|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
4.4.2009 16:03:05   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jasna, sem šla pogledat... seveda te ni več, mene tudi ni... ker sva rodile že februarja, posti so pa od marca... Imela si temo, brez skrbi! In veliiiiiiko čestitk! user posted image

ne ne... ti si še vedno user posted image
samo moreš dat od zgoraj, da ti prikaže poste za več časa (na začetku je nastavitev, da ti jih prikaže za 30 dni nazaj)

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 501
4.4.2009 16:45:41   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla!
kak super dan je danesuser posted image user posted image user posted image user posted image sem kr dost boljše volje,čeprav mi je mali neki protestiral včeraj do polnoči,potem pa se je mal umiriluser posted image
no,danes je tašča z njim in z malo  vzunaj,jaz sem pa zarezala čistilno,ker mi je že bilo slabo,kako je bilouser posted image user posted image moj pa spet gre danes ob 18-6ih na šiht,pa zopet s ponedeljkom od 6-18,se počutim kot samohranilkauser posted image ,še dobr,da tašča tu pa tam uleti,da lahk kaj naredim,ker se bi mi drugač spipalo...
pa ,ko bi še vsaj en avto meli,da ne bi blo treba bit skoz domauser posted image user posted image user posted image

in kako ste ve?vozičkate?

Počas, ne se preveč naprezat. Saj veš, da delo vedno počaka. user posted image
Samohranilka - hmmm, join the club! user posted image user posted image

Ne vozičkamo, ker je tukaj pravo aprilsko vreme. Resno - sivina in dež, nebo brez oblačka in sonček... in to na 15-20 minut.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 502
4.4.2009 17:53:28   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri
Jasna...tudi jaz te poiščem na FB user posted image  user posted image

ja, ja... ti kar!user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 503
4.4.2009 17:53:51   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Mi smo tudi že doma user posted image

31.3. ob 0.43 se je naši družini pridružil Brin. Ob rojstvu je imel 51 cm in 3540g. Z nama je vse ok. Brin je pravi jedec user posted image , veliki bratec pa ga je za sedaj zelo lepo sprejel.

Porod je potekal zelo intenzivno in hitro user posted image  Sedaj bo nekaj časa verjetno malo časa za RR, ker bomo vsi doma. Vam ob prvi priliki napišem kaj več in malo preberem kako vam gre.

ČESTITKE VSEM, KI STE ŠE RODILE V TEM ČASU user posted image

OO juuupppii!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 504
4.4.2009 18:43:47   
tasa_m
hallo punce :)
se na hitro javim..mi imamo še vedno nosek zamašen ampak počasi bomo to tud prebodiliuser posted image . Edino kaj je problem je to,da sem še jaz zdaj prehlajena user posted image tak da se zdravima obe.

Smo pa danes bili na tekmi od mojga brudera (nogomet) in ko je dal prvi gol je dvignil dres in pokazal na majico na kateri je imel napisano: Toti je za Lijo in pokazal na njeno sliko na majici user posted image
Men je blo tak lepoooo da sem se kr razjokala. user posted image

In drugače kaj dogaja?? Zunaj je taaak lepo da joj. Prav za vozičkanje, midve sma več ali manj non stop zunaj in uživama. Sicer sma več ali manj sami tak da sem res samohranilkauser posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 505
4.4.2009 18:44:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

31.3. ob 0.43 se je naši družini pridružil Brin. Ob rojstvu je imel 51 cm in 3540g. Z nama je vse ok. Brin je pravi jedec user posted image , veliki bratec pa ga je za sedaj zelo lepo sprejel.

Porod je potekal zelo intenzivno in hitro user posted image  Sedaj bo nekaj časa verjetno malo časa za RR, ker bomo vsi doma. Vam ob prvi priliki napišem kaj več in malo preberem kako vam gre.

OO juuupppii!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitam tudi jaz za Brin-a user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 506
4.4.2009 18:53:54   
Tulipan12

ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 507
4.4.2009 18:54:49   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

se na hitro javim..mi imamo še vedno nosek zamašen ampak počasi bomo to tud prebodiliuser posted image . Edino kaj je problem je to,da sem še jaz zdaj prehlajena user posted image tak da se zdravima obe.

Smo pa danes bili na tekmi od mojga brudera (nogomet) in ko je dal prvi gol je dvignil dres in pokazal na majico na kateri je imel napisano: Toti je za Lijo in pokazal na njeno sliko na majici user posted image

In drugače kaj dogaja?? Zunaj je taaak lepo da joj. Prav za vozičkanje, midve sma več ali manj non stop zunaj in uživama. Sicer sma več ali manj sami tak da sem res samohranilkauser posted image user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiii kak lepooooo!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 508
4.4.2009 18:58:45   
Tulipan12
Ja, očitno sem res še edina praznih rokuser posted image
Moram nekaj zrihtat! Upam, da kmalu!!! Joj, pa ko gledam vse te vozičke zunaj!!! Pa vse te punce, ki rolajo, kolesarijo, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaz bi tudi že to vse!!!user posted image
Ne bom težila, je preveč lep dan, da bi gnjavila!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 509
4.4.2009 18:59:51   
jjasna85

