Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 3.4.2009 23:56:49
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: cita Jasna kam pa si tak hiter ušla???? Tvoj album od Lie gledam Aja to pa le ja ... hehe.. sm vidla da imate isti jajček kot mi (maxicosi), samo js mam fuul probleme za ga monitrat v avto.. ne vem al mamo prekratek pas za pripet al kaj je ... ti daš komot not??
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 3.4.2009 23:57:13
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dej slikaj jo in ji jutri pokaži. sem slikala ampak se naša Laura pol full razburja pa mi reče čuj mami ka nimaš kaj bolj pametnega za delat kot pa mene slikat pa reče jz bom tud tebe boš vidla se kr neki jezi mala... se strinjam ja...vidim kulk slikc imam že sedaj od Lie...fullll mi je full žal da jih imam od Laure tako malo hehe, je treba izkoristit in jih slikat ko so majhni in se ne bunijo.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 3.4.2009 23:59:01
|
|
|
|
Najaa
|
Drage moje, jaz grem v mižule. Bom kar izkoristla dokler mala spi in je ne bom čakala. Lahko noč in čim manj zbujanja vam želim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 3.4.2009 23:59:51
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: cita Jasna kam pa si tak hiter ušla???? Tvoj album od Lie gledam Aja to pa le ja ... hehe.. sm vidla da imate isti jajček kot mi (maxicosi), samo js mam fuul probleme za ga monitrat v avto.. ne vem al mamo prekratek pas za pripet al kaj je ... ti daš komot not?? pr nas gre kamot pa še pasa fullll ostane...in mi je tud fulll všeč ta jajček in kvaliteten...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 0:00:40
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Drage moje, jaz grem v mižule. Bom kar izkoristla dokler mala spi in je ne bom čakala. Lahko noč in čim manj zbujanja vam želim. Lahko noč...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 0:01:30
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Drage moje, jaz grem v mižule. Bom kar izkoristla dokler mala spi in je ne bom čakala. Lahko noč in čim manj zbujanja vam želim. ma sej js tudi.. itak bo produžu.. I can feel it
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 0:02:30
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Drage moje, jaz grem v mižule. Bom kar izkoristla dokler mala spi in je ne bom čakala. Lahko noč in čim manj zbujanja vam želim. ma sej js tudi.. itak bo produžu.. I can feel it Tudi tebi lahko noč....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 0:02:41
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: cita Jasna kam pa si tak hiter ušla???? Tvoj album od Lie gledam Aja to pa le ja ... hehe.. sm vidla da imate isti jajček kot mi (maxicosi), samo js mam fuul probleme za ga monitrat v avto.. ne vem al mamo prekratek pas za pripet al kaj je ... ti daš komot not?? pr nas gre kamot pa še pasa fullll ostane...in mi je tud fulll všeč ta jajček in kvaliteten... pol je pa sam naš avto defekten očitno grem spat veš.. Leon trdno spi tako da nima smisla čakat... bomo vidli kolko sm mela prav pa kolko bom spala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 9:44:22
|
|
|
|
mediuhec
|
jjasna: ti kar izkoristi mamo, da se malo odpočiješ. jaz pa mojega nafehtam za kakšno urco med 8 in 11. zvečer. ker mi ponoči slabo spimo. spi recimo od 20.30-23.00, potem jemo, črpam mleko. potem spi 2 uri, se zbudi ob 3.00, pa potem že ob 5.00 in potem spet ob 6.00, ko moram spet črpat. pa to ni normalno? podnevi zna lepše spat. pa vsakič zmlati po flaški dovolj oz. že zaspi vmes. danes moramo nujno ven, zdej nismo bili ker je bilo skoz oblačno pa dež.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 10:32:25
|
|
|
|
jjasna85
|
Kje je pa današnji kofetek?? kakšno čudno zatišje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 10:34:08
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec jjasna: ti kar izkoristi mamo, da se malo odpočiješ. jaz pa mojega nafehtam za kakšno urco med 8 in 11. zvečer. ker mi ponoči slabo spimo. spi recimo od 20.30-23.00, potem jemo, črpam mleko. potem spi 2 uri, se zbudi ob 3.00, pa potem že ob 5.00 in potem spet ob 6.00, ko moram spet črpat. pa to ni normalno? podnevi zna lepše spat. pa vsakič zmlati po flaški dovolj oz. že zaspi vmes. danes moramo nujno ven, zdej nismo bili ker je bilo skoz oblačno pa dež. ma js ne vem več kaj je normalno in kaj ni danes ponoči mi je jedu na 2,5 uri... pa taka histerija da dol padeš... čez dan je jedu tudi na tolko ampak sm misnla da bo pol ponoči pač bolj sit.. ma ni bil a je pojedu 120ml... booo... ne vem več kaj je prav in kaj ni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 10:37:43
|
|
|
|
Dali*
|
Ejla... Se pofočkam k Marčevskim zvončkom. Moj je namreč pravi zvonček, ker ima tudi priimek takšen, da pomeni tisti ki se ukvarja z zvonovi je...??? No, da ne napišem glih priimka, sej razumete. Se javim, ko mi zalaufa Siol na drugem naslovu, ker še čakam, da mi priklopijo eno žičko. joj ti električarji. siol mam pa že 1 mesec priklopljen in plačujem, pa ne morem na net, jojojojojoj. Tao...do naslednjič. Želim vam prijetne in lepe naslednje spomladanske dni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 10:51:33
|
|
|
|
Tulipan12
|
