|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
5.4.2009 0:11:14   
yania
Cita imaš ZS

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 526
5.4.2009 0:12:57   
yania
Ja jaz sem mu pa dala, čeprav sem bila negotova kako bo, in morm rečt, da je zadovoljno zaspančkal....s kapico....po kopanju, je ko prviček zavit v dekici...

Nič punce grem gret posteljo....papa

lepe sanje...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 527
5.4.2009 0:16:39   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sem prišla pogledat, če je cita tukaj. user posted image user posted image

Zelo naporen večer je bil... mala skoz joka... sploh ne more zaspat... pa nima krčev... ne vem, kaj ji je...

veš draga moja tud jaz sem te že čakala če se boš kaj javila...a res bogica pa naj ti povem da ga naša tud totalno sračka dans zvečer ne spat pa zaspi pa se zbudi pa bedi in spet zaspi ne vem v luftu al kajuser posted image user posted image ...taveliak pa spi ko topuser posted image user posted image user posted image

Zdajle sem jo na svoji postelji končno uspavala z zizo. user posted image

Evo, Nika je pojedla od 19-22h obe mlekarni po malo, ob 22h je dobila 100 po flaški in do zdele je še vedno po malo jedla iz mlekarn. user posted image  Sprašujem se, kam da vso to mleko? user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 528
5.4.2009 0:17:15   
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ja jaz sem mu pa dala, čeprav sem bila negotova kako bo, in morm rečt, da je zadovoljno zaspančkal....s kapico....po kopanju, je ko prviček zavit v dekici...

Nič punce grem gret posteljo....papa

lepe sanje...

lepo nočko...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 529
5.4.2009 0:17:52   

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Sem prišla pogledat, če je cita tukaj. user posted image user posted image

Zelo naporen večer je bil... mala skoz joka... sploh ne more zaspat... pa nima krčev... ne vem, kaj ji je...

veš draga moja tud jaz sem te že čakala če se boš kaj javila...a res bogica pa naj ti povem da ga naša tud totalno sračka dans zvečer ne spat pa zaspi pa se zbudi pa bedi in spet zaspi ne vem v luftu al kajuser posted image user posted image ...taveliak pa spi ko topuser posted image user posted image user posted image

Zdajle sem jo na svoji postelji končno uspavala z zizo. user posted image

Evo, Nika je pojedla od 19-22h obe mlekarni po malo, ob 22h je dobila 100 po flaški in do zdele je še vedno po malo jedla iz mlekarn. user posted image  Sprašujem se, kam da vso to mleko? user posted image

a res...kulk pa maš mlekca ponavadi v mlekarnah???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 530
5.4.2009 0:23:10   
Najaa
Mleka imam čez dan dovolj... pol zvečer je pa malo manj... Tako da ji dodam umetno.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 531
5.4.2009 0:24:28   

Mleka imam čez dan dovolj... pol zvečer je pa malo manj... Tako da ji dodam umetno.

In ima rada umetnega al ji ni najbolj všeč??Mislim da zarad flaške...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 532
5.4.2009 0:26:39   
Najaa
Ne ne, sploh ne komplicira. Je že iz P navajena na flaško. To mi je fajn, da ji lahko še kdo drug da za jest. Ker Tija ni marala flaške sploh!
Edino še do tega bi rada pripravila Niko, da bi pila čaj.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 533
5.4.2009 0:30:10   

Ne ne, sploh ne komplicira. Je že iz P navajena na flaško. To mi je fajn, da ji lahko še kdo drug da za jest. Ker Tija ni marala flaške sploh!
Edino še do tega bi rada pripravila Niko, da bi pila čaj.

Naša tud čaja ne in ne...danes sem ji dala mal vode pa dokler ni dober potegnala je blo ok pol pa pluvala venuser posted image ...ne in ne...pa bi blo fajn ko poje več umetnega mleka ampak nimam pojma če bi blo sladkano bi ona pila ja ko pa je grenek pa ni šansuser posted image ...kk nas znajo a ne...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 534
5.4.2009 0:32:36   
Najaa
Ma jaz bom kupila tistega od hippa v granulah... čeprav sem rekla, da tega pa ziher ne, ker Tija zarad njega še zdaj noče nič nesladkega pit. user posted image  Vode ni šans, mora bit noter vsaj kapljica soka. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 535
5.4.2009 0:34:53   