js bi se tudi razjokala na tvojem mestu...user posted image samo res... ke priden ki jeuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 510
4.4.2009 19:00:36   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ja, očitno sem res še edina praznih rokuser posted image
Moram nekaj zrihtat! Upam, da kmalu!!! Joj, pa ko gledam vse te vozičke zunaj!!! Pa vse te punce, ki rolajo, kolesarijo, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaz bi tudi že to vse!!!user posted image
Ne bom težila, je preveč lep dan, da bi gnjavila!user posted image

a ti si pa še kar tle? ma boga.. zdej si pa res že ko balonček verjetno...user posted image user posted image (soriuser posted image )
sej jutri bo.. boš vidlauser posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 511
4.4.2009 19:15:41   
Anonimen
še slikic od tie...lahko kako uporabite za seznam...nekaj so jo krčki začeli matrat.ji 1krat na dan dam 10kapljic sab simplex...nima močnih.ko se naje jo matra malouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
4.4.2009 19:40:51   
NoBady
ojla... dans je pa končno po dolgem času blo mal sončka da sma lahk šla mal ven, se mi je tko že mešal od tega deža...

leo*tia ful je šikana tamala...user posted image

user posted image user posted image user posted image nina00za malega Brina...

ka zdej sam še tulipan12 ti čakaš? sej bo, se spomnem kok sm bla js neučakana pa sm na začetku marca pa sam en dan sm zamujala pa mi je blo tko mučnouser posted image tk da ti vrjetn kr ornk lušte delamo tkole s temi slikicami pa tko, h?user posted image

tasa_m -- kako prijetno presenečenje od tvojga brata...res je pridn da se je kej tazga spomnuuser posted image bi se js tut razjokala, ker je blo to res ful lepo!...

ej kk pa kej vaša čišča? kolk tednov je trajala? pr men je zdej že skor 4 tedne...sm že misnla da je konc, k dva dni ni blo nč kej, pa se je dans spet pojavu tak rdeče rjav izcedekuser posted image ...mislim da bo pr men kr celih 6tednov...sej dobr, sam da se pol menza ne bo pojavla takoj...je tko lušn k me nč ne zvijauser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
4.4.2009 20:04:26   
Najaa

To je pa tako lepo od njega! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 514
4.4.2009 20:16:40   

To je pa tako lepo od njega! user posted image

Res lepouser posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 515
4.4.2009 20:55:14   
NoBady
aja no pa da še jaz kako slikico prlimamuser posted image

evo prvo kopanje...
user posted image

sladko spanje...
user posted image

sestrične ga majo zeloo radeuser posted image ...
user posted image
evo tok na hitr, zdej se pa lakota oglaša - spet user posted image
ena slikca gre lahk na seznam... kirakol..

lepo se mejte, papa

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 516
4.4.2009 22:24:58   
Anonimen
kako čistite nos svojimuser posted image ....moja je imela na pogled čist,težko je dihala pa sem poskusila s tistimnavadnim in sem potegnila ven..komaj je dihala,a na usta ne vejo tako dobro dihat...kaj jim dajete za krče''??

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
4.4.2009 23:07:20   
Anonimen
in koliko imate temp v kopalnici ko kopate male?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
4.4.2009 23:59:08   
Najaa
Sem prišla pogledat, če je cita tukaj. user posted image user posted image

Zelo naporen večer je bil... mala skoz joka... sploh ne more zaspat... pa nima krčev... ne vem, kaj ji je...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
5.4.2009 0:06:09   
yania
oooo Najaa...imaš ZS
si me pe dobila tule gor...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 520
5.4.2009 0:06:52   
yania
Ti pošljem sporočilo, kaj mi je ravnokar pisala ....sej veš...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 521
5.4.2009 0:08:19   

Sem prišla pogledat, če je cita tukaj. user posted image user posted image

Zelo naporen večer je bil... mala skoz joka... sploh ne more zaspat... pa nima krčev... ne vem, kaj ji je...

veš draga moja tud jaz sem te že čakala če se boš kaj javila...a res bogica pa naj ti povem da ga naša tud totalno sračka dans zvečer ne spat pa zaspi pa se zbudi pa bedi in spet zaspi ne vem v luftu al kajuser posted image user posted image ...taveliak pa spi ko topuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cita -- 5.4.2009 0:09:23 >

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 522
5.4.2009 0:09:03   
IZVIRNO SPOROČILO: yania

oooo Najaa...imaš ZS
si me pe dobila tule gor...

jaz pa nimam ZSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 523
5.4.2009 0:09:07   
yania
Naš mali je tudi jokcal ko smo domov prišli s parka ene 2 urci...potem sem ugotovila, da je verjetno premalo pojedel...malo je pa tudi prdkal...no potem je sledilo 2x 110 v razmaku 3 ur..in je samo omagal....
mogoče je lačna...ma jaz imam tudi občutek da mu že pri ustih ven leze, ampak on bi še user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 524
5.4.2009 0:10:13   
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Naš mali je tudi jokcal ko smo domov prišli s parka ene 2 urci...potem sem ugotovila, da je verjetno premalo pojedel...malo je pa tudi prdkal...no potem je sledilo 2x 110 v razmaku 3 ur..in je samo omagal....
mogoče je lačna...ma jaz imam tudi občutek da mu že pri ustih ven leze, ampak on bi še user posted image

pr naši je isto ji ven teče ampak una bi še kr jedla nimam pojma...pol pa ji ne upam dat...kk sem grozna mama a neuser posted image

< Sporočilo je popravil cita -- 5.4.2009 0:11:17 >

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?