
|
|
|
|
Najaa
|
No, Tija ima prav lepe bele zobke. Ji ta čaj ni škodil, niti sokovi ne. Sem pa vedno mešala 1:4 za vodo. Tak da sladkega je bilo samo za vzorec. Pa redno umivanje zobkov in se da izognit gnilobi. Pravilno, mama, da se ne daš! Kaj ste pekle?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:40:12
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, Tija ima prav lepe bele zobke. Ji ta čaj ni škodil, niti sokovi ne. Sem pa vedno mešala 1:4 za vodo. Tak da sladkega je bilo samo za vzorec. Pa redno umivanje zobkov in se da izognit gnilobi. Pravilno, mama, da se ne daš! Kaj ste pekle? Pr nas pa je bil večni problem umivanje zob ... Biskvit s sadjem in smetano njami njami je bilo dobro sem mogla probat sam da bom še mela večjo rit ko jo mam...morem zdele v kratkem it na dieto da dop krsta spravim kaj dol ker drgač nimam pojma kaj bom oblekla ...morem morem... In kaj ste kej ve počele?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:41:52
|
|
|
|
Najaa
|
Kako pa misliš hujšat? Dieta ali samo manj jest? Kaj smo počele? Ma, ven nismo šle, ker je deževalo... počivale in pospravljala sem...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:44:14
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kako pa misliš hujšat? Dieta ali samo manj jest? Kaj smo počele? Ma, ven nismo šle, ker je deževalo... počivale in pospravljala sem... Ja ja hujšala bom ker sem že zanosla s preveč kilami moj večni problem so kile hujšanje pa se zredim pa hujšam pa se zredim ...sem že od malega pač mal buckasta pozimi me nikol ne zebe ... Pol si bla pridna a ste bile same kje pa Tija??
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:46:05
|
|
|
|
Najaa
|
Tija je pri babici. Je danes že veliko boljša. Kile so tudi moj večni problem... Ma jaz sem se pa porodu še zredila, namesto da bi shujšala. Če sem pa tak lačna skoz!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:48:29
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija je pri babici. Je danes že veliko boljša. Kile so tudi moj večni problem... Ma jaz sem se pa porodu še zredila, namesto da bi shujšala. Če sem pa tak lačna skoz! Lepo za Tijo da je bolje ...joj ne govori jaz sploh nočem na tehnico stopit ker po mojem sem tud dobla gor ...jz bi tdu kr neki jedla pa seveda kaj sladkega ko nisem nikol bla nek ljubitelj sladkarij ...pač groza od groze...sej veš kaj pravijo da bomo hujšal ko ne bomo kaj jest mel
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:50:45
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz sem pa od nekdaj ljubitelj sladkarij. ne vem, če sem te že vprašala - katero mleko pije Lia?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:52:32
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem pa od nekdaj ljubitelj sladkarij. ne vem, če sem te že vprašala - katero mleko pije Lia? Si me pa ko sem dobra dušca ti povem še enkrat mal heca...prej je mela aptamil confort pa je bila fulll zaprta pa je imela fulll temno blato sedaj pa imamo novalac proti zaprtju pa proti polivanju pa kako lepo in še zadovoljna je...barva blata pa taka kot more bit...vidve imata pa za nedonošenčke a ne??
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:55:30
|
|
|
|
Najaa
|
Joj sej res, oprosti. Mal berem o tem, pa ne vem kdo mi je kaj povedal in kaj sem kje prebrala. Vsak pravi drugače in sem čist zmedena. Ja, Nika ima še za nedonošenčke, sam po kilaži bo to že premalo. Za nedonošenčke je do 3,5 kile. Čeprav ko poje, jo vseeno dolgo drži, da potem spi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:58:33
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Joj sej res, oprosti. Mal berem o tem, pa ne vem kdo mi je kaj povedal in kaj sem kje prebrala. Vsak pravi drugače in sem čist zmedena. Ja, Nika ima še za nedonošenčke, sam po kilaži bo to že premalo. Za nedonošenčke je do 3,5 kile. Čeprav ko poje, jo vseeno dolgo drži, da potem spi. veš men pa niso nč rekli da bi ji dajala za nedonošenčke ...Lauro pa vem da sem mela od začetka za nedonošenčke potem pa normalno res pa da je bila Laura lažja ampak točno isto rojena kot Lia...veliki pa obe isto Sej misliš da jaz ne vprašam kako stvar 3 amapk jaz se vedno zgovarjam da je to po porodna pozabljivost
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 1:02:09
|
|
|
|
Najaa
|
Sam brez heca - jaz sem tak pozabljiva, da joj! Mojga po 3x vprašam eno stvar, pa me ma že poln kufer na konc! Pa ful pozabljam take male stvari, malenkosti, npr. na kateri strani sem nazadnje dojila, to je znanstvena fantastika ugotovit! Kaj je Lia že v P dobivala umetno mleko? Nika je, so ji seveda oni dajali. In so rekli,da če bom doma, naj tudi jaz za nedonošenčke dokler bo treba.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 1:06:47
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sam brez heca - jaz sem tak pozabljiva, da joj! Mojga po 3x vprašam eno stvar, pa me ma že poln kufer na konc! Pa ful pozabljam take male stvari, malenkosti, npr. na kateri strani sem nazadnje dojila, to je znanstvena fantastika ugotovit! Kaj je Lia že v P dobivala umetno mleko? Nika je, so ji seveda oni dajali. In so rekli,da če bom doma, naj tudi jaz za nedonošenčke dokler bo treba. Tud jaz sem pozabljiva da dol padeš res full včas prav tuhtam kdaj je jedla Lia pol pa mojga sprašujem čuj kdaj pa je jedla...al pa če sem sama je še huje ko pol tuhtam ko tavelik...upajmo da je to sam trenutno ampak pr meni se že vleče neki časa ... Ja ja naša je dobivala v bolnici že mleko ker ko sva se dojile in sva se hodile tehtat je bila vedno nula ampak sem se trdula pa si tam ven pumpala pa je bilo po 5 včas 10 pa sem bila že fulll vesela ko sem vidla 10 res sem se trudla dočim ko se spomnim pr Lauri nisem tulk vstrajala se vid da sem bla mlada pa neumna ...sej mlada sem še zdej ampak mogoče mal manj neumna ...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 1:09:11
|
|
|
|
Najaa
|
Bilobil - za pozabljive! Koliko pa je imela težo, ko sta šli iz P? Nika je imela 2100 tak da je hrana za nedonošenčke še čisto ok bila za njo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 1:11:52
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bilobil - za pozabljive! Koliko pa je imela težo, ko sta šli iz P? Nika je imela 2100 tak da je hrana za nedonošenčke še čisto ok bila za njo. Bilobil aha ok Iz bolnice sva šle z 2720 rodila pa se z 2900...Laura pa se rodila z 2540 pa čist isto rojene 36t6dni...sej se pa vidi kdo raje je ja po mamici Lia
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?