Ma jaz bom kupila tistega od hippa v granulah... čeprav sem rekla, da tega pa ziher ne, ker Tija zarad njega še zdaj noče nič nesladkega pit. user posted image  Vode ni šans, mora bit noter vsaj kapljica soka. user posted image

Veš da sem jaz tud premišljevala da bi unga kupla pa mi je patronažna rekla da ne zarad zobkov...user posted image user posted image ...sej veš kaj naša taveliak je stara 10 let pa voda ne veljauser posted image user posted image user posted image ...joj včas mi kr pokrov dvigne res...dans je bila težka ko slon skoz je neki tečnarla kr neki izsiljevala kr neki jokala tavelika seveda ampak pr men ni šans ko rečem ne je ne in ni popuščanja in izsiljevanjauser posted image user posted image se ne damuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 536
5.4.2009 0:37:07   
Najaa
No, Tija ima prav lepe bele zobke. Ji ta čaj ni škodil, niti sokovi ne. Sem pa vedno mešala 1:4 za vodo. Tak da sladkega je bilo samo za vzorec. Pa redno umivanje zobkov in se da izognit gnilobi.

Pravilno, mama, da se ne daš! user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj ste pekle?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 537
5.4.2009 0:40:12   

No, Tija ima prav lepe bele zobke. Ji ta čaj ni škodil, niti sokovi ne. Sem pa vedno mešala 1:4 za vodo. Tak da sladkega je bilo samo za vzorec. Pa redno umivanje zobkov in se da izognit gnilobi.

Pravilno, mama, da se ne daš! user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj ste pekle?

Pr nas pa je bil večni problem umivanje zobuser posted image user posted image ...

Biskvit s sadjem in smetanouser posted image njami njami je bilo dobro sem mogla probatuser posted image user posted image sam da bom še mela večjo rit ko jo mam...morem zdele v kratkem it na dieto da dop krsta spravim kaj dol ker drgač nimam pojma kaj bom obleklauser posted image ...morem morem...

In kaj ste kej ve počele?

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 538
5.4.2009 0:41:52   
Najaa
Kako pa misliš hujšat? Dieta ali samo manj jest?

Kaj smo počele? Ma, ven nismo šle, ker je deževalo... počivale in pospravljala sem...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 539
5.4.2009 0:44:14   

Kako pa misliš hujšat? Dieta ali samo manj jest?

Kaj smo počele? Ma, ven nismo šle, ker je deževalo... počivale in pospravljala sem...

Ja ja hujšala bom ker sem že zanosla s preveč kilami moj večni problem so kile hujšanje pa se zredim pa hujšam pa se zredimuser posted image user posted image user posted image ...sem že od malega pač mal buckasta pozimi me nikol ne zebeuser posted image user posted image user posted image ...

Pol si bla pridna a ste bile same kje pa Tija??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 540
5.4.2009 0:46:05   
Najaa
Tija je pri babici. Je danes že veliko boljša. user posted image

Kile so tudi moj večni problem... user posted image  Ma jaz sem se pa porodu še zredila, namesto da bi shujšala. user posted image  Če sem pa tak lačna skoz!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 541
5.4.2009 0:48:29   

Tija je pri babici. Je danes že veliko boljša. user posted image

Kile so tudi moj večni problem... user posted image  Ma jaz sem se pa porodu še zredila, namesto da bi shujšala. user posted image  Če sem pa tak lačna skoz!

Lepo za Tijo da je boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...joj ne govori jaz sploh nočem na tehnico stopit ker po mojem sem tud dobla goruser posted image user posted image ...jz bi tdu kr neki jedla pa seveda kaj sladkega ko nisem nikol bla nek ljubitelj sladkarijuser posted image ...pač groza od groze...sej veš kaj pravijo da bomo hujšal ko ne bomo kaj jest meluser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 542
5.4.2009 0:50:45   
Najaa
Jaz sem pa od nekdaj ljubitelj sladkarij. user posted image user posted image

ne vem, če sem te že vprašala - katero mleko pije Lia?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 543
5.4.2009 0:52:32   

Jaz sem pa od nekdaj ljubitelj sladkarij. user posted image user posted image

ne vem, če sem te že vprašala - katero mleko pije Lia?

