Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 16:03:05
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jasna, sem šla pogledat... seveda te ni več, mene tudi ni... ker sva rodile že februarja, posti so pa od marca... Imela si temo, brez skrbi! In veliiiiiiko čestitk! ne ne... ti si še vedno samo moreš dat od zgoraj, da ti prikaže poste za več časa (na začetku je nastavitev, da ti jih prikaže za 30 dni nazaj)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 16:45:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kak super dan je danes sem kr dost boljše volje,čeprav mi je mali neki protestiral včeraj do polnoči,potem pa se je mal umiril no,danes je tašča z njim in z malo vzunaj,jaz sem pa zarezala čistilno,ker mi je že bilo slabo,kako je bilo moj pa spet gre danes ob 18-6ih na šiht,pa zopet s ponedeljkom od 6-18,se počutim kot samohranilka ,še dobr,da tašča tu pa tam uleti,da lahk kaj naredim,ker se bi mi drugač spipalo... pa ,ko bi še vsaj en avto meli,da ne bi blo treba bit skoz doma in kako ste ve?vozičkate? Počas, ne se preveč naprezat. Saj veš, da delo vedno počaka. Samohranilka - hmmm, join the club! Ne vozičkamo, ker je tukaj pravo aprilsko vreme. Resno - sivina in dež, nebo brez oblačka in sonček... in to na 15-20 minut.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 17:53:28
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Jasna...tudi jaz te poiščem na FB ja, ja... ti kar!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 17:53:51
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Mi smo tudi že doma 31.3. ob 0.43 se je naši družini pridružil Brin. Ob rojstvu je imel 51 cm in 3540g. Z nama je vse ok. Brin je pravi jedec , veliki bratec pa ga je za sedaj zelo lepo sprejel. Porod je potekal zelo intenzivno in hitro Sedaj bo nekaj časa verjetno malo časa za RR, ker bomo vsi doma. Vam ob prvi priliki napišem kaj več in malo preberem kako vam gre. ČESTITKE VSEM, KI STE ŠE RODILE V TEM ČASU OO juuupppii!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 18:43:47
|
|
|
|
tasa_m
|
hallo punce :) se na hitro javim..mi imamo še vedno nosek zamašen ampak počasi bomo to tud prebodili . Edino kaj je problem je to,da sem še jaz zdaj prehlajena tak da se zdravima obe. Smo pa danes bili na tekmi od mojga brudera (nogomet) in ko je dal prvi gol je dvignil dres in pokazal na majico na kateri je imel napisano: Toti je za Lijo in pokazal na njeno sliko na majici Men je blo tak lepoooo da sem se kr razjokala. In drugače kaj dogaja?? Zunaj je taaak lepo da joj. Prav za vozičkanje, midve sma več ali manj non stop zunaj in uživama. Sicer sma več ali manj sami tak da sem res samohranilka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 18:44:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Mi smo tudi že doma 31.3. ob 0.43 se je naši družini pridružil Brin. Ob rojstvu je imel 51 cm in 3540g. Z nama je vse ok. Brin je pravi jedec , veliki bratec pa ga je za sedaj zelo lepo sprejel. Porod je potekal zelo intenzivno in hitro Sedaj bo nekaj časa verjetno malo časa za RR, ker bomo vsi doma. Vam ob prvi priliki napišem kaj več in malo preberem kako vam gre. ČESTITKE VSEM, KI STE ŠE RODILE V TEM ČASU OO juuupppii!!! čestitam tudi jaz za Brin-a
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 18:53:54
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Mi smo tudi že doma 31.3. ob 0.43 se je naši družini pridružil Brin. Ob rojstvu je imel 51 cm in 3540g. Z nama je vse ok. Brin je pravi jedec , veliki bratec pa ga je za sedaj zelo lepo sprejel. Porod je potekal zelo intenzivno in hitro Sedaj bo nekaj časa verjetno malo časa za RR, ker bomo vsi doma. Vam ob prvi priliki napišem kaj več in malo preberem kako vam gre. ČESTITKE VSEM, KI STE ŠE RODILE V TEM ČASU ČESTITKE!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 18:54:49
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m hallo punce :) se na hitro javim..mi imamo še vedno nosek zamašen ampak počasi bomo to tud prebodili . Edino kaj je problem je to,da sem še jaz zdaj prehlajena tak da se zdravima obe. Smo pa danes bili na tekmi od mojga brudera (nogomet) in ko je dal prvi gol je dvignil dres in pokazal na majico na kateri je imel napisano: Toti je za Lijo in pokazal na njeno sliko na majici Men je blo tak lepoooo da sem se kr razjokala. In drugače kaj dogaja?? Zunaj je taaak lepo da joj. Prav za vozičkanje, midve sma več ali manj non stop zunaj in uživama. Sicer sma več ali manj sami tak da sem res samohranilka Iiiiiiiiiiiiiiiiiii kak lepooooo!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 18:58:45
|
|
|
|
Tulipan12
|
Ja, očitno sem res še edina praznih rok Moram nekaj zrihtat! Upam, da kmalu!!! Joj, pa ko gledam vse te vozičke zunaj!!! Pa vse te punce, ki rolajo, kolesarijo, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaz bi tudi že to vse!!! Ne bom težila, je preveč lep dan, da bi gnjavila!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 18:59:51
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m hallo punce :) se na hitro javim..mi imamo še vedno nosek zamašen ampak počasi bomo to tud prebodili . Edino kaj je problem je to,da sem še jaz zdaj prehlajena tak da se zdravima obe. Smo pa danes bili na tekmi od mojga brudera (nogomet) in ko je dal prvi gol je dvignil dres in pokazal na majico na kateri je imel napisano: Toti je za Lijo in pokazal na njeno sliko na majici Men je blo tak lepoooo da sem se kr razjokala. In drugače kaj dogaja?? Zunaj je taaak lepo da joj. Prav za vozičkanje, midve sma več ali manj non stop zunaj in uživama. Sicer sma več ali manj sami tak da sem res samohranilka js bi se tudi razjokala na tvojem mestu... samo res... ke priden ki je