Pozdravljene! Tak, pa imamo čudovit pomladni dan Danes ga bom izkoristila v nulo, ker po mojem me bodo jutri zadržali v P, ker bo že 8. dan po PDP in jaz ne vem kaj bi še čakali... malo me že skrbi, o tem pa kak mi je že težko, pa sploh ne bom govorila... Zdaj pijem prvo kavico na sončku na balkonu, počakam , da pride in greva na sprehod, potem piknik, jooooooooj, potem pa naj se že nekaj začne!!! UŽIVAJTE V SONČKU!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 11:03:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Kje je pa današnji kofetek?? kakšno čudno zatišje spali sva do 10h kofetek še ni skuhan... se pravi, od 21.30h je spala do 3h, pol do 6h in pol do 10h. se mi smeje, ker sem naspana, vzunaj je sonček... Dali, čao.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 11:04:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Pozdravljene! Tak, pa imamo čudovit pomladni dan Danes ga bom izkoristila v nulo, ker po mojem me bodo jutri zadržali v P, ker bo že 8. dan po PDP in jaz ne vem kaj bi še čakali... malo me že skrbi, o tem pa kak mi je že težko, pa sploh ne bom govorila... Zdaj pijem prvo kavico na sončku na balkonu, počakam , da pride in greva na sprehod, potem piknik, jooooooooj, potem pa naj se že nekaj začne!!! UŽIVAJTE V SONČKU!!! mislim nate. zdaj je pa res že čas... lepo se imej na pikniku.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 12:26:43
|
|
|
|
loni77
|
OJ PUNCE Na tem forumu se še nisem pofočkala. Se bom pa sedaj, ker me zanima, če se kateri od vas dogaja, da se otrok joče pri dojenju? Stare sva dobre tri tedne in zadnje čase se dogaja, da po minutki hranjenja začne krilit z rokami,se zvijat in glasno jokat. Jo dvignem in jo dam na drugo joško pa spet....lačna je pa ful.To me ful živcira,ker ji moram dodajat po flaši. Mleka imam dovolj. To se mi je dogajalo tudi pri prvi hčerki in sva pristale na flaši in kmalu ugotovili, da ima alergijo na kravje mleko. Ali mislite, da so to znaki? Drugi mi ful težijo, da moram vztrajat in ne dat flaše . Kaj pa naj, če je lačna...in če nama ne gre. Res sm ful u bedu .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 12:32:42
|
|
|
|
Najaa
|
loni, jaz bi prej rekla, da so to krči. Moja isto to dela in tudi pri starejši je bilo tako. Ko začne jest, jo začne tudi zvijat zraven. Če bi bila alergija, bi se po moje vidlo še po kakih izpuščajih, kakecu ipd. Ne vem, daj med dojenjem malo poslušaj, če ji po trebuščku zrak kroži... pri naši se včasih prav sliši, ko ima krče, kako jo črviči. Zato pa pol traja malo dlje, da se naje. Jaz sem tud misla, da je flaša rešitev, pa ni vedno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 12:52:10
|
|
|
|
Najaa
|
A ste vidle? piamaria je rodila. Sem si drznila kar kopirat s foruma Rodili smo: 29. marca se nam je pridružil še naš tretji po vrsti....fant od fare...3500g in 53 cm.... presrečni smo! Ponosni atek vse pozdravlja! ČESTITKE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 13:20:54
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A ste vidle? piamaria je rodila. Sem si drznila kar kopirat s foruma Rodili smo: 29. marca se nam je pridružil še naš tretji po vrsti....fant od fare...3500g in 53 cm.... presrečni smo! Ponosni atek vse pozdravlja! ČESTITKE! čestitke!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 13:25:45
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Pozdravljene! Tak, pa imamo čudovit pomladni dan Danes ga bom izkoristila v nulo, ker po mojem me bodo jutri zadržali v P, ker bo že 8. dan po PDP in jaz ne vem kaj bi še čakali... malo me že skrbi, o tem pa kak mi je že težko, pa sploh ne bom govorila... Zdaj pijem prvo kavico na sončku na balkonu, počakam , da pride in greva na sprehod, potem piknik, jooooooooj, potem pa naj se že nekaj začne!!! UŽIVAJTE V SONČKU!!! mislimo nate... drži se... pa obveščaj o novostih ne
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 13:25:59
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A ste vidle? piamaria je rodila. Sem si drznila kar kopirat s foruma Rodili smo: 29. marca se nam je pridružil še naš tretji po vrsti....fant od fare...3500g in 53 cm.... presrečni smo! Ponosni atek vse pozdravlja! ČESTITKE! čestitke!!! se podpišem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 13:27:55
|
|
|
|
jjasna85
|
Js sm šla pa malo na forum RODILI SMO.. pač sm si rekla, da bom šla pogledat kdo mi je veselo ploskal ( ) ko sem rodila.. in razočarana ugotovila, da nikjer ne piše, da sem rodila.. je možno, da prow nobena ni napisala sporočila??
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 13:33:26
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A ste vidle? piamaria je rodila. Sem si drznila kar kopirat s foruma Rodili smo: 29. marca se nam je pridružil še naš tretji po vrsti....fant od fare...3500g in 53 cm.... presrečni smo! Ponosni atek vse pozdravlja! ČESTITKE! Čestitke
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 13:36:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Js sm šla pa malo na forum RODILI SMO.. pač sm si rekla, da bom šla pogledat kdo mi je veselo ploskal ( ) ko sem rodila.. in razočarana ugotovila, da nikjer ne piše, da sem rodila.. je možno, da prow nobena ni napisala sporočila?? Si ziher? Mogoče je pa padlo na ful strani nazaj...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 4.4.2009 13:37:01
|
|
|
|
Najaa
|
o, cita! Kako ste pri vas doma?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?