Si me pa ko sem dobra dušca ti povem še enkratuser posted image user posted image mal heca...prej je mela aptamil confort pa je bila fulll zaprta pa je imela fulll temno blato sedaj pa imamo novalac proti zaprtju pa proti polivanju pa kako lepo in še zadovoljna je...barva blata pa taka kot more bit...vidve imata pa za nedonošenčke a ne??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 544
5.4.2009 0:55:30   
Najaa
Joj sej res, oprosti. user posted image  Mal berem o tem, pa ne vem kdo mi je kaj povedal in kaj sem kje prebrala. Vsak pravi drugače in sem čist zmedena.
Ja, Nika ima še za nedonošenčke, sam po kilaži bo to že premalo. Za nedonošenčke je do 3,5 kile. Čeprav ko poje, jo vseeno dolgo drži, da potem spi.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 545
5.4.2009 0:58:33   

Joj sej res, oprosti. user posted image  Mal berem o tem, pa ne vem kdo mi je kaj povedal in kaj sem kje prebrala. Vsak pravi drugače in sem čist zmedena.
Ja, Nika ima še za nedonošenčke, sam po kilaži bo to že premalo. Za nedonošenčke je do 3,5 kile. Čeprav ko poje, jo vseeno dolgo drži, da potem spi.

veš men pa niso nč rekli da bi ji dajala za nedonošenčkeuser posted image ...Lauro pa vem da sem mela od začetka za nedonošenčke potem pa normalno res pa da je bila Laura lažja ampak točno isto rojena kot Lia...veliki pa obe istouser posted image user posted image user posted image

Sej misliš da jaz ne vprašam kako stvar 3 amapk jaz se vedno zgovarjam da je to po porodna pozabljivostuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 546
5.4.2009 1:02:09   
Najaa
Sam brez heca - jaz sem tak pozabljiva, da joj! Mojga po 3x vprašam eno stvar, pa me ma že poln kufer na konc! user posted image  Pa ful pozabljam take male stvari, malenkosti, npr. na kateri strani sem nazadnje dojila, to je znanstvena fantastika ugotovit!

Kaj je Lia že v P dobivala umetno mleko?
Nika je, so ji seveda oni dajali. In so rekli,da če bom doma, naj tudi jaz za nedonošenčke dokler bo treba.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 547
5.4.2009 1:06:47   

Sam brez heca - jaz sem tak pozabljiva, da joj! Mojga po 3x vprašam eno stvar, pa me ma že poln kufer na konc! user posted image  Pa ful pozabljam take male stvari, malenkosti, npr. na kateri strani sem nazadnje dojila, to je znanstvena fantastika ugotovit!

Kaj je Lia že v P dobivala umetno mleko?
Nika je, so ji seveda oni dajali. In so rekli,da če bom doma, naj tudi jaz za nedonošenčke dokler bo treba.

Tud jaz sem pozabljiva da dol padeš res full včas prav tuhtam kdaj je jedla Lia pol pa mojga sprašujem čuj kdaj pa je jedla...al pa če sem sama je še huje ko pol tuhtam ko tavelik...upajmo da je to sam trenutno ampak pr meni se že vleče neki časauser posted image ...

Ja ja naša je dobivala v bolnici že mleko ker ko sva se dojile in sva se hodile tehtat je bila vedno nulauser posted image user posted image user posted image ampak sem se trdula pa si tam ven pumpala pa je bilo po 5 včas 10 pa sem bila že fulll vesela ko sem vidla 10 res sem se trudla dočim ko se spomnim pr Lauri nisem tulk vstrajala se vid da sem bla mlada pa neumnauser posted image user posted image user posted image ...sej mlada sem še zdej ampak mogoče mal manj neumnauser posted image user posted image user posted image ...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 548
5.4.2009 1:09:11   
Najaa
Bilobil - za pozabljive! user posted image user posted image user posted image

Koliko pa je imela težo, ko sta šli iz P?
Nika je imela 2100 tak da je hrana za nedonošenčke še čisto ok bila za njo.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 549
5.4.2009 1:11:52   

Bilobil - za pozabljive! user posted image user posted image user posted image

Koliko pa je imela težo, ko sta šli iz P?
Nika je imela 2100 tak da je hrana za nedonošenčke še čisto ok bila za njo.

Bilobil aha okuser posted image user posted image user posted image

Iz bolnice sva šle z 2720 rodila pa se z 2900...Laura pa se rodila z 2540 pa čist isto rojene 36t6dni...sej se pa vidi kdo raje jeuser posted image user posted image user posted image ja po mamici Liauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?