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 19:00:36
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ja, očitno sem res še edina praznih rok Moram nekaj zrihtat! Upam, da kmalu!!! Joj, pa ko gledam vse te vozičke zunaj!!! Pa vse te punce, ki rolajo, kolesarijo, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaz bi tudi že to vse!!! Ne bom težila, je preveč lep dan, da bi gnjavila! a ti si pa še kar tle? ma boga.. zdej si pa res že ko balonček verjetno... (sori ) sej jutri bo.. boš vidla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 19:15:41
|
|
|
|
Anonimen
|
še slikic od tie...lahko kako uporabite za seznam...nekaj so jo krčki začeli matrat.ji 1krat na dan dam 10kapljic sab simplex...nima močnih.ko se naje jo matra malo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 19:40:51
|
|
|
|
NoBady
|
ojla... dans je pa končno po dolgem času blo mal sončka da sma lahk šla mal ven, se mi je tko že mešal od tega deža... leo*tia ful je šikana tamala... nina00za malega Brina... ka zdej sam še tulipan12 ti čakaš? sej bo, se spomnem kok sm bla js neučakana pa sm na začetku marca pa sam en dan sm zamujala pa mi je blo tko mučno tk da ti vrjetn kr ornk lušte delamo tkole s temi slikicami pa tko, h? tasa_m -- kako prijetno presenečenje od tvojga brata...res je pridn da se je kej tazga spomnu bi se js tut razjokala, ker je blo to res ful lepo!... ej kk pa kej vaša čišča? kolk tednov je trajala? pr men je zdej že skor 4 tedne...sm že misnla da je konc, k dva dni ni blo nč kej, pa se je dans spet pojavu tak rdeče rjav izcedek ...mislim da bo pr men kr celih 6tednov...sej dobr, sam da se pol menza ne bo pojavla takoj...je tko lušn k me nč ne zvija
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 20:04:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Smo pa danes bili na tekmi od mojga brudera (nogomet) in ko je dal prvi gol je dvignil dres in pokazal na majico na kateri je imel napisano: Toti je za Lijo in pokazal na njeno sliko na majici Men je blo tak lepoooo da sem se kr razjokala. To je pa tako lepo od njega!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 20:16:40
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Smo pa danes bili na tekmi od mojga brudera (nogomet) in ko je dal prvi gol je dvignil dres in pokazal na majico na kateri je imel napisano: Toti je za Lijo in pokazal na njeno sliko na majici Men je blo tak lepoooo da sem se kr razjokala. To je pa tako lepo od njega! Res lepo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 20:55:14
|
|
|
|
NoBady
|
aja no pa da še jaz kako slikico prlimam evo prvo kopanje... sladko spanje... sestrične ga majo zeloo rade ... evo tok na hitr, zdej se pa lakota oglaša - spet ena slikca gre lahk na seznam... kirakol.. lepo se mejte, papa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 22:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
kako čistite nos svojim ....moja je imela na pogled čist,težko je dihala pa sem poskusila s tistimnavadnim in sem potegnila ven..komaj je dihala,a na usta ne vejo tako dobro dihat...kaj jim dajete za krče''??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 23:07:20
|
|
|
|
Anonimen
|
in koliko imate temp v kopalnici ko kopate male?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 23:59:08
|
|
|
|
Najaa
|
Sem prišla pogledat, če je cita tukaj. Zelo naporen večer je bil... mala skoz joka... sploh ne more zaspat... pa nima krčev... ne vem, kaj ji je...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:06:09
|
|
|
|
yania
|
oooo Najaa...imaš ZS si me pe dobila tule gor...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:06:52
|
|
|
|
yania
|
Ti pošljem sporočilo, kaj mi je ravnokar pisala ....sej veš...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:08:19
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem prišla pogledat, če je cita tukaj. Zelo naporen večer je bil... mala skoz joka... sploh ne more zaspat... pa nima krčev... ne vem, kaj ji je... veš draga moja tud jaz sem te že čakala če se boš kaj javila...a res bogica pa naj ti povem da ga naša tud totalno sračka dans zvečer ne spat pa zaspi pa se zbudi pa bedi in spet zaspi ne vem v luftu al kaj ...taveliak pa spi ko top
< Sporočilo je popravil cita -- 5.4.2009 0:09:23 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:09:03
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania oooo Najaa...imaš ZS si me pe dobila tule gor... jaz pa nimam ZS
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:09:07
|
|
|
|
yania
|
Naš mali je tudi jokcal ko smo domov prišli s parka ene 2 urci...potem sem ugotovila, da je verjetno premalo pojedel...malo je pa tudi prdkal...no potem je sledilo 2x 110 v razmaku 3 ur..in je samo omagal.... mogoče je lačna...ma jaz imam tudi občutek da mu že pri ustih ven leze, ampak on bi še
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 5.4.2009 0:10:13
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Naš mali je tudi jokcal ko smo domov prišli s parka ene 2 urci...potem sem ugotovila, da je verjetno premalo pojedel...malo je pa tudi prdkal...no potem je sledilo 2x 110 v razmaku 3 ur..in je samo omagal.... mogoče je lačna...ma jaz imam tudi občutek da mu že pri ustih ven leze, ampak on bi še pr naši je isto ji ven teče ampak una bi še kr jedla nimam pojma...pol pa ji ne upam dat...kk sem grozna mama a ne
< Sporočilo je popravil cita -- 5.4.2009 0:11:17